Eşcinsel Terapi Forum - Psikolog www.huseyinkacin.com

Genel => Hayatlardan parçalar, hayata mektuplar (ziyaretçi karalama defteri) => Konuyu başlatan: psikolog - 13 Nisan 2009, 09:30:03 öö

Başlık: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 13 Nisan 2009, 09:30:03 öö
Psikolog Hüseyin KAÇIN
0 555 326 22 91
Aile ve Evlilik Terapisti

KADIN ve AŞK

Hz Havva zekası ve ruhuyla hayata dokunan ilk insandır. İyi ki eli o yasak ağaca uzanmıştır. İyi ki Hz Adem'in aklını çelmiştir. Böylece hayatın sırrını açığa çıkarmıştır. Aşk ve cinselliği cennetten hediye olarak dünyaya taşımakla görevlendirilmiştir. Allah hayata dair tüm oluşumların nüvelerini kadında gizlemiştir. Bu anlamda kadın hayatın kendisidir. Yüreğinde Hz Havva'ya şükran duygusu beslemeyen insan yücelik mertebesine erişemeyecektir. Kadını yüceltmeyen erkek asla yücelemeyecektir.


http://www.youtube.com/watch?v=K9MC30t7Uhc&list=UUIe19S-aZ6TQNiC1Tsfjviw&index=2

tıklayınız


26/12/2011 tarihli Radikal Gazetesinde sitemiz ve eşcinsel terapiler hakkında
yayınlanan makaleye ulaşmak için tıklayınız

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1073587&Yazar=PINAR_OGUNC&Date=26.12.2011&CategoryID=97#



Merhaba Hüseyin Bey,

Ben .............   bir Oğlum var 13 yasında 13 yıl once evlenip ayrılıdım. Ve bundan dolayı oğlumun piskolojisi ile ilgili görüşmek isterim sizinle.

Oğlum ve ben 13 yıldır tek yasıyoruz babasız büyüttüm. Bundan kaynaklanan bazı sornları görüşmek isterim. Kendisi cok tatlı bir cocuk fakat sorumluluk duygusu olmadığı gibi,dedesiyle sürekli kavga ediyor, korkak bi yapıya sahip.fakat ileri zekalı bir genc olma adayı.10 seans bayka bir pedegogdan terapi aldık 2 yıl ama sonuç yok.Büyümeyi kesinlikle redediyo,en büyük sorunumuz buydu .

 

Okullar acıldıktan sonra size gelmek ve görüşmek isteriz sizi bir arkadaşımın arkadaşı tavsiye etti.Bulursa Hüseyin bey bu soruna cözüm bulur dedi.

 

Başta Allahtan olmak üzere sizden şifa bulacağıma inandığım için bir görüşme talep etmekteyim.

 

En yakın zamanda görüşme ümidi ile insallah

 

Saygılar

28 Ağustos 2008

Başlık: Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
Gönderen: psikolog - 13 Nisan 2009, 09:35:09 öö
son durum‏



Merhaba Hüseyin Bey,

 

Öncelikle Allahtan iyi olmanızı temenni eder iyi çalışmalar dilerim

Şuan için görülen bi aksilik olmazsa Cumartesi günü görüşebiliriz Ben daha erken gelme taraftarıyım .saat 09.00 gibi size de uygun mu acaba:? Uygun ise bana haber verirseniz sevinirim.

 

Bu hafta yeterince zor bir hafta oldu benim için en kötü birgün dayanamayıp k.... ı dövdüm çünkü sözümü dinletemeyince ,kaba kuvvetle annelik yapmaya calıştım

Ertesi gün daha sakın daha olgun olmaya ve daha mesajlarımı oğluma net vermeye calıştım.kararlılığımı ona anlatabilmek için bayağı bi cırpındım nasıl göstermem gerektiğini bilmediğim için bocaladım.once kızdım,sonra bağırdım sonra her zamanki gibi dövdüm….. tek farkkkk bu sefer pes etmeyip kendimi toparladım daha soft yumuşak ve kararlı bir tavır sergilemeye calıştım umarım basarılı olurum,başka nasıl sergilemeliyim bilmiyorum.

 

Hayırlı günler dilerim size

23 Ekim 2008

Başlık: Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
Gönderen: psikolog - 13 Nisan 2009, 09:36:59 öö
bilmiyorum‏



Tekrar yazmak zorunda kaldım çünkü suanda cok kötüyüm o aradı ve bana hiçbirşey yokmuş gibi davranıyo.bende gel konuşalım karara bağlıyalım ona gore sana sıcak davranabilirim yada davranamam dedim.Ama kendimi berbat hissediyorum onu kaybetmek istemiyorum.Ben onu seviyorum ama eskiden olduğu gibi aynı tarzda da yasayamam oda buna yanasacak mı bilmiyorum aynı evde ve nikahla , onsuz ayaklarımın üstüne basamıyacakmısım hayatla bas edemiyecekmişim gibi hissediyorum. Ha yanıma ayda 1 uğrasada bununla yetinebiliyorum.bundan kurtulmak istiyorum sevgi mi bu ne bağımlılık mı bilmiyorum

 

23 Ekim 2008 Perşembe
Başlık: Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
Gönderen: psikolog - 13 Nisan 2009, 09:41:32 öö
YENİ BİR HAYATA MERHABA‏




Merhaba Huseyin BEY,
 
oncelikle tüm içtenliğimle size hayırlı,mutlu,huzurlu,bereketli güzel ışıl ışıl ve nurlu bir hafta diliyorum.
 
Sizden sonra daha yollarda yururken her attığım adımda sanki herşeyi geride bırak gercek hayata merhaba demek için ileri adımlar attım.
Eve vardığımda sadece ve sadece düşündüm  ilk yaptığım şey kendime GÜZELLLLLLLL bir cay demlemektiiiiiii. İçtiğin en güzel caydı :)
KENDİME SOYLE DEDİM ............, KENDİN İÇİN YASA, HAYAT COK GUZEL RABBIMIN SEVGİSİ YETER VE SEN ZATEN YANLIZ DEĞİLSİN.
EVİMİ TOPLAMAYA BAŞLADIM ona ait BANYO DOLABINDA EN DİP KOSEDE BULUNAN AKLA HAYALE GELMEYEN YERDEN bazı şeyleri çöpe attım. Ve gece yatağıma uzandığımda onu değil gelecekteki eger olursa eşimi düşünerek uyudum Pzar sabahı ki en önemli gündür benim için, son bir kez onunla beynimde mucadele edip o pazarı kendim için yaşamak istedim.Sadece o varken hazırladığım sıcak ekmek ve leziz sofrayı Oğlum ve kendim için kurdum,çay demledim, ve oğlumla harika bir kahvaltı yaptım.
 
Şöyle dedim: Geri kalan ömrümü hayatıma girecek olan erkeği bekleyerek gecirmek istemiyorum, kendim için artık yasıcam ve oğlum için havayı tenefüs ettim,kahvaltıyı edip kahvaltı sonrasıda keyif cayımı alıp içtim bunların hepsini sadece o varken yapardım. Kendime sadece onuniçin yaktığım çilek kokulu esansları yaktım içime cektim.
HARİKA YEMEKLER YAPTIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM VARYA KEK BİLE YAPTIMMMMMM :)
 
Ama sunu fark ettim Oglum dersaneden geldiğinde onun onune koyduğum terlikleri kapının önününe Oglum koydummmm. K...... artık sadece onun yerinde oturuyo.
BENİM HARİKA Bİ OĞLUM VARRRR. gÜN GELECEK ONUDA kaybedicem yani gidicek henüz gitmeden bari onunla kalan zamanımı gecirim Annelik yapıpppp onun için cabalim ve birbirimizi sevelimmmm.BARİ O ANNE SEVGİSİNE DOYSUNNN.
Bense zaten aradığım tüm sevgilere sahibmişim sadece farkında değildim, İlk BUYUK SEVGİ Taabiki MEVLAYA OLAN sevgimmm O BANA YETER ZATEN,O AYRICA oğlumun SEVGİSİ.
Arkadaşlarımın,komsularımın,hocalarımın secelerin, oksuz ve yetimin, yaslıların sevgisi,mezarda yatan dedemin ve babanemin sevgisi.BASTA resullahın ve MURSIDIMIN sevgisi,saadatların sevgisi, BİR PAPATYANIN BEYAZ YAPRAKLARINDAN BANA KALBİME VURAN SEVGİİİİİ,DENIZIN DALGASINDAN GELEN ESINTININ SEVGİSİ DAHA.....
 
NICE SEVGILER,var aslında ben yanlız değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ki: ?
 
Bununla beraber boyle duşununce yasamaya karar verdim.YANI MANEVİ ANLAMDA cunku sanırım pek yaşamıyodum.Annemi babamı veya beni kıranları veya kendimi ifade edemediğim herkesi de affetim ve bosverdim.
 
Şuanda benim için onemli olan şeyler 1- BEN VE OGLUM 2-HAYATIMI DUZENE KOYMAK3-GELIRSE OLURSA BEYAZ ATLI OLMASADA KREM RENKLI ........
 
 
Hayat benim istediğim gibi olmadı belki bu güne kadar ama;RABBİMMMMMMMMMMM KALBİMİ BİLİYO tek isteğim onun rızası doğrultusunda,onun sevgilileri arasına girebileceğim hayata sahib olmak.KENDİMİ VE AİLEMİ MITLU EDEBİLECEĞİM BİR ESE SAHİB olmak ama gercek olan ese.
 
Biliyomusunuz hafta sonu ne geldi aklıma ya ben hiç sevmemişimmmm. Gercek sevgi nasıl ?
Gercek sağlıklı bir erkek nasıl ? inanın gülmeyin ama tanımıyorum.
 
Ona gelince o silik kafamda var la yok goruntu geliyo gidiyoooo,onsuz yaşayabilirim başarabilirim benim ALLAHTAN başka kimseye ihtiyacım yok ama sadece denemeliyim bunu ıspatlamalıyım.
 
K...... bütün hafta sonu dersaneye fazla fazla gitti :) BİLİYOMUSUNUZ BEN HAFTA SONU SARKI MIRILDANDIMMMM MUTLUYDUMMMMMMMMM
 
UZUN ZAMAN SONRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABEN burdayım artık varımmm Ben geldimm :)
 
Ayrıca sacıma bakım yaptım,diyet yapmayı duşunuyorum, yuruyus yapmak kendim içinnnnn, sac kurutma makinamıda seviyorum ayımıda canımı acıtmıyolar artık.
 
HAYAT BUNU GEREKTIRIYOSA BUNU KABULLENMELI VE GELECEKSE HAYIRLIYSA ILERDE BELKI durum değişir yada değişmezzz.
 
Ben 35 yasında OLGUN BIR KADINIM VE ANNEYIM bunu bılıyorum artık ve ne istediğimi hayatdan ne beklediğimiiiiiiiiiiiiiiiii
 
 
AMMMAAAAAAAAAA BIR GULUN USTUNDEKI YAGMURCUK DAMLASININ YANSIMASINDA GOKKUSAĞININ RENKLERİNİ,GORMEYE DEVAM ETMEK ISTIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.
Nesemi, yasam sevincimi,umutlarımı, hayalerimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,guzelikleriiiiiiiiiiiiiii, şen olmayııııııııııı kaybetmek istemiyorum.
 
HERKESİN VE BAŞTA BENIM SEVDİĞİM P....İ ISTIYORUM.Ve artık onun zarar gormemesı için yapmam gerekenleri öğrenmiş oldum bunları uygulayarak yaşamak istiyorum.
 
HAYKIRMAKKKKKKKKKKKKKKKKK VE BEN DE VARIMMMMMMMMM YASIYORUM DEMEK İSTİYORUM.
 
Neyse ellerime hakim olmadımmm soyliyeceğim daha cok sey var,ama ...... bugunluk bu kadar kendimi iyi hissediyorum,kalıcı olması için allaha dua ediyorum 2 gun iyi 3 gun yine yıkılmak ve hayal kırıklığı istemiyorumm NE OLUR ALLAHIM.Sabit inişsiz ve çıkışsız orta bi hayat istiyorummm diğer insanlar gibiiiiiii
 
Bugun iik kez saclarımı actım küpe taktım ve guzel giyindim.Kendim den emin yurudummmm  ,
 
Biliyomusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyi ki size rastladımmmmm. Belki diğer bir doktor bana sizin kadar yardımcı olamazdı umarım bu konuda siz bana son olursunuz
 
tahminimde yanılmadımmm,siz bende ki leri söküp alabiliyosunuz ve ben hemen uygulamaya gecebiliyorummm.
 
Sadece bi sorun var sizin ozel hayatınızı merak ediyorum bu doğrumu ? sizi tanımaya calışmak istemem bilinç altı bi durum mu yoksa bi erkeğin nasıl olduğunu sizinlemi tanımaya calısıyorum acaba ? sizi model mi alıyorum bu ne derece doğru?
 
kendinize iyi bakın yarın gorüşürüz inşallahhhhhhhhhhhhhh :)


27 Ekim 2008


Başlık: Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
Gönderen: psikolog - 13 Nisan 2009, 09:48:01 öö
zor‏


Günaydın Hüseyin Bey,
 
öncelikle size iyi çalışmalar dilerim,beni soracak olursanız ben savaştan cıkmış gibyimmmmm
kendimi cok yorgun hissediyorum bedenen bi sey yapmadım ama bacaklarım agrıyo,belim agrıyo cok halsizim,cok mutsuzum
goruyosunuz işte benim sabit olabileceğim bir gun gelecek mi acaba?
 
Böyle olama sebebimse cok komik.Salı öğleden sonra kaanın dersanesine gittim,bir veli olarak tek tek hocalarla görüştüm k.... ın toparlayacağını ve daha iyi olacağını suanda disiplinli bir sekilde calıştığımızı filan soyledim.Ve sınıf atlayacağını soyledim. Buraya kadar iyi.K.......  AÇISINDAN İYİ OLDU öGRETMENLER OĞLUYLA İLGİLENEN Bİ VELİ GORDU, K.....  mutlu oldu beraber dersanede yemek yedik .
Onunla ilgilendiğimi gormesi onu cok motife etti.HATTA BANA sey dedi anne ilk ben geldim etüde,odada kimse yoktu ışıkları ilk ben yaktım ve huzurlu bi şekilde calışmaya başladım dedi.L sınıfındaki çalışkan öğrencileri izledim dedi benede sınıf atlayıp L ye gececeğim dedi.CALIŞMANIN HAZINI ALDI YANİ.Kendiliğinden ekstradan hep etüd aldı dersaneden bu cok guzel bi şey,Ögretmeneleri bile şey demiş kaan boyle devam edersen sınıf atlarsın.Nur hocada bana cok calışkan bbi oğlunuz var dedi.:)Bunlar benim hayatımda k.....  için ve k..... dan duydugum ilk guzel gercek ve basarı sözcükleri.Akşam beraber yemek yedik ınternete gitti ders callıti yattık
 
Buraya kadar tamam ertesi gün kalktık kahvaltı yaptık ders calışmaya 11:00 oturdu 9 kalktık hatta 12:00 geliyodu okadar cok oyaladı ki beniiii ben bir anda yine cıldırdım bağırmaya başladımmmm ben bagırmak istemiyorum annem gibiii cadı olmak istemiyorum bunu nasıl sakince yapabilirim bilmiyorıum.
 
Sonra calışmaya başladı bende bı esnada kaanın odasını en ince ayrıntısına kadar temizledimm,fazlalıkları attım,küçüklenleri ayırdım.
K...... IN ODASI TAMAM saat 15:00 de bitti tek dersi sonra matematik calıştık baktım bunaldı ağlıyo onu bıraktım gitti hava aldı bende dışarı cıktım ama bitginliğim o an başladı tekrar eve geldik yemek yaptım yedik derse oturdu akşam baktım konuyu bitirmiyo ki hafataya yazılılar var panik yaptım calıştıramadım konu bitmeyince panik oldu akşam yatmak üzereyken başladım k...... a bağırmayaaaaaaaaa işte butun cabam boşa gibiydii ayne şöyle dedim düş yakamdan kendi işini kendin hallet ,kendin çalış diye bağırdım gözlerim patlak patlak.tam bi canamavar
 
k...... korktu taabi,bana anne ben ne yaptım ki yine bağrıyısun bana dedi, bakın işte boyle dengesiz olabiliyorum olgun bi anne gibi yapılması gerekenleri omuzlayabiliyorum ama belli bi yere kadar belli bi yerden sonra kopuyorum dayanamıyorum, agır geliyo, Dün onu belki 6 kere aradımm konuşuyodum ama ruh gibi sadece aradım cevap verdi ya o yetti bana hiç konuşmasada bile olurdu artık o seviyedeyim düşünün.O da bana sunu soruyo bi problemin varsa cözüm başka problem var mı diyo bende yok diyorum ama parasını aldım. Anlıyacağınız ben napıcam bilmiyorum başarabilecek miyimmmmmmm? BABAMA uğradım uzun zaman sonra bana onunla yasa dedi bi ev alsın bu hayatı kabuulen arada bi gelir gider dedi, sen ayrılamayacaksın nasıl osa ondan dedi, bende baba ben gercek biriyle evlenmek istiyorum dedim.BAŞIM COK KÖTÜ AĞRIYO,Daha da gerceği ben yaşıyomuyum onun bile farkında değilimmm suan kocaman bi boşlukkkkkkkkkkkkkkkBoşluğun sonu nereye cıkar bilmiyorum ama beni suan hayata bağlayan  hiç bir sey yokkkkkkkkkkkkkkk ne yapıcağımıda bilmiyorummmmmmm umarım düzelirim ama suan için umut yokkkkkk


30 Ekim 2008









Başlık: Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
Gönderen: psikolog - 13 Nisan 2009, 09:52:32 öö
BASARACAĞIM GALİBA‏




Merhaba Huseyin Bey,

 

Öncelikle hayırlı cumalar evet bi hafta daha bitti ama bende bittim galiba .FAKAT İYİM Cok tuhaf bişekilde iyim çünkü

Dün akşam eve donerken k.....ın yazılısı vardı kaana mecburen telefondan müdahale ettim ders calışmasını söyledim,yemek yemesini vs…

 

Servis cok gec vardı saat 20:30 da eve vardım mesai 17:00 bitti yo bizim eve bi geldim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NE GÖRİMMMMMMMMMMMMMM

K..... kapıyı bana actı,terlikleri önüme koymus yemeğini yemiş ders calışıyoooooooooo odasındaaaaaaaaa yazılısına calışmış. Ve Inkılap dersinden dersanedeki yazılısından 100 üzerinde  96 almışşşşşşşşşşşşşş sınıf birincisi olmuş ben  şok geçirdim taabiiiiiii nutkum tutuldu ve inanamadımmmm saat 23:00 kadar calıştı bende bazen yanında oldum bazen odadan çıktımbazen kitap okudum yanında o çalışırken bağırmadım sinirlenmedim ve ona moral vermeye basarabileceğine basarmış olduğu basarılarından örnek vererek onuda buna inandırmaya calıştım VE İNANDI

 

Bugun Türkce yazılısı iyi gecti inşallah sonucuda iyi alırsakkkkkkkkk ilk sınav süperdi diyeceğiz. Gerileride gelecektir.Hı bu arada zekasınıda farkına vardı anne ben zekiyimişim ya dedi.Hocalar beni fark etti dedi.Bilgisayar uygulamasanında ayne şöyle diyo Sadece CUMA Günleri ve Cumartesi ya ANNEM bana diğer günlere izin vermedi sadec bugunler de gitmeliyim ben anne ya oyle düşünüyorum ve oylede uyguluyorum diyo.Cok mutluyum ben diyo sevinçli kendin den daha emin gorunuyo.

 

Artık hep calışcam diyo bu haftada gecerse basarıcağım artık zorlanmıyacağım diyo.ve ben kulaklarıma INANAMIYORUMMMMM  Kendiliğinden etüd alıyo ben soylemeden yapıyo bunu. Ve bana sey dedi anne dedi sen bana söz verdiklerinle yerine getirdiğin için bede sözlerimde duruyorum dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii evet doğru ben geçmişte ona karsı sözümde durmadım galiba tam hatırlamıyorum ama.Anlıyacağınız dun gece onu ders calıştırırken SINIRLENMEDIM BANA SIKINTI GELMEDII SABIRLI BIR YETIKIN ANNE GIBIYDIM GALIBA.Biliyomusunuz bugun yine takım elbiselerimi giyebildim tam 4 yıldır giyemiyodum dun gece kendime krem surdum

 

Hatta kendimde bi ara yemek yapabılecek gucu buldum ama sonra yine vazgectim ac yattım .K..... yumurta kırıp yemişti

 

HA BU ARADA evide topluyorum artık, ama yatak odam hariç, orasının yarısını topladım, ama mutfak salon ve k....ın odası tamam.

Ben bir KADIN olduğumu fark ettim yani aslında farkındaydım ama tam olark sanki yeni keşfediyomusum gibi kendimi. Sanki.

Aynada kendime baktım bugun hos edalı uzun boylu kumral tatlı hafif cekici bir KADIN gördümmm.Hos bi kadın sanki adım atmayı yeni öğrenir gibiyim  enteresan karmasık ama artık bı okadar da netleşmeye baslayan bi düşünce.

 

Kendime bakıp ya cok şişmanlamışim dedim ve ilk kez diyet yapma isteği doğdu tam olarak taabi. Artık baklava yemek ve inadına şişmanlamak istemiyorum erkekler beni beğenmesin diye daha doğrusu O beni sexi bulmasın diye artık sişmanlıyodum belkide .Bilemiyorum 53 kilodan 62 kiloya cıkmak berbat bi şey sağlıklı olmak için zayıflamak istiyorum. Artık yeşil cay da içiyorum .Dolaplarımıda toplamak istiyorum.

 

Annemle konuştum bugun napıyosunuz dedi once şikayet etim sonra tamam biz iyiz k..... la merak etme dedim.BEN HALLEDİYORUM

 

NEYSE GORUŞURUZ YARINNNN BUYUK GUNNNNN SAAT  10:00 INSALLAH SABAH

 
31 Ekim 2008
Başlık: Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
Gönderen: psikolog - 13 Nisan 2009, 12:51:54 ös
MUTLULUKTAN AYAKLARI YERDEN KESİLMEK (GERÇEK)


Merhaba Hüseyin BEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY,

Nasılsınız umarım iyisinizdirrrrrrrrr
 
Çünkü be  galiba gercek hayata uyum sağlayabildim veya biliyorummmmmmmmmm,Cumartesi pazar cok kötüydüm ama şoku atlattım veeeee
Sürekli çikolata yiyen bi insan gibi endorfin salgılayabiliyorummmmmmmm.Cok mutlu cok coskulu cok heyecanlıyımmm keşfetmek cok güzel cok hosuma gitti.
Amaaaaaaaaaa ne keşfettim bi bilsenizzzzzzzzzzzzzzz :):):):))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) çok güzel bi şeyyyyyyyy
demek ki keşifler gercekten bitmemişmişşşşşşşşşş Hafta sonu cok sancılı ve acılı odu amaaaaaaaaaa detayları yüz yüze anlatmak isterim hem sizde merak edin biraz
Ama sunu gordum goruyorum cok hoşşşşşşşş, cok tatlı cok sexiiiiiiiiive cok cazibeliiiiiii bi dişi olduğumu da goruyorummmmm,kendimi incelediğim belli oluyo dimiiiiiii aynanın karsısında kendimle bayağaı uzun bi zaman vakit gecirdimmmm hem güldüm hemde ağladımmm ağlamanın sonrası taabiki yine gülmek..Allahtan sizin ağlatmalarınız hep mutlu sonla bitiyoooooooooCumartesi sizden sonra acaip başım ağrıdı
sadece yattım ayağa kalkacak gucum yoktu,kafam karışık darmadumandı namaz bile kılamadım ilk kezzz,sonra pazar günüüüüüüüü
2 saat kendimle meşgul oldum keşfimi yaptımmmmm :))))))))))) sonra durgunlaştım keşif kolay değil taabi
 
Sonra 4 tencere yemek yaptım K.... bana anne yediğim en güzel yemekti dei :) Cünkü severek ve cok isteyerek  yaptımmmm sevgi kattımmm evi temizledim kaanı ders calıştırdım  hersey iyiydi fakat oyle biana geldiki tıkandım.
 
