İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - uranus

Sayfa: [1]
1
Eşcinsel olmadığımı anladığım an ayak fetişim de yok oluverdi . Halbuki hüseyin kaçın bana bundan kendi kendime kurtulmamın imkansız olduğunu söylemişti ama inandım ve oldu . 17 yaşındayım güzel İzmir'de yaşıyorum şehri gibi insanları da güzeldir İzmir'in :) Henüz karşı cinse ilgi duymuyorum ama kendi cinsime de hiç ilgi duymadım sadece duyduğumu sanmıştım . İşte benim başarı hikayem . İlk önce üzerimdeki tüm baskılardan kurtuldum okb için doktora gittim porno izlemeyi bıraktım ders çalışmaya başladım kendimi daha iyi tanımaya çalıştım gereksiz yükleri hayatımdan attım . Dershanede bi öğretmenle tanışmıştım . İlk başta ona aşık olduğumu sandım ama onda sadece babamda bulamadığım baba sevgisini bulduğumu farkettim . Daha önce aşık olduğumu sandıklarımda da baba sevgisini aramıştım ama bulamamaştım ama bu sefer buldum . Anneme terapistime ve öğretmenime bu konuda çok teşekkür ediyorum ve onları çok seviyorum . Kim bilir belki siz de benimle aynı yanılgıya düşmüşsünüzdür başarabileceğinize inanıyorum :)

2
Genel Tartışma / Bu Forum Çok Cansız
« : 20 Ağustos 2014, 09:40:28 ös »
Bu forum çok cansız hiç paylaşım yok hem de eşcinsellik gibi paylaşıma ihtiyaç duyulan bi konuda . Ziyaretçiler üye olursa bu forum daha iyi hale gelebilir !

3
Onarım Terapisi kitabını paylaşabilir misiniz ?

Sayfa: [1]