Merhaba,
Uzun zaman oldu,bu süre içerisinde oğlum işe girdi,çalışma hayatına atıldı.En azından asosyal hayatı son buldu,iki yıl önce alacağı şeyin fiyatını soramazken şimdi satış işinde ve çok başarılı.Bu benim oğlum için istediğim en önemli şeydi,meslek sahibi olması,kendi ayaklarının üzerinde durması,ekonomik özgürlüğünü sağlaması,insanları tanıması,iletişim kurması.Sadece üç seans Hüseyin Bey'e giderek ve kendisinden destek,özgüven alarak bunu başardı.Özel hayatı onda saklı,bunu şimdilik açıklamak istemiyorum.
Bu sefer oğlum beni Hüseyin Bey ile görüştürdü.Her şeye üzülüp stres yaptığım için,Neredeyse bütün hayatımı gözden geçirdik,aslında kendiminde oğlum büyüyünce sonradan anladığım kişisel ve ANNELİK HATALARIM ile yüzleştik.Ben babanın göstermediği sevgiyi de göstermişim,hassas duygusal güçsüz kişilik,fazla özverili kişilik..Hiç güçlü değildim ,zor bir hayatım oldu ,Ne diyebilirimki,oğlum haklı,arkasında güçlü bir anne arıyor,istiyor.Hatta arkasında değil,yanında..
Bazı sağlık sorunlarım ,yaşadıklarım ,eşim,işim bu gücümü aldı,alıyor,tükeniyorum,tükendiğimi hissediyorum.Ama anayım bana daha çok ihtiyacı var.
Benimde temel sorunum aile,aileniz yoksa kendiniz nasıl güçlü olacaksınız?
Hüseyin Bey dibe vurmuşsun,kalkacaksın güçlü olacaksın dedi,o da haklı..
Şimdi oğlum bizi,babası oğlunu ben ikisini de kaybetmemek için orta yol arıyoruz.
Hüseyin Bey bana bir SIR verdi ,bunu uygulayacağım..
01.04.2012
iletisim: hayatm2012@mynet.com