K..... birden değil ama ona bilgisayara ekstradan gitmek istediğinde gidemezsin dedim ve baskı yaptım, oda ağlamaya ve isyan etmeye başladı,ama ağlama bilinç altı ağlamasıydı ANNE dedi ben hiç bir konuda başarılı olamıyorum  ne basketbool ne futboll nede arkadaşlarımın takımını dahil olamıyorum ne bilgisayarda başarılıyım KAĞIT UZERİNDE OLMAYAN Bİ BAŞARIYA İMZA ATMA VE YAŞAMAK TATMAK İSTİYORUM DEDİ.Çok üzgündü ben dedi ait olmak takıma ait olmak istiyorum anne dedi.Benbiliyosunuz daha henüz yeni bir anne yeni bir yetişkin yeni bir KADIN olarak napıcağımı bilemedim az daha bende onunla bereber ağlayacaktım sonra saçalama pervin sen bi annesin dedim ama bunun nasıl yapıldığını bilmediğimden onu teselli edemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmLütfen bana yardımcı olurmusunuz bu acil ve önemli bi konuuuuuuu .
 
Siz benim için sihirli bi değnek gibisiniz ama gercek bi dokunuyosunuz hersey düzeliyooooo ama bunların hepsini ben yapıyorummm.YANLIZ EN SON BANA ne yaptınız bilmiyorum ama kendimi müthişşşşşşş bir dişi olarak hissediyorum birakın  kadın olmayııııııııııııııııııııı kıpır kıpır cok heyecanlıyım yasayacaklarım ve hayatdaki keşiflerim beni cok heyecanlandırıyo gercek hayatı yaşamak gercek ten erkekleri tanımak ve anne olmak kadın olmak hele benim gibi bi dişi olak belkide her kadının isteyip de asla sahib olmayacağı şeylerrrrrr ben harika bi kadın ve dişiyim bunu ilk kez gördüm ve ben gerceğim demek ki ondan hep erkekler peşimdeydi de bende anlamıyodum ama bu kez kendimi tanıdığım için
zarar görmicem yani bi işyerini terk etmek zorunda kalmıyacağım veya kıvranmıcam napıcam şimdi diye onun teklifi karsısında cesaret bile edemiyecekler benceeeeeeeeeee.Ama gercek bi erkekle tanışmayı da cok isterim ne zaman olur bu bilemem aslında tanıştım ama neyse bu mümkün olmıyacak birisi   neyse . BEN Bİ KADINNNNNNNNNNNNNNNNNIMMMMMMMMMMM VE DISIYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BU HARİKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ama sanırım daha keşfedilecek cok şey var ama tek başına değil bundan sonrası sanırım ma zamanı geldiğinde doğru kişiyle eşim olacak kişiyle sanki hersey ilk kez yasıyorummm neyse terapinin asıl konusunuyani cumartesi günü konuşulanları size heyecanımı yendiklten sonra yazıcammmmmm şimdilik hoşcakalaınnnnnnnnn .
 
Ama beni tetikleyen sanırım yine sizdiniz o bakışınızzzzzzzz :) işe yaradıııı mersiii size ben parayla bu bana yasatıklarınızın bedelini zaten ödeyemem ama  hayatımı bulmama yadım ettiğiniz için çok sağolunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
 

03 Kasım 2008
Başlık: Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
Gönderen: psikolog - 13 Nisan 2009, 12:56:07 ös
SIMSIKI SARILMAK HAYATA



Merhaba Hüseyin(BEY)
 
umarım alınmazsınız,size öncelikle guzel bir gün diliyorum .Cok isterdim size tüm yasadığım güzeliklerin hepsini hissetirebilmeyi ve beni görebilmenizi.HANİ NELERE VESİLE OLDUĞUNUZU GORMENİZ ACISINDAN.
Neleroluyo bilmiyorum ama güzelikler devam ediyoooo bozulmaması ve sabit kalması için elimden geleni yapıyorum.KENDİMİ HALA Kadın  anne ve Dişi biri olarak goruyorum ama kendimi sexi bulmaktanda geri alamıyorum.Sanki bıraksanız jartiyerle dolasacağım ama sadece beğendiğim erkeğin karsısında.Şuan içinde öyle biri olmadığına gore bunları anlatıyorum çünkü bilmenizi istiyorum.
 
Ve dün yine bir ilkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yasadımYATAK ODAMI TOPLADIMMMMMMMMMM, sonunda iç çamaşırı dolabımıda düzelttim
saç bakımı yaptım,cilt bakımı yaptım, vucut bakımı yaptım, spor yaptımmmmmmmmmm tüm takım elbiselerimi denedimmmm baktım şişmanladım zayıflama kararı aldımmm.Aynada kendimi seyrettim.Bugunse cok şık hafif sexi ve hoş bir edayla işe geldimmmmmmm.Ama içimmmmmmmmmm varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben anlatmimmmmm kendimi bir VOLKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GİBİİİİ hissediyorum kadınlığımıııııııııı ama bunu frenlemeliyim de daha yeni tanıştığım bi şey bir erkeğe dokunmak istiyorum serce parmağına en azından gercek ler mi gercekten diye teyid etmek gibi,bi his var içimde hani dokunmak yoklamak orda mı değil mi?
 
 
 
Akşam k......la ders calıtık, bağırmadım,evi topladım yemek yedik yemek yaptım,kendime baktım ibadetimi yaptım,cok mutlu ve huzurluyummmm bunun bozulmasını istemiyorummmmmmmmm.VEEEEEEEEEEEEEEEEEE
 
FİNALLLLL mi bilmiyorum ama  ben dün onu aramadım aramadığım için huzursuz da değildimmmm tek derdimmmm oğlum ben ve hayatım dııııııııı
 
Oğlum bu arada anne bana cok baskı yapma diyo düşünmem için bana  zaman ver kendimlede kalmak istiyorum diyo,nasıl yaklaşım ona cinselliği ona yasaklamadım artık ona aynada kendisine baktırdım ve rüyasında kadn gorecekse gor dedim kendini kas ma oğlum dedimmmm sanırım onada cok zarar vermişimmmmmmm ,bunu yasamaktan korkuyooo buyumesini engeleyen BENIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BENMISIMMMMMMMM.kIZLARA İLGİ DUYMAMASIDA da benim yuzumden.GERCEK Bİ ANNE GERCEK Bİ KADIN GERCEK Bİ  .................  OLMAK İSTİYORUMMMM ve artık hata yapmak istemiyorummm gercekten,cok yorulmusummmmmmm ama artık yorgun değilim tam zamanında uyandırdınız beniiiiiii çok da sanslıyım uyandığımda karsımda siz vardınızzzzzzz çok daha berbat bi manzara olabilirdi :)
 
KUSURA BAKMAYIN elimde değil içimden flört yapma isteği geliyo sizinle ve bunu engeliyemiyorummmmmmm  :)))))))))))))
 
Bunuda sebep sizsiniz sanırım :) Bi bakışınızı hatırladım terapiden sonra ve o bakış gözümde canladıktan sonra birdennnnnnnn birkez  daha
 
uyandım kadınlığımın içinden dişiliğim çıktıııııııı ve bennnnnnnnn cok güzel  şeyler keşfettimmm.YANLIZ sizinle neden öpüşmek istediğimi anlıyamıyorum deli gibiiiiiiii günlerdir aklımdan cıkmıyo su anda bunları yazarken utanıyorum ama tedavi amaçlı olduğu için anlatmak zorundayım diye düşünüyorumm ilk hissetiğim bakışınız ikincisi ise sizi deli gibi saatlerceeeee öpme isteğiiii üzgünüm elimde değil umarım sağlıklı bir dürtüdür :))))))(KORKMAYIN ÖPMİCEMMMM :))Şuan değil :)
 
ha bu arada terapiyi yazıcam sizede inanın bu zevk duyguları nese ve cazibe duyguları içinde başarmam çoooookkk zor ma bu hafta yazıcam sözzzzzzzzz sizeeeeeeee

04 Kasım 2008


Başlık: Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
Gönderen: psikolog - 13 Nisan 2009, 01:00:45 ös
DERIN Bİ NEFES‏



Merhaba Hüseyin BEY,
 
Dün sizi bayağı bi rahatsız ettim kusura bakmayın.Umarım tekrarlanmaz ki bu bana bağlı Umarım ,iyisinizdir.
 
Şimdi daha iyim sakinleştim.duruldum içimde yasamaya calışıyorum. Ama bu hale gelmeden önce kesinlikle bastıramadığım duygu şuydu
Bir erkek tarafından guzel bulunmak hos oduğumu cazibeli ve sexi olduğumu bi erkek tarafından duyma ihtiyacı her yanımı sarmıstı.
Baktım olmayacak buna cok ihtiyac duyuyorum bir kere duysam yetecek sizden duyma sansım yok eee geriye ne kaldı güvenebileceğim ben yanlış anlamıyacak
bi erkek arkadaşımdan ona direk sormak oldu beni nasıl bulduğunu sordum. istediğim cevabı direkt alamadım ama zorla aldım neyse kendimce rahatladım.Bunun ama aslında aynı zamanda beğendiğim bir erkek den duymak istedim ki ona göre rahatladım .Bugun sakinm ve artık sizinle bir flört etme ihtiyacım kalmadı veya isteği diyelim.taabi öpüşmede :) BEN BİLİYORUM Kİ BEN HOS BİR KADINIM VE BENİM BUNU BİLMEM YETERLİ ama acıkcası o erkekden evet cevabını duyunca rahatladım bunuda anlamış değilim.Ama onunla ne cıkarım, ne sevişirim nede flört ederim çünkü bilirimki hüsranla biter.Ama kafamdaki hayal ettiğim evelenmeyi düşündüğüm erkek profili ona benziyo .Belkide
 
neyse artık erkekleri görebiliyorum,sadece doğru zamanda doğu erkeğe rastlamak lazım :) acelesi yok
 
k..... iyi ama soyle diyo anne kalbim ağrıyo diyo, sıkıntılarını anlatabiliyo ama yine ders calıştık evi topadım ama yorgundum spor yapamadım
 
görüşmek dileği ileeee
 
05 Kasım 2008
Başlık: Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
Gönderen: psikolog - 13 Nisan 2009, 01:04:36 ös
ona yazdığım mail bilginize hüseyin bey‏



Hüseyin bey bilginize boyle bi mail yazdım ona ama yazıncada kendimi berbat hissetimmmmm nedenini anlayamadım ben öğrenicem bunları ama biraz zaman alıcak galiba,,umarım size ışık tutar banada şifaaaaaaaaa
 
Saygılar
 
 
SELAMMMMMMMMMMMMM  :)))))))))))
 
Ya sana bi türlü yazamadım ama kısa ve öz yazım fazla detaya da girmim kafanıda karıştırmıyayım.
 
Konu şu sen aslında farkında değilsin ama,benim hayatımda bi dönüm actınnnnn sen ilk geldiğin gün den itibaren ben hayatımda ilk kez ki o dönem hayatımda o olmasına rağmen, hayalindeki beklediğin aradığın ama ne olduğunu tam bilmediğin istediğin ama erişemediğin, çılgınlar gibi arzuladığın ama olmadığı için yasayamadığınnnnn bütün sorularımın,beklentilerimin arzularımın ta kendisisin :) yani öyle olduğunu zaman içinde anladım
HA SENDEN Bİ ŞEY BEKLEDİM Mİ HAYIR. Bunun asla olmayacağını bildiğim için hayalini bile kuramadım.Ve tek isteğim cok mutlu olmandı aradığın kadını bulmandın.
İlginç olan ben bunlar böyle gelişsin istemedim ,ama sunu gördüm ki ben nasıl bir erkek istediğimi ve bunun var olabileceğini GERCEK olabileceğini seninle 35 yasında anladım .Neyse cok gec değil benim için en verimli yasımda uyandırdın beni en azından.
 
LEVREK YAPMAYA GİTTİĞİMİZDE ARABADAYKEN CiNSEL FANTAZİLERDEN BAHSEDERKEN BÜTÜN O İSTEĞİMİN ASLINDA ONDAN (erkek arkadasım)DEĞİLDE SENİN ENERJINDEN KAYNAKLANDIĞINI ANLADIM.
 
Bİ BAKTIM TANRIM bana bunu hissediren sensin.Bu beni çok şasırtmak la beraber mutlu etti,çünkü bu nu yapabildiğimi gördüm en azından içimdeki dişi pervini uyandırdın belkide, sonrada terapiyle berber gelişen benim kendime gelişim ve beğenilme arzum ortaya çıktığında ve buna ihtiyac duyduğumda senin onayın benim için bundan dolayı cok önemliydiiiiiii.
 
Seninle yasamak eminim ki cokkkkkkkkkkkkk güzel olurduuuu, belkide bulutların üstüne cıkmak, birden volkanların patlaması,Güneş tutulması zelzele ay tutulması DÖRTTTTTTTTTT MEVSİMMMMMM aynı anad yasamk gibi bişeyyyyyyyyyyy bunu yasayabileceğimi ve bunu bana hissetirebilecek bi erkek olduğunu anlamak güzeldiiiii .YASANMASADAAAAAAAA
Ha bu ask mı sevgimi değilllll taabiki ama cok özlenen ve varlığından dahi şüphe edilen bir partnerin hayalini karsında görmek  hepsi bu
İyki varsın, iyki seni tanıdım hep mutlu ollllllllllllll ve senin kıymetini senin iç dünyandaki güzelikleri enerjiyi,atesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,neseyiiiiiiii erkekliğiiiiiiiii,tebesümü ve romantizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,gücüüüüüüüüüü anlayacak bi ese rastla inşallahhhhhhh.
 
İnsallah bende hayatta aradığımı 2 kez buluppp evlenebilirimmmmm


05 Kasım 2008

Başlık: Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
Gönderen: psikolog - 13 Nisan 2009, 01:07:18 ös
gerceklerde kalabilmek‏




Merhaba Hüseyin Bey,
nasılsınız iyimisiniz,umarım benden daha iyisinizdir.
 
Ben iyim daha doğrusu iyi olabilmek için var gücümle cabalıyorummm,dün aksşam eve giderken cok gergindim kendi kendime sen dedim bisey basaramazsınnn, ne anneliği ne kadınlığı nde baska bişeyi bosa zaman kaybediyosun dedim.TAM DİBE VURDUM.
Sonra derin bi nefes aldım toparlanmaya calıstım,ve k....... a bağırmamak için saklandım sakinleşmeye ve bagırmadan ona bişeylerin cevabını vermeye calıstım.Basardımda :) sonra bana tamam anne kusura bakma gerginim 2 yazılım var yarın o yuzden üstüne geldim dedi.
HARİKA YEMEK YAPTIM GÜZEL Bİ SOFRA KURDUM BILAŞIKLARI TOPLADIM EVİ TOPARLADIM K........A ÖDEV YAPTIRDIM İBADETİMİ YAPTIM VE BİBAKTIM Kİ K.....A TEK BASINA ÖDEV YAPMASI İÇİN ODADA BIRAKIP ben kendime zaman ayırıp koşu bandının üstüne cıktım, müzik dinleyerek ve dergi okuyarak spor yaptım 1 saat aletlere cıktım dansssssss ettim,aynada kendime baktım ve sevinçden ağladım galiba basaracaksın olucak bu iş dedim k.... ders calıstı yattı beni öptü bu arda ben kaana cok sevgi gösteriyorum oda bana sırnaşıyooooo:) kafasını oksuyorum,öpüyorum , cinselikten kotkmaması gerektiğini söylüyorum ağlama bos yere diyorum vss vsss Sevmek? Sevilmek?flört etmek?ve Cinseliği yaşamaksa bunu zamana bırakıyorum hayalimde değilde gercekte ilerde karşıma cıkarsa evleneceğim erkeği beklemeyi tercih ediyorum.Sade düz huzurlu iman dolu oğlumla bi hayat istiyorum kendimele ve oğlumla barışık.
Ona gelinece onu 3 gün bugun aramıyorum artıkkkk aklıma geliyo bazen sıkıştığımda ve yanlız olduğumda ve ya oyle sandığımda,bilmiyorum Hüseyin bey ne yapasamda düz bi hafta gecirebilsem cok yoruluyorummmm artık cokkk bi yudum sevgi iin satlerce yılarca günlerce herkese veya 1 kişiye hep asırı efor sarfettimmm artık istemiyorum yasam eforumu kendime harcamak istiyorum.
 
Sakın düzzzzzzzzz bi yasam korkusuz ve huzurlu,İş hayatım suanda felc kesinlikle konsantre olamıyorum calışamıyorum oturamıyorum yerinde sürekli aynada kendime bbakyorum sacımıa başıma bakıyorum,erkeklere bakıyorum bi annenin cocuguna davranısına bakıyorum filannn
 
HEPSİ GECECEK VE BEN NORMAL Bİ HAYATA MERHABA DİYECEĞİM
 
Kafanızı şişirdim kendinize iyi bakın, hersey gönlünüzce olsun


06 Kasım 2008

Başlık: Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
Gönderen: psikolog - 13 Nisan 2009, 01:10:01 ös
HUZURA VE SELAMETE ERMEK‏



HUSEYİN BEY,

Allahtan size hayırlı bir cuma, diliyorum umarım Rabbim herseyi hayırlısıyla gönlünüzce verir.Ama sadece ve sadece ona tam manasıyla teslim olur ve güvenirsek.
 
Evet Hüseyin BEY, Fırtınanın arkası her zaman tatlı sakin hos bir durgunluk ve temizliktir ve arkasınadan güzel bir güneş doğar tatlı ve sıcaktır için ruhunuz umutla dolar ve Gökkuşağı çıkarrrr onun o güzel renklerini görebildiğiniz için Rabbinize şükredersiniz.
 
İnşallah mevlam sizinle tüm manevi sıkıntılarıma son verir ki verecektir de. O herseyin zamanını en iyi bilendir.
 
GERCİ BUGUN VE DÜN AKŞAMDAN BERİ DELİ GİBİ KAFAMI KASIYORUM ama bunada son vericem  insallah Şifa ALLAHTANDIR.Benimse tek muradım Rabbimdir.
Şükür allaha bi rızkım var az veya cok ,harika bi oğlum var rabbimin bana onu hakkıyla sevgi dolu allaha topluma faydalı bir evlat yetiştirmeyi nasib etsin Onunla
 
KABEYE gideyim.Müdür olmasam da önemli değil,nasib değil hayırlısı değil ve .... de mantık yok yok torpil var olmaması normal.O hayatımın en bos ve dolu dönemi RABBİME ULAŞTIM ONUN SEVGİSİNE BU VESİLE İLE O(  ....... .....)O O derken ALLAH ALLAH ALLAH dedim ve RABBİME KAVUSTUM.
 
Hayatta herseyin hayırlısı beni düşündüren tek şey K.... sacını cekiyo,bende hala kaşıyorum allahtan hayırlısıyla huzura kavuşmayı istiyorum
Cok YORGUNUMMMMMMMMMMMMMMM COKKKKK İÇİM ERİYO SANKİİİİİİİİİİİ Bugun inanılmaz durgun sesizzzzzzzzzzzz ve derinnnn
KENDİNİZE İYİ BAKIN YAZACAK HALİM BİLE YOKKKKKKKKK


07 Kasım 2008

Başlık: Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
Gönderen: psikolog - 13 Nisan 2009, 01:15:26 ös
DOYASIYA AĞLAMAK‏




Tekrar Merhaba,

sanırım yazamadan edemicem,herşey durgunken yeni müdür geldi tanıştım olayı kabullendim arkasından O aradı bana hayırlı cumalar diledi 3 gün sonra ben aramayınca aradı o.  ben acıp acmamakla telefonu karasız kaldım sonra kaçmakla olmaz dedim ve actım Hayırlı cumalar dedi,cenaze var akrabamız öldü dedi,başın sağolsun dedim , belim ve kolum agrıyo dedi geçmiş olsun dedim, k.... nasıl dedi iyi dedim bi problem var mı dedi yok dedim
 
Ama ona beni bir daha arama diyemedim ama soğuk konuştum İstanbula gelmesini bekliyorum temelli konuşup bırakacağım.
 
Ama nedenini bilmediğim bi şekilde sonra ağlamaya başladım aklımdan su gecti hayatım ne kadar boş yasanmıştı elimde ne iş ne ask ne evlilk hiçbir şey yoktu ben hayata bir kez daha hiçbir seye muvaffak olamamıştım Göz yaşlarımı durduramadım
 
Şu anda elimi bile kaldıracak takatim yok
 
YARINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUMM BİLİYORUM Kİ BİR KAPIYI DAHA KAPATIP YENİSİNİ ACACAĞIMMMMMMMMM

07 Kasım 2008


Başlık: Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
Gönderen: psikolog - 13 Nisan 2009, 01:22:43 ös
SESİZLİK-DURGUNLUK--------------



Merhaba Hüseyin BEY,
 
Umarım iyisinizdir,inanın yazacak halim ve iştahım hiç yok ama bunuda bildirmem gerek diyerek size yazmaya karar verdim,
Neyim var bilmiyorum ama canım hiç konuşmak istemiyo,etrafa tebessüm ediyorum ama sanki tası taragı toplamışım bi kenara derlemişim.Hersey bitmiş
tamamlayacak bişeyim kalmamışşşşşşşşş. Sadece beklemek beklemek beklemek gelecek olursa hayırlı olan şeyleri kabullenmek gelmezse de ahirete yolculuğa hazırlık yaparak ömrü tamamlamak ,Zaten aranan sevdamı da buldum ki bennnnnnn bütün bu yasanan sevdasızlık sevgi arayısı anasızlık babasızlık erkeksiz yasamak cılgınlar gibi hostes bile olup tüm dünyada sevgiyi mutluluğu araraken BEN MEVLAMIN SEVGİSİNE ASKINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAİL OLMUŞ nacizane küçük minik bir kulu olma fırsatını verdi RABBİM YAAAAAAAAAAA RABBBBBBB,DİYE KABEYI TAVAF EDERKENNNNNN ZATEN TÜM OZLEMLER TÜM ARAYISŞLAR ACILAR SONNNNNNNNN BULMUŞTU.
 
SİZİNLE TÜM KARELER TASLAR YERİNE OTURDU.GONUL NE İSTER,İSTESEDE HERSEY OLACAĞINA VARIR BE HOCAMMMMMMMMMMMMMMMM
KELİMELER KİFAYETSİZ KALIYOR DUYGULARIMIN VE HİSSLERİMİN KARSISINDAAAAAAAAA,UMUDUM ELBETTE VAR AMA HALE BAKSANIZ HAYATIMDAKİ HERSEY SAHTE VE BOSMUŞ,TEK KANKAM BİLE O BİLE BOŞŞŞŞŞ dolu tek insan yok hayatımda uyanmak güzelde gercekler pek de hoş değil be hocam
 
Yolumu buldum dümdüz,geniş BEMBEYAZZZZZZZZZZZZZZZZ bır yolda tek BASIMAAAAAAAAAA yanımda dünya tatlısı OGLUMLAAAAAAAA yuruyorummmmmm
bakalım neler cıkacak yolumda ,ama su bir gercek kiiiii ne cıkarsa artık evvel allah hazırım,zorlulara,acılara aradığıma kavuştum zaten
 
NEYSE KENDİNİZE İYİ BAKIN

11 Kasım 2008

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 01:36:35 öö
ALLAK BULAK‏


Merhaba Hüseyin BEY,
 
INANIN BANA NEYİM VAR BILMIYORUM AMA KENDIMDEN COK SIKILDIMMMMM
ALAK BULAĞIMMMM COK SINIRLI COK ASABİ TEDİRGINIM VE BUNDAN ENCIK KAAN ETKİLENİYO SANKİ İÇİMDEKİ COCUK 2 GUNDUR INANILMAZ BASKIN YETİŞKİNDEN İZ YOKKK.
 
