Gönderen Konu: TBMM- CEMİL ÇİÇEK- BENİM ÇOCUĞUM- EŞCİNSEL İDEOLOJİ- EŞCİNSEL AİLE  (Okunma sayısı 3955 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4102
    • Profili Görüntüle
Sayın Başkanım Cemil Çicek Beyfendi,
 
Eşcinsel kişilerin aileleri ile ilgili yapılan bir filmin meclis bünyesinde ya da sizin de katılımınızın olacağı bir ortamda sunumunun yapılacağını sosyal medyadan öğrendim. Ben eşcinsel duyguları çocukluk döneminden beri yaşamış, hayatımın bazı dönemlerinde eşcinsel duyguları yoğun olarak hissetmiş, ama eşcinsel davranışların tabiatıma uygun olmadığımı, gerçek ihtiyaçlarımı karşılamadığını ve doğal olmadını tecrübe etmiş biriyim. Eşcinsel duygularım için bir profesyönelden danışmanlık almaya başladığımda, eşcinsel duygularımın altında yatan başta anne-baba ile ilişkilerimdeki bozukluklar, küçükken başımdan geçen taciz ve diğer problemler yumağı olduğunu ve bu problemler yumağını çözümledikce, eşcinsel duygularımın etkisinden sıyrılıp, kendi erkek kimliğimde öz güvenli bir birey oldum. Hemcinslerimden cinsellik beklentisi olmadan, her erkek gibi sağlıklı, dost arkadaş ilişkileri kurabiliyorum. Şu anda evliyim, eşim ve çocuklarımla mutlu bir yuvam var.
 
Sayın Başkanım, iki aynı kutbun( artı-artı,eksi-eksi) bir birini ittiği gibi iki eşcins bir birini tamamlıyamaz ve aile olamaz. Malumunuz tabiat kanununa aykırıdır. Kişilerin yanlış etrafında örgütlenmişlikleri ve sadece eşcinsel duyguları olduğu için eşcinselliğin normal ve doğal olduğunu kabul ettirme ve eşcinsel hareket olarak olayı  bir ideoloji haline getirme gayretleri vardır.
 
Sizden istirhamım eşcinsel duyguları olan bireyleri üzmeden, ancak konumunuz itibari ile doğruya, topluma ve gelecek nesillere olan sorumluluğunuzdan dolayı bu filmin TBMM´de ve TBMM Başkanlığı nezlinde kabul görüyor reklamından uzak kalmanızdır. Zira böyle bir kapı açılırsa ilerideki adımları TBMM´den eşcinsel evlilikler, eşcinsel sözde ailelerin evlatlık edinmeleri ile ilgili kanunların geçirilmesi gibi taleplerdir. Belki de farklı fantaze ve eğilimleri olan başka başka kişilerin de kendi örğütlerini kurduklarında, onlar da benzer talepler bulunacaktır.
 
E-postamı dikkate alacağınızı can-ı gönülden teminni ediyor, saygılar sunuyorum.
 
 
Saygılarımla,
 
Cenk Yılmaz


From: cenk yilmaz <cenkcenkce@yahoo.com>
Subject: BENİM ÇOCUĞUM FİLMİ-EŞCİNSEL İDEOLOJI
To: cemil.cicek@tbmm.gov.tr
Date: Wednesday, March 20, 2013, 6:56 AM
 

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4102
    • Profili Görüntüle
CHP lezbiyen , gay ve transseksüel ailelerinin anlatıldığı bir belgesel film için Meclis'te özel gösterim istedi. Talebin iletildiği Meclis Başkanı Cemil Çiçek , konuyla ilgili henüz olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermedi.

Eşcinsel çocuğu olan ailelerin hayatını anlatan belgeselin Meclis'te gösterilmesi talep edildi. Talep, bugün Meclis Başkanı Cemil Çiçek ’le görüşen CHP’li milletvekillerinden geldi.

Çiçek’le makamında 45 dakikalık bir görüşme yapan CHP’li milletvekilleri Aykan Erdemir, Melda Onur ve Binnaz Toprak , lezbiyen, gay, biseksüel ve transseksüellerin ailelerinin hikayelerinin anlatıldığı ''Benim Çocuğum'' adlı belgeselin Meclis'te de gösterilmesini istedi.

Eşcinsel aileleri ile milletvekillerinin biraraya gelmesini de isteyen CHP’lilerin bu talebine olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermeyen Meclis Başkanı, talebin Kültür Sanat Yayın Kurulu aracılığıyla iletilmesini söyledi.

Doç. Dr. Aykan Erdemir
Bursa Milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisi
Adres
A Blok ÜZ. Kat 3 Nolu Banko Oda: 6 TBMM 06543 Bakanlıklar - ANKARA
Telefon
+90 (312) 420 53 06
Faks
+90 (312) 420 69 53
E-posta
aykanerdemir@gmail.com
Facebook
Facebook.com/aykanerdemir
Twitter
Twitter.com/aykanerdemir

http://www.aykanerdemir.net/anasayfa/



http://www.internethaber.com/chpden-gay-belgeseli-talebi-512160h.htm
« Son Düzenleme: 21 Mart 2013, 03:47:07 ös Gönderen: psikolog »