Psikolog Hüseyin KAÇIN
0 555 326 22 91
" terapiye gelmeden önceki ruh halim de bedensel yapim da çok kötüydü, sürekli yiyodum ,sisiyodum, ruhum daraliyodu, kendimi sahtekar gibi goruyordum "
YARATTIGIM 3 KISILIĞI YOK EDIP OZUME DONMEK TEK OLMAK "BIR" LENMEK "GERCEK BEN" OLABILMEK "KENDIMI AFFETMEK"; BENI HAFIFLETTI
Merhaba huseyin bey,
yine sizinle bir terapi ile neler yasattiniz neler degistirdiniz, hani Derler ya anlatilmaz yasamak lazim ,yüregi olan varsa ,hayatindan sikayeti kaldirmak isteyen varsa, ZAYIFLAMAK isteyen varsa gelsin mucizeler yarattsin sizinle 2 satlik konusmayla, atsin o adimi yada sonsuza kadar böyle yasamayi kabullensinler.
beni okuyan ve takip edenler bilir belki, anne - ogul karalama defteri alamyadan seruveni devam eden kisiyim ben. iyiki bir imkan buldumda size gecen ay almanyadan gelebildim huseyin bey.Inanin bana etkisi en cok uzun suren terapi buydu ;kimse beni yada bizi 3(üclu kisiligimi) bu kadar köseye sikistirmamisti,bana bu kadar gercekleri yüzüme vurmamisti, hani dost aci söyler derler ya, alt üst ettiniz beni nasilda yine sökup aldiniz beni sisiren hasta eden duygumu , kendimi sahtekar hissetigimi söylemeden bile size
Siz gelmeden önceki ruh halim de bedensel yapim cok kötüydü, surekli yiyodum ,sisiyodum, ruhum daraliyodu,kendimi sahtekar gibi goruyodum biliyorsunuz benim ismim nufusta gecen P.............nl ama bense almanyada kendime Kübra dedittiriyordum birde peri kizi var di biliyorsunuz.Gercek ismimi kimseye söylemedim Nil yok tu sanki.Halbuki annemin bana sevgiyle koydugu isimdi ya bu , babamin 2 kizi degilmiydi nil,Allahin kulu olarak da p..... degilmiydim ben.
33yasina kadar herseye p.... olarak yasamamismiydim.Günahimla sevabimla,dogrumla yanlisimla kaderimi yasayacak kisi kul p.... degilmiydi.Kabeyede cagirilan bunca hatadan gunahtan sonra o degilmiydi,tövbeye cagirilan,konya ya cagirilan ilk size geldigimde p.... diye gelmedim mi.Sirf hatalar yapti diye annem babam p... den sikayaet ediyo diye , gunahkar diye onu cezalandirmak yetmedigi gibi birde yok edip .ustune örtmek ve kübrayi yaratmak ,ondan önce periyi yaratmak ,periyi de örtmek ,gercek beni özümü p...... yi örtmek ,nereye kadar beni idare edebildiki.
P.... degil mi allahin yarattig kul,bu kaderi bana yasatan o degil mi,onu da tekrar hidayete cagiran p...di öyleyse p... olmazsa kübra yalan yalanci sahte, yok ki perikizi yok ki, yok nasil yasayabilir ki bu dunyada ne kadar samimi olabilirim mi , kendime , Allaha ,esime ,ogluma etrafimdaki insanlara.
Öyle daralmistim ki sismistim artik,huzursuzdum icimde bir sey kavuruyo du beni taaki, sizinle yine konusana denk .HALA KULAKLARIMDA KÜBRADA KIM;HIDAYET P........ KEN GELMEDIMI;BEN IS KADINIYKEN;KOSTURUP KADERIMI YASARKEN BANA ALLAH GEL DEMEMISMIYDI :GUNAHLARIN VE HATALARIN ICINDEN CEKIP AK PAK ETMEMISMIYDI dediniz.Ben kim oluyorumda baska kisiliklikler yaratarak kapatmaya calisiyorum gecmisi.
Allah beni insallah affetmis de ben mi kendimi affedemeyeyim dedim, ve Kübrayi da peri kizinida yok ettim. VAR EDEN P.......... n DEGILMIYDI isalami olan kubarayi ve cilgin olan peri kzinida ben yaratmamismiydim kisilik olarak . P....... nin onlara ihtiyaci yok ki . zaten hepsi bende gizli kopya ya sahteye ne gerek var orjinali ben dururken .
O gunden sonra huseyin bey isalami olan kübra yok olunca . kendimi evliya olma yoluna almanya ya gelmistim ya, bu yuzden allaha hizmet edicem diye
ise bile girmedim calismadim, ben ordan oraya kosusturdum, tanriciligi oynamaya calistim hasa, gunahkar ne kadar insan varsa ben pesine dustum 1 tanesi haric, sandim ki hepsi benim gibi doner tam 1,5 yil kosturdum tövbeye cagirdim . sohbetten sohbete kostum, allahi anlatim sandim ki rabbim beni gorevlendirdi, ben kurdum cemati topladim insanlari,ben talep ettim tum avrupaya sohbert vermeyi bana verilmedikiiiiiiiiiiiiiiiiiii BEN TALEPPPPPPPPPPPP ETTIMMMMMMMM
Tasavufta ne vardi Huseyin Beyyyyyyyyyyy TALEP ETMEK YOKKKKKKKKK ben bunu nasil atladimmmmmmm, herseyin yanlis oldugunu anladim. p.... n ken. eskiden allahdan hic bahsetmezdi icinde yasardiiiiiii askiniiiiiiiiii bak onu allah kabeye bile cagirdi o begenmedigim gunahkar gordugum beni.......
onu begenmedim de ne oldu Kübrayi yarattim da özume ihanet ettim de , begenmedim de ne oldu ben Allah ,ailem,insanlar kubrayi seviyo diye, sevsin diye
hep ondan bahsettim Allah dedim,resullah dedim sav.