KORKAK TEDİRGİN HİÇBİRSEYİN KONTROLU YOKKKKKKK HİÇBİRSEYİN BAŞARISI YOKKKKK, K... OGLUM BUNDAN COK KÖTÜ ETKİLENİYO ONA COK BASKI YAPIYORUM DERS CALIŞMASINI BIRAKACAK DİYE KURDUĞUM DÜZEN VE ONUNLA ELEDE ETTİĞİM BAŞARIIII BOZULMASIN DİYE COCUĞU AGLATACAK KADAR BUNALTTIMMMMM KENDİMİDE KAFAYI YEMİŞ GIBIYIMMMMM ODASINA 20 KERE GİRİP CIKIYORUMMM COCAGA SUREKLİİİİİ KONUŞUYORUM O TUVALETTEYKEN BİLE DELİ GİBİ BAĞRIYORUMMMMMMMM
 
NEYİM VARRRRRRRR BENİMMMMMMMMMMMMMM İŞ YERİNDE NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM  COK MUTSUZ VE İSYANKARIMMMM ANNEMLERE FIRCA ATTIMMMM BENİ NİYE YANLIZ BIRAKTINIZ DİYE ONA VİJDAN YAPTIRDIM YİNEEEEEEEEEE BEN BAŞARAMAYACAĞIM GALİBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BEN BU KADAR ZAYIFMIYIM YAAAAAAAAA NEFTER EDİYORUM KENDİMDEN BAŞIMI ALIP GİTMEK İSTİYORUM BURALARDAN İŞ YERİNDE BİLE Bİ SEY YAPABİLMEK İÇİN M..... IN TORPİLİNE İHTİYACIM VARRRRRRRRRRRRRR İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇ HERSEY İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ BUTCEM BERBAT DURUMDA BOŞA CALIŞIYORUM BEN NEYİ TAM YAPABİLİYORUM Kİ ALLAH AŞKINA      ACİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Bİ KEDİDEN BAŞKA NEYİM Kİ BEN HERKESDEN MEDET UMANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
 
K...... LE DERTLEŞMEK İSTEDİM İŞ SORUNU HAKKINDA DANIŞMAK İSTEDİM ŞUANDAKİ TEK DERDİM SAÇLARIM DEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HERKES VE HERSEYYYYYYYYYYYYYY İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ANNEM BABAM ABLAM KARDESİM İŞ ARKADAŞLARIM KANKAM MURAT OĞLUMMMMMMMMMMMMM VE BEBNDE DAHİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL BOŞA UĞRASIYOSUNUZ BENİNMLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BEN UMUTSUZ VAKAYIMMMMMMMMMM NE İŞİ NE OZEL HAYATIMI NE ASKI NE EVİ NE OĞLUMU NE ARKADSLIKLARIMI NEDE BASKA ŞEYLERİ BAŞARAMIYORUM 1 GUN İYİM DİĞER GUN COKUŞ BÖYLE HAYAT MI OLUR YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
 
BUNA CAN MI DAYANIR RUH MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU EVE VARDIĞIMDA OĞLUMA VE KENDİME VEREBİLECEK HİÇ BİRSEYİM YOKKKKKKKKKKK
HAYATIMDA HİÇ KİMSE YOKKKKKKKKK HAYATIMDA ANLAMI OLAN Bİ SEYDE YOKKKKKKKKKK BEKLEDİĞİM Bİ ŞEYDE YOKKKKKKKKKKK
 
35 YIL GECÇMİŞ Bİ ŞEY OLMAMISTA BEN BU SAATEN SONRA NEYİ KURTARACAM Kİİİİİİİİ SOYLERMISINIZ GERCEKCİ OLALIMMMMMM HALA BU YASAM TARZIM YUZUNDEN HAYATIMDAKİ HATALARI TEMİZLEMEYE CALIŞIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
TEMİZLİYEMİYORUMMMMMMMMMMMMMM HERKES SURATIMDAN NEYİM VARRRRRRRRRRRRRRRR ANLIYOOOOOOOOOOOOOO
 
HERKES HERSEYİMİ BİLİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BEN NİYE YASIYORUM Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ 35 YASINDA AYAKLARI ÜZERİNDE DURAMAYANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ARADA KALMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Bİ İNSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNSAN MI ODA BELLİ DEĞİL YAAAAAAAAAAAAAAAA
 
 
 
 
DİPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPTEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM VE ÇIKAMIYOEUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ARTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
UMUDUMDA KALMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

12 Kasım 2008
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 01:38:37 öö
DİNMEYEN FIRTINA‏


Merhaba Hüseyin BEY,
 
dün berbat bittiiiiiiii,eve gittim yolda serviste 1 saat nedensiz ağladım
eve varınca K..... bana telefonda ders calışacağını söylediii, ama ben eve geldim ki calışmamış televizyon seyrediyo ödevler yapılmamış odasını temzilememiş 3 gündür sinirim bu yuzden belkide bilemiyorum ama söz dinletemiyorum ona yine beni oyalama taktiğine gecmeye calışyo ben onda başarısız olunca sanki başaramaycakmışım hisine kapıldım ve dün cok kötü şeyler oldu oğlumu kovdum defol git dedim babana git ama ondan önce k...... bana okulda her zamanki gibi dayak yediğini anlattı bunu hep anlatır işte kulağına vutmuşlar kulağından su gelmiş ona her zamanki gibi acımamı istiyo bende ona hayır dedim iyi olmuş dedim kendini korusaydın geri vursaydın dedim oda dediki anne ben dövebilecek biri değilim dedi bende iyice sinirlendim dedim bu aynı ben oğlumuda aynısını yapmışım çünkü bende dayak yerdim dövemezdimmmmmmmmmm oyuncağınıda istiyemiyo hala arkadaşından bende isteyemezdim baktım ona yardımcıda olamıyorummmm kendimedeeeeeeee bağmaya başladım geber dedim gittttt dedim babana ben yetim haneden başka cocuklar alıp sevicem dedim onu incetebilecek herseyi söyledimmmmmmmmmmmmmm cünkü onun benim yasadığım hayatı yasamasını istemiyorum benim çektiğim acılarıııııııııııııııııııııııııııııııı hatalarııııııııı yapmasını istemiyorummmmmmmmm babasında daha iyi olur dedim iki hayakl dünyasında yasan olamkatnasa 1 tane olsun  ağladımmmmmmmmm hiçkıra hıçkıra yarım sat belki hiç durmadan ve yattım
Bugunse hala tedirgin sinirli gergin mutsuz caresizzzzim iş hayatımla ilgili bile karar vermiyorum ev darmadağınnnnnnn 3 gündür hiç toplamıyorummmm mutfak yatak odası cok yorgun ve bitkin oluyorum sporda yapmıyorum sacımada bakmıyorum kadiride görmek istemiyorum BEN NAPICAMMMMMMMMM ALLAHIM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BANA YARDIM EDİN LÜTFENNNNN BEN BOYLE DAHA FAZLA DAYANAMIYACAĞIM GERCEKTEN COK ZOR DURUMDAYIMMMM
EN COK DA OĞLUMA ÜZÜLÜYORUM ONA İYİ Bİ ANNE OLMAK İSTİYORUM ONU cok seviyorum  ama sürekli caresiz bağırmaktan başka bi şey bilmeyen bi annesi var onun yazık yaaaaaaaaaaaaaaaaaa suan bile ağlıyorum çalışamıyorummmmmmmm yemek yiyemiyorummmmmmmm COK YANLIZIMMMMMMMMMMMMM
ÇARESİZ VE KİMSESİZİMMMMMMMMMMMMMMMM SON tutanağım sizsiniz sizde sonuç vermezseniz bilmiyorummmmmmmmmmm blemiyorum cok yasarmıyımmmmmmmmmm bu dibe vuruşlarrrrrrrrrrrrrr
TÜM DUNYAAAAAAAAAA KAPKARANLIKKKKKKK IŞIK LÜTFEN



13 Kasım 2008
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 01:41:09 öö
merhaba‏



 Huseyin Bey,
 
 
 
nasılsınz öncelikle, iyisiniz umarım hersey sizin gonlunuz gibidir.
 
Ben bu hafta size yazmadım duygularımı cunku bu benim tek başıma yasadığım ilk haftaydı sizden bağımsız ki tam da değildi,yinede buyuk değişiklikleri size sevinçleri ilettim paylaştım.
 
Size terapimizle ilgili yazıyı yazmaya başladığımı soylemek isterim Konu başlığı(Hüseyin KACINLA)  35 'de DOĞMAK suan için boyle hepsini yazıp size vericem
ama her hafta allak bullak olduğum için toparlamam  zor oluyo.Düşünsenize bu hafta bi annem oldu bi babam var ergenlikten cıktım ama haberiniz olsun 17 de olmak istemiyorum daha fazla.
 
İlk gercek bir erkekle sanal ortamda tanıştım telefonla konustum sonra goruntulu sonrada buluşmak için randevu verdim korkmadan. Ama gercek anlamda karşımdakını tam inceleyebildim hatalarını eksiklerini gormeye calıştım ve randevuyu gerek kalmadan bitirdim.
 
Busuru erkek varmış bunu internette sorf ederken keşfettim.Hemde bunu uluslar arası yaptım korkmadan almanya viyana vsssss.Haluk kaya ile tanıştım ve bırakdım
 
E doğal olarak eve bakamadım,yemek yapamadım,k......a bakamadım k.......ın durumu çok kotu tek basına hiç bir seye karar vermiyo,hala ağlıyo çaresiz kalınca,
bi kıza cıkma teklif edim mi diye hala soruyo. Ders calışmayı bırakıyo........... UFFFFFFFFFFFF ya herseyi bir arada yapamayacakmıyımmmmm bir yerleri yaparken bır yerlerı batırıyomuyummmm
 
Lütfen bende sağlıklı, huzurlu mutlu duzenli bir hayat istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bunu başta oğluma dılıyorummmm
 
Sevgiyle kalın
 
YARIN GORUSURUZ
 
HA BU ARADA SIZE ADAMA YAZDIĞIM MAİLERİ YOLLUYORUM OKUYUN LUTFEN

21 Kasım 2008
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 01:58:14 öö
ACIIIIIIIYOOOOOOOOO‏



Merhaba Hüseyin BEY,
 
uzun zamandan beri size yazmıyorum nedenini bilmiyorum,
ama kimseyle konuşmak istemedim siz de dahillllllllll
 
fakat dün geceden sonra ne oldu bilmiyorum kesşke bayram girmeseydi hemen gelirdim Size ihtiyacım var sanırım üstesinden gelemiyorum
Dün gece kriz gecirdim saçlarımı yoldum ve tenimi çizdimmmmm bağırdım ağladım ama butun bunları maalesefffffffff kaana yaptım
 
Kaç zaman dır ders çalışmıyo  ve yazılılar başladı ve biz konulara 1 gun kala calışmak zorunda kaldık yetişmiyeceğini hissetiğim anda k....a yukleniyorum senin yuzunden boyle oldu neden sorumluluk almıyosun diye ama kendimi kaybetiğim de farklı seyler ortaya cıkıyoooo
 
Ona dün gece dişlerimi sıkarken tam bir canavarken SEN ANLAMSIZSINNNNNNNN Bİ COCUKSUN DEDİM sen adam olmazsın senden umut yok asla sorumlulk alamayacaksın basaramayacaksın diye ağladım bağırdım sonnnnnnnnnraaaaaaa K....a ayağa kalkmasını soyledim ben karsısında dururkem ona ağlayarak oğlum lütfen gercek hayata gel dedim hayal aleminden cık ve bana gel bak ben basardım sende başarabiirsin dedimmm uyan artık dedim lütfennnnnnnn diye yalvardım korkacak bişey yok, dedim sonra dik dur dedim güçlü ol ve sordum gelecekmısın diye ve bir yandan da ona seni orda bırakmak istemiyorum dedimmmmmmm söylediklerimi ben kontrol edemiyordummmm artıkkkkkkk sanki o o cocuk da değil di kim di o bendim gercek hayata gecmiş olan ben yarı yetişkin yarı genç kafası karışık olan bennnnnnn gercek hayata adabtasyonda suan zorluk ceken ben
 
Cok kötüydü ama bundan 2 gece öncede bunları hafifini yasadım sürekli k.....a yukleniyorum ONA zarar vermekten korkuyorummmmmmmmmmmmmmm
 
Onun benim gibi olmasını istemiyorumonada soyledim zarar görmeni isteiyorummm gercek hayata gel dedim oda tamam anne dedi ve bana geldiii
 
K...... hala sorumluluk almadığı için ben endişeleniyorum onun hasyal aleminde benim gibi yasadığını dusunuyorum ve panik olup ona yukleniyorum belkide kendime mi yukleniyorum bilmiyorum
 
tek bildiğim cok gec olmadan onun sınavlarına  yetişmesi gerceği hayatı ve sınavının farkına varması keske imkanolsada size gelebilseydim
 
Çok kötüyüm iş yerindeki bir iş arkadaşımla iş diyaloğumu kestim beni kullandığını net gordum ve ona hayır dedim kankamı kaybetimmmmmmm
 
Ablamı m.....ı ve beni kullanan herkesi goruyorummmmmmmm tutunacak bir allah birde oğlum var acılar içersindeyimmmmmmmmm
Ağır geliyooooo ama yapacak  bişey yok basaracağımmmmmmmmm  ama kendime zarar veriyorum ve oğlumu boğuyorummmmmmm o kadar cok konuşup üsteliyorum ki
 
ben napıcaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  basarmalıyımmmmmmm ama uzun da surmesin artık gucum kalmadı lütfennn
 
k.....a bi şey yapın onu kurtarın yaaaaaaa lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn


04 Aralık 2008

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 02:05:09 öö
GERCEKLERLE YASAMAK‏



SELAM,
 
NE DENİR Kİ BİLMEM  BU SAAATEN SONRA TUM YASANANLARA
 
CIRILCIPLAK KARŞIMDA DURAN HAYATIN GERCEKLERİNE DOSTUMDAN TUTUNDA 8 YIL SEVDİĞİM ADAMA KADAR KOSTUMLERİ ÇIKINCA COK ÇİRKİNLER
BU acıylada yasamak inanın hiç kolay değill, tutunduğunuz inandığınız sevdiğiniz herşey aslında hiç yokmuş gercek değilmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
 
ve bosa gecen bunca zamana emeğe acıyor insan .Kendimi doğal olarak kötü hissediyorum,kırık, buruk ve aldatılmışşşş kandırılmış ama aslında bir yandan da herseyin farkındaydım desem sadece bunu kabulenip ihtiyacım olduğu için herkesi kabulendim ve onlarla yasadım desem.Ama artık sanırım sahteliciklerle devam etmek istemedim  bu gerek dostum olsun gerek askım dediğim adam .
 
Sanırım en zoru onu dün tüm çıplaklığıyla görmektiiiiiiiiiii ne kadarda çirkindi tıpkı onu ilk gördiğimdede bulduğum gibi ama o zaman ihtiyactan ve de o cok ısrar ettiğinden kabul etmiştim.
 
Fakat sunu gorüyürum ki, tekrar baştayım ve benim için değişen hiçbir sey yok sadece bu sefer onu bıraktım çünkü yalanlarla yasamak istemiyorum gerceklerle istiyorum yaşamak.
 
Eger gercek bir sevgi gercek bi dost gercek bi ask da yoksa yanlız kalmayı tercih ederim.
 
Ama SONUÇ OLARAK cok merak ediyorum saf duygularla bu tür kişileri bulmak mümkün mü, biliyorum ki cok zor olacak ama denemek zorundayım başka care yokkkkkkkkkkkkkkkkkk.
YANLIZLIĞIMIDA SEVİYORUM SANIRIM ARTIKKKKK
 
Hep yanlış secimler yuzunden tum bu yasananlar soruyorum sizeeeeeeeeee bu benim kaderim miydi keni secimim mi
 
kendi secimim se ben bu ruh halinde olduğum için bu secimleri yaptım yani cocuktum cocuk olarak yaptıklarımdan mesulmuyum ?
 
Mesulsemmmmmm gercek mesul kim beni yetiştiremeyen ailem mi yoksa kim ? Allah boyle olsun mu istedi bu bir kul  hatasımıydı?
 
Suçlu aaramıyorum sadece soruyorum 35 YILLA bunca sığan şeyleri yasamalıydım da ondan mı yasadım
 
K.....ın gunahı neydi ? Tüm bu acılar göz yasları neden akıtıldı sonucu ALLAH AŞKINA KAVUŞMAK VE KABE YOLU İÇİNSEEEEEEEEEEE RABBİM BENİ SEVDİĞİ İÇİN CEVABINI BULUYORUMMMMMMMMMMMMMM BUDA BANA YETİYO TAABİKİ
 
Ama diğer yandan daaaaaaaaaaa cok isterdim islami bir evliliğim olsaydı sağlıklı cocuklarım ve harika bi esim ve hizmet etseydim allah yolunda şimdi
 
ise kanadım kırık, yorgun, hayalleri kalmamış,yasam heyecanını kaybetmişşşşşşş elinde imanından başka hiçbir şey bulunmayan 35 yasında hayatın baharında bir KADIN BİR COCUK YANLIZ KALDI,onca hayallermde yasanmadan rafa kalktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
 
Size soylemedim belki ama ben hergun kefene bakabiliyorum sizce bu imandan mı yoksa ? Sorarım size  Hüseyin BEY SORARIM herseyi keşf ettik doğru  ama gel gör ki: elde kalan 0
 
MANEVİ DEĞERLERE HEPSİ FEDA OLSUN elbettte ama bu hayyata beni kullanmayan kalmadı anam babam kerdeşim kankam bileeeeeeee ben neye değer vericem artık soylermissiniz

15 Aralık 2008
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 02:18:16 öö
RUYA bilinmeyene doğru‏




Merhaba Ben .......
35 yasında evlenmiş ayrılmış bir bayanım calışıyorum ve 1 Oğlum var.
Konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum ama yasam hikayemi cok kısa paylaşmak istiyorum Belki neler olduğunu daha iyi anlayabilmem için.
 
Hikayem 17 yasındayken başlıyo aslında amaben önce hayatımın tamamen değişmeye basladığı andan itibaren anlatacağım.
Herşey bir rüyayla başladı,aslında rüyanında öncesi HZ MEVLANA VE AHMET ÖZHANLA BAŞLADI
Ben hayatım boyunca Hz Mevlanaya bir özlem ve bir sevgi duymakla es paralel olarak Ahmet ÖZHAN A da ilgi duymaktaydım ama bir sanatcı olarak değil hayatı hakkında ne yaptı nasıl yasıyo ne zaman hidayete erdi HzMevalana ve o es anlamlıydı sanki . Zaman zaman gayri ihtiyari istem dışı bir düşünce bana acaba Ahmet ÖZHAN napıyo MEVLEVİLİK NEDİR Istanbulda onun dergahını nasıl bulurum diye dusunuyodum sonra Hayata devam.
 
Bir senesi kendi şirketimi kurdum ÖZHAN pazarla Ammana gittim Arge yapmak için ve orda Peygamber efendimizin evlatlığını ziyaret etmişim haberim yok .Tam işler için dua edecekkken işiçin Allahtan sadece HİDAYETİMİ istedim.
Şükür RABBİME istediler.Hıçkırıklarla Istanbula döndüm ve iflas ettim belli bir süre sonra.
 
Basıma gelen en guzel seydi sonra BİR RUYA GORDUM HAYATIMA ANLAM KATAN
 
 
Rüyamda Bembeyaz mermerden yapılmış hiçolmayacak kadar güzel Muhtesem bir srayın merdivenleri geniş genişşşş
 
kat kat yukarı cıkıyo bende o merdivenleri çıkıyorum bembeyaz bulutlara doğru varıyorum ve Ahmet Özhan benimle
yukarıda vardığımızda bembeyaz bulutların olduğu yerde o da varken Hz Mevlanayı hissediyorum bir husu bir feyiz
uyanıyorum.
 
Rüyanın etkisinden gunlerce cıkamadım anlam veremedim.Taabi issizim bu arada acılar içersinde berduş mevlayı arayan
............ işe giriyorum taabi bu arada bir sürü iş teklifini red ediyorum Caal centere bilet satışa giriyorum
Rezervasyona yani bir günnnnnn Bilgisayarın basında otururkennnn Durup dururken IST KONYA KONYA ISTANBUL
seferini rezerve ediyorum Ve rezervasyonu herhangi bir tarihe yapıyorum.PARAM YOK ZAMANIMDA vardiyalı calıstığım için olsun gitmem daha olmazsa dıyorum amacım Hz Mevlanayı ziyaret etmek artık gormeliyim diyorum gecen sene
Arkadasım dıyokı orda calısan pervin konyaya mı bende evet dıyorum ama kesin değil diyorum
napıcaksın dıyo sesizce Mevlanaya diyorum.ama kesin değil diyorum oylesine rezerve ettim
Bana dıyokı bak mevlanay bağlı yasayan evliyalarda var diyo hadi ya diyorum Seyh Muhamed el konyevi Hz
Tamam dıyorumve borc veriyo vardıyamda o tarih bos cıkıyo ve ben bileti alıyorum.
Arkadasım sesleniyo ....... ....... diyo biliyomusun aynı ucakta kim var Kim var diyorum
AHMET ÖZHAN ve ekibi Hz Mevalannın 800  yuz yıl Seri Aruz kutlamaları için yola cıkmış oda
gercekten mi diyorum.Keske karsılaşsam diyorum ama nasıl olacak ki
Ve O BUYUK GUNNNNNN geliyo ben Bulutların üstünde(tpkı ruyamdaki gibi) KONYAYA doğru yukseklerde iken ucak inişe gecip yolcular inerken bende merdivene doğru giderken Birde bakıyorumki tam önümde bana doğru  BAKIYO Ahmet ÖZHAN bende donmuş bir sekide ona bakıp göz goze selamlaştık.Sanki o bana hoş geldin diyodu.
Yuzune baktığımda yarab nasıl bir askla bezemişşsin kulunu bana da yarab dedim.
Yuzunuze bakmak bana huzur vermişti
Ben oradan SEYH muhamed el Konyevi HZ gidip tövbe aldım.Zikrimizde HZ Mevlana var Hatmelerde de umarım duasına layık oluyorumdur.Aynı yıl haziran ayında KABEYE GITTIM Seyhmle yine umulmadık  yardımlarla
TAM 13 gun kendimde değildim Odamda HZ Mevlana vardı sağımda solumda Aziz Mahmud Hudayi ve YAHYA hz
KABEDE doğumum gercekleşti(ISTANBULDADA HUSEYIN KACINLA) ve ilk adımı ataraken bana Hz MEVLANANIN terlikleri giydirildi ona hizmet ettim ve ziyaret  için söz verdim .Daha pek cok şey yasadımmmmmmmm anlatmayı KONYADA Mevlanada cok isterim Insanlığa bir seylere katabilmek SEVGI Semineri ,GECIS CIZGISI VSSSS Anlatabilirm haykırabilirimmmmm Bu manevi hayatı anlatmamın nedeni  belki bana ışıktutarsınız diye
 
KABEDEN DONUNCE bİRGUN BIR terapiste ihtiyacımvardı  ve iş yerindeki yeni gelen arkadaş bana HUSEYIN KACINI tavsiye etti,bu arda cok sıkıntı cektim yasadım acılar ve gozyasları vssss terapi yardımıiçin OĞLUM adına kendisini aradım.BEN ....... ......  dedim lütfen yardım edin bir tek siz bana yardım edebilirmissiniz oyle dediler dedim  bende buna inandığım için içimdeki ses ara dedi ve aradım .
 
