Konu : eşcinsel terapi
hüseyin bey merhaba..kardeşimin eşcinsel olduğunu öğrendim ve uzman yardımı almak istediğini söyledi bana. araştırmalarım sonucu internette sizin sayfanıza rastladım ve oldukça başarılı terapilerinizin olduğunu gördüm.yorumlardan inanılmaz etkilendim.telefonunuzu aradım fakat size ulaşamadım..size ulaşabileceğim başka bir numaranız varsa lütfen bana bildirin
kardeşimin psikolojisi çok bozuk lütfen yardımcı olun
Konu : yardim edin
mrb hocam yas 22 ben galiba geyim ama kesin bilmiyorum allahim bundan ne kadar cok utandigimi allah biliyor bu durmdan kurtulmak istiyorum artik insanlarin yuzune bile bakamiyorum ailemde bilmiyor tabi bilseler zaten ben yasayamam zaten simdide yasamak denilmez ama budan kurtulacagima umudum var hic ama hic istemiyorum erkeklere bakmak sonradan cok pisman oluyorum hocam ne olur bana yardim edin her gun her an dua ediyorum allahim beni kurdar bu isgenceden ne olur yalvariyorum yardim edin bana tsk
Konu : merhaba
eğer doğruysaa eşcinsel terapi olmak isterim
Konu : Ben
İyi günler. Ben Sanırım eşcinselim. Bu durumu Şöyle anlatmakistiyorum, deneyimlerinde farklı ve bütün rollerde oldum... Ama sahiplenilmek duygusunun olduğu bütün ilişkilerimde hep sarılıp uyumayı tercih ettim.
Bu konuda yaptığım araştıramalar gerek internet gerek sağlık kitapları olsun Gey'liğin yada eşcinselliğin giderilmesi konusunda yeterli olunamadıklarını ifade ediliyor. Sizinle iletişime geçmeden önce, seanslarınız hakkında bilgi edinmek istiyorum. Ne yapıyorsunuz, Nasıl bir yöntem çiziyorsunuz. Çünki bu konuda halen terapinin etkisini merek ediyorum, bir önceki terapilerim etkisiz oldu. Bu durumu aşmak istiyorum, hemde çok...
Konu : çinsel eyimsizlik
evliyim ve eşimden haz alamıyorum
Konu : kurtuluş
iyi geceler.Aslında pek umudum yok durumunda olup, yinede bir ışık bulabilirmiyiym vede rabbime karşı mücadelemi göstermek adına size yazmak istedim.Olgun yaşta olup.hala eşcinsel yaşamımı sürdürmekteyım..Yıllarca gay olma ma rağmen bir türlü kabullnemedim.B ununla birlikte alkolikde oldum,şükürler olsun ki alkol tedavisinde olup iyi gitmekte.Tek arzum ölmeden bu şeytani elbiseyi üzerümden . ruhumdan çıkartmak..M addi olarak çok güçlü değilm ama bu konuda ,bana el uzatabilirseniz samimi içten duacınız olururm. teşekkürler ve saygılarımlaa hocammm
Konu : ben bir eşcinselim ve lanet şey den kurtulmak istiyorum bana yardımcı olun lütfen..
bana yardımcı olun lütfen..