Aklımı git gide yitirmeye başladıgıma inanıyorum,. çok fazla takıntı haline getirdigim ve içinden çıkamadıgım bu erkeklere olan cinsel ve manevi anlamdaki görüşümü anlatacagım...
Ailem cahiliyetin içinde kavruluyordu,. ve en aciz magdur olan kişi ise benden başkası degildi... iki abim vardı benden büyük , birisi cinsel içerikli flimler izleyip gizli saklı beni cinsel anlamda istismar ediyordu,.. yalnız bana degil benden küçük olankardeşimede cinsel anlamda yaklaştıgını gördüm.. onunlada yetmiyordu sapıklıgına doymuyordu ..iki tane ablam vardı ,..ablamlar banyoda yıkanırken onları gizli ,gizli seyretigine şahitlik bile yapmıştım..daha neler neler var bununlada yetmeyip bir gün tenha bir sokak 'dan geçerken bir kıza laf atıp cinsel organını göstermişti...
Bir diger abim ise yarım yamaklak çalışıyordu , ve kazandıgı parayı esrar veiçkiye arkadaş çevresinde tüketiyordu..evin geçimi ablamlar üstleniyordu , annemin babamın bitmez tükenmez kavgaları arasında ilgi nedir bilmeden baba sevgisi nedir bilmeden büyüdüm ben.. bazen abimlerden bazen annemden babamdan dayak yedigim olurdu...çogunlukla esrar ve içki kulanan abim eve sarhoş gelip annem ile babam ile kavga ederdi ortalıgı yıkıp dökerdi.. bu yüzden birazda korkak büyüdüm çünki beni dövdügü zamanlar olurdu akıl almaz şeyler yaptıgını bile hatırlıyorum
Suskun ve içine kapanık korkak çekimser bir kişilige bu yüzden sahip oldum...
kendimi savunmadım ,baş kaldırmadım,hep susan oldum..alışmıştım artık susmaya,kendimi ifade edemiyordum..bu çaresizlik içinde büyüyordum..ilgiye ve sevgiye muhtaç kalan bendim...
zaman aktı ,vakit geçti, ömrüm azar,azar böyle bitiyordu.. ve ben gittikçe daha çok karamsar bakıyordum hayata.. Ailem den görmedigim ilgiyi başka insanlardan bekliyordum...
hiç kimseye gidipte yaşadıklarımı anlatamıyordum .. sanal alemde kaybolmuştum bende...internet dünyası beni yutmuştu.. internet üzerinden tanıştıgım insanlara hayatımdan bahsetmeye başlamıştım...
Bir çıkış yolu arıyordum ,alışkanlık haline geitirdigim önüne geçemedigim bu eşcinsellikten kurtulmak istiyordum...
aklıma gelen ilk şey şu oldu bir cemaate katılıp iş dışında kalan vaktimi dini sohbetlere katılarak uzaklaşmaktı...
katıldıgım bir cemaate mürşid denen bir büyük zat vardı, ve onun ihvanları, bir kaç kişiye eşcinsel oldugumu söyledim hatta o mürşit olan zatada söylemesemde başkalarından söyledigim ihvanlardan söylemeleri için rica ettim...beni irşad edecekmiş.., yaklaşık dört beş ay boyunca gidip gelmeye başladım haftanın 3 günü dergahta idim ..namazdan sonra halka şeklinde toplanıp zikir diye tabir ettikleri dini ibadeti yapıyorduk... ama ben kendime engel olamıyordum sürekli internetten chat sohbet kanalarından tanışıp görüştügüm yabancı insanlar ile cinsel ilişkiye giriyordum ,...
hem dergaha gitmek hemde bu cinsel ilişkiyi yaşamak beni dindar bir eşcinsel olmama sebep olmuştu...benim bu eşcinsel ilişkime engel olamıyordu ve kendimi iki yüzlü aşalık hissediyordum...
bu nedenle katılmış oldugum o cemaatten ayrılmak istedim ve gitmeyi bıraktım...o dergahta baglı bulunan bir ihvanın eniştesi olan bir adam ile internetten tanışmıştım o kişiyede bahssettim eşcinsel oldugumdan ve bir çıkış yolu aradıgımı belirtttim...