Gersini size Huseyin BEY anlatsın GERCEK DOĞUMUMU gercekleştiren kişidir 35 imde
neden anlatıyorum bazı seyleri BUGUN İNANILMAZ BİR CEKİM GUCU SIZE ULAŞMAM GEREKTIĞINI söylüyo
vakıt geldi diye bilmiyorum bilemiyorum anlam veremiyorum tek bildiğim kalbimin ve ruhumun bende istediğini yapmak
HAYATA DAIR EN BUYUK ISTEGIMCOCUKLUĞUMDAN BERI TEK BIR SEY VAR RABBİMİ ALLAHIN ASKINI VARLIĞINI
KABEYI TUM DUNYAYAAAAAAAAAAA TUM INSANLIĞAAAAAA ANLATMAK HAYKIRMAKKKKKKKK
Yasadığım tum  acılardan ,luks hayat alkol,makammevki ,anasızlık babasızlık,bosanma,iflas ,dayak ,vssss
HAKKA VARISI MEVLAYA VARISI ANLATMAK INSANLARA ISIK TUTMAK ONAAAAAAAAAAAAA
HIZMET ETMEK SEVGILILERI ARASINA GIRMEK VE TAM TESLIMIYET.
SIZINLE nasıl bir bağlantı var neler oluyo bilmiyorum ama lütfen bana bu  yasamı bu isteğimi tamalayarak tamamlamam
için acaba siz mi yardımcı olacaksınız bilmiyorum ama ruhaniyetimin TUM DUNYAYA MAL SATMAK isterken ŞİMDİ TUM DUNYA  ALLAHHHHHHHHHHHHHHHH DEMEK İSTİYORUM Bunu yapabilecek gucum var ama yolu ne?
NASIL ? Yasam sartım buna uygun değil?Bana cevap vermesenizde ki bu hakka sahibsizniz
LUTFENNNNN BANA DUA edermisiniz bu isteğimi RABBİM gercekleştirsin
 
Allaha emanet olun ve bu yasam hikayesinin guzel bitmesi için dua edin


20 Aralık 2008 Cumartesi
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 02:19:38 öö
ALLAH RAZI OLSUN TESEKKÜRLER‏




Bu arada af buyurun eger tanışmamız mümkün olmazsa yaptığınız hersey için ALLAH RAZI olsun
Duanızı eksiketmeyin SEMAYA VARDIRAN MEVLAM neylerse guzel eyler Yolunuz acık gonlunuz daim onla olsun
Ama içimden bi ses bu hikaye boyle bitmemeli diyo
Size veda edemiiyorum nedense,ve Kendimi  binlerce insana sohbet verirken gruyorum KONYADA MEVLANANIN TURBESINDE bunu soylemeden gecmek istemedim.
Sanki nasıl anlatsam oyle zor ki dile dökmek KABEDE tavaf ederken verdiğim sohbet yuksek sesle insanlara bir şeyler anlatıyodum RABB la ilgili sohbet ederken kendimde değildim manevi olarak evet ayıktım ama anlıyosunuzdur ,tüm dunya için yaptığım tavaf ,orda ki herkesi allah askını anlatması için uyandırısım bilmiyorum gercekten yardıma ihtiyacım var.
 
Ve  bugun Huseyin Beye terapideyken Semazenlerin sema haline burunerek ağlayıs ve haykırışım yardım isteyişim
Kafam karışık sadece ne yapmalıyım bu konuda yola ihtiyacım var yoksa herseyin üstünü mü örtmeliyim?
Yasanan hiçbirşey tesadüf değil biliyorum, bir gorevimvarsa yapmak isterim ve yasadığım cok  seyi anlatmadım yasadıklarımın sonucunda HAKKA GERCEK MANADA KAVUSUP KALBİM ATES ALDI ama daha cok yanmak istiyor ve yanmayan körelmiş kalplere ısık tutmak elerinden tutup kalp gozlerinin acılamsı için hakka cagırmak Hz MEVLAYA da
Suanda basm çatlıyo ama Allah inşallah hayırlara çıkartır
Selametle


20 Aralık 2008

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 02:22:24 öö
YASARKEN TEKRAR KABEDE DOĞMAK DOĞUMUNU YASAMAK‏



Taktir edersiniz ki,İnsanın ruhundaki ve kalbindeki özündeki en derinleri anlatmak cok da kolay değil ama ben herseye rağmen elimden geldğince yazıya dokmeye calısıcam.
KABEYE VARIS  ve kalbim durucak gibi ilk tavaf için hazırlandık tüm kafile KABE yoluna koyuldu.
YARAB sani bedenim ruhumu terk ediyorda sadece ruhum kabeye giriyor gibiydi 88 nolu kapıdan içeri girdiğimde
KABEYE gördüğümde onun buyusuyle donmeye basladım donerken sevgilinin asığına kavusması gibi dondukce donuyor ruhumun kendinden gokyuzune semaya doğru cekildiğini hissetiğimde en son otel odama donmuştum .
Kendimdeydim amadeğildim,Ellerim surekli Duvarlara KABE istikametine doğru Allahume LEBEYK sesleriyle tavafa otel odasında devam ediyordum .Duvarı değil KABEYİ GORUYORDUM.Uyumak ne mümkün ben KABE karsmda dururken uyuyamam diyerek surekli ağlıyordum Uhud savasında kaybettiğimiz Musabdan tutunda kalbimde gonlumun derinliklerinde ne varsa yavas yavas dsarı cıkıyor ALLAHA haykırış ve duamson bulmuyorduki .
KENDİMDEN tamamen koptuğum ve hıckırıklar içersinde olduğum an İnsan suretinde insan ama manevi olarak diz cokup tüm dunya için ağlamay basladığım dız önce TÜM 99 SIFATIYLA ESMAUL HUSNA RAABBME yakarıs gunahlarıma tovbe ve
neden 17 yasında onun yolunda hoca olmak üzere ona asık ken tamamen yoldan sapma acılar,gunah ve küfüre  girişleri,ihanet azap ,acı,alkol vs....bosanma vsss akla geleblilecek tum acılar ve doğmamıs bir cocuk 35 sınde ama cocuk kalmış hatta doğamamıs ve gozlerikapalı olarak herseyi yasamıs ve kendinde değil hayal aleminde nerdeyse bu haliyle tum dunyayı feth etmiş ,ama mutsuz evlenmiş bosanmış,hep aramış müdür olmus  cıraganlardan saraylardan cıkamamış şirketini kurmus ve iflasla ammanda gelen hidayet ve Ruyamda Ahmet ÖZHANla devam eden hiakeyimi sorgularken neden YARAB DİYE konuşmaya başladığımAllah devamında ki kişi Resullah,a
aynen sunları dedim.Resulum Dunya cok kotu bir drumda bir sey yapmak gerek uyandırmak  gerek cabuk olmak gerek
ve yapmamız gerekenleri saydım.
 
sonrasında hıckırık hıckıra banyoya girmem soylendi kimdiler bilmiyorumbasta Gusle girdim abdest aldım ,
beyaz bir asılı elbise vardı onu gıymem soylendı giydım.
Yataga uzandım ustune ort dediler ortum.
Odaya birileri gırdı 4- yada 5 bılmıyorum ve bastan ayaga beni tamir eder gibi bastan her organım dunya gelir gibi,geldim.Bittiğinde kalk dediler
Kalktım ve Yurumeyi bilmiyordum konusamıyordum o anda bana terlik uzattılar bunlar HZ MEVLANANIN terlikleriydi
onu gıy korkma ve yuru dediler.Hz mevlana baska bi insan suretinde odadaydı ,ve ben ona hizmet ettim,yutkunmayı ögrettiler aynı anda Aziz MAHMUD Hudayi  ve HZ Yahya da orda idi.Ama HZMEVLANA Sagımda hep bas tarafta
bazı şeleride tam hatırlamıyorum.TAVAF sırasında ognun ardından sadece yandğımı o askla yanarak tavaf ettiğimi ve ALLAHA tam bir teslimiyetle teslim olduğumu.KABEDE kalmam için eklif aldım orda bulunan herkesi Allah askı için CİHAD etmeye cagırdım.Dunya ülkelerinin liderleriMAHMUD EFENDİbile vardı 17 dimde ılk onun talebesiydimHocalık egıtımımı
alırkenailem beni zorla ordan aldı ve tum kotu şeyler ordan sonra basladı .Bilmiyorum gecmişimde buyuk acı var ama acının arkası RABBA olan aska donustuğu için şkürler olsun elbet.
2 gun önce Şebiarus vardı  ben unutmuştum bir arkadaşım aradı ve bana Pervin TRT ac şebi arus var dedi
actım ve karsmda Tugrul hoca sohbetini dinlediğimde sevgiliye kavusma ddiğinde ALLAH diyerek ağlamaya başladım semazenlerle sema yaptım ordaydım.ve 2 gun sonra Huseyin kacına gıttim ve sordum Ahmet beye naıl ulaşırım diye
Tugrul HOCAYI tanıyomu diye gormem gerek dedim.
Huseyin beyden Vedalaşıp eve donerken seanstan sonra IDO deniz otobusune vardığımda ekrana baktığımda IDO deniz otobusunde kafamı kaldırdılar ve ekrana baktımAHMET OZHAN yol durumunda da KONYA
ben baska bir soz soylemek istemiyorum tek bildiğim hak dan hayırlı olan gercekleşsiz
MEVLAYA SEMAYA ACILAN GONULER SONSUZLUKTA HAKIN RABBIN ASKIYLA BUTUNLESIP TUM EVRENİ SARACAK KADAR YANSINNNNNNNNNN
ALLAHA EMANET OLUN mail ortamında anca bukadar yansıtabildim,yasadıklarımın sadece zere taneciği ama siz ne demek istediğimi anladınız GONUL diliyle konustuk çünkü
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 02:28:34 öö
anlatmak istenipte bir turlu tam anlatamamak‏




Evet sabah ve ben saat 07:00 itibaren yine Bilgisyarın basındayım.Akşam son mailimi yazarken KABEDE HZ Mevlanayla
Onun la doğmam onun terlikleri ile yurumem ve KABEYE onun terlikleri ve ondan aldığım gucle tavaf edebilmem cunku doğum sonrası ayakta bile zor duruyordum tam 13 gun boyunca yanan bi askla ondan sonra tüm dunya için haykırdığımı YA RABBBBBB diyerek tum goge semaya seslendiğimi hatırlıyorum uyanıkla uyur halde iken size bunları yzarken bi baktım
TRT 2 de HZ MEVLANA ve ilmi programı ekranda 16 Aralıkta cekilmiş dun yayınlandı
Bu sabah ise ben Mevlana sitesni incelerken buluorum kendimi.
Dun gece cok guzel bir Ruya gordum sanki cok eski yapıdaki tas dan yapılmış bir yapının içindeydim cok dar merdivenleri vardı sanki caminin minaresine doğru cıkarsınızda dardır ya oyle cıktım gizli gizli saklandığım biri vardı kapalı olarak cıkıyodum tesetürlü bir yandan da kapcalı olduğumu ogrenmesinler diye cırpınıyodum beni o kotu kişiden koruyan bir sakalı adam vardı ve merdivenleri yukarı cıkmam için bana yol verdi beni sakladı ve ben cıktım.
 
Taslara ve binayı hatırladığımda ruyamda grduğum,bu sabah HZ MEVLANNIN sitesine girdiğimde o binanın yapı tasları olduğunu goruyorum.Ben yoksa dun gece dergahta mıydım ?
 
Birazdan 20 dakika sonra AHMET OZHAN programını izlicem belkide ilk kez ,ben ALLAHIMDAN bir an once hayırlıysa bana Kapılarını eger bu layıksamacmasını diliyorum
 
Ruh halim perişan 1 haftadır kendimde değilim arıyorum,suskunum,acı cekiyorumkendimi çok yanlız hissediyorum
ALLAHAAAAAAA haykırıyorum yarab ac su kapılarını al şu gonul yanlızlığımı al beni yanına bu dunyada yasarken olmeden kavusmayı Ben suanda calışıyorum,meburum tesetürlüyüm ama basımı  acmak zorunda kalıyorum
KABEDEN sonra ve bunca seyi fark ettikten sonra RUHUMMMMMM AZAP CEKYOOOOOO cunku gonul MEVALAYA kavusmak istiyoooooo dunya hayatındaki işlerimi yaparken yemek yesemde acım,uyusamda yorgunum, dusunceli ve divaneyimmmmmmmmm YA RABBBBBBBBB gor bu bi care divaneyi YARABBBBBBBBBBB duy sesimi ver askını yonlendir beni sana gotur beni gonul dergahına bende bırakayım gonlumu o atese atayım yansın yansın da ilahi huzra kavusayımm
HUZURSUZUM cunku huzura RABBE kavusmayı diliyorum.Onu her yerde aradım MALDA mulkde kariyerde servette Kula askta dunyanın pek cok yerinde bipisokolokta populerlikte aslında onu aradığımı bilmeden aradım
BEN SANDIMKİ ben mutsuzum nasıl mutlu olurum diye ,eni iyi firmalarda ep dunyanın eniyilerile calıştim,en iyişeyleri yedim giydim cunku bunları diledim GENEL MÜDÜR olmak istedim 30 yasında en buyuk firmalardan birinin oldum hatta kurdum Cıragan saraylarında medyada meshur oldum da oldum herseyi verdi bana ama ısrarla mutsuzdum kadehi bitikten sonra kırannnnnnn ağlayan En buyuk pırlantayı eline alıp 3 saniye sonra taktıktan sonra yine mutsuzluğa burunen yine bendim yine ben piskolağa mutsuzluğu için care bulamdı diye kafa tutan yine ben.
 
TAKİİİİİ kendi şirketimi kurup çöllere Ammana giden rdan dondukten sonra Ruyalarda Hz MEVLANAYA göğe cıkan  Ahmet ozhanı gorennnnnnnnn
 
Lütfen bundan sonraki yolu bilmiyorum tek bildiğim ısrarla size anlatma  gerektiği soyadımdan dolayı mı bir bağlantımız manevi alemde var mı? Bana yardımcı olabileckmisiniz lütfen Huseyin beyi aradığımda  o anda nerdeymiş biiyomusunuz ............................................ bilmiyorum tek bildiğim ALLAHA yalvardığım YARAB sana hizmet edebilmek sana tam manasıyla kavuşabilmek için tüm dunyaya seni anlatabilmek için bana yol goster yardımcılarını sevgililerin arasına beni de al
Yazmalarımdan farkındssınızdır yureğım cırpınıyor durmuyor cabuk ol diyor ne yiyor ne içiyor ne uyuyor nede dunya hayatındaki sorumluluklarımı  yapamıyorummmmmmm
NEDEN?sadece HZ MEVLANA SEMA AHMET OZHAN TUGRUL HOCA SEMA HUSEYIN KACIN bu isimler
AHMET BEY SUNDA BEN YAZARKEN SİZ SUANDA CANLI 1 İKİ DAKIKAYA KADAR SİZİ CANLI goruceğim tekrar
dusunun suanda ben bu satırları yazarken
Ama belki de herseyi içime gomup yoluma devam etmelyim yada başka yerde mi aramalımıyım
Bu arada KABEDE Hz Mevlanaya söz verdim DERGAHINA geleceğime dair beni bekliyo ama ben oraya sadece ziyaret edip donmemeliyim sankiiiiiiiii
 
21 Aralık 2008
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 02:30:30 öö
 sormak sorgulamak sorgulayarak hakka varmako kapıdan içeri alınmak‏



elimde değil sorguluyorum kendimi durduramıyorum artık,
YARABBBB neden ve ne için ben 35 yasında gercekten var olduğumu anladım, bir annemin ve bir babamın varlığını kardeşlerimi fark ettim.YASADIĞIMI anne olduğumu bosanmış olduğumu neden 35 anladım.
 
Evet Huseyin kacınla yaptığım terapi sonucu benim,bilinçaltında doğumum bile gercekleşmemişti ve ben onun elinden tutarak bir koprunun üzerinden el ele tutusarak obur tarafa gercek hayata gectiğimde hayal aleminden yada ? imtehan alemimden cıktım ve bir den sankiuyandırıldım.
 
Bilemiyorum MEVLAYA hep sordum neden benim annem babam var ama ben onları hissdemiyorum oğlum var ama yok ,bu acılar içersinde hep kıvranırken seni andım senle ağladım ağladıkca haykırdukca sana sığındımmmm
dedimki YARAB sen Hz Muhammed sav en sevdiğinide oksuz ve yetim bırakmıstın ki sırf senle olsun diye
sanırım benide buyuzden yasasalerda yetim ve oksuz hissetirdin sırf sana daha cok yakınlasayım diye
 
Bir kulunu sevdim adıııı......... en umulmadık anda geldi  ve bana dediki ki ÖZÜNE DONNNNN bu sen değisin
ki o dönemde alkol, acı isyan en sarhoş halimde bile sevgilierine kostuğumanlar YATIRLARA YAHYAYA AZİZ MAHMUD HUDAYI EYUP SULTANA TOKAIYEEEEEE YARARRABBBBBBBBB tümbu yasananlar
sanki nedeni gorundu gorunecek.....17 yasındayke hak yolundan çıkıpberdus bir şekilde 17 yıl donmek aramak aramak
aglamak acı acı acı O kulunun sözü üzerine ona evet dedim ve biz 8 yıl berberdik 8 yıl boyunca acı azap bekleyiş  ve ona duyduğum o YUCE ASKKKKKKKKKKK MEVLAYA OLAN ASKA DONUŞTU geceler bunca ağlayışlerın sonunda sabah bile uyanır uyanmaz dokulen goz yaşları onun içinken.
 
Bır anda MEVALAYA dokulen yaslar oldu Sekiz rakamı bana hep cazip gemiştir hayatımın her donemi 8 lerde ilerlemiş yeni bir sayfa acılmıştırrrrrrrrrr yada kapanmıştır.Sekizi yan yatırın SONSUZ işaretidir
SONSUZZZZZZ OLANNNNNNNN BİR TEKKKKKKKK ALLAHHHHHHHHDIR .
HZ MEVLANA KONYA AHMET ÖZHAN ..... ise 2008 yılında Hz Mevlananın 800 yuzıldonemınde gerçekleşmiştır.
 
Kendimi sorgulayış ve tum bu olayların üstüne gidişim sanki 2008 ylı bitmeden yeni bir sayfaya acmak için caba içersindeyimç.
 
BUGUN artık net goruyorum hayatıma giren tum o insanlar ,bana kalkan olan yada beni aldatan doven eski esim,bana yardım eli uzatan,yada bana en buyuk acıyı veren İnsan en yakınım kardeşim beni esimle aldatarak
yuvamın yıkılmasına neden olan,bana sonsuz acılar cektiren,dayakdan tutunda gelsinde seni ALLAHIN kurtarsın diyen eski esimi  tutunda ,bana yarımedenleride sanki bu dunyada yasarken hayatıma giren herkesi gordum inicitiğimden helalleştim,dua ettiğim kişi leri gordum barıştırmaya,calıştığım kişileri  sanki tum amelerimi gunahlarımı imtehanlarımı gordum
YARABBBBB ben KABEDEEEEEEEEEEE tavaf ederken gordummmmmmm benleydilerrrrrrrrr  ve ben
onlara bakarak donerek ben sizi ALLAHHHHHHHH için affettimmmm,siz bana imtehan üzere gonderildinizzzzzz hakkım helal olsun diye haykırışımmmmmm.Bana yardım eden Hiristiyanlar arkadaşlarım bile ordaydı kanat gerende,acı cektirendeeeeeeeeee ALLAHIMMMMMMMMMM nasılda taslar oturuyor.
Nasıl da hayatıma giren herkes gorevini yapmışşş.
 
Cocukluğuma donduğumde,ta cocukluktan gelen Afrikadaki İNSANLARI BİLE DUŞUNUP ALLAHI MUHAMEDİ nasıl
anlatsam diye kucucuk kalbimde geciriyorken hala bu istek var ve her donem olmus hayatımda
kucuklukten bu yana
 
ŞİMDİ artık  bu istek bu yangın durmuyor sanki yapmam  gerekeni yapmam gerek ama NASILLLL?
 
SEN YOL GOSTERRRRR YARRABBBBBB tüm acıları ölüm hariç tanıyorum,kimsesizliği  sonsuz yanlızlığı ,kayboluşu karanlığı,intahar etmek üzereyken gelen nuru ve beni durduruşunu çünkü acıyı yasatacak ki beni ona getirecek,
 
YARRAB Özüne don diyen İnsan beni en son KABEYE yolcu etti, dusunuyorumda tum o 8 yılda hep  yanımdaydı o zorlu dikenliyolda iflasdan tutunda ..... nice seyelere kadar bosanmamdan sonra yasanan hayatıma giren 2 kişi bana diğer basamakları atlatmam için vesile oldu, acıdan sonra bana içme dedi,içmedim,namaza dur dedi durdum, ONA asıkken hakka asık oldum ve KABEDE yemin ettim,donuncede ayrıldım
 
KABEDEN dondum şimdi yolum nereyeeeee,MADDI ve gorunen değerlere gitmek istemiyorum.KARIYER MEVKİİİİ
SETARA ben başka alemlerde RABBIMIN ruhanigorunmeyen aleminde gorev almak istiyorum
 
HIKAYENIN SONUNU BENDE BİLMİYORUM
Hakka giden yol ACIIIIIIIIIIIIIIIIII,GOZ YASIIIIIII her dokulen yas her haykırış sizi ona yakınlaştırıyor
Asla isyan etmemeli şükretmeliki cektiriliyorrrrr, ISTE BU YOLLLLLLLLL ancak ona goturuyor
Egolardan,arınmış ,tam teslimiyete ancak ve ancak ONNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

21 Aralık 2008


Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 10:28:08 öö
AKLIMDAN CIKMIYOR NELER OLUYOR VARILACAK YERE GONUL BIR AN ONCE SEVGILIYE KAVUSMAK VARMAK ISTIYOR‏



Kafam beynim, ruhun hersey karmakarısık,
Şebi Arusu seyrettiğim gunden beriiiii,heryer MEVLANA HERYER AHMET OZHANNNN.evveliyatı vardıda şimdi frenliyemediğim bir hızda KONYAYA atlayıp gitmek istiyorum Dergahın onunde oturup gunlerce içeri alınana kadar beklemek ,ne olu ne  olur bana da bu kapıdan manevi anlamda  bir dilim ekmek bir dilimde olsa ,acımmmmmmmmmmmmmmmm cok ACCCIMMMMMMMMMM kesmiyor artık beni hiç bir sey kesmiyor KABEDE MEVLAYLA TAVAF EDERKEN Kİ ucan ruhum yine ona yonelerek yer den ayagı kesilip ona kavuşmak istiyor.Ya kabeye Ya Konyaya MEVLANAYA
 
Bugun işe geldim ve bana gosterilen ilk şey iş arkadasım bı yere gıtmış bak pervin semazenler diyorrr resimleri yine gosteriyor,diger arkadas GALATADA MESNEVİLİK EGITIMI VERİLİYOR DIYOR BAYANLARDA SEMAZEN OLABİLİR BİLİYORMUSUN DİYORRRRR. En buyuk dileğim sema yapmak ama nasıl  ruhumun yasarken bedenımden ayrılısını hissetmek
Her yerde ve heryerden sevgili cağırıyor gonul gitmek istiyor da NASILLLLLLL YARABBBBB, nasıl o asıklarla beraber semaya durulurda yanan tum gonullerel bulusulurdaaaaaa askların en buyuklerıyle semaya gok yuzune KABENIN  semasına varılırrrrrrrrr.
 
Yalvarırımmmmm gıttikce korukleyen,gıttıkce yalvartan bir yakarısla gonullll sevgiliye kavuşmak istiyorr,kalbimin acılmayan yonleri tek bir damarcıgı dahi kalmış iseeeeeee en derinliklerinde yalvarırım acalımmmmm acmama yardım edinnnnn tum ruhumla ilahi huzura kavuşmak istiyorrrr.
Belkide yalvarışım boşşşşşşş,belkide sadece yalvartarak yine hasretiyle yakacakkkkkkkkk yakacakdaaaaa yanacakkkkkkkkk gonul kalmadı zaten yanıyorrrrrrrrrrr
ALLAHIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

22 Aralık 2008
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 10:34:09 öö
CATLAYAN KALP‏


Huseyin BEY MERHABA,
 
Sizden sonra Hüseyin bey ne oldu bilmiyorum ama K.... la tartışamay basladık konu onun beni yine dinliyomus gibi yapıp dinlememesinden kaynaklandı
en son yatmak üzereyken yine canavarlaşarak Kanna saldırdım o denlikiiiii tırnaklarımla derisini yoldum yastıkla 100 den fazla vurdum saçlarını cektimmmm
anlıyacağınızzzzz tam bir felaket sonra basladım ağlamayaaaa caresizceeee ayakta duracak halim yoktuuu o sahneyi ALLAH kimseye yasatmasın caresiz bir ANNEEE.
K.... sonra yanıma geldi ve bana dediki anne iyimisinnn beni sevdi bana su getirdi,bunu ilk kez yaptı ve beni yatağa ytırdı .Tabi ben uyuyamadım uyandım kalktım ve sabaha kadar ALLAHA yalvardım bana yardım etsin diye Kaana nasıl ulaşabilirim diye cünkü tapki asla vermiyo  bana asla konuşmuyo.
Sabah oldu kaan yine aynı sesiz ve buruk ben bitap sabah 06:00 yattım. DUANIN GUCU bu ya akşam saat 17:00 civarında K.... bana dediki anne konuşabilirmiyiz tamam dedim
BAŞLADI AĞLAMAYA ANNNE DEDİİİİ BEN KENDİMİ HAPSETTİM, BEN BEYNIMDE MAHKUMUM SENDEN KACIYORUM,SEN konuşmaya başlayınca seni dinliyemiyorum o yuzden oyun oynuyorum başka mesagaller buluyorum ki sana olan anne özlemimi hatırlamyayım diye.
 
