Gönderen Konu: [Köşe Yazısı - Esra ELÖNÜ] Diyanet İşleri Başkanı olsam, eşcinselleri camiye....  (Okunma sayısı 3421 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
Diyanet İşleri Başkanı olsam, eşcinselleri camiye toplardım
Esra ELÖNÜ

Nasıl ki bu ülkede Kürt, Roman, Türk vs.. için açılımlar yapılıyorsa diyanette bu insanlar için kimlik açılımı yapmalı!


Lütfen Sakin Ol! Başlığa bakıp yazının başını yakma! Bu kadar yaşadığımıza göre Allah bize süre veriyor sen de ümmete o süreyi tanı! Evet Yaratıcının yargıladığına karşı ön yargılı olmakta haklısın! Sapkınlığı savunacak ve zararına hoşgörü pazarı oluşturacak, saygı duyuyorum replikleriyle toplumun normal ayarlarıyla oynayacak değilim! Kişilerin ne dinsel tercihleri ne de cinsel tercihleri beni ilgilendirir.

Kaldı ki eşdinselleri hoş görerek kaybettiğiniz zamanları bir eşcinseli kazanma, rehabilite etme sahasında harcasaydınız ümmet dediğiniz birincil sınıfın kalbi duruşu bu kadar elden ayaktan düşmezdi. Eşdinsel yani Müslüman gibi görünen ama bir münafık gibi parça parça hak yiyen, din magazini yapıp Müslüman mahallesinde palazlanan bizim meşhur kol kırılır emanete bırakılır anlayışının paçalarına sığınarak besmele sömüren ve yaratıcının af kontenjanından riya dolu din jönlüğüyle faydalanmaya çalışan adamlara eşdinsel diyorum.

Hepimiz dünyanın hiç organlarıyız bunu öğrettiler! Sizce Allah’ın kalbimizi içimize saklamasının sebebi, ne düşünüyorsan ya da neyin peşindeysen sana özeldir fakat bana aşikârdır anlayışında uzlaşmak adına bir işaret olarak gösterilemez mi? Bu insanları ötekileştirerek kıyının varisi olamayacağımızı bir ahkâmcı gibi değil bir Müslüman olarak söylüyorum! Nasıl ki bu ülkede Kürt, Roman, Türk vs.. için açılımlar yapılıyorsa diyanette bu insanlar için kimlik açılımı yapmalı! Hele ki bu insanlar Müslümansa hele ki bu insanların da kimliklerinde bağıra çağıra İslam yazıyorsa, hele ki bu insanların da insan olduğu görülüyorsa!

İkna odaları için harcanan entrika zekası bu insanları sapkınlıktan uzaklaştırmak ruhsal denetimlerini sonuna kadar sahiplenme adına harcansaydı bu insanlar fıtratlarına ikna edilseydi biz şu anda paha biçilmez bir ötekileştirme edebiyatıyla karşılaşmayacaktık! Şimdi bana aklınızı yırta yırta Lut kavmi diyeceksiniz , fakat Lut kavmi zaten Allah’ı tanımamakta ısrar eden bedevi fukaralarla dolu değil miydi? Peki Allah’a inanan eşcinselleri nereye koyacaksınız? Siz mi helak edeceksiniz?

Yazımın başını sarsarak tekrar ediyorum ben sapkınlığı savunacak ve ilahi mahkemenin bilir kişisi gibi hadsizleşecek değilim! Bu insanlara ilahi rehabilitasyon merkezleri açılmalı diyorum sadece! İmamlar hutbelerinde Cuma günleri böceği ezme kalbi kırılır diyerek cemaati uyutacağına, dudak bükülerek insanlıktan kapı dışarı edilen bu insanları toparlamak için esnetmeli! Bu insanlar ne dağda ölüm afişi basan Öcalan yaverleri, ne koltuk boyuyla suç bastırmaya çalışan İsrail kılıklı densiz! Hiç biri.. Dil din ırk gözetmeyen tarafınla bir kez şans vermelisin azizim! Senin verdiğin şansı geleceğini ve refahını kurtarmak adına kullanacak niceleri olacaktır! Ben veriyorum şimdiye kadar yediğimiz taşların üzerine bir taş daha yeriz! Nasıl olsa afiyetteyiz azizim!

Esra ELÖNÜ - Haber 7
eelonu@mynet.com
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2010, 04:53:47 ös Gönderen: alıntı »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
27 Mart 2011 Pazar akşamı TV5 Ana Haber Bültenindeki söyleşide
"eşcinsellik hakkında"
gündemdeki eşcinsel parti adaylarının varlığını konu alarak konuşma yaptı.

http://www.youtube.com/watch?v=u1iMl9dDm-o&feature=related  tıklayınız


http://www.youtube.com/watch?v=tYzUWd-BFag&feature=related tıklayınız


26/12/2011 tarihli Radikal Gazetesinde sitemiz ve eşcinsel terapiler hakkında
yayınlanan makaleye ulaşmak için tıklayınız

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1073587&Yazar=PINAR_OGUNC&Date=26.12.2011&CategoryID=97#