Psikolog
www.huseyinkacin.com & 0 555 326 22 91
*eşcinsel olduğunuzu veya şüphelendiğinizde kendinizde öncelikle bunu uzmandan yardım alarak kurtulabilirsiniz 1-2 seansta olmaz uzun bir süreç erken tanı ve iyi yol için beklemeyin bir an önce başlayın derim benimki neredeyse 2 ay sürdü
*eşcinsel olduğunuz hissetmenizin bir çok sebebi var çevrenize aldırış etmeyin bunu psikolog(güvenilir biri hüseyin bey gibi) seanlarda sebebini bulacaktır mesela ben platonik olarak 2 kişiden facebooktan hoşlandığımı sanıyordum onları sokakta görünce de heyecanlanıyordum aslında onların arkadaşlığını istediğimi fark ettirdi hüseyin bey, biriyle staj yaparken arkadaş oldum hatta iyi bir dost oldum hiç bir his kalmadı içimde ona ulaşamadığımdan bunu erotizm olarak algılıyormuşum (şimdi diyebilirsiniz ben her hoşlandığımla arkadaş mı olayım diye merak etmeyin iyi arkadşlıklar yaşarsanız aşık olduğunuz biriyle erotizm olamadan ,ipler çözülecek ve anlayacaksınız gerçekte hoşlanmadığınızı erkeklerden..)
*en önemli şey sosyalleşmek bilhassa erkeklerle ,kızlarla değil ,zamanla grubun bir üyesi olursunuz tabi normal erkeklerle sosyaleşirseniz
*olabildiğince annenizin himayesinde veya bir kadının(aileden) himayesinden kurtulun her dediğini mutlak doğru güzel kabul etmeyin gün içinde erkeklerle kesinlikle zaman arkadaşlık dostluk geçirin
*korkmayın ne hastalıklar geçirilip kurtuluyor, hastalık bile denemez buna kendini keşfetme ve istemediğin psikolojik durumdan kurtulmak denebilir
* beraber arkadaşça yapılan sporlar basketbol futbol (spor önemli değil önemli olan arkadşlarla hoş vakit geçireceğiniz) spor aktivitelerine katılın bu kadar