ANNE DEDİ ben senden yıllar önce ayrıldım kendime bir kale yaptım ve kalbimi mühürledim,çünkü pek cok kez ben sana geldim anne beni sev diye ama sen hep meşguldun hep işin vardı ve ben en sonunda kalbimi kapattım.Şimdiyse seni sevmek sana sarılmak istiyorum fakat yapamıyorum KALBİM ACILMIYO ANNEEEE SANA KARSI DONUK BUNDAN DOLAYI HERSEYE KARSI DONUK VE TUTUĞUM DİYOOOOOOOOOOOOOO.İçimde sana karsı kocaman bir sevgi var özlem var bugun eve gidip anneme sarılıcam diyorum fakat basaramıyorum anne dedi.ağladı ağladıa ağladı.SARILINCA HİSSEDEMİYORUM O SICAKLIĞI DİYOOOO hUSEYİN BEYYYYYYYYY benim anneme karsı hissetiğim sey aslında sarıldım ona oda bana anne hisetmiyorum dedi ama kalbim den minicik bir sızıntıya izin verdim ordan içeriye gir anne diyo.
 
BENİ SAKIN BIRAKMA SAKIN BEYNİMİN TEKRAR BENİ ALIP GOTURMESİNE İZİN VERME DİYOOO.BANA DEDİKİ BEYNİ ONU BIRAKMIYOMUS TAM TAMAM BEN ANNEMİN İSTEDİKLERİNİ YAPICAM DEDİĞİNDE BENİ YAKALIYO GERİ CEKİYO ANNE DİYO.
 
BU SEFER DEDİ Kİ BEN İRADEMİ KULLANIP BEYİN BENİ GORMEDEN KAÇTIMMMMMMM O HAPİSHANEDEN DEDİİİİİİİİİİ.İNSALLAH HUSEYİN BEY Ben ona annecim iradeni kullan demiştim 2 gun önce.
 
Bu yuzden ben ders dinleyemiyorum hep seni  dusunuyorum,DALIP GIDIYORUM ACABA ANNEME NASIL sevgi gosterebilirim diye,bu yuzden tutugum mimiklerimi gosteremiyorum,dusuncelerimi soylüyemiyorum.DUYGULARIMI İFADE EDEMİYORUM sadece ezbere öğrendiğim bilgiler doğrultusunda konuşuyorum ama hep beynim konuşuyo duygularım değillllll.
 
DERSANEDEKİ OGRETMENİM BANA SEN NE GARİP COCUKSUN DEDİ DİYO BEN SUSUYORUM TUTULUYORUM,CEVAP VEREMEDİM ANNE DİYO.
 
Az evvel hocasıyla konuştum GARİP bir cocuksun olayını kendi si ifade etmiş,Matematik ogretmeni diyo ki o gun kaanı tahtaya kaldırdım fakat 4+2 bile toplayamadı ve ben ona kaan hiç üzülmüyomusun dedim, o  bundan dolayı böyle sikayet etmişdir diyo,ben dersde one oturtuğum zaman ve tek oturtuğum zaman baska sınıfa gidiyo diyooooo.Dersanede etüdlerde mutlaka yanına bir arkadaş alıp drs calışsa bile sohbet etme imkanı buluyo diyo mutlaka sohbet etme ihtiyacı duyuyo diyooooooooo
 
HUSEYİN BEY NAPICAZZZZZZZZZZZZZZ AMA BU COK BUYUK Bİ GELİŞME EN AZINDAN BEYNINDE NE OLDUĞUNU BİLYORUZ BASARABİLİRİZ
 
Bana dediki anne lütfen ben unuturum veya birdaha kendimi toparlayıp bunları anlatamam HUSEYİN BEYE MUTLAKA BUNLARI ANLAT Kİ TERAPİYE GITTIĞIMIZDE ONA gore benimle konuşşsunnnnnnnnnnnnn
LÜTFEN ben suanda napmalıyım,ona nasıl davranmalıyım kaanın nesi var ,onu kazanabilirmiyim
 
BANA DEDİĞİ,ANNE bunları actımmm ya sana konu olarakkkkkk  anlattım sakın beni bırakma sonuna kadar gidelim bu olayı cozelim ben değişmek istiyorum VE EN ETKİLİ SÖZU ANNE BENİ konyaya GOTUR  HZ.MEVLANAYA kalbimin tum damarları acılsın ve seni  hissedebileyimmmmmmmmmm
 
HUSEYİNNNNNNNNNNNNNBEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY K.... I KAZANDIM İNSALLAHHHHHHHHH OĞLUMA KAVUSABİLECEĞİM
Acıkcası bende ona hala sarılmakta zorlanıyodum o beni cagırdığında hep hala işim var dıyorum zorlanıyorum onun yanına gidip onu sevmeyeeeee itiraf ediyorum ona sevgimi tam hissetirebilmek onu annaaaaaaaaaaaaaa sevgisine doldurabilmek için ne yapmalıyım çok gec olmadannnnnnnnnnnn

12 Ocak 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 10:40:36 öö
SON GELİŞMELER‏


Merhaba Huseyin Bey,
 
nasılsınız iyimisiniz,ben nasıl olduğumu pek bilmiyorum artık,bir an önce k.... a oğluma yardım etmeliyim onu biliyorum sadece
tesbit ettiğim başka seyler kaanda mutlaka konuşma ihtiyacı duyuyo birisiyle, bundan dolayı dersde ve etüde konusabiliyo,öğretmenleri en öne de oturtsa arka tarafa geciyomuş bu sefer de kacıyo.
 
BANA DUN AKŞAM DEDİKİ seni öpücem anne yanagından sakın kaçma dedi, sonra bir ara bak beni zorlama yine kalbimi kapatırım dedi.Ödev yamıyo,defterde tutmamış sınıfta ders dinliyemiyo dalıp gidiyo,konuşuyo bu durumu bildiren bir yazı yı toparlayarak tedavi gorduğunu söyleyen ona biraz destek vermelerini soyleyen onun nasıl ders dinliyebileceği ni acıklayan bir yazıyı subattan sonra tüm Ögretmenlere ulaştırabilirsek , ki , istediler benden  Ögretmenler o zaman
sanırım bununda cok faydası olur ve olucak, o zaman a kadar da terapiyi yaparız daha iyi ve mutlu olur kaan umarım kendimi affedebilirim
 
KENDİMİ K...... a KARSI COK SUÇLU HİSSEDİYORUMMMM HUSEYIN BEYYYY,O YUZDEN ACİL YARDIM ETMEM GEREK KAANA LÜTFENNNNNNNNN  TEK BAŞIMA BASARAMAM.
Ayrıca hep  bir sey yapacağı zaman sonra yaparım anne diyo yada 10 dakika sonra 5 dakika sonra diyip hep erteliyo,kaana 1 seyi tam 3 yada 5 kez hatta 6 kez demek ve tekrarlamak zorunda kalıyorummmmmmm  doğal olark sabrım tasıyo ve bende sinirli oluyorum
 
K.... la ilgili bilmeniz gereken bir kac sey daha var ,bildiğiniz üzere kardeşim ve eski esim birlikte oldular (bir sekilde duygusal yada vsss...  değinmek istemiyorum)ve bunun sonucunda en son adrebe olarak ben bosandım.Şok gecirerek kardeşime 1 tokat atığımı hatırlıyorum başkada bi şey yapmadım affetim.
Neyse kardeşim doğal olrak esimden nefret ediyo hatta öldürmek bile istemişşş simdi durum bu iken maalesef ben calısırken kaaanı zaman zaman ona bıraktım hatta cok zaman.
 
Duyduğum ve hatırladığım kadarıyla kaanı cok pıstırmış olabilir korkutarak bağırarak benden once yani O, bunu yapmış işkence yani sözlüüüü uslu duracaksın diyerek canavar gibi.
 
2-BELA maalesef babam enginden eski esimden nefret ettiği için nasıl kardesim k....ı gorunce eski esimi gormuş gibi olup saldırıyosaaaaa babamda aynı sekilde hep kaana bagırdı ve cağırdı baskı yaptı pıstırdı.
 
3- bela eniştem nesrinin kocası oda kaanı geceleri korkutmuş
 
4- k.....ın babası ise 9 yasına kadar kayıplardaydı piskolojisi berbat bi tip
5- BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN EN BUYUK SUÇLUUUUU bu canavarlara teslim ettim ve ustune ustluk OGLUMLA İLGİLENMEDİM SARILAMADIM SEVEMEDİM KACTIMMMMMMMMMM TAMAM MI KACTIMMMMMMMMMMM.YEMEĞİNİ VERDİM ASINI VERDİM KACCTIMMMMMMMM
 
Kendimden nefret ediyorum ama yapabileceğim bir sey yok artık cok gec sonucta hiçbir seyi isteyetrek yapmadımmmmmmmmmm BİLİYOSUNUZZZZ
ALLAH BENİ AFFETSINNNNNNNNNNNN TOVBE EDİYORUM YARABBBB
Şimdi en hızlı ve sağlıklı sekilde bir an once k..... a yardım edelim ben Cumartsi geliyorum kaanla, haftay da hafta  haftaya taaki kaan içindeki asıl acıyı cıkarana ve artık o dalıp gitmeleri bitene kadarrrrrrrrrr ve bunu basarırsak iste o zaman k..... basta mutlu huzrlu olur ve basarılı
 
HUSEYIN BEYYYYYYYYYYY GERCEK ANLAMDA OGLUMA KAVUŞMAK VE ONU TAMAMEN SEVEBİLMEK İSTİYORUM OĞLUMUNDA BANA KAPILARINI ACMASINI ACILAN ARALIKTAN İÇERİ GİRMEYİ VE KALBİNİ FETH ETMEYİ İSTİYORUMMMMMMMMMMMMM
 
 
ALLAH RIZA SI İÇİN ACI ÇEKN BU RUHA EVLADIMA YARDIM EDELİMMMMM .ALLAHIN İZNİYLE BASARABİLİRİZ.


14 Ocak 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 10:59:35 öö
YARDIMMMM



Huseyin bey yarın insallah k.....la beraber sizde olurum,
 
dua edin oğlum ve ben sifa bulalım allhatan sizde buna vesile olun inşallah
 
k..... hergun mutlaka onu destekleyeceğim bir sey istiyo onun adına karar vermek gibi, anne bunumu giyim bunu mu sen karar ver ,nöbetci okulda cuma mı olim pazartesimi ben 3 aydır ona bunu kendisinin yapmasını soylelmeme ragmen basaramdım  bu konuda demek ki kaan hala cocuk ve buyumek istemiyooooo
çozüme ulaşamadık mı yoksa ?
Ayrıca mutlaka okulda bi vukat oluyo dayak yiyo ve aglayarak sızlanarak zaten herkesin gucu bana yetiyo diyerek hırcın agresif mutsuz laşan biriş oluyo ve ben iyica zorlanıyorummm bana anlatıyo ne yapmamı istıyosyn diyorum sadece dinle diyo ama baska seylerde istiyo gibi, beni o dovdu yok o o k..... dedi yok bu yok suuuu sikayet sikayet  sikayet cıldırıcammmmmmmmm,dayanamıyorum artık sabırlı olmaya calısıyorum  ama sabrımı tasırıyooo
mız mısın taa kendisi o  ya.
 
bana ne istediğini soyleyin onu yapayım ısrarla bana hırkamı gıyım mı gıymım mı,okulda   nobetcı olim olmim, mi lütfen buyutun bu cocuğu artık lutfennnn
odasını toplamıyo ders calışmıyo, annetle gecinemiyo, seviyorum beni hissetmiyoooo ben napıcağımmmmm soylermisiniz terapiye cevap vermiyoooo,ben gelmem diyo ben deli değilim diyo ben anlatım sen geri sini getir diyo bana o kadar zor durumdayım ki bunu anlayamazsınızzzzzzz kendimi gectimmm kaaana napıcammm bu tedavinin kısa surmesini diliyorum alahtan cunku onu getirmem cok zor telefonlarıma cevap vermiyo.
ALLAHIM SEN BANA YARDIM ET O yuzden size getirirsem lütfen soup  cıkarın içindekileri kaanın onu  uzenleri ve cocuklada vedalasınnnn ama onu muhafaza etsinnn,lütfen yoksa ben bittim artık evede basarızıs okulda dersanede ben tek basımayım param kısıtlı zaman kısıtlııııı sınav var
ben tedaviden daha yeni cıktım M.....tan hiçbir yardımı amamaya karar verdim,ne para ne arabayı değişmesini ne thy yolarında ki torpilini
ALLAHIMM BANA YETER YA NİMEL VEKİL, ama bu etapta yardımına ihtiyac duyduğum tek sey sizin yardımınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
 
birde hep yanında bulunan insanlarala sohbet etme ihtiyacı duyuyor,baska ne diyim size siz anmaışsınızdır artık k...... ın neyi var ve nasıl cozersiniz bu sorunu yumurta catladı gerisini siz getirin,bende size k....ı getirmeye calışayım

16 Ocak 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 11:03:15 öö

VERİLEN SÖZ BULUŞMA‏

Merhaba Huseyin bey
umarım iyisinizdir,
 
ben de daha iyim daha sakinim daha az ataktayım ,karneyi alıcaz bugun bakalım 2 döneme daha da iyi olur insallah
 
ben gidiyorum bu akşam kısmetse k....la beraber HZ ŞEMSE VE HZ MEVLANAYA
 
selamınızı ileteceğiz benden istediğiniz duayıda elbet,yaptığınız yardımlarıda projelerimizden de bahsederim onlara ama bakalım içeri alırlar mı bilinmezzzz onu mevlam bilir bilemem
 
Dönüşte goruşuruz insallah bi aksıilk olmazsa ma biraz zaman gecsin biraz bu durumumuda bi sindirim gelicem inşallah
 
kendinize iyi bakın allaha emanet olun

23 Ocak 2009

 
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 11:05:23 öö
KALAN EKSİKLERİ TEMİZLEMEK‏



Merhaba Hüseyin BEY,
 
Görüşmeyeli uzun zaman oldu ama sürekli sizinle aslında irtibattayım ki kopmayalım diye bu hafta değil ama haftaya insallah Cumartesi gelebileceğim size saatini  haftaya söylerim İnsallah.
 
Bu esnada durum analizi yapıyorum taabiki kendimle ve k.... la ilgili.
 
Eksiklerim 1 cok telaşlıyım surekli sanki biri beni kovalıyomuş gibi hep paniğim strsliyim hep kosusturuyorum hep sorun var mış da haletmek için koşusturmam gerekmiş gibi bundan vazgecmek ve kurtulmak istiyorum
 
 
2- karsı taraf konuşurken cok zor dinleyebiliyorum cabuk sıkılıyorum hatta bazen farkında değilim dinliyemiyorum bile oğlum bundan cok şikayetci birde kadir ve iş arkadaslarım
 
3- yapmak tan korktuğum biriş varsa sonucundan korkuıyosam onu erteliyorum ve sonunda cığğğğğğğğğğğ gibi buyuyerek sorun bana geri donuyo ve bas edemiyorum haciz olayları gibi
 
4- kafamı deliler gibi hala kasıyorummmmm hiç durmuyo
 
5- hala yiyorum durmuyo
 
6- gelecek hakkında endişe duyabiliyorum hala
 
7- suçluluk var mı bilmiyorum onu siz söyliyeceksiniz
 
8- oğluma karsı dengeli olmak istiyorum cunku anne benim tüm dengemi sen bozuyosun dediiiiiiiiiiiiii
 
siz de dedinizzz bana dengesizsiniz dediniz
 
o zaman beni dengeli YAPINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN LÜTFENNNNNNNNNNNNN
 
konu başlıkları bunlar olucaktır aklıma gelen olursa eklerim kendinize iyi bakın


02 Şubat 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 11:07:08 öö
YENİ BİR YAŞAM CİZGİSİ BEİRLEMEK‏


SeLAM HÜSEYİN bey,
 
umarım iyisinizdir,ve hersey yolundadır umarım sizin hayat cizginiz baki kalır.....
 
ben söze nasıl başlasam bilmiyorum ama cok durgun ve durağan olduğumu söyleyebilirm canım konuşmak istemiyo hiç,fuzuli konuşanlarıda dinlemek istemiyorum,agır hareket ediyorum hatta elim ayağım hiç kalkmıyooo..
Fakat bu esnada sürekli düşündüm tasındımmm boş durmadım sanırım bilinç altım düşündüüüüüüü nerde yanlış yaptım hayatımda neleri yanlış algıladım nerden nereyeeeeeeee ve nerdeyim su an diye.
 
HAYATIMDA BAZI KARALAR ALDIM SANIRIM
1-huzur
2-sağlıklı bi yaşam
3-stressiz
4-kaygısız
5-sakin
5-mutlu
6-şikayetci olmayan
7-hayatından memnun olan
8- hayaleri olan ama ısrar etmeyen
9- herseyin allahtan olduğunu kabulenen ve hayatını onun akışına bırakan
10- elindekilerle yetinen
11-bugunu yasayan
12-geçmişi kafaya takıp hayatını karartmayan
13-geleceğinde kaygısını duymayan
14-hırsları olmayan ve egolarııııı
15- sabırlı
16-kanatkar
17-hayat dolu
18-gercekleşmeyen şeyler için se kendini halak etmeyennnnn
19-bol ibadet ve zikirli
20- tebesümlü
21-kafayı kasımayan
22-dengesiz beslenmeyen
23-butun bunlar la beraber iyi bir kul,insan,anne kadın ,iş kadını ev kadını olmayı basarabilen
24-istikrarlı SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ DENGESİZ OLMAYAN VE K.... IN BUNDAN ŞİKAYET ETTİĞİ ANNE SEN BENİ BOZUYOSUN DEDİ
o yuzden düzelmeliyimmm
25-KORKMAMALIYIM ne yanlızlıktan ne kimsesizlikten ne gelen zor bir işten ne de fatura dan nede işsizlikten aclıktan gelecek kaygısından
Bütün bunları yapmak istiyorum Hüseyin BEY,Kİİİİİİİİİİİİİİİ
 
Mutlu olabileyim yoksa beni kemiren bu kurtttt beni asla rahat bırakmıyacak sanki içimde bi şey var ve beni sürekli huzursuz ediyoooo
bu yuzden rahat yemek bile yiyemiyorum surekli panik halindeyim ve kosusturuyorummmmmm
kendimi bildim bileliiiiiii
 
ÖLMEDEN HUZURA KAVUSMAK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMM
 
SAYGILAR


04 Şubat 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 11:08:28 öö

BAHAR ÇİÇEKLERİ EKRANIMA GELDİ GONLÜMEDE GELİR İNSALLAH‏


ELİMDEKİLER :

ALLAHA SONSUZ İNANCIM VE BALILIĞIM KABEMMMMMMMM

RESULLAHIM

ŞEYHIMMM SADATLAR

KURANIM

NAMAZIM

ZİKRİM

KALBİMMMMMMMMMMMMMM

OĞLUM ANAM BABAM ABLAM KARDEŞİM

1-      SAĞLIĞIM

2-      İŞİM

3-      EVİM

4-      ARKADAŞLARIM

5-      ARABAM

6-      GENÇLİĞİM

7-      DOĞA SEVGİM

8-      SPOR SEVGİM

9-      AKTAR SEVGİM

10-  TERAPİ SEVGİM

11-  ÇİÇEKLERİM

12-  UMUTLARIM

13-  HAYALLERİM

14-  SEVİNÇLERİM

15-  İDAELLERİM

16-  KANARYAM (ALICAM DAHA)

17-  BALIKLARIM(ALICAM)

18-  EMİNE HOCAM VE KURS ARKADASLARIM

19-  AKRABALARIM

20-  KOMŞUM

21-  ESKİ ESİM

22-  KANKAM

HERŞEY ALLAHIN İZNİ İLE GUZEL OLACAKKKKKKKKKK

YAPMAM GEREKENLER

1-SABIR

2- TEVEKKÜL

3- DENGELİ OLMAK

4- DİSİPLİNLİ

5-MELANKOLİK DEĞİL GERCEKÇİ OLMAK

6-ISTİKRARLI OLMAK

7- UMUTLU OLMAK

8-HALİNDEN MEMNUN OLMAK

 

 

SAHİP OLAMADIKLARIM YOK

 

ÜMİD ETİKLERİM VAR ALLAH NASİP EDERSE


04 Şubat 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 11:10:48 öö
SEVEBİLMEK


Merhaba Hüseyin BEY,
UMARIM MAİLERİMİ okuyorsunuzdur
konuları unutmamak için aklıma geldikce yazma ihtiyacı duyuyorum ki vakti saati geldiğinde size yazıyorum ki sonuca ulaşalım diye,
 
En zorlandığım konu biliyosunuzdur kiii Oğluma sarılıp sevemiyorum anne  sen sevmeyi bilmiyosun beceremiyosyun anne diyo,
 
ne zaman yanıma gelmek istese ben farkında değilim erteliyomusum kacıyorum yani sarıp öpüp koklayamıyorum hala nedenini bilmiyorum anlıyamıyorum umarım hallederim k... cok üzülüyo anne sen beni hiç sevemiyon diyo.
 
 
 09 Şubat 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 11:12:19 öö
BAHAR GELDİ‏


HANI GONLUNUN NE HİSSEDERSE ORDASINDADIR YA hÜSEYİN bey
 
ben bahar mevsiminde olmak istiyorummmmmmm öyle hissediyorum, sakin durgun mahsun,kırık ama herseye ragmen baharı yasamak isteyen bennn
Nasıl da özlemişim hiç bahar yasamamısım ki ben insallah bu gelecek olan bahar gercek ilk ve guzel baharım olur.Gecmişi tamamen arkamda bırakarak yeni bi hayatı yasamak istiyorum artık ben.
 
Boş yere artık kendimi, yormak, yılmak hayal kırıklıkları yasamak istemiyorum temiz tertemiz olsun istiyorum hersey
beni mutlu eden renkler ve gormek istediğim beyaz, pembe,sarı, ucuk yesiş,ucuk maviiiiiiiii
Evde sakın olmaya calıstım 20:00 eve geldim direk kanala ilgilendim sinirlenmemeye calıstım,kendi mede zman ayırmaya calıstım evi topladım bi yandan hayatı normal insanlar ve mutlu insanlar gibi yasamak istiyorum artık................ ve SON NOKTA
 YENİ SAYFA
Hersey allaha ve bana bağlı hayat cok guzel, hayatın bi dingili var dengesi huzuru, manevyatı bunu yasamak lazım bunu sindirmek
Ben bağramıyorum,konuşmak  fuzuli ve boş istemiyorum, sağlıksız insanlara tahamulum azaldı onları dınlıyemiyorum,kendimle ilgilenmek istiyorum
Sakın sakın yasamak panıksız
 
Ha k.... bu arada OSS matematık çozdu OSS KİMYAYADA kendi çalısıyodu dun valla
GONUL HUZURU BULDUUUUU DERINLERE DALMAK ISTER ORADAN BAHAR RUZGARINDA SUZULMEKKKKKKK BİR KELEBEĞİN KANADINA KONMAK
SAĞLICAKLA
 
 10 Şubat 2009
 
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 11:14:07 öö
KENDİMDE HALA BİLMEDİKLERİM VE COZEMEDİKLERİM‏


Nasıl dır bilemem ama hala baharı yasamak isterken neden bazı seyleri asamıyorum anlamadım
 
ve ağlıyorum.Aksam eve gittim k.... ın defterlerini eksiklerini tamamalamak için işe koyuldum akşam o da annanesindeydi geldi
 
ve benden ona iç çamışırı almamı istiyodu bende fırsat  bulup alamamıstım bayagı bi zaman gecti taabi
 
aksam annanesi almış beni hemen koseye cekip hesap sordmaya basladı sert sert dogal olarak bende oğlum unuttum dedim hemen öfkelenmeye basladım sinirlendim herseye yetisemem ben dedim hem anneyim hem babayım dedim  o da o zaman sen de evlen dedi sonra beni dinliyomusun dedi nisey anlatacağım dedi, karsısında durdu ve baktım busefer niye dinliyorum seni demiyosun dedi ya dememe gerek yok dedim
 
sonra başladım ağlamaya ve konuşmaya yaptım bi hata bi kere evlendim ve ayrıldım dedim ne istiyosun benden beni rahat bırak dedim.
 