yanına çagırdı ve benimle konuşmak istedigini belirti bende bir umutla gitmeye karar verdim...bana cinsel anlamda olan ilişkimi ve alışkanlıklarımı bir anda bırakmayacagımı söyledi...
ve kendisi ile cinsel ilişki yaşayıp aynı zamanda bana dini yönden birşeyler ögretecegini yardımcı olacagını söyledi...bana seccade verdi tesbih hatta bir kuranı kerim bile almış bana...
bir defasında yanına gittigimde bana yaklaştı elbiselerimi çıkarttı istemedigim halde bunu yapmamız lazım dedi ve beni soydu ...kendiside soyunup birlikte cinsel ilişkiye girdik...
daha sonra kalkıp normal bir abdest alarak namaz kıldı gözlerimin önünde oysaki bir insanın namaz kılması için öyle bir durumda gusul abdestti alması gerekirdi...
benide zorladı namaz kıl diye ben bu durumda kılamayacagımı belirrttim ve kılmadım...ardından cebime bir fahişeye para öder gibi al haşlık harcarsın dedi ve bir miktar para koydu...
aklımı yitirecekttim bir türlü bunu kabullenemiyordum başka bir çıkış yolu olmalıydı, neyseki Hüseyin kaçını tanıdım ve ona ulaştım benimle cinsel ilişki yuaşayan ve yardımcı olam isteyen o kişiye
psikologa gidecegimi belirrtim bana gitmemin faydasız olacagını söyledi , ama benherşeye ragmen gitmek istedigimi belirterek o kişiden maddi anlamda yardımcı olmasını istedim...
terapi paralarımı onunla cinsel ilişkiye girerek alıp ödüyordum...ne kadar komik eşcinsel olmama için adamla cinsel ilişkiye grip öyle gidiyordum terapilere...
ben okadar safım ve aptalımki o adamın söylediklerine inanıyordum , o adam ile aramda geçen herşeyi psikologuma anlattım hüseyin bey benim o adamdan maddi anlamda yardım aldıgım taktirde ve görüştügüm taktirde bu eşcinsellik kavramından kurtulamayacagımı söyledi..çalışıyordum para kazanıyordum fakat kazandıgım parayı Aileme vermek durumunda kaılıyordum...
hüseyin bey eşcinsel oldugumu Ailene söyle terapi gördügünü Aileme söylememi istedi benden , ben ise sadece ablama söyleye bilmiştim , ablam anneme ve babama benim cinsel bir sorun yaşadıgımı söylemiş ve kazandıgım paranın yarısını kendim için almamı saglamıştı...
ama o para bana ve terapi ücretlerini ödememe yetmiyordu..ve ben haalaa o adam ile görüşüp o adamdan para alarak terapilere gitmeye devam ediyordum...
ta ki bana oyunlar oynamaya başladıgına inandıgım yere kadar... beni kullanıyordu sapıgın teki oldugunu çok geç hüseyin beyin sayesinde farkına vardım...
peki bundan sonra ne yapmalıydım ?
hüseyin bey bütün olup bitenleri biliyordu...
Karar verdim Aileme ben kendim açıklayacaktım... eşcinsel oldugumu , korkularımı yenmeden önüne geçemem..
Hüseyin bey benden başkaları için degil kendin için yaşamamı istiyordu...hatta resim çizdigimi bildigi için kart vizitinin arka yüzünde bulunan burun buruna deymiş ve gülümseyen iki çocuk resmini çizmemi istemişti...
resmi çizdikten sonra ranedevu alıp tekrar bir görüşme yaptık , çizdigim resmi sosyal paylaşım sitesinde paylaşmıştım 70 kişiden fazla begenen oldu ve bir çok kişi benden resim çizmemi istedi kendileri için..bu resim olayından para kazana bilirdim bu konudada hüseyin bey beni yönlendirmeye başlamıştı...evdeki interneti kapatmamı söyleyerek bu eşcinsellik olayından biraz daha uzaklaşa bilecegimi söyledi...ardından çizdigim resmi terapi esnasında bakıp begenmişti ve bu resim konusunun bana ne kazandırdıgını söyledi...
Aramaızda geçen konuşmalarımız şöyle idi:
hk: 55 defa begenilmiş en çok begenilen resminmi ?
mg:evet en çok begenilen resmim , gerçi olumsuz cevaplarda verildi , kardeşim çocukları yaşlı adama benzetti...
hk : çevreni baz alamyacaksın resimden anlamayan kişilerin eleştirilerini görmezden gelmen lazım, resimden anlayan birisinin eleştirisine açık ol...
mg: haklısınız ..
hk: peki ne düşünüyorsun?
mg: resim konusunda kendimi geliştirmeliyim , dahaçok üstünde durmalıyım...
hk: bu esnada bir karar alman gerekmiyormu ...
mg:ne gibi bir karar..?
hk: örenegin internet bagımlılıgından kurtulman gerekmezmi ?
mg:gerekir haklısınız ..
hk: bu resim yetenegin senin için bir kırılma noktası eşcinsellikten kurtulman için bir sebep...
mg:dogru size hak veriyorum
hk : yalnız bu degil internete ödeyecegin parayı aylık resim çalışmalarına harcaman sana artılar katar..
mg: bunun dışında size söylemek istedigim başka bir konu var...
hk: nedir ?
mg: size terapiye geldigim süre içinde size karşı duygusal anlamda bir birşeyler hissetmeye başladım...
hk:nedir bizimi düşünmeye başladım sık sık ..
mg: evet ,hatta rüyalarıma bile girmeye başladınız..
hk: rüyandan bahset
mg: rüyamda size karşı bişeyler hissetigim için ve yakınlık gösterdigim için bana kızıyordunuz...
hk: bana duygusal anlamda yakınlıkmı duyuyordun rüyanda ?
mg: evet
hk: peki bu duygusal yatırım bir sonraki aşamada cinsel anlamdaki olan düşünceni geliştirmiyormu ?
mg: haklısınız genelde zaten hep öyle oluyor önce duygusal yakınlık gösteriyorum ardından cinsel anlamda istek başlıyor.. kendimi size karşı özel bir danışan olarak hisediyorum ... aramızda bir samimiyetin olmasını istiyorum fakat ,siz bana bir yabancıymışım gibi davranıyorsunuz, terapiler dışında aramızda samimiyet yok, ben sadece sizin için bu odada önemliyim bunun dışında sizin için bir önemimin olmadıgını düşünüyorum.
hk:öyle olması gerekiyor zaten, terapi dışında sana ilgi göstermem ve seninle samimi olmam senin için yaptıgım bir kötülük olur...hatta diger danışanlarım bile bana söylüyor sesiniz telofonda konuşurken ne kadar soguk geliyor diye dile getiriyorlar...
mg: haklısınız öyle olması gerekir ...
hk: peki seninle dışarda görüşmemiz nasıl bir tepki uyandırırdı sende ?
mg: kendimi özel hissederdim size karşı , bana deger verdiginizi görürüdüm ve sizin için önemli birisi oldugumu düşünürdüm...
hk: bu yüzden dışarda görülşmüyoruz seninle çünki henüz hazır degilsin ...
hk:peki sana bir ödev verelimmi ?
mg: ne gibi bir ödev ?
hk : kazandıgın parayı 3 ay Ailene verme , Ailene baş kaldırman lazım,kendini göstermen için bunu yapmalısın ?
mg: ama para vermezsem Ailem bana yüz çevirir ,kötü evlet olurum onlar için ?
hk:çevirsin ,ol senin baş kaldırıp kendini savunmanlazım kendini savunmadıgın sürece bu eşcinsellik kavramından kurtulamazsın ..
mg:haklsınız ...
hk:kendin için yaşamayı ögrenmen lazım ,kendin için birşeyler yapmalısın, bu çizmeni istedigim resmi benim için degil kendin için çizmelisin, ne zaman kendin için birşeyler yaparsan ozaman bu eşcinsellik kavramından kurtulacaksın, başkalarına degil kendine ihtiyaç duymalısın.
mg:haklısınız yapmaya çalışacagım .