Gönderen Konu: A. Dilipak: "CHP döneminde olsa cami önünde toplanırdık, peki bugün..."  (Okunma sayısı 1313 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
https://twitter.com/odatv/status/1694984806034010602?t=8hjJqouW2BpF5_5Pxq8pCQ&s=08

Bütün toplumlar, çocuğa karşı ebeveynden (güçlü olandan) yanadır. Bunu görmek için sadece  videonun altına gelen yorumlara bakmanız yeterli olur.

"Evi kerhane gibi kullanırım sana ne!" diyen kızı o baba, manavdan almadı. O kız çocuğu, o babanın sevgisizliğinde büyüdü(!) Rızkımızı veren Rabb'imizken babalığı, karın doyurmaya indirgeyenler, böyle bir durum karşısında elbette ah-vah çekeceklerdir. Amerika porno sektöründe çalışan bütün kadınların geçmişinde babalarıyla problemli olmaları tesadüf olabilir mi? Kerhanede çalışan kadınların da ortak noktası: Baba varken babasız olmaktır.

Ailenize küresel bir saldırı olduğu ve çocuklarınızın baştan çıkarıldığı, eşcinsel yapıldığı falan yok. Aksine küresel etkiye kapılabilecek ve baştan çıkmaya ve eşcinsel olmaya namzet çocuklar yetiştiriyoruz. Müslüman ailelerden kaç tanesi Maide Suresi 105. ayeti biliyor? Bakalım: *"Ey iman edenler! Siz kendi halinizi düzeltmeye çalışın! Zira siz doğru yol üzere olduğunuz sürece sapıklığa düşenler size hiçbir zarar veremezler. Hepinizin dönüşü yalnızca Allah'a olacak ve O, yaptıklarınızı size bir bir haber verecektir."*

Bir kız çocuğunun erkeklere düşkün olmasının altını ne kadar deşerseniz deşin altından "babasızlık" sorunu çıkacaktır; ama toplumlar bu yüzleşmeyi yapamayacakları için nefreti "kurban"a yönlendirirler ve çocuğa duydukları öfkeden onun videoya çekilip topluma yayılmasındaki ahlaksızlığı dahi göremezler.