Beni nakout ettiginiz 2 inci CÜMLENIZZZZZZZZZZZZ P........n DEDINIZ kolaysa sen sen ol v
e Allah deme resullah deme icinde yasa onlari zaten herkes seviyo onlar üzerinden pirim yapmak kolay zaten sevileni anlatarak kendini sevdirmek kolay dediniz.
Dogru ben onlardan bahsettikce sohbetten sohbete aslinda kostukca fetva verdikce ben sahtelestim, ibadetlerim azaldi gözyasim kayboldu ask telim sustu.
Nefs ego sardi her yanimi Kübra evliya olma yolunda kendisine verilmeden zorla kendi gorev alanlari secerek kendince allaha dost olmaya calisirken herseyi batirmisti. OYSAKI P........n SESIZ SEDASIZ VE ICTEN SAMIMI DEGIL MIYDI:
Evet huseyin bey artik kubra yok öldu Istanbul fatihte mevlevi dergahinda ve peri kizini gömmdum cenaze namazinda 3 kisi canli 50kisi ölu olarak katildi.
El fatiha. Almanya ya donmeden önce avrupa sohbet temsilciliginden istifa etmek istedigimi söyledim.
Almanya ya geldikten sonra kimseyle konusmuyorum artik , fetva vermiyorum allah ve resullah tan sorulmadikca bahsetmiyorum.
Önce BEN kul olmaya calisiyorum , ne kadarda dogru söylediniz Huseyin bey PSIKOLOJISI BOZUK BIR INSANIN IMANI KUVVETLI OLMAZ ONU DÜZELTMEK DININ GOREVI DEGIL BIZIMDIR
Anliyacaginiz tekrar P.....n olduguma gore Allaha teslim olarak onun bana yasatacagi seyleri bekliyorum artik eskiden oldugu gibi....
Birseyi pilanlamadan , talep etmeden , hidayet verdiyse o beni kurtardiysa, vefami sukrumu, borcumu ona evliyalik yolunda olma halleriyle kosusturmam gerekmez ben ugrastimda ne oldu kimi kurtarabildim,kim degisti,kime yardim edebildim Allah istemedikce ve Allah beni gorevlendirmedikce kabuguma cekildim
icime halvetime dondum , sesiz sedasiz bir kul olabilme yolunda son nefesime kadar yasamak istiyorum. Teblig konferansi vermekten,tum dunya ya onu anlatmaktan vazgectim,O bana bunu vermedikce bunu yapabilmek icin artik yollar aramiyacagim,1.5 yildir hicbirsey yapamadim ki zaten tek almana vesile olamadim. Hicligimi ,acizligimi, gördum.
Onun benden istedigi sey belli KULLUK, ogluma annelikki oglum benden memnun degil, esime eslik ki esim onu sevmedigimi bile dusunuyo gecen söyledi, kulugumsa daha namaz borcum cok, oruc borcum cok, kurani tam okuyamiyom ilmim yokkkkkkkkkkkk HEYYYYYYYYYYYY GIDI NEFSIMMMMMMMMMMMM
sen beni asil hedeften alikoyup pesinden surukluyosun. Daha asil görevlerimi yapmadan esim benden razi degil, oglum la bas edemiyorum benkime ne anlatiyom kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH BE HUSEYINNNNNNNNNNN BEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Beni tekrar uyandirdiginiz icin cok SAGOLUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum ya siz benim doktorum, dostum yeri geliyo Allahin sesi tokadi , mursidimin sillesi babamin koruyucu eli Hz semsin ta konyadan uzanan Eli Semazenin Mevlananin donenen teyyaresiiiiiiiii.
Önce eksikliklerimi tamamlayacagim insallah, Kul olabilmek, Es olabilmek, Anne olabilmek, evlat olabilmek, ISE GIRICEM ESIM DE ISTIYO ZATEN YUK ONA AGIR GELIYO, tipki p...... ESKIDEN OLDUGU GIBI IS KADINI OLUCAM belki fabrika iscisi ama olsun takdir ve nasip neyse o .
Biliyomusunuz özume donup de tek kisilige inice, kafa kasimam gercekten ilk defa bitti,zayiflamaya basladim yine huseyin bey ,daha sakinim ve panik degilim.
Iste böyle yine bir TERAPI YINE BI KESIFFFFFFFFFFFFFFFFFF YINE BIR DEGISIMMMMMMMMMM
DEGISIMLERIN NIHAI SON BULMASI DILEGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SON NEFESIME KADAR DA OLASA PSIKOLOJIMIN DUZELEMESI ICIN UGRASACAGIMMMMMMM CUNKU BUNA DEGIYOOOOOOOO HATTA HAYATIN TA KENDISI PSKOLOJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
SEVGIYLEEEEEEEEEEEE
P............................................................n
11 Şubat 2012