Gönderen Konu: ANA BABALI BİR YETİM..‏  (Okunma sayısı 3555 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
ANA BABALI BİR YETİM..‏
« : 29 Ocak 2012, 09:36:25 ös »
          Hangisi daha kötü acaba? babası olduğu halde baba diyememek mi? yoksa babası olmasa dahi tüm kalbiyle baba diyebilmek mi?
             Baba sen Allahın ailedeki halifesi; sen şefkatinle ve celalinle Allahın bir nefesi..baba al beni kollarına sımsacak bi sarıl nolur..oğlum de yavrum de öp bir kere ..dudağının sıcaklığını yanağımda hissedebileyim nolur..çok mu şey istiyorum senden baba?..çok şey mi istiyorum ha??  yeter artık bari buna cevap ver..çok mu zor şey istiyorum ha??.hadi cevap ver..ama bi dakka doğru ya sen benim bu  soruyu loş bir internet kafe köşesinde sezen aksu dinlerken ve göz yaşlarım yanaklarımı ıslatırken kalbimde hissettiğim tonlarca ağırlıkla yazdığımı bilmiyorsun ki.. olsun babam değil misin? hissedersin belki..kalpler bir olduktan sonra mesafelerin ne önemi var?.aslında sende istiyorsun gönülden bir oğlum demeyi biliyorum en azından hissediyorum..bu nasıl bi hikaye böyle Allahım..hayır bu hikaye değil gerçeğin ta kendisi...
              Baba seni mi arıyorum ben erkeklerde?..beni tüm kötülerden koruyabilecek, sevebilecek karşılık beklemeden, sahip çıkacak bana..güçlü endamlı bir erkek..baba bana sahip çık yoksa gidiyorum baba..kafayı yememek için harcadığım enerjiyle tükeniyorum baba..nolur çok şey mi istiyorum senden..çok mu pahalı istediğim şey?..bir günde aşağılama annemi hakaret hatta küfür etme ona..çok mu şey istiyorum baba?..o benim annem canımdan çok sevdiğim annem...O kalbinde zerre kadar kötülük beslemeyen, saf, temiz ..niye yaptın baba? niye ezdin onu?..dedemin ninemin amcalarımın halalarımın onu ezmesi, bitirmesi yetersiz mi geldi sana?..
             Korkuyorum anneciğim.. sana tekrar aşık olmaktan..sana tekrar bağlanmaktan..sana bi sillede ben vuruyorum biliyorum..belkide en ağırı bu..geceleri uyuyamadığını..sıkıntıdan dudağının uçukladığını.. kabuslar gördüğünü biliyorum.. hemde çok iyi biliyorum anneciğim; çünkü bende aynısını yaşıyorum..evet geçen gecemiydi nefesim kesilmiş avazım çıktığı kadar inlemiştim.. bırakma beni annee bırakma affet beni nolur..nefes alamıyorum annne..seni kim bu hale getirdi? anne..kalbim buna dayanmıyor artık anne..bu dünyada gün yüzü göremedin Allah ahiretini güzel etsin başka ne diim anne..olmaz tekrar bağlanamayız birbirimize..korkuyorum anne..beni tekrar babamdan uzaklaştırmandan..ah be anne neden yaptın bunu?..ne kadar kötü bir adam olsada o benim babamdı..neden ayırdın  bizi annem..neden yetim bıraktın beni..ya baba sen neden öksüz bıraktın beni..neden beni hayattayken anasız babasız bıraktınız? neden? neden? neden?


mert-0990@hotmail.com
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2012, 04:08:01 ös Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
Ynt: ANA BABALI BİR YETİM..‏
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2012, 02:27:11 ös »
..