Gönderen Konu: GENÇ ERKEKLERİ BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKELER ( EVLİ OLMAYAN ERKEKLER )  (Okunma sayısı 3191 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle

Geçtiğimiz hafta başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Başıma geleceklerden habersiz sıradan bir şekilde oturduğum semtteki otobüs durağında otobüsün gelmesini bekliyordum. Birkaç dakika sonra 45-50 yaşları arasında bir adam camları koyu renkli orta sınıf arabasıyla durağa yaklaşıp bana gideceği adresi sordu tesadüf eseri o sırada durakta sadece ben vardım. Bende normal bir şekilde adresi tarif edip ardından acelem olduğu için saf bir şekilde gittiği yer benimde gideceğim istikamette olduğu için sizinle gelebilir miyim yol üzerinde inerim deyip atladım arabaya. Daha önce defalarca yaptığım başıma da hiçbir şeyin gelmediği sıradan bir şeydi tanımadığım bir insana güvenerek arabasına binmek ne de olsa erkek adamız kimse bize bir şey yapamaz!
Adam büyük bir iştahla gel tabi ki kardeşim diyerek kabul etti. Arabaya biner binmez kısa sohbetimiz başladı. Rizeli olduğunu Anadolu yakasında istasyonları olduğunu evli olmadığını söyledi. aslında arabası da çok lüksmüş fakat bugün Arkadaşlarıyla girdiği iddiayı kaybettiği için taksim'e bara gideceklermiş bu yüzden bu aracı almış. Hacı hoca takımıymış dindarmış ! (torpido gözünü açtığında arabada dini bir kitap olduğu da gözüme çarptı.) barda kimse tanımaması görmemesi lazımmış arabasını. Bende içimden sıradan arkadaşlarıyla normal bir eğlenceye gideceklerini düşündüm bir an için fakat daha sonra gey bara gideceklerini söyledi neden gey bar diye sorduğumda  oraya herkesin ünlü, zengin kişilerin yanlarında fıstık gibi manitalarla gittiğini bu yüzden gittiklerini söyledi. Bana sen gitmiyor musun bara diye sordu. Hayır dediğimde büyük bir tepki ile neden gitmiyorsun gençsin yakışıklısın bu yaşta gitmeyeceksin de ne zaman gideceksin sende güzel giyin git bir akşam eğlen gibisinden cümleler sarf etti. İçimden eşcinsel olduğunu tahmin etmiştim bu diyaloğundan sonra. Tahminlerimde de yanılmadığımı birkaç dakika sonra anladım. konu birden farklı taraflara geldi nasıl geldiğini hatırlayamıyorum fakat avuç içini açarak avuç içi büyüklüğünün penis büyüklüğünü ifade ettiğini, işaret ile baş parmağı birleştirince oluşan kalınlığında penis kalınlığı olduğunu bana söylemeye başladı. eşcinseller bu yollar ile karşısındaki insanın cinsel organının boyutunu anlayıp onlara karşı ilgi duyuyorlarmış. Bende o sırada gayri ihtiyari olarak avuç içime baktım ve oda bunu fark etti daha sonra bana yalvarıp kendisi ile para karşılığında birlikte olmamı istedi. Bir sene içerisinde bu alemde Mercedes c180 alacak kadar para kazanırmışım bendeki zenginlik ile! Daha sonra bana dokunmaya çalıştı.
Hayatımda ilk defa böyle bir olay başıma geliyordu. Sinirlerim tepeme çıktı ve adama yumruk atarak sağa çekmesini söyledim sert yumrukları yediğinde hemen sağa çekti arabadan indim arkasına bile bakmadan bastı gitti.

Eşcinsellik bana göre bir hastalık ve sapkınlık. Daha sonra düşündüğümde bu adama gerçekten acıdım eşcinselleri tedavi yolunda büyük yol kat etmiş başarılı bir psikolog olan Hüseyin Kaçın'a bu olayı anlatarak bir nebzede olsa faydam olabileceğini düşünerek bu yazıyı yazdım.