Gönderen Konu: "Kızlara karşı cinsel ilgi duymuyorum bilmiorum neden..."  (Okunma sayısı 4068 defa)

bureax

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • İleti: 62
    • Profili Görüntüle
Hocam ben hemcinslerimdem hoşlanıyorum. Nasıl söylerim bilemiyorum.  Çok kurtulmak istiyorum bu sapkınlıktan ama olmuyor.  Kızlara karşı cinsel ilgi duymuyorum bilmiorum neden ama hiç kız düşününce ereksiyon olamadım bu nedenle bi kızlada bişey yaşayamıyorum. Annem Babam hem yaşlı hem dindar, ben en küçük çocuğum ve bu durumu paylaşabileceğim bir kimsem de yok?

Baba olmak normal olmak istiyorum ama kızlarla konuşurken o kadar çekiniyorumki birde tahrik olamam intihar etmek istiyorum günah olduğunu bilmesem bir dakka daha durmam ederdim.  Şimdi bir kızla görüştürcekler beni çok korkuyorum hareketlerimden tavırlarımdan birşey anlar die, ileri gitse durum hiç bir şekilde tatmin edemeyeceğim siz tedavisi olduğunu söylüyorsun, bana yalvarırım benim gibi olupda tedavi olup değişenler olduğunu söyleyin!!! Yalvararım.....

Ben mümkünse ağustosun 1.den itibaren sonra terapiye gelmek istiyorum ama ne olur dürüst olun bana normal olup evlenebileceğimi söyleyin, herşey cinsellik değil farkındayım ama eşimi tatmin de etmek istiyorum ne olur bana karşı dürüst olsun..