Gönderen Konu: AVRUPA'DA EŞCİNSEL OLMAK  (Okunma sayısı 2580 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
AVRUPA'DA EŞCİNSEL OLMAK
« : 25 Kasım 2014, 01:33:26 öö »
Avrupa'da eşcinsel olmak
normal olmadığımı ta 12 -14 yaştan fark ettim. kendi kendimi çare bulmayı çalıştım. ama bir şey bulmadım.  türkiyeye geldikten sonra eşcinsel duygular arttı ve kendimi eski günler gibi kontrol edemiyorum. hep düşüyordüm kimim ben ve daha kötü oluyordum depresyona gire çek yıllar geçti , taa bir gün sanki aşağlık dipi çarptım daha kötü olmazdım; o gün ağladım çok ağlamıştım tasadüfen o gece viennaya gidiyordum ordaki bir hafta tek başımla kaldım gündüz çalışıp gece otele döndüğümde ağlaya ağlaya geçti. oradayken hep düşündüm neyim neye öyleyim nereye gidiyordüm ne olacağım nasıl bir şey olacağım öldüreyim mi kendimi ruhum cehennemde olsa bile özgür yaşasın.
Türkiyeye döndüğümde karar verdim yeni bir doktor yeni bir çözüm arayacağım ki o günler bir doktora gidiyordum (o doktor her şey normal gay olmak da normal öylesin öyle kendini kabul et aşık ol ve istesen birisiyle ol söyleyen bir doktor !!) Hüseyin hocayı arayıp randevu aldım ve başladım by yeni iyileşme yolculuğu.

yaklaşık iki yıl geçti ve yeniden avrupaya gidiyorum. yeniden o tatlı sarışın ipek gibi erkeklerle çalışıp kalacağım . bu defa kendimi bir sınava sokmak istedim  ne olacak nasıl davranacağımı görmek istedim karar verdim ki bu defa çalışacağım günler otelde gezeceğim günlerde yatakhanede kalacağım ve öyle oldu.

 
sonuç :
1- yalnız olmayınca yabancı ve tanımadığım insanlar arasında bile daha iyi hissediyorum. daha güven hessi alıyorum. gaylık yada eşcinsel fikirler pek çok olmuyor ki bazen öyle bir kaç saniyelik fikirler kafama geldi.
2- ben, onlarla olmak istemedim onlardan kıskandığımı fark ettim. onların yakışıklıktan ve fit olmaktan, onların ÖZGÜR olmasından, onların yüksek özgüveninden ve bazların kız arkadaşı varlığında çok kıskandım.
3- ben Türk Kürt ve Araplar gibi erkeklerden daha hoşlanıyormuşum ( bu konuda sonra yazacağım) .
4- iki yıl önce göre daha iyiyim daha mutluyum ve bu istenmeyen duygularla nasıl davranmam daha iyi biliyorum.
5- hala birisi bana hoşlanmaktan bakmaktan hoşlanıyorum ve gururluyorum bu defa çok oldu çapkın olmak istesaydım olurdum ama içimdeki gülüp geçiyordum ! ( bazen inaniyorum gay değer gaylardan farklı bir inergy alıyor ve eşcinsel olduğunu anlıyor normal davranırsa bile)
5- hala yoldayım ve bu yol uzun olabilir fakat yolda olmak güzeldir.