Sokağa cıktım ağlamaya devam ettim hepiniz beni rahat bırakın diyerek,ağaldım kendimi cok asırı derecede üzgün ve dibe vurmuş hissetim
NEDEN ? olay sadece evet oğlum alamadım kusura bakma annanen de almış gule gule giy diyerek devam edebilirdim Oğlumu dinleyecek sabrım olabilirdi NEDEN VOLKANLAR PATLARCASINA DİBE VURUYORUM
 
lutfen bunu cozelim sağolun

11 Şubat 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 11:15:51 öö
DERİNLERDEKİ HÜZÜN‏


SİZDEN RICAM BİZ BU KALAN BİLİNÇ ALTINDAKİ HÜZÜNLERİMİDE SİLİP SÖKÜP ATALIM LÜTFEN
 
BEN GULERKEN İÇİMDEKİ VE HATTA BİLİNÇALTIMDAKİ BİLMEDİĞİM YADA BİLDİĞİM AACI İÇİN ANİDEN AĞLAMAK İSTEMİYORUM ARTIK
1- YANLIŞ EVLİLİĞİM İÇİN
2- KARDEŞİM İHANET ETİĞİ İÇİN
3- OĞLUMA BAKAMADIĞIM İÇİN ANALIK YAPAMADIĞIM İÇİN
4- İŞ DE İFLAS ETTİĞİM İÇİN
5- YANLIŞ BİR İLŞKİ YASADIĞIM İÇİN 8 YIL MURAT
6- MADDİ Bİ KAZANCIM KALMADIĞI İÇİN BUNCA CALIŞMAMNIN SONUCUNDA
7- İNSANLAR BENİ KULLANDIĞI İÇİN
8- ANNEME BABAMA GEC KAVUSTUĞUM İÇİN
9- HAYAL KIRIKLIKLARIM İÇİNNNN SANIRIM EN AĞIRI MURATTIIIIIIIIII
CANIM ACIYO    AKLIMA GEKİNCE BASTIRIYRYORUM AMA Bİ ŞEY YAPAMIYORUM SONUÇ VERMİYOOOO YARDIM EDİN LÜTFEN
9- BUTUN DAHADA BİLMEDİĞİM TÜM ACILAR İÇİN AĞLAMAK VE PİŞMANLIK DUYMAK KAHRETMEK İSTEİYORUM ARTIK LÜTFEN BERABER HALLEDELİM

11 Şubat 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 11:18:52 öö
UZUN ZAMAN OLDU‏


SELAM HUSEYİN BEY UZUN ZAMAN OLDU
 
ama sonunda oldu sanırım
 
ben galiba
hiç iyi değilim ,ne yerde yim ne gokte,sadece deli gibi yemek yiyorum,hissiyatsız bi şekilde yasıyorum sanki ruh gibi bedenim sadece uzerine duseni yapıyo,işe gıdıyo geliyo cıcuga bakıyo ama hayat sevincine dair hiç bir belirti yok kafam deli gibi kaşıyorum
kaygılıyım,endişeliyim, cok aceleciyim hala,
paniğim sanki arkamdan atlı kovalıyo nedenini bilmediğim bi şekilde bu konuları hala atlatamadım,
tam bahar gelmişti 15 gun diyet de yaptım hersey yolundayken birden dibe vurdum
tekbildiğim,robot gibi yasadığım  cok nötrüm ne acı ne his ne sevinç sıfır
kimseyle konuşmak istemiyorum,bir ara sadece
 
ALLAHIM  ben olmedim yasıyorum dediğimi ağlayarak hatırlıyorum
 
neyim var bu sfer gercekten bende bulamadım sankı tıkandım farkındaysanız yorumda yapamıyorum  Ka....la oğlum la hala pek sıcak değiliz sarmaş dolaş olamıyorum onu la herseye tuhaf tuhaf bakıyorum sanki hiçbir seye tanm sarılamıyorum
 
Arabamı maddi sıkışıklıktan sattım kalbim duracaktı satarken oyle gerildim kiiiii
 
anlamıyorum ben iyileşmedim mi? benim hala neyim var neyi çözemedik hani gzlı bez bile bırakmıyacaktık?
Lütfen yardım edin yemek yapamıyorum ac gezdik kaanla,evim berbat yatak odası na 3 aydır giremiyorum darmadagın yatağın üstü gorunmuyo dağınıklıktan
 
butcemi hala ayarlıyamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
 
DAYANAMIYORUMMMMMMMMMMMMMM ARTIK BOYLE YAŞAMAYA
HUZUR ISTIYORUM,ŞİFA İSTIYORUM,OĞLUMLA SICAK YUVAMDA TEMİZ BİR EVDE HUZURLU YAŞAMAK KAYGISIZ İSTİYORUMMMMMMMMMM YARDIM EDEN YOK MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
 
İşin aslı kendimi ümitsiz vaka goruyorummm baksanıza iyileşemiyorumm,k.... diyoki anne beni sen tedirgin ediyosun kafanı kaşıma diye diye o da başladı kaşımayaaaaaaaaa
bu mu annelikkkkkkkkkkk,lütfen yarım edinnnnn ruhum acıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tedaviye ihtiyacım varrrrrrr ama acillll
annem babam tamam onlar da var artık ailem arkadaslarım ama ne eksik içine kendimi yerleştiremediğim hayatım mı ? beni 8 yıl boyunca uzen adamın acısına mı
 
20 Mart 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 11:23:29 öö
SONA DOGRUUUUUUU YENİ BIR VAR OLACAK DAHA YENİ BEN'EEEEEEEEEE DOĞRUUUUUUU‏

Selam Huseyin Bey,
 
inanın Allah sizden razı olsun RABBİMEDE ŞÜKÜRLER olsun ki sizi bana vesile kılarak şifamı veriyorrrrrrrrr,
uzun zaman sonra ilk kez belkide cok sakin ve dingil bir ruhla size yazıyorummmm.
 
Son goruşmemizden sonra, canım pek iş arkadaslarımla n.... ve s.... konuşmak özelimi konuşmak istemiyo, sadece fikir almak maksadıyla erkek çocuğu ne severi öğrenmek için iş arkadasım h..... la konuşuyorum öğrencinin halinden anlamak için lise öğrencisi strajerim özlemle k... hakkında konusuyorum,
dertleşmek anlamında taabki minimuma inmeye calısıyorum.Yani vampir bulmamaya ve vampirleşmemye calışıyorum
 
Evet gelelim guzel haberlere,yeni TEK kişilik yatağımda uyuyorum sanırım tek olmayı kabulendim çift olmadan veya hayalini kurmadan da yasayabilirm kitap okuyorum,mutlu mutlu uyuyorum tam 3 aydır orada uyumuyordum hatta 4 ay
yeni perdelerimde geliyor,tamamen ben ve benim istediğim sadece bana ait anılarla temiz bir ruh ve yeni bir sayfayla gecelerimi gecireceğim yerim var artıkkkk.
 
Oğluma olağanca kuvvetimle sakin olmaya calışıyorum,huzurlu temiz ve duzenli ahayatımızı surekli tutmaya ve enpoze etmeye calısıyorum.kolay olmuyor taabi, kafamı da kasımak istemiyorum ama BEN sanırım herseyi basarabiliyorum.herseyin bi çozumunu buluyorum.BEN kavramını kavramayı ve yasatmaya calısıyorum aslında hayatta ilk defa  BEN i insaaa etmeye calısıyorum desnleri  mimarisi cok guzel olmalı nakısşarı renkleriii her bir beniiii özenle var ediyorum.
NE İSTEDİĞİMİ BİLİYORUM ARTIK NE ARADIĞIMIDA P.......... OLMAZ SA OLMAZIDA hayal perest değil gercekci olmaya calısıyorum ümidimi kesmiyorum ama ucmuyorum da, ucacaksam manevi anlamada Allahın lutfuyla ucmak isterim.
BENİ BENDE bulduğumda ve tam olrak buluncaya kadar yerimde bulunduğum yerden heryere gideceğim Konya ya yada kabeye,dingilik sakınlık ve huzur istiyorum, sukut ve fazla konuşmamak kendimi beni kesfetmek istiyorummmmmmmmmmmm.
 
Küçük hayati sorunlara takılarak manevi ızdırap cekmek yerine artık herseyi oturtmak için BENİ BENDE VAR ETMELİYİM onun ruhuyla verdikleriyle yasadıklarımla,tecrübe ve sonuclarımla.HAKİKATLERLE HAKKA VE HAYATA devam etmeliyim.
 
KORKMUYORUM ARTIK hiçbirseyden kalmadı yasadım tüm korkularımı kiiiii,BEN ve ALLAH hallediyoruz zaten herseyi hersey olup bitmiyor mu
 
yeni sayfamı acmak istiyorum artık yazmak istiyorum içine beniii.sadece daha adımı mı atamadım yemeyi durduramadım sani son cırpınıs ve adımlar, guclu olmak ve guclu bir kişilikle hayata tutunarak devam etmek istyorum ki hem bana ve oğluma ve diğer insanlara bir sey verebileyimmmm.HAMDIM PİŞİYORUM VE PİŞDİM DEMEK İSTİYORUM Kİİİİ PİŞİREBİLEYİMMM VEYA PİŞDİKLERİNİ FARKINA VARDITRABILEYİMMM VE HER NE YAPMAM GEREKİYORSA.
 
Ama evvela can cekişen Oğluma oncelikle yardım etmeleiyim heryere el suruyo kafasını bıle kapılara vuruyo napıcam demicemmm cunku biliyorum
 
SAKIN,DINGIL, DENGELI,HUZURLU,KENDİNDEN EMİN ISTIKRARLI,KİŞİLİKLI  OYUN EGMEYEN DOĞRULARI İÇŞN SAVASAN Bİ ANNE OLURSAMMMMMMMMMMMM Kİ OYLE YIMMMKAFAYI KASIMAZSAM KORKAK OLMAZ SAM Bİ SBS SINAVINDAN BİLE elimden geleni yapıp herseyi tevekulle allaha bırakırsammmmm daha ne hacet telasa endişeyeeeeeeeeeeeeee YA NIMEL VEKIL DERKEN BUNU TUM RUHUNLA HISSEDİP YAŞAMAYA KARAR VERDİMMMM.
 
 
Kendimi affetim  her konudaaaaaaaaaaaaa yasanması gerkiyordu yasandııııııııı ve bitti yeni bir beni var etmeden eski ve bi bitirmen gerekkkkk HZ SEMSSSSS demiş kacıncı kural hatırlamıyorum ama Huseyin bey
 
Kitap bitmek üzere ve bennnnn asık oldummmm sanırım bir erkeğe bir insana ama yasamıyo bedenen yok artık ama HZ Şemse  ne cok isterdim kendisini tanımayı, hayat boyu aradığım erkek desem adabsızlık mı yapmış olurum sadece manevi anlamdaki aşk dan bahsettiğimi anlıyorsunuzdur ama cok isterdimmmmm o ruh olgunluğuna sahip olan biriyle olmayı tanısmayı ama bu bir hayal taabiki suzgecten gecdik buyuk taslasrı ayırdık kum taneleriyle uğrasıyorummmm duru bır su ve ruh olmak için yardıma ihtiyacım var allahın lutfuna sizinde tıbbi yardımınıza sanırım benim ve kaanın iyileşmesinin tek yolları budur
 
 
doğru bir yolda değilsem soyleyin sakın sabırlı ve tevekul sahıbı olmalıyım korkmadan elimden geleni yaparak bana yazılmıs senaryoda yasamak ve ona TAMAMENNNNN teslim olmak dualarımda bile bişey istiyemiyorummmm ne evlilik ne araba ne ev hiçbirseyyyyyyyyyyyyy SADECEEEEEEEEEEEEEEEEE ONUUUUU VE HERSEYİİİİİİİİİİİ ONAAAAAA ALLAHA ZULCELALE BIRAKTIMMMM.
 
Hikaye burdan sonra onda tamamlanacak ben bunca zaman müdahele ettiğimi sanarak yanlış kulli iradeler kullanarak yanlış yaptımmmm ama hep   ama hastalık ammmma o ammma buuuuu cok acı cektiğim  doğru ama hepsi ona acılan yol içinse  tek bir zerresinden pişman değil buna m..... dahillll hepsi bennniiiiiiiiiiiii ONA goturduuuuuuu ben bende kaybolmak ve onda uyanmak hayat bulmak istiyorummm
 
MANEVI hayatımı yasarken bu hayatın gerceklerinide yasyarak zahırı olarak burda olup sorumlulukları yapıp batını anlamda onunla kavusup yasamayı öğrenmeliyimmmm O beni yarattı tovbeleride ınsallah kabul ettiiiii o beni sevmese kendisine zaten dondermezdiiiii Hz sems ne demişş 38 kurallllll her zaman için yeni bir başlangıç için cok gec değildirrrrrrrr
 
oyleyseeeeeee herseyiiiii ONA hitaben yasamak
 
 
KENDİNİZE İYİ BAKIN Ha BU ARADA sanırım Hz Sems de neden tam siz oradayken aradığımı romanın sonunda tam anlayacağımmmmm sizi haberdar ederimmmmm
 
BU ARADA HICBIR KIMSEYE MUDAHALE ETMIYORUMMMM CAGRILAN GIDECEKTIR ZATEN
 
SEVGIYLEEEEEEEE
 
ENDİŞE YOK BEN VARIM ALLAH VAR ,AKIL VAR MANTIK VAR KORKU YOK TEVEKKUL VAR PANIK YOK ZAMAN VAR ACELE YOK SABIR VAR URKEKLIK YOK KENDINDEN EMINLIK VAR KIMSEYE GEREK YOK BENNNNNNNNN VE ALLAH VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
 
ONCE BENNNNNN PERVIN OLMAZSA GEREKTEN O ZAMANNNNNN HICBIR SEY OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ


26 Mart 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 11:25:42 öö
midem bulanıyo‏


Merhaba Huseyin bey,
size yazmak istedim çünkü galiba cok kotuyum, cuma gununden beri midem bulanıyo baım agrıyo halsızlıkkk ama fiziksel bir rahatsızlığım yok, ayaga kalkamıyorum canım tek kelime konuşmak istemiyo,M....ı düşünüyorum özluyorum annemler sey dedim onun hiç bi sucu yok o bana bı umut vermedi ki dedim ben ondan kopamadım. dedim annneme ablama kendime  kitabı bitirdimmm cok ağladım belki hala etkisindeyim bi boşluktayım adetaaaa toparlıyamıyorum kendimi huseyin beyyy m.... konusunda kendimi suçlamıyorum ki artık affettim oyle değil miiii oyle huzunluyum ki nedeni ni bile bilmiyorum artık tek bildiğim dunyadaki herseyden vazgectim hiç bir talebim yok, hiç bir duam yok , ben bi hiçimmmm belkide bunu kabulenişim artık hiçbir sye mudahale edemeyisimi kabulenişim ki onceden de bı işe yaramıyodu ama cabam vardıııı.KABUGUMA CEKİLDİM çıkamıyorum ben bende ki beni arıyorum ama onu bulduğumda zaten hakkda yok olmak istiyorummmm artık  sadece k.... için ve allahın bana verdiği dunyevi yasam gorevlerini yapmak için yasıyorum
 
hafta sonu cenazelere gittim caamide, tanımadığım insanların, seyrettim, topluklukta oturmak yerine cami avlusunda oturup musalla taslarını seyrediyorum eskidende yapardım ama bu kadar ihtiyac duyarak değil sanki nefes alabildiğim tek yer  oralar biliyorum belkide yasarken öldum ben . ÖLMEDEN ÖLMEK  ama hayata bağlanamıyorum bu sefer içimdeki koca boşluğuuuuuuu huzunuuuuuuuu size anlatamam yediğim yemek den bile zevk almıyorum yiyorum deli gibi ama sanki boşluğumu doldurmak için
Biliyorsunuz herseyi kabulleneli yeni oldu YANLIZLIĞI, TEK YASAMAYI, TUM EVLİLİK HAYALLERİMDEN, TEKRAR ANNE OLMA HAYALLERIMDEN AİLE OLMA HAYALLETRİMİ VE İSTEĞİMİ BIRAKTIM bu konuda sadece kocaman bir hiç hissediyorum notr olmuş veya olmamıs allaha bıraktımmmm hayatımda ilk kez herseyi ona bıraktım direnmekten vazgectim, bana kalsa hayatımı bir derviş olarak tamamlamak isterdim, hiç  bu kadar herseyden vazgececeğim ve sadece mevlayı isteyeceğim aklıma gelmezdi.
 
M....ın ayrılık acısı, hayatımdaki son acıydı sanırım artık acıyı bile hissedemiyorum, ama bu beni bambaşka bir yere getirdi dediğim gibi huseyin bey ayaga kalmak istiyorum  sanırım burda sadece zamanamı ihtiyacım var ? yoksa bir fiziksel doktora mı gercekten  mi hastayım ? yoksa sadece kendimi bulma sureci mi bu ? bilmiyorummmm tek bildiğimmmmm sadece surekli kitap okumak isteği tasavuuf meslevilik vssssssss
ayaga kalkmam gerek dusunsenize oğlımun o kadar ustune gıttım  ki cocugun heryeri tik olduuuu neyi basarabiliyorum kiiii cabalasam bastırsam ısrar etsem de yırtınsamda neyiiiii elde edebildim bi hiççççççççççççç
 
kocamn bi boşlukkkkkkkkkkk ne negatifim ne posıtıf hayata karsı notrrrrrrrrrum
 
tavsiyenize ihtiyacım var saygıylaaaaaaaa

30 Mart 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 07:58:18 ös
yanlış nerde doğruyu gosterin lütfen‏


Selam Hüseyin Bey,
 
mide bulantım hala devam ediyoooo nasıl gecicek bilmiyorum tahlil sonuçlrını aldım ama bi şey henuz bulamadılar diğer başka bi uzmana da gorunmemi istediler şişlite berberinde
 
sanırım dun hayatımın en zor gunlerinmden biriydi.
 
eve gittim sahilde 1 saat dolasıp kendimi motive ettikten sonra gayet emin ve iyi olmaya calısan bir kadın annne ve p.... olarak
 
eve geldim k......... babasına gitmek istedi ama bi problem çıktı ve bi şekilde gidemedi ben ona hasta olduğumu v elütfen biraz anlayıslı olup beni biraz üzmemesini söylediysemde kanser misin anne dedi hayır deim hiç bir sey olmaış gibi devam etti. derrslerin var oğlum lütfen dedim yarım saat sonra otururmusun yoksa yetişmiyecek dediysemde bir den hırcınlaştı taabi ben ondan once 2-+3 kere hatırlatıp onu gerdim sanırım bağırmya ağlamay başladı ben babamı ozledim diye git o zaman dedim ama babası onadan once arayıp iptal etmişti gec oldu diye cebide kapalıydı k...... ulaşamadı ve sinirlendi dukkanın numarsınıda aramak istememiş ki kontur gıder diye  sen aratmıyosun ki dedi bana konturum gıder diye ona bile sinirlendiii herseyin suçlusu bendim  ben babala olmak baba oğul ilişkisi yaşamak istiyorum dedi dukkanda goruşmek istemiyorum cunku müşteriler geliyo ve ben rahat edemiyorum sarılıp öpüşüp koklasamıyorum dedi  bana hiç zaman ayırmıyo dedi babası hep dukkana cağırır ev ortamı fazla olmaz ayak üstü babalık yani  ben de sinirlendim doğal olarak bağırdım cağırdım lanet okuyup keske olsede kurtulsam dedim yani anlayıcağnız canavarlaştım sakınleşip oğlumun duygularını anlamaya calışmadım anne dedi neden babamla evlendinnnnnnn keske başka biriyle evlenseydinnnn  hırcındı,cok acınasıdı cok üzüldüm sonra bana sey dedi senin yuzunden anne ben bağımlıyım dedi beni surekli arıyosun tek basıma bi sey yapamıyorum boyle sonra sana herseyi soruyorum dusunun elini yıkayıp yıkayamayavcağını bile soruyo heryere tutunarak yuruyoooo
 
ben kendime ve cocuguma cok zatat veriyorum huseyin bey derslerinden geri kalmaması ve dersane yazılılar ve odevler için öecburen takip ediyorum cunku yapmıyo yapmaz sa sınıfta kalır zayıf alır ve sbs yi kazanamaz 2 ay sonra boyle davranmıyacağım ama bu sefer sınav gececek ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmediğim bi şeyi nasıl yapıcağım kiiii annemden gormedim kiiii   
 
kötü olan tam sınav zamanı ders calış dediğimde cocuk inadına oyalanıyo oyalanıyoooooooooo beni cıldırtıyo hadi oğlum cabuk ol dedikçe daha da oyalanıyoooooooooooooooooooooooooo anlamıyorum bana diyo ki sen akp tutuyo olabilirsin bende dsp sevmek zorunda değilim diyoooo
 dün akşam yasadıklarımı arkadaslarıma anlatmamak için kendimi zor tuttum size anlattım sadece iyim diyorum güçlü olmaya calısıyorum  ama kaana hafta içi derslerşne eslik edecek birini bulmak  zorundayım buldum o yardım vampir değil
anlıyacağınız ergenlik,kişilik bulma baba özlemi vssssssss hepsini bana yukluyo bende daha cok bunalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranmalıyım LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
BANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ANLATINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
BİLMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
 anlayacğınız hastalığım daha da arttı azalmak yerine Ben ki ianaın cabalıyorum tek başıma herseyin üstesinden gelmeyi bana biçilen gorevi yapmayı senaryoyu oynamayııııı
 
ama nerde ve nasıl yanlış yapıyorum bilmiyorummm lütfen bana gosterirmisiniz
 
01 Nisan 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 19 Nisan 2009, 08:03:47 ös
VAROLMAK


selam,
 
sanırım mide bulantım azalamaya başlıyorrr, bugun daha iyiyim o kadar stresden sonra, sanırım pisokolojik bir durum ama kesin sonucu cumartesi gunu uzman doktorlara gorundukten sonra alıcam
 
dun k.... babasıyla gorustum ona , k...ın ona ihtiyacı oduğunu benim herseyi verdiğimi fakat baba sevgisi veremiyeceğimi soyledim ne zaman bos vakti olsa lütfen oğluyla ve oğlumuzla ilgilenmesini rica ettim baskı yapmadan ergenliğede girerken ona ihtiyac duyduğunu soyledim.kendisinden sadece bu talebim olduğunu başka bir sey talep etmiyeceğimi soyledim tama dedi
 
k....ın dun oraya gıtmesine izin verdim onları baş başa bıraktım, hiç aramadım, geldiğinde gayet sakin dim nasılsın oğlum iyimiisn dedim gunun nasıl gecti dedim hoş geldin dedim, mac seyrettik defsden elimden geldiğince hiç bahsetmedim.sut istedi sut verdim sırtım agrıyo dedi sırtını ovdum, karım acıyo dedi karnını sevdim , anlatmaya başladı anne ddi babamla seni konuştuk gulumseyerek seni negatif olarak elestirdik dedi, babası hakkımda olumsuz konuşmuş, ruh hastasıymısım filan oralı olmadım, anne babam ama biraz haklı ya dedi gulumsedim gectim. cerez get,rdim sonra optum sarıldık annecim dedim odevin var ama yapıp yapmamayı sana senin sorumluluğuna bırakıyorum dedim için el verirse yaparsın vermezse yapmasın dedim hmmmm anne taktik mi değiştirdin annne dedi.
 
bakın ilginç olan ben her cocuğa sonsuz merhametli inanılmaz sabırlıyken sevgı doluyken oğluma neden anlayıslı bir anne olamıyorum dedim.
 
sonra sen macı seyret ben atıyorum dedim tamam dedi ,erkek adam maç seyreder dedim ha soyle anne ya dedi, amacada gidelim dedim babamla gıdıcem dedi tamam dedim.
akşam yine beni yatmadan uyandırdı anne somyanın ustunde uyudum uykumu almışımdır dimi ?anne kusu uyandırdım bi şey olu r mu? gergin ve tedirgindi 1 aydan beri olan bu haliii beni çok üzüyo ben ne yaptımda cocuğumu iyice paranoya yaptım evhamlı oldu satlerce tuvalette satlerce el yıkıyoooo huseyin bey lütfen nasıl yaklaşmalıyım.
 
sakin, anlayısşı,sabırlı, öncelikle karsı tarafı dınlemeye calışan, ve onun ruh halini anlamaya calısan, kararlar alırken onun alamsına sağlayarak ama biraz da ona caktırmadan rehberlik ederek otorite ve anne olarak da var olduğumu belirterek.
 
onu özgur ama sorumluluk sahibi yaparak, mutlu ve huzurlu olmasını sağlayarak, kendini guvende hissederek, baskı altında olmadan severek ve konusarak sorumluluklaraı yaptırtmak ve onunda yapmasına izin vermek.
 
