Gönderen Konu: kadınları bekleyen yeni tehlike: bir biseksüel erkekle yaşamak  (Okunma sayısı 7325 defa)

assos2003

  • Ziyaretçi
bazı konuları konuşmakta yazmakta yaşamakta meğer ne kadar zormuş. hayatta insan her şeyi görebiliyomuş. ben birlikte yaşadığım hayatımı paylaştığım adamın biseksüel olduğunu öğrendim yaklaşık 1 seneyi aşkın bir süredir de bilyorum.başlarda görmek ve kabullenmek istemedim sadece görsel şeyler olubileceğini düşündüm. yakın bir zaman önce de fiilen de birileriyle birlikte olduğunu öğrendim. tabi bu karşılıklı konuşmalar sonucunda olmadı benim birazcık araştırmam sonucunda oldu. kendisine imalarda bulundum hatta kesin emin olduğumu söyledim ama kesinlikle bunu kabul etmedi. şimdi belki sizin aklınıza neden uğraşıyorum yada neden terk etmiyorum gibi sorular gelebilir. bu konuyla ilgili bir kere psikologa gittim ve bana kesinlikle ilişkimi bitirmem gerektiğini söyledi. ama yapmadım. nedeni çok basit aşk. sadece bu da değil yıllarca birbirimize verdiğimiz karşılıklı emek.

bunu nasıl düzelteceğimi bilemiyorum. diğer forumları okudum ve bişekilde yardım alan herkesin sorunu olduğunu kabul ettiğini gördüm. peki ya kabul etmeyenler ve ama herşeyi gizli gizli yaşıyanlar. sadece pes etmek istemiyorum mutlaka bir yolunun olduğunu düşünüyorum.

İşin gerçeği buraya neden yazdığımı da bilmiyorum ama belki bişekilde bana fikir verebilirsiniz belkide sadece tek başıma bu sırrı taşımak istemediğim için yazıyorum....Hepsi bu.....

görüşmek üzere....
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2013, 03:00:03 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
Ynt: bir biseksüelle yaşamak
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2010, 11:12:15 öö »
merhabalar Hüseyin Bey,

mailimle ilgilenirmisiniz bilemiyorum ama en azından ben şansımı denemek istedim. konuya nasıl giriş yapıcam bilemiyorumda. erkek arkadaşımla 2 senedir birlikte yaşıyorum ve iş dolayısıyla istanbuldan taşınıp ankaraya yerleştik.Son bir senedir bazı terslikler olduğunu farkettim. başta sadece cdler bulmuştum ve bunun çok da önemli birşeyler olmadığını düşünmüştüm. daha sonra insanlarla yazıştığını ve görüştüğünü anladım. tuhaf ve içinden çıkılmaz bir ruh hali içine girdim. hem kendime hemde ona kızar oldum. bundan bir süre önce biseksüel oldunu bildiğimi imalarla söyledim. çok bozuldu, sinirlendi ve bunları kendi kafamdan uydurduğumu söyledi. daha sonraki gün bu konuşma olmamış gibi normal bişekilde davrandı bende konuyu tekrar açamadım. çünkü onun gizli dünyasını saymazsam ilişkimde hiç problem yok ve her şey yolunda. gerçekten çok sevdiğim bir insan ve kaybetmek istemediğim için bu sorunla nasıl başedebilirim, düzelme ihtimali varmı arayışlarındayken sizin web sayfanızı buldum bir umut belki yardım alabilirim diye mail atıyorum. normalde cinsellikle ilgili konuşmayı sevmeyen ve konuşmayan bir insan ve konuşmak istemediği konular olduğu zaman etrafına kalın duvarlar örmeyi başarabilen biri.o yüzdende direk olarak konuşamıyorum. işin gerçeği bununla ilgili olarak bir psikologada gittim ama benim bu ilişkiyi bitirmemi söyledi sonuç olarak ama ben bunu istemiyorum. düzelebilme ihtimalinin olduğu inancımı yitirinceye kadarda mücadele etmek istiyorum. bana bu konuda yardımcı olursanız; yani kişiye nasıl yaklaşmam gerekiyo nasıl iletişim kurmam gerekiyo gibi konularda bilgi alabilirsem çok mutlu olucam.
 
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Mailinizi sabırsızlıkla bekliyorum...

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
Ynt: bir biseksüelle yaşamak
« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2010, 11:13:26 öö »
Merhabalar

Eşcinsel Terapi birebir yüzyüze görüşme yoluyla yapılan kişinin hayat hikayesinden yola çıkarak anne-baba-çocuk ilişkilerinden başlayarak sosyal ilişkilerinin yeniden gözden geçirilip yapılandırılmasıdır denebilir. En erken düzenli haftalık terapilerle 3 ay yada 6 ay içinde sonuç vermektedir kişinin istek ve iradesine bağlı olarak. Psikologlar hap yazmadıkları için ilaç uygulaması yoktur.

www.escinselterapi.net te eşcinsel terapi görenlerin kendi iyileşme süreçlerine dair kendi yazılarını okursanız aydınlatıcı olacaktır.

psikolog hüseyin kaçın 0 555 326 22 91  isterseniz  iletişim kurabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2010, 11:24:54 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
Ynt: bir biseksüelle yaşamak
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2013, 02:57:04 öö »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
Ynt: kadınları bekleyen yeni tehlike: bir biseksüel erkekle yaşamak
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2016, 09:01:01 ös »
27 Mart 2011 Pazar akşamı TV5 Ana Haber Bültenindeki söyleşide
"eşcinsellik hakkında"
gündemdeki eşcinsel parti adaylarının varlığını konu alarak konuşma yaptı.

https://www.youtube.com/watch?v=tX0T68Pwuq8&index=10&list=UUIe19S-aZ6TQNiC1Tsfjviw

izlemek için linki  tıklayınız

https://www.youtube.com/watch?v=knzoJyzDmHk&list=UUIe19S-aZ6TQNiC1Tsfjviw&index=9

izlemek için linki tıklayınız


26/12/2011 tarihli Radikal Gazetesinde sitemiz ve eşcinsel terapiler hakkında
yayınlanan makaleye ulaşmak için tıklayınız

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1073587&Yazar=PINAR_OGUNC&Date=26.12.2011&CategoryID=97#