Gönderen Konu: ABAHAT´ların yaptığı KABAHAT´lar  (Okunma sayısı 3160 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
ABAHAT´ların yaptığı KABAHAT´lar
« : 26 Şubat 2013, 11:43:23 öö »
ABAHAT´ların yaptığı KABAHAT´ları

 

 

ABAHAT´lar: Anneler, Babaanneler, Ananeler, Halalar, Ablalar, Teyzeler)

 

Erkek çocuğun fabrika ayarları ile oynayan ve onun ayrı bir kimlik olma özgürlüğüne müsaade etmeyen ABAHATlar´ın KABAHATları!!!

 

Sen benim yavrum sayılırsın deyip küçük erkek çocuğunun yanında üstünü değiştiren, anne sütü çağını geçmiş çocuklara memesini çıkarıp emziren, küçük oğlunu alıp kadınlar hamamına giden, yatak odasının kapısına sahip çıkamayıp çocuğa cinselliği gösteren, kadın hallerini veya kocası ile özel hayatını ve problemlerinin çocuğun yanında konuşan, kısacası erkek çocuğu küçük yaşta kadın çıplaklığına ve cinselliğine maruz bırakan ABAHAT.

 

 

Altın günlerine, dikişçi nakışçı teyzelere sürekli küçük erkek çocuğu götüren, (babasının erkek dünyası hakkında hiçbir fikri dahi olmadığı halde) kadın dünyası hakkında erkek çocuğu bayağı bilgi sahibi eden ABAHAT.

 

Dul olduğu için yalnız yaşamayayım gerekçesi ile erkek çocuğu annesinden babasından alıp, hatta yalnız yatmayayım masumiyeti ile erkek çocukla birlikte aynı yatağa yatan, duygusal anlamda erkek ihtiyacını karşılama narsistliği sergilen ABAHAT.

Kocasına hükmedemeyince, duygusal ihtiyaçları kocası tarafından doyurulmamış kadınının, erkek çocuğu daha kontrol edilebilir bulup, erkek çocuğa hükmedip duygusal ihtiyaçlarını ondan karşılayan ABAHAT.

 

Kocasinin bazı alışkanlıklarından ve kolik davranışlarından (kumar kolik, alkolik, iş kolik, aldatılma, arkadaşları ile ava gitme, vs.) zarar gördüğü için kırılan kadının, kayınvalidesine ve eşine nazire yaparcasına bak erkek nasıl olur, erkek çocuk nasıl yetiştirilir gösterme çabasında olan, sizlere benzemeyecek benim oğlum diyerek kadının penceresinden erkek çocuk yetiştiren ABAHAT.

 

 

İnsan dünyaya gelmesinin vesilesi bir kadın ve bir erkek olduğu gibi, yetiştirilirken de her iki cinsiyetten alacağı değerler olacaktır. Ancak erkeğin etkisizliği veya zarar vermişliğine karşın, kadının hakim olduğu bir erkek çocuğu hayata kadının penceresinden bakar. Bu durumdaki erkek doğal ortamdan alınmış, avcılık kabiliyetini kaybetmiş bir aslan gibidir. Oysa doğal halindeki aslan ormanların kralıdır.

 

 

Eşcinsel duyguları olanlar veya onların yakınları hep derler ´eşcinsel olacağı küçükten belliydi. Kız oyuncakları ile oynardı, pembe rengi severdi, kız gibi kırıtırdı. Bu onda doğuştan vardı!!! Yoksa nerden bilsin o yaştaki çocuk kız gibi davranmasını… Ama hiç kimse çocuğun bu davranışlarından önce ABAHATlar´ın yaptığı KABAHATlar´a bakmaz.

 

Yukarıda ifade ettiğim ve benzeri bir çok olaya muhatap olmuş erkek çocuk, kendi çabası ile bazen kendi kimliği üzere davranmaya çalışır. Ancak, anne çocuğu erkek dünyasına itmeyip elinde tutmaya devam etmek istediği, baba da erkek çocuğu erkek dünyasına davet etmeyi düşünmediği için çocuğun kendi girişimleri de zayıf ve yetersiz kalır. ABAHAT ile aşırı yakın olan çocuk ben ABAHAT´dan biri ile evleneceğim der. Sonra cinselliğin kadın ve erkek arasında olduğunu öğrendiği çağlarda, kadınla cinsellik  düşündüğünde, ABAHAT aklına geldiği için karşı cinsle cinsel ilişki düşüncesi, suçluluk duygusu verir. Zemin olarak benzerlik göstermesine rağmen enses duygulardan farklılığı bu suçluluk duygusu ile kişinin kendini kadına kapamışlığıdır. Ki, bazı eşcinsel duyguları olan kişilerde olgun kadınlarla birliktelik isteğinin altında yatan sebep de bu olabilir.

cenkcenkce@yahoo.com