ödevelerini ve ders calışması zamanını ise bak derlerini yap sonra özgursun annecim diyerek, sınavın önemini anlatarak onu kazanacağı okuları gezdirerek, öğretmenleriyle goruserek yemek yaparak sohbet ederek sevip sarılarak ortak seylere paylasarak ve onun sosyal cevreye tesvık ederek, hiç arkadası yok 1 tane b..... var baskada yok basketbol oynamıyo fotbol yok
bunları biliyorum ama nasıl uygulayacağımı bilmiyorum.
 
ufak bi sorun olduğunda hemen panik oluyorum sinirleniyorum ondan daha cok bağrıyor ağlıyorum ben ona bu durumda nasıl yardımcı olabiliceğim ki ? o daha panik oluyo o zaman bakın kaç ay oldu ve ben k.....a nasıl davranmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum .
 
tek iyi haber 67 kilo öğrendim tartı ustune cıkabildim hamileyken bu kilodaydım bi de simdi.
iyi haber istahım durdu inşallah özeliklede hastalanınca midemi maf etmişim abur cuburdan
2 iyi haber sonunda farklı bi kıyafet giyebildim ve farklı bir renk kahverengiydi heryerim ve herseyim aylardırrrrrrrr
suratım bi ölunun renginden cıktı biraz renk geldi, baharın çiçeklerni gordum  yasadığımı fark ettim. baş başa kalmak zorunda olduğum tum sorumlulukların altında ezilmektense onlarla baş edip kabullenip savaşmayı daha doğrusu savaşmak yerine sain bi şekilde gercekleştirip huzurlu yaşamayı istiyorum
 
başımdaki sorunları dunyanın sonu değilde normal herkesin yasadığı sorunlar olarak gorerek rutin bir ahenlek sorunları çözebilecek yasdayım BEN, olgunluktayım BEN, gerekli donanımlara sahibim BEN
Aslında cok guclu,zeki,guzel,becereikli,pozitiv,dunya tatlısım BEN.
HUSEYİN BEYYYYYYYYYYYY
 
BEN KENDİMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMM HERSEYE RAGMEN TUM YASADIKLARIMA RAGMEN RABBİM AFFEDİYO SEVİYODA BEN NEDEN EDEMİYEYİM KENDİMİ SEVMİYEYİM, o beni sevmeze kabede tovbe etiriri mi o beni sevmeze KONYADA ASKA davet ettirir mi Seydamla tanıştırır mı MEVLANAYI SEMSİ tanıtır mı O BENİ SEVMEZSE bu kadar  acı cektirip olgunlaştırıp aşkı deryalara daldıtırır mı secde etirir mi hergun zikrettirir miiiiiiiiii
 
oyleyse bende kendimi seviyorum, affediyorummmmm ruhum bedenim pervşn içimdeki ben ve bennnnnnn hep beraber olup barışıp gecmiş bugun ve gelecek bir butun olupppppppp HAKKAAAAAAAAAAA varmak nurunda yok olmak içinnnnnnnnnn
amin
 
saygıyla
 
hıııııııııı bu arada sevmese sevgili Huseyin KACIN la karsılastırır mıydııııııııı, tum hakkıkatıyla herşeyi gormeme tercuman olan huseyin kacını bana taaaaaaaaaa KONYADAN HZ SEMS TEBRİZİnin ordan yollarmıydııııııııııı ne guzel dir aslında yasanan tum acılar ayrılıklar,ihanet ve savaşlar, sarhoşluklar, kahırlarrrrrrrrrrr,göz yaşlarıııııııııı dusununce yuce yaradanıııııııııı nasıl da sahip çıkar ben dha ne isterim kiiiiiiiiiii
 
sadec ve sadece tevekkül tevekülün içinde sonsuzluk sonsuzluğun içinde onda kaybolarak onda var olmakkkkkkk
sevgiyle
 02 Nisan 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 20 Nisan 2009, 08:56:05 öö
İLK ADIM‏


Merhaba Hüseyin BEY,
 
size aslında dun yazıcaktım ama bugune kısmet oldu
 
k....a o gun harika bi gun gecirdim bisiklete bindi biliyosunuz bi kaç kez bana geri dondu ben en son hadi git oğlum dedim, sana guveniyorum bi şey olmaz dedim anne sapıklar dedi hadi oğlum dedim. gitttiiii
 
yarım saat sonra dondu ve bende hadi git ozgur ol hayatı tek basına öğren dedim içimden aslında cok ilginç bi duyguyduuuuuuuONUUUUUUUUUU ÖZGÜR BIRAKTIMMMMMMMMMMMMM belkide ilk kez ama kontrolü
 
sonra cok şık bi restauranta gittk yemek yedik uzun zamandır gitmediğimiz.
 
ANNE dedi biliyomusun cok mutluyum dedi neden dedim ilk kez 2.5 yıldan beri mutlu oldum dedi cunku bana guvendin öz guvenim artı dedi ve sensiz de bisiklete binmek guzelmiş dedi abilerle tanıstım dedi sasırdımmmm megerse ben neler yapıyomusum ona zarar veriyormusummm. sonra hesabı ona ödettimmm
 
en ilginci eve geldik ve ben kararlı bi şekilde televizyonu kaldırtımmm direndi bağırdı HAYIR. dedim.odanı topluyosun şimdi dedim direndi bağırdı çağırdı ağladı zırladı HAYIR dedim yapacaksın ieri gitti dedim 2 cezan geliyyyyo harclığını keserim dedim.yok ya dedi evet öyle ddedim babana da soylerim dedim.korktu tamam tamam dedi dişlerini fırcaladı herseyi kendi yaptı ve sonunda mutlu bi şekşilde yattı ben de odamı topladım taabi KARALIYDIMMMM bu son denemem di duygusalığa yer vermedim.sarılmak istedi izin vermedim.sadece akşam öptüm o kadar
 
SABAH OLDUĞUNDA okula yolarken onuuu bana şöyle dediiii ANNE SUANDA GERCEK Bİ AİLE OLDUK BEN CEZADAN MEMNUNUM YAPTIĞIN HERSEYDEN DE dediklerinide yapacağım CUNKU DİĞER AİLELER DE CEZA VARDI BİZDE YOKTU ŞİMDİ BABA OLDUN DEDİİİİİİİİİİİİ ve gulumseyerek okula gitti yani onun istediği otoriteydiiiiiiiiiiii hep evde bi babam olsa ben nasıl çalışırım diyoduuuuu  kimseden yardım almadan hallediyorummm teknik yardım alıyorum o ayrı konu matematik öğretmeni ve kuzenim alşamları ben gelene kadar nobet tutacak başında calıssın diye cay may yapacak . 2 gundur programı aksatmadan yapıyooooooooo ama akşamları bana sarılmak ve yatağıma gelmek istiyo izin vermiyorum dimmmmiii doğru olan bu dimiii bana yatmadan yine elim pis mi değil mi şu mu bu mu diyoooo dedi yine kendin karar ver dedimmmmm
 
ha lşöyle dedi ben karar verim öz guvenimi bulim anne dedi sen hep beni engeliyodun dedi...
 
 
masaj istiyo yapmıyom önce hak et diyorum ama 07/06/2009 kadar sınavı kazana kadar sana bi şey yok diyommm. bilgisayarıda kaldırdım duruma gore ceza uyguluyorum harclıkla kurtarıyorum.karşısında guzel giyindim aaaaa anne dedi sen ne guzel olmusun öğretmenine gosterdi hep gucluyum yorguınum demiyorum gorevlerimi yapıyorum evi derli toplu tutuyorum surekli yemek yapıyorum.O dasına bakım yapıyorum perde aldık yeni kitap okumaya başladı her akşam Okuldaki rehber öğretmeniyle hemen goruştum ertesi gun öz guven calışması yapın sizde dedim öğretmenlerle konusun k.....ı anlatın onu anlamaya calışsınlar dedim destek istedimmm.
 
ANLAYACAĞINIZ SON DURUM BU bence guzel tek sorun istikrarlı kalmalıyım .Kimsenin abana acımasını istemiyorum artık gıcık oluyorum, ben bomba gibiyim diyorummm anneme babama iş arkadaslarıma  kıyafet rengimi değiştim.
 
hatta alış verişe cıkıcağım. beni rahatsız eden ne varsa gorunen  evde içimde kıyafette vs heryerde değişiklik yapıyorum.
 
akşamları  o kadar yorgun değilim artık zayıflamaya devam ediyorum, bir yerim agrımıyıo 2 doktorda inceledi beni psikolojik çıktı.
m......ı artık hiç dusunmuyorum onu tamamamen bıraktım hesaplaşmam bitti artık onla. gelecek hakkında endişede duymuyorummm
 
BELKİDE İLK KEZ TUM TAŞLAR YERİNDE .Panik değilim artık daha yavasım din için kimseyi zorlamıyorum anlatmıyorum  ucmuyorum.realistim.para konusunda ihtiyacım varsa harcıyorum daha sonra biriktiririm suanda ihtiyacım var o yuızden harcıtyorum bu beni rahatsız etmiyor arabanın parası bitti napıyım o kadarı kalacak ama dokunmıyacağım onun  üstüne artık daha sağlıklı olduğum için biriktirebileceğimmmmmm.
 
LÜTFEN TEK İSTEĞİMMMMMM BUNU BİKERECEK VE SON KERECİK OLSUN BAŞARABİLMEK  lütfen dua edin
 
ha göz kaşıma devam ediyo başkaları da beni gorunce kaşıyo anlamadım ya :)
 
size gelince sanırım sizinlede ayrıldıkkkkkk artık ÖZGÜRUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
siz OLSANIZ DA  olmasanızda ben artık tek devam edebilirim. bu hafta olmaz dediğğnizde benim için artık yıkım olmayacaktırrrr bunu anladım ben TEK (ALLAH) im  ama onunlayımmmm ve ilk kez bunun bana yettiğini fark ettim birtek ona guveniyor ve bel bağlıyorum onun dısındakiler bos.
 
bakalım gelecek gunler ne gosterecek  taabiki gelicemmmmm merak etmeyinnnn gazlı bez gidene kadar devammmm  sevgiyle kalın

07 Nisan 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 20 Nisan 2009, 08:59:41 öö
KARARLI OLMAK‏


Merhaba Hüseyin bey,
 
sanırım en hızlı değişim surecime girdim.
 
KENDİME YENİ DAHA DOĞRUSU İLK KEZ VAR OLAN P ..... K......ı hayata hazırladım.
Kendime yeni kıyfetler aldım, ayakkabı canta stilimi yarattım. Saclarımı kestirdim,cilt bakımıma devam ediyorum ilginç olan kendime bir de cuzdan aldım ve dedimki bir kadın cuzdanıyla belli dir
ve para biriktirmek ve ona göre harcamak istedim tasaruflu olmak guclu kendinen emin guzel hos mutlu modern olmak. kendime zayıflama tabletleri aldım bugunden  itibaren yemiyorum hayyatta işk kez 5 gun boyunca yatağımı yapıp cıktım dısarı evi toplayaıp terk ettim evinm benim bahcem  yemek de fena değildi 3 gun yapabildim ama diğer gunler yetişmedi kaana 4 gundur calışıyo  dun biraz nefes aldırdım.
 
K.........IN NEVRESİMLERİNİDE DEĞİŞTİM DELİKANLI TARZI NEVRESİM ALDIM, PİJAMADA BUYUK OLANLAR İÇİN ALICAM.halısınıda değiştiricem perdeyi değiştirdim. her gece direniyor yatak odasında konuşalım en azından diyor hayır diyorum salona. ben sana sarılmak istiyorum çünkü ilerdeki eşim için prova yapıyorum dedi bende bir kız arkadas edin kendine öyle sarıl dedim. doğru mu dedim bilmiyorum.
 
kararlıyım bağırmadan cağırmadan haletmeye calışıyorum ki bağramıyorum artık sanırım, kahkaha atmayı tercih ediyorum sinirlenmiyorum en azından calışıyorum. buna .bana özelikle uyumak üzereyken yatak odasına geliyo başıma uyandırıyo başlıyo sormaya  balığa elelmiş m su damlamış mikrop kaparmıymış acaba ? kararı sen ver diyorum ona hep sonra bağırarak elim acıyo bak diyo doktara git dedim ha en azından bu konuda onayına ihtiyacım var dıyo. Huseyin bey ben ne kadar bağımlı bir evlat yetiştirmişim ya cocuk ortada yokkkkkkkkkkkk kiiiiiiiiii bir mahkum var sanki sürgunde yasayan biriiiiiii cokn acııııı annem geldi bu arada hemen kontrolu eline almaya calışıyo ama izin vermicem taabi ne yaptığımı soruyo bomba gibiyim diyorum onu ararken bağımlı olmadan hal hatır sormak için arıyorum. bankadaki paramı sordu sen dedi hepsini harcarsın bana hesap cuzdanını ver dedi hayır dedimsede yoksa harcadın mı dedi bana baskı yapıyo atlatmaya calıştırmak için tamam veririm dedim ama pervin bağımlı olmak istemiyor  artık ben özgürüm annem ve babam hayatımda olsada özgür olmak çizgileri çizdim onun içine almadan hallediceğim .
babam para istedi benden içimdeki o cocuk bir an korktu tamam dedim verdim ama baba bana geri vermek sartıyla dedim tamam dedi babam borc  ama evlerinde oturduğum için yada oğluma iyi davranmaz diye taviz vermeye kalktım yine ve verdim sanırım bu konuda bana yardım edermisiniz lütfen cok sevinirim.Anne baba  cephesi bundan ibaret
 
k..... cephesi ise dedğim gibi sey dedi herkes odaşarına sınır koysun izinsiz girilmesin herkes kendi işini kendi yapsın tama dedim suyumu en azından akşamları getir diyor bende diyorum ki olmaz kendin al bu durumda hiç nazlıyamıyorum patlak vermesin sadece salonda dısarda musait yerlerde mi yapayım..
 
iş arkadaşlarım o.... ve h......ye bir şey anlatmak istemiyorum artık sadece hersey yolunda demek istiyorum acıyarak bana bakmasın istemiyorum bide bana kuzu diyo deme dedim ben arslanımmmmmmm dedim tamam dedi.
 
evimi temizleyip yemek yapıp kana bakıp kendime bakabilip ayaklarımın üstünde tek başıma yaşamayı bu hafta başardım sanırım.

10 Nisan 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 20 Nisan 2009, 02:06:27 ös
18/04/2009 İLK GUNU YASAMAK‏


Evet Hüseyin BEY GÜNLERDEN 18/04/2009 DU saat 14:11 geciyordu ben size geldiğimde
hayatımın en anlamlı gunuydu doğmuş dunyaya gelmiş kendimi olusturmuş
RABBİMİN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE VAR OLMUSTUM ARTIK.
Ne güzelde donatılmıştım içimde var olan BENİİİİ bularak güzeliklerime bakarak onunla tüm ASKLAAAAAAAAA beraber olarak hayyata olmak bitti tüm gamlarım,kederlerim, cırpınışlarım telaşlarımmmm huzuru kendimi hayatı herseyi net gorebilip yasayabilme için bana bir fırsat vermiş gözlerimi açmış bu konuda destek alabileceğim insanlarıda göndermişti sizde biliyorsunuz ki bu insanlardan bir taneside tüm görünmeyenlerin dısında Allah,RESULLAH Saadatlar Hz Mevlana Hz Şems ve diğer tüm yasayan Allah dostlarıile birlikte taa başından beri bana pisokolojik destek veren ve bana bazışeyleri net olarak yaradanın gözüyle yorumlamama yardımcı olan Hüseyin Kacına tessekür ettiğim an aklıma geldiğinde hala duygulanıyorum.Elbette başta bana bütün bu vesileleri veren YARRADANA RABBİME sonsuz şükür namazları kılıp şükredp akardıktan sonra o tüm vesileleri ve şifaları bana verdiiiii kiiiii ona ulaşayım. Sanırız ki inanıyoruz iman ettik müslümanız hayır aslında bi hiçiizzzzzzzzz hiçliği kabulenmedikçe içinize bakmadıkçaaaa aslaaaa bir yere varamsıznız.
 
EVET HATIRLIYORUM YOLA ÇIKIŞ HİKAYEMİ YIL BUNDAN 1999 MEYDAN TAKSİM TARLABAŞI BEYOĞLUNUN PİS VE KARANLIK SOKAKLARI VE KUYTU TENHA BİR KÖSEDE YER ETMİŞ şeytanların dans ettiği ruhların yok olmuş olduğu O GAY BARIIIIIII
Nasılda cırpınıyordu yüreğim aramadığım yer yoktu heryerde aramalıydım huzuru bulmalıydım içimi kemiren şey  beni A sexsüel olmaya bile etmiştiiii. BEN ARTIK NE KADIN Ne de erkektim bakalım acaba bana cinsellik anlamında zarar vermeyeceğini düşündüğüm gayler yanlızlığı giderebilcek miydi. İçeri girdim göz gözü görmüyordu dumandan salaş ve pis kokular karanlığın içinde daha da karanlık suratlar mutsuz ruhlar kimileri iş adamı kimliğini kapının önünde çıkarıp kulağına küpesine takarak içeri giriyor, ve anında kıvırtıyorrrrrr kimisi kıyafetini değişmeye gidiyordu sahneye atlayan kıllı göbekli adam dansöz kıyafetiyle nasıl da dans etmeye baslamıstıııı. Şöyle bir durdummmm bekledimmm oturdum izliyordum, beni oraya getiren arkadasım MARİANO  arkadaslarıyla sohbete dalmaya başlamıstı. YANIMA gelen bir kişi ile ben de sohbete koyuldum bana orda tek bayan olmam dolayısıyla su soruyu yöneltiii. İlginç dedi bir bayan burda da mı rahat yok dedi : Ben gülümseyerek hayır yanıldın dedim içi boş bir beden dedim ruhumun mutsuzluğunu arayan  kimliğimi, kişiliğimi hatta  cinsiyetimi ben BENİ arıyorum dedim yani yanıldın dedim. Başladık konuşmaya erkek gorunumundeydi elbette konustukca acılıyor sohbet koyuluyordu onlarda kayıptı elbette ama ben arıyordum fakat o bana dediki PERİ KIZI biliyomusun benden sanslısın en azından arıyosun en azından umarım Ruhunun aradığı huzuru bulursun ,keşke elimde olsaydı da bende eski hayatıma dönme sansım olsa hatta sana asık bile olabilirim peri kızı dedi , bahsettiğin aradığın seyler bir gün ışığı gibi bu karanlık köhne pis yere uğrar mı ? ona o zamanlar cevap veremedim ama bugun diyebilirim ki o zaten o heryerde sunda bile seni duyuyor senin ona bir adım gelmeni herseye tövbe edip huzuruna bekleyerek tüm dünya ve ahiret hayatının huzurunu vaad ediyorrrrrrrrrrr.

İkimizde sustuk üzülme dedim bir gün aradığımız mutluluğu bulucaz ,gözlerinden süzülen yaslar hala gözümün önündedir destikce acılan  yarası aslında o kaybolmuşluk ve geri dönememe korkusu.....

20 Nisan 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 02 Mayıs 2009, 02:55:09 öö
farkındalık ve hayatın içinde gerceklerle olmak‏



Merhaba  Hüseyin Bey,
 
bugun inanın cok durgunum , ve sanırım biraz da hüzünlü, nedeni sanırım artık hayatı tüm çıplaklığıyla görebilmem artık insanları her yönleriyle görebilmem,
Çirkinliklerini, menfatlerini,öfkelerini kötü ammellerini yada aslında hastalıklı insanları artık tanıyabiliyorummm.
Eskiden perikızı bu hayata uçuşurken herkesi aynı surette aynı iyi amel üzere biliyordum ne zamn ki canımı yakıyorlardı o zaman anlıyordum ha bu kötü diye.
 
Şimdi görüyorum ki dünyada en zor iş ve sey bu insanların varlığının farkında olup hayatın içinde yasarken vampirlerle, gerek hayinlerle, gerek fırsatcılarla, gerek kuyu kazanlarla, sapıklarla ve nefsinin peşinde iyica azgınlaşmışşş rabbanileri silinmiş tamamaen bu dünya hayatı için yasayan insanlığını kaybetmiş insanlarla beraber yasayabilmek.


 
Artık kimse bana zarar veremez allahın izni ile cünkü artık uyandım, gaflettede değilim allahın bana vermiş olduğu akıl ve irade ile iyi ve kötüyü sağlıklı ve sağlıksız insanı ayır edebilmek güzel cok güzel artık canım acımıyacak kimse benden faydalanamıyacak maddi yada manevi yapacaksam ben herseyi kendi isteğim ve irademle yapacağım.
 
Beni üzen birden  herkesin yüzünü görmem değil pek fazla iyi insanın var olmadığına şahitlik etmek, onlarla mücadele yolllarını artık biliyorum kendimi korumayı set cekmeyi muhafaza etmeyi amaaaaaaaaaaaaaa
 
iyi sağlıklı inançlı bir insana rastlamak cok zor bunu gördümmmm

29 Nisan 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 02 Mayıs 2009, 02:56:30 öö
AYNADA KENDİNİ GÖRMEK‏


Merhaba Hüseyin BEY,
 
inanın sanki bir cemberin içine oturmuşum ve etrafımda dönen tüm dünyayı tüm insanları Allahın yarattığı tüm varlıkları toz zerresini dahi görebiliyorum, Sukut ETMİŞ BİR VAZİYETTE İLK DEFA KOSUŞTURMADAN BİR TELAŞA KAPILMADAN oturmuş derin bir nefes almış hereşeye seyre daldımmmmmmm.
 
Evet ben nerdeyim, ne yapıyorum, bazı şeyleri cenabı Hak neden bana yasattı neden şimdi uyandım, neden Gönlümdeki fırtına duruldu,BU ARAYIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ NEDEN ŞİMDİ SON BULDUUUUUUUU
 
HEPSİNİN CEVABINI BULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
AŞKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
 
Saf heşeyden arınmışşş,duru, egolardan ,nefisden kinden kibirden buğuzdan ve herseyden KALBİMİN tam ortasında sadece onun varlığı aşkıııı bana herseyin ötesinde herseyden değerli herseyden güzel bir lezzet ALLAHU ZULCELALE DUYULANNNNN AŞKKKK
 
onun rahmetiii, hırsız,korkusuz ,duru,sakin ,kaygısız, şüphe duymadan RUHUMU VE KALBİMİİİİİ sanki onun avuçlarına bıraktım ve orda mışıl mışıl duruyorumm kıvrılmiş bir kedi gibi sıcaklıktan mıyışmış, huzur dolu GÜVENDEEEEEEEEEEE ne bir insanın varlığı,sevgisi, nede bir başkası hiç kimseye ihtiyac duymuyorummmmmmm.NE RIZIK KAYGISI, NE ES NE İŞ NE COCUKKK, sadece tek bir gayem varrrr İALHİ ENTE MAKSUDİ VE RIZAİKE MATLUBİİİİ '' ALLAHIM MAKSADIM SENSİN GAYEM SENİN RIZANI KAZANMAKTIR AŞKINIIIIIIIIIIIIII'' NE Cennetin nede Cehennemin sadece ve yanlızca seni diliyorum YA RABBBBBBBBBBBBB
 
 
Düşünüyorumda 35 yıl boyunca nelerin de peşine koşmuştum Hostes bile olmuştum tüm dünyayı dolaşıp da BEN MUTLULUĞU ARIYORUM BİR GÜN BULACAĞIM DEMİŞTM. Aslında mutlulukm dediğim ALLAHIN AŞKI İMİŞ her tasın altına baktımmmm, baktım dünyada yok makam da aradım Müdür oldum baktım orda da yok , mülk de aradım baktım orda da yok, takıda kıyafette , gece hayatında aradım belkide bir kadehte, zaman zaman huzur bulabildiğim tek yer mezarlıklardı neden oraya gitiğimi bilmeden YAHYA HZ riyidi belki de zil zurna sarhoş bitap yorgun ümitsiz yine bulamamın needen herseye sahipken mutlu olamamanın verdiği hüzün ile.
 
Ama olsun bir şekilde bu olmalı diyerek Pisokolağa giderek kafa tuttum taabi sadec dünyevi anlamda yorum yapabilen bir doktor bana ne kadar yardımcı olabilirdi ki ? Askta aradım öyle bir sevdim ki onu herseyimi tüm kalbimi verdim adı damarlarımda gezdi sandım mutlu olurum yine olmadı ona kavuşma arzusu cektiğim acıdan birden tüm bu olumsuzluklardan ve arayışlardan yolumu KONYAYA HZ Şemse Hz Mevlanaya Ve suanda da yasayan Hz Muhammed el konyevi Hz Seyda Hz getirdi tüm girdaplar durdu ordan KABEYE KABEDEN DE size  şimdi sanki tüm taslar yerine oturduuuu ve BENNNNN dünyanın en mutlu İnsanı, Annesi, KADINI oldummm her anlamda uyandım artık hayatla bas edebiliyorum, Oğlum cok huzurlu bağımsız ÖZGÜRRRR ALLAHIN YARATIĞI BİR BİREY RUH AYRI BİR KİŞİLİK ben ona müdahale edemem kimse kimseye edemez insanları fıtratından geri çeviremezsiniz. Bu müdahale etmektir.
Hiçbirsey beni korkutmuyor ve ailemle kendimle COK Mutluyum şimdi tek gayem bu farkındalıkla ve gaflet uykusundan uyanmışlıkla onun AŞKIYLA hayatı yasamak ve üzerime düşeni yaparak yasamak onun istediği şekilde.
 
TAABİ EN BUYUK GAYEM İSE EEEEEEEEEEEEEEE BUNU HERKESİN YAPMASI YASAMASIIII NASIL OLUR SESİMİ NASIL DUYURURUM BİLMİYORUM AMAAAAAAAA
 
ALLAHIN İZNİ İLE YASANAN HİÇ BİR ŞEY BOŞUNA DEĞİLDİR.
 
Öncellikle insanlar  bir içine bakmalı , yoksa coğumuz bende dahil inaçlıydık ama bu değil mesele ASKKKKK İLAHİ AŞKKKK DIR mesele olannnn gercek anlamda İNSAN olmak ANNE olmak arınmış nbir şekilde
 
BELKİ HAYATIMIN o acılı günlerini yasarken rastladığım , hayat kadınını suan bulamam yada geyi yada alkoluk olan arkadası,yada tüm servete sahip olmasına rağmen mutsuz olan o tüm insanları ama bir şekilde onlara ulaşabilmeyi,onlara ve onlar gibi arada kalmış tüm insanları Çinden tutun da Afrikaya,Rusyaya bilmiyorum ALLAHTAN herkesin yasarken kendilerini tamamlamalarını uyanmalarını içlerine bakmalarını temeni ediyor ve Allahtan niyaz ediyorummmm 

30 Nisan 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 02 Mayıs 2009, 03:00:03 öö

DOSTA HİTAB‏


Selam Hüseyin bey,
 
size dostum için yazdığım  emaile yollamak istedimmmm
 
parmaklarıma hakim olamadım çok isterdim tüm bu duyguları tüm insanlarla paylaşmayıııııı
 
 
 
 
DOSTUM ÖNCELİKLE İYİ HAFTALAR
 
dostum şunu bilmelisinkiiiii dibe vuruşun sonu çıkışdır allahtan ümid asla kesilmezzz rabbim şuanda tedavi ediyorrr sınıyorrr seniiii yeniden doğabilmen için onun istediği takva sabır ave ask ile bu devrelerden gecmelsinnnn çünkü unutma ki seni sviyor ve istiyorrr acı cekmesenn asla böyle mahsunlaşır ve ona sarılırmıydın belki suanda sarılmıyorsun ama sarılacaksın askla hatta bütün bu acılar için şükredeceksinnn çünkü asıl olan onun aşkı iseeee bunun bir bedeli olmalıı
 
BAK beni gördünnn  en son seninle konuştuğumda artık tüm vucuduma vurmuş şişmanlamış ve dibe vurmuştummmm nefes alamıyor sadece dilenci gibi dolaşıyordummmm mezarlıklardan ve musalla taslarından baska hiçbir yer beni mutlu etmiyorken yani YASARKEN ÖLMEDEN ÖLMEYİİİİİİİİİİİİİİİ basardığın  noktada ancakkkkkkkkkkk HAYATA TEKRAR VAR OLUP DOĞABİLİRSİN VE ONU İSTEDİĞİ ŞEKİLDE GAFLETTEN UYANIP VAR OLARAK YASAYACAKSINNN
 
tüm yasadıklarının yegane amacı bu bundan sonra olacak olan sen seni onunla var ederek yasamaya farklı ve huzur dolu bir yaşamla yasayacaksınnn ve hem ahiretini hemde dunyanı kurtaracaksın  emin ol ALLAHIN İZNİ İLE düzelecek hersey SABRET DOSTUMMMMM SABRETTTTTTTT ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
İÇİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SABRETTTT
 
SÖZ BAK DÜZELECEK ama tam dibe vurmadan olmazzz önce ölecek sonra bu dunyadayken dirileceksinnnn tüm sancıların korkuların endişelerin tedirginliklerin kalbi huzunlerin ve buguzların arınmış bir sekilde yasayacaksın buda herseye değer değil mi?
 
EEVET cok acılı bir yolllll hiç ve herkesin kaldırabileceği bir yol değil buuuuuuuuuuuuuu ama sonuuuuuuuuuuuuuu inan nurlu bir yasam halkın içinde hakla olarak aradığını bularak tüm özlemler bitmiş ve huzura kavuşmusun herseyei ona bırakarak tevekül eden bir insan olarak yasamak cok güzelllllllll
 
BAK BANA YENİDEN DOĞDUM AMA ÖLMEDEN DOĞAMADIM
 
RENGİM TURKUAZ VE UÇUK PEMBELER  sende bu renklere boyanabilirsin ALLAHIN TENKLERİNE yasamın ve huzurun pes etme kabuğunu kır ve cık dısarı ama bunu yaparaken lütfennnnnnnnnnn ona SIMSIKI SARILLLLLLLLL UNUTMA BİRTEK OOOOOOOOOOOO SANA YARDIMCI OLABİLİRRR ilahi dualarla kuranla yasam bulabilirsin namazla tesbihle doğumun cok daha kolay olacak ve gercek yasamına kavusacaksınnnn bu benim gectiğim sureccccccccc sende bu surecin içindesin bunu gordum ama dibe vurmaya az kalmıs cıkısında gelecektir ama lütfen sabır et isyan etme ve İLAHİ ENTE MAKSUDI VE RIZAİKE MATLUBİ DEEEEEEEEEE
 
ALAHIM TEK MAKSADIM SENSİN AMACIM SADECE SENİN RIZANI KAZANMAKTIR de ve ona teslim olursan o herseyi sana ondan sonra zaten verecektir
 
AMA İLGİNÇ ve sarırtıcı olan ondan başka bir seyi daha isteyemez hale geliyorsun ben suanda tüm isteklerimden dunyevi anlamda vazgectim hersey hukmünü ve anlamını yitirdi biliyorum ki ama o boyle olduğunda zaten herseyi verecektir verdiğinde de itirazımız olmazzzzzzzzzzz
 
seni cok seven ve allaha emanet eden dostunnnnnnnn
 
DOSTUM UNUTMA ZİKRETTTT UYAN SARILLLLLL DUAYI SÖYLE ETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
EN AZINDAN BUNU YAPPPP
 
 
İLAHİ ENTE MAKSUDİ VE RIZAİKE MATLUBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ


27 Nisan 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 08 Mayıs 2009, 08:14:47 ös
FARKINDALIK‏





Merhaba Hüseyin BEY,
 
SİZE BİR MÜJDEM VAR OĞLUM BÜYÜDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ SANIRIM BUNU BŞARDI.
Artık ağlamıyo, kararlı, kesin konuşuyo, hata yapınca sizi eleştirebiliyo, sakin ne istediğini bilen tek kalabiliyo, kızlarla ilgileniyooooo :)))) hayvanlarına bakabiliyooo  harika bir Akvaryumu var kocaman ve tek başına herseyi halledbiliyooo sonra ördek aldı civcivi var 6 adet bıldırcın kanarya hepsine bakabilyo ders calışıyo disiplinli, ben onu artık  cok aramıyorum merak etmiyorum emirler vermiyorummmmmm hersey cok değiştiiiiiiiiiiiiiiiiii, Hüseyin bey biz artık onla ayrıldıkkkkkkk OĞLUMUUUUUU ÖZGÜR BIRAKTIMMMMMM İSTEDİĞİ YERE İSTEDİĞİ ŞEKİLDE YASAYABİLİR hatta manevi anlamda onunla vedalaştımmm öldüğümü mezara girdiğimi ve Oğlumun beni terk ettiğini düşündüm ama bu seferrrrrrr BU TERK EDİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIMI ACITMADIIIIIIIII HİÇ BİR KİMSENİN BENİ TERK EDİŞİ VE TERK EDİLMEK BENİ ARTIK ÜZMÜYO KORKKUTMUYO çünkü biliyorum ki bu ayrılıklar gecici ve ben TEK DEĞİLİMMMM ALLAHHHHH BENİMLEEEE bosuna endişelenmişim yıllarca babamın beni terk edeceğinden, annemin kocamın sevdiğimin ve en son OĞLUMUNNNNNNNNNNNNNN ARTIK KİMSEYE İHTİYACIMMMM YOKKKKKK BENİMMMMMMMMMMM BEN ONU BULDUM RABBİMİ VE TÜM HERSEY HUKMUNU YİTİRDİİİ tüm korkular,
 
 
 
HATTA SİZE YENİ HABERİM BAŞKALARINA GÜÇ KUVVET VEREBİLMEK YARADANLARINI FARK EDEBİLMELERİNİ VE NEDEN BUTUN BUNLAR YASANIYOOO HAYATIN ANLAMI VE ALLAHLA BULUŞMAYI ANLATABİLMEK İÇİN bana ihtiyacı olan insanlara ulaşmayı hedefliyorum vesile ve aracı olabilmek içinnnn sanırım artık ayrılma vaktimiz cok yaklaştı hüseyin beyyyy.
 
Konyadan yeni geldimmmm yeni görevlerle müjdelerle inşallah cenabı ALLAHHHH kendisin yolunda hizmet etmeme izin verecek sadatların yardımıylada bunu inşallah basaracağıma inanıyorum çünkü ALLAHI ZÜLCELALIN BUTUN BUNLARI NEDEN YASATIĞNIN FARKINDAYIMMM ARTIK VE ONA SONSUZ ŞÜKREDİYORUMMMMM
 
COK MUTLUYUMMMMMMM TÜM TASLAR RAYINA OTURDU TÜM SORULAR CEVAPLANDI ŞİMDİ TEK İSTEĞİM BİR KİTAP YAZMAKKK BELKİ FAYDAMIZ DOKUNUR DA benim gibi gaflette olanlar ve rüyada daha hiç hatta gercek manada bedenen var olsalarda doğumu gercekleşmemiş olanlara ışık oluruz belkide bunu yapmam için beni hem KONYA HEM KABE  HEMDE SİZLE KARŞILASTIRDI U ESERİN SON RUTUŞLARI ATILMAKTA
 
 
SANKİ bu üçgenle herseyyyy Turkuza bürünücek ve huzura MEVLAYA gercek manad kavusulacakkkkkkk
 
 
sevgiyle


07 Mayıs 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 08 Mayıs 2009, 08:17:17 ös

GEÇMİŞE DÖNMEye calışmak‏

Merhaba Hüseyin Bey,


bazı şeyleri kavramam kabullenmem cok zor olsada sonuçta bir yere vardımmmm.
hayatta olduğumu yasadığımı yaratılış nedenimi yapmam gerekenleri korkularımı vs herseyi artık net görebiliyorummmmm hatırlıyorumda daha sanki dün gibbbiiiiiiiiiii
 
Size geldiğim günnn o ana kadar o dünyaya geliş anıma kadar hayatın farkında bile değildim, yasadığımı nefes aldığımı bir şeyler yaptığımın elbette farkındaydım ama sanki gercekte yasamıyordum bunu anlatmak cok zor.
 
O denliki aklıma eseni yapabiliyor şirket kurucam dediğimde hiç bir riski hesaplamadan kendimi ÜRDÜN AMMANDA bulabiliyor, bir şirketten hiç düşünmeden anında istifa edebiliyor, ihtiyacım olmayan şeyleri bilinçsizce milyarlar harcayarak alışveriş yapabiliyor,
geceleri saat 03:00 de yola düşeb,liyor,umutsuz bir askın pesinde sekiz yılımı sadece bekleyerek gecirebiliyordum,ama ben o o dedikce ALLAH ALLAH dedim , yasadığım herseyin acı sonucu bana ödül olarak lutfu olarak ilahi aşı şeklinde dönüyordu, ona harcadığım zamanı çok isterdim RABBİME harcamayı ama hersey onun izni ile oluyor o istemeseydi bugun bunlarıda yazamazdım. Afrika ya bile anında hemen gidebilecek cesarete sahip rüzgar nereye savurursa yasabilen daha doğrusu yasadığını sanan ben, heryerde bir sey aradım belkide gercek hayata cıkış yolunu, bir yudum sevgi ve merhamet için hayatım boyunca cırpındım,  evim vardı ama yoktu, param vardı ama onun para olduğunun bile farkında değildim yas 35 ken kim iyi kim kötü kim zarar verir kim benden nasıl faydalanacak farkında olsamda az bir sey, bazen önüne gecemeden yasanan hayat, gercek değil rüya gibi PERİ KIZININ MASALI GİBİ Kİ  kendime koyduğum isimde peri kızı idi bu hayatı yasarkennnn, bir faturayı dahi elime alıp acma cesaretini kendimde asla bulamamıştım ne gariptir ki hala faturalarla uğrasıyorum haytta en buyuk korkum bir fatura acamadığım için belkide 200 tl lik tutar ,için 2 000,- tl ödeiğim olmuştur çünkü icraya girmişimdir şaka gibi değil mi ama hayır gercek ben bu duygularla yasarken sanki  her darbe aldığımda anne rahmine tosluyordum ve yine cıkamıyordumm. Bu beni boğuyor
karanlığa gömüyor ama tekrar tekrar cıkmak için yollar arıyordum taabi bunu yapan bilinç altım. bunu taaki SİZE GELDİĞİM O 2 SEANSA KADAR anlamamıştım ne olduğunu o raya nasıl gediğimizi pek hatırlamıyorum ama tek bildiğim ve hissetiğimmmm
sizinle konuşurken birdennnnnnn
KAPKARANLIKKKKK bİR YERDEN Kİ O BU DUNYA BOYUTU DEĞİLDİ SANKİ ANNEMİN RAHMİNDEN doğmaya calışan bir bebeğinnn cektiği acıyı ceke ceke zorlana zorlana ki bu normal bir doğumdan sanırım milyar kat trilyon kat daha acıdırrrr bunu kimsenin yasamasın istemem,Kendimi gördüm şekil olarak bulunduğum 35 yas kadın şeklindeydim ama minicik sanki minyatürdüm    bir KÖPRÜÜÜÜÜ  vardı ve Hüseyin bey elimden tutarak beni o karanlıktan köprünün üzerinden gecirdi gecirdiği an sanırım kendimi kaybettim ne olur sakın beni bırakmayın köprüyü beraber gecelim ben tek basıma basaramam diyerek hıçkırıklara boğulduğumu,titrediğimi ve coookkkkkkkkkkkkkkkk korktuğumu hayatımda hiç korkmadığım kadar  korktuğumu  hatırlıyorummmmmmmmmmmm cünkü gercek hayata geciş yapmak beni ürkütüyordu artık biliyordum ki zaman gelmişti ve bennnnn dünyaya gelmemli ve farkındalığı olan biri olarak yasamaya baslamalıydım artık, belkide artık acılar son bulacaktı belkide daha cok canım acıyacak diye cok korkuyordum korkmıuştum bilmiyorummmm kan ter içindeydimmm görünürde kanayan bir yerim yoktu amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  sanki bedenimi ruhumdan ayırıyorlardıııı öyle CANIMMMMMMMMMMMMM ACIYORDUUUUUUUU birden yaşlarla dolu gözlerimi açtığımda sanki dünyaya ilk kez bakıyordummm evet karanlık bir tünelde değildim artıkkkk 35 yasında doğumustum KABEDEN SONRAAAAAAAA MANEVİ DOĞUMUMDAN SONRA bilinçaltı doğumum gercekleşmişti. Sanırım şimdi düşünüyorumda gercekten  ben bu kadar rüya aleminde, olmasaydım bu kadar perikızı gibi olmasaydım  bir cocuğun aslanın ağzına kafasını sokması kadar naif olamazdım ve bütün bunlara yasadıklarıma cesaret edemezdimmmm ASLAAAAAAAAA edemezdim Rabbimin hikmetindendir ki bütün bu yasadıklarımı yasarken ilginç bir şekilde basıma asla kötü nbir sey gelmedi, ne kacırıldım, ne tecavüze uğradım, ne mafyaya satıldım nede eroin bağımlısı , alkol bağımlısı oldum ilahi güç beni sürekli koruyordu tanıyor tanısıyor konusuyordum ama zarar görmüyodum.YARADDAN beni bu halde tuttu ve hersey yasanıp tekrar ona döndürdüğünde artık uyandırdı, ve gercek anlamda doğdum  şimdi tüm o geyleri, hayat kadınlarını, travestileri, alkolikleri, asırı ucları dipleri zenginliği  sosyeteyi  fakiri, garibanı vebalıyı , kimsesizleri renk renk herseyi ve herkesi tanıyamaz tüm bunları yasayamaz doğal olarak ALLAHU ZÜLCELALIN ASKINI İLAHİ ASKINI TADAMAZ VE BELKİDE İNSANLARA ANLATAMAZDIMMMMMMMM şimdi insanlara baktığımda hangi çeşit olursa olsun Allah bana onları anlama, onlara göre konuşabilmeyi, neye ihtiyac duyduklarnı hangi devrede takılı kaldıklarını yorumlayabilme yeteneğini bahssetti.Ve neye ihtiyacları olduklarını hangi yöne gidebilmelerini yani yön tayincisi olmaya beni vesile etti onun memuru olabilirsem ne mutlu bana umarım Allahtan bu görevi layıkıyla yapabilirim, umarım o birdaha elime bırakmaz ve beraber bu yolda yürüyerek onun izin verdiği sürecte hizmet edebilirim.Hersey yolunda giderse sanırım haftaya bazı insanlarala görüşüceğim umarım görevimi layıkıyla yapabilirim nedense benden yardım isteyen insanlar sanırım ALLAHU ZULCELANIN bana YÖNLENDİRDİĞİ İNSANLAR BU MUHAKKAK Kİ ÇÜNKÜ DURUMLARAI BANA BENZİYOR DUA EDİN BAŞARABİLEYİM
 
Şunda cılgınlar gibi kitap okumaya başladımmm sanki yaradan son eğitimlerimide tamamalıyor, hem ilim olarak, hem yazarlık, ALAK suresi IKRA OKUUUUU yu bana yasatıyorrr DÜŞÜNÜYORUMDA iyikiiiiiiiiiiiiii İYİKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
 
RABBİMMMMMMMMM BANA O TÜM ACLARI YASATMIŞ. 35 yasında Anne olduğumu farkına varsamda, KADIN OLDUĞUMUN, İFLAS ETSEMDE, YUVAMI KAYBETSEMDE, İHANETLER, YANLIZLIKLAR HAYATTA HERKES VAR OLSADA ANNEM BABAM  arkadaslarım ama herseye ragmen kendimi yapayanlız hissetmiş olsamda yıllarca onu aramış olsamda kac kere bu hayattan ayrılmak istemiş olsamda buna tesebbüs etmiş olsamda, dayak yemekten tutunda altından kalkamıyacağım borçlara kadar HEPSİİİİİİİİİİİİİİİNİ İYKİ YASATMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ kuru boş yasamaktansa  İLAHİ AŞKKKKKKK olmadan bu dunyadan ayrılmaktansa bütün bunları Rabbbbbbbb ALLAHU ZÜLCELAL BANA YASATIĞI İÇİN SONSUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
 
ŞÜKÜRLER DİLİYORUM VE TEK ARZUM VE AMELİMMMMM ONA BU YOLDA ÖĞRETİKLERİNİ BAŞKALARINA ÖĞRETEREK HİZMET ETMEK VE ONUN RIZASINI KAZANABİLMEK İÇİN VAR GÜCÜMLE KALAN SON KAÇ GÜNÜM VARDIR BİLMİYORUM AMA ONUN İÇİN YASAMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
YASATMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ANLATMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ONUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNN
İLAHİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ AŞKINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
BEDEL ÖDEMEDEN SAHİP OLAMAYACAĞINNNNNN İLAHİ ASKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
 
Kİ şu fani ve gecici dünya için inanın değmezzzzzzzzz SONSUZZZZZZZZZZZZZZZZZ İLAHİ ASKKKKKKKKKKKKKKK VARKENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNbir yudumuna bir zerresineeeeeeeeeee dahi tüm bu acıları yine tekrar tekrar cekerdimmmmmmmm
 
size yazmak istediğim o kadar cook sey varki parmaklarımın hızına yetişemiyorummm ne güzeldir ki en zor mailimi bakın hangi tarihte ve hangi günde yazıyorum yine bir sekiz ve bugun 08/05/2009 ve GÜNLERDEN en sevdiğim gün CUMAAAAAAAAAA yazıyorum bilİyorsunuz hayatımda tekabül eden hersey sekiz rakamında oldu gercekleşti SEKIZ YAN CEVİRİN SONSUZ İŞARETİDİR SONSUZ OLAN İSE RAHİM VE RAHMAN OLAN ALLAHTIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR


08 Mayıs 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 13 Mayıs 2009, 10:25:14 ös

ÖZGÜR OLMAK‏

HUSEYİN BEY MERHABA,
 
Merak ediyorumda, neden insanlar gorunmeyen esaretler altındadırlar özelikle annelerinin babalarının vsss...
 
özelikle 30 kusurlu yaslara gelinilmişsseee evlenmişse yada nebilim ben 18 ini aşmış her birey ALLAH ASKINA SONSUZ BİR ÖZGÜRLÜKLE HAYATINI YASAMALI değil  mi neden hala insanlar bende dahil tutsak.
 
KIRICAM BU ZİNCİRİ HUSEYİN BEY TAABİ Kİ ANNE KUTSAL ALLAH KATINDA EN DEĞERLİ VARLIK ama ben bunu usulune uygun olarak yapıcam ANNEME sorun derki ben senin neyine karışıyorum ki, beni hiç dinledin mi ki? ya karışmadığın ne var ki? kontrol etmediğin ? müdahale etmediğin ben kendi hayatımı yