Gönderen Konu: İşte insanlık dersi: Mehmetçik teröriste böyle davranıyor  (Okunma sayısı 7530 defa)

alıntı

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • İleti: 142
    • Profili Görüntüle
Mehmetçik ile teröristler arasındaki sıcak çatışmada Mehmetim bakın ne yapıyor?

Adı Serkan Karadeniz. 1993-1995 yılları arasında Hakkari'de Yarbay olarak görev yaptı. 21 Ekim'de 12 askerin şehit edildiği, 14 askerin yaralandığı, 8 askerin de kaçırıldığı Dağlıca Komando Tugayı'nda...

Emekli Yarbay Serkan Karadeniz, terör örgütünün Dağlıca bölgesine neden bu kadar ilgi gösterdiğini Haber 7'ye anlattı. Serkan Karadeniz'in anlattığı bir olay var ki, Türk askeri hakkında bir takım iddialar ortaya atanlara ders olabilecek durumda. Olay 2 Haziran 1995'te yaşandı.

Emekli Yarbay Serkan Karadeniz yaptıkları operasyonlardan bahsederken Türk ordusunun ne kadar merhametli olduğunu anlatırken bizzat yaşadığı şu olayı paylaştıı:

"BU İNSANİ DAVRANIŞI BAŞKA HANGİ ORDU YAPAR"

“Yine Dağlıca Bölgesinde bir operasyonda yaraladığımız bir terörist bir mağaraya saklandı. Onu oradan çıkarma girişimlerinde bir uzman çavuşumuz orada o yaralı terörist tarafından şehit edildi. Daha sonra mağarada bulunan o yaralı teröristi ve öldürülmüş ve mağaraya saklanmış olan diğer teröristleri çıkardık.

10 dakika kadar önce uzman çavuşları şehit edilmesine rağmen bizim askerimiz o teröristin tedavisini yaparak Türk adaletine teslim edilmesini sağladı.”

Karadeniz, “Ben buradan bütün teröristlere sesleniyorum başka hiçbir orduda böyle merhametli böyle şefkatli asker bulamazsınız. Hiçbir millet teröristi tedavi etmez. Başka yerde de böyle adalet bulamazsınız. Gelin teslim olun. Kendinizi kullandırmayın. Binlerce yıldır var olan kardeşliği birliği beraberliği bozmaya çalışanlara karşı en güzel cevap yine birlik beraberlik ve kardeşliğimizi göstermekle olur” şeklinde konuştu.