gökhan
dün benle buluştu
ağladı sızladı
icra gelicekmiş falan filan
6 milyar kredi çek dio bana ver dio. Ben de sana yönlendirdim onu.
Bu konuyla ilgili 2 dk bilgi verebilir miyim?
Samanyolu'da gösterilen Sır Kapısı adlı dizinin senaryosunun, Taksim''de Çicek Pasajı'nda bulunan bir meyhanede yazıldığını biliyor muydunuz?
Senarist her gece orda içti, kafası güzelken zihnine gelen safsataları Sırlar Kapısı diye Türkiye toplumuna kakaladı.
Bu gerçek bir bilgidir. Senaristi yakından tanıyan bir arkadaştan öğrendim. Sadri Alışık'tan bi öğrenciden
Biliyor musun Gökhan, ben kendimi kullanılmış hissediyorum. Bütün o davetler, ikramlar, kahvaltıya çağırmalar sanki bir planın parçasıymış gibi duruyor. Bu da beni senden soğutuyor. Sen gerçekten benim kardeşimsen parayı kullanarak kendine ve çevrene zarar vererek intikam almayı durdur. Ben senin öfkeni kusma aletin değilim. Babanla ilgili problemini çöz. Adresi gösterdim sana, uzman yardımı al, ben senin yanındayım.
CEVAP
Öyle düşünüyorsan soguyorsan bişey diyemem abim. O senin düşüncen. Sonucta bende paran kalmıcak bi zararında olmucak maaş kartım sende kalıcak cunku abi.bu düşüncen beni üzdü abi.ben seni kullanmadım. Yardımcı olamıcam kusura bakma kardeşim diyebilirdin abi.cok farklı düşünmüsün abi cok üzüldüm.yardım alıcam inşallah abicim ödemelerimi yapayım önce.
Gökhan a bu kadar güçlü hayır diyebilir miydim c.tesi akşamı Seyda msj atmasaydı ve ben pazar sabahı sana gelmeseydim?
HAYIR !!!
Ve şunu da fark ettim âşık olduğum erkekler , erkeksi kadın türünden, bu hep böyle.
Gökhan o akşam hepten kadına dönüşmüştü, benden borç isterken, yalvarması, ağlaması, ellerimi tutuşu.
Ama hiç biri gerçek değildi, çünkü bilinçaltı onu yıkıma götürüyordu, ekonomik yıkım. Ve o bundan memnundu, intikam almanın hazzını yaşıyordu aslında.
Neyin İntikamı. Babasına olan öfkesi, karısına olan altan alta kızgınlığı, bana olan bastırılmış cinsel yöneliminin baskısı....
Çelişkili, zıt duyguların yarattığı kaos...
O gece ayrılırken 50TL istedi, veremem dedim.... Bari dedi maaş kartınla 20TL lik benzin al, yolda kalabilirim... Çenesinden hafifçe tutup, kafasını yüzüme çevirdim, Gözlerinin içine baktım, gülümsedim. Gökhan'ım dedim bunu sana yapamam, sana zarar veremem hadi iyi akşamlar diyip yanaklarından öptüm ve çıktım gittim arkama bile bakmadan...
Kredi çekmekle ilgili son kararımı ertesi gün sölerim demiştim ama kararımı çoktaaan vermiştim... HAYIR ...!!!