On yıl sonra gelen kabus
Bu belayı atlatıldı yaklaşık on yıl oldu ve on yıldır eşimde düzenli olarak ilişkiye giriyordum, ta ki ramazan ayına kadar, Ramazan’da insan oruçlu olunca tabi güçten düşüyor ve başa koşturmalar da oluyor tabi eşine olan görevlerini de yerine getirmek için Kocalık yapmaya devam ediyorsun, çok da isteğimin olmadığı çok yorgun oldum bir ramazan gecesi eşime yaklaştığımda tam ilişkiye girecek esnada erekte olamadım, ve ben daha önceden bu erikte durumunu on yıldır yaşamadığım için kendimi çok kötü hissettim ona karşı güçsüzmüş gibi erkeklik yapamıyormuş gibi hissettim. Ramazan ayındaki sonraki günlerde de bu durum tekrar etti 2.03 kere girişimde bulunmama rağmen tam ilişkiye gireceğim esnada erekte yok oldu sevişirken bir sorun olmuyor lakin eşime cinsel atakta bulunacagim an cinsel organım tamamen sertleşmekte uzaklaşıyor, yani Ramazan’da yaşadığım o korku bir nevi koşullanmaya sebep oldu ve beni etkiliyor eşime yaklaşırken sanki yine olmayacakmış gibi korkuya kapılıyorum ve zaten olmuyor, ben bu konuda ne yapabilirim hocam ya da fikri olan birileri varsa söyleyebilir mi ne yapmam gerekiyor bu korku nasıl atlatabilirim durduk yere ortaya çıkan bu korkudan kurtulmak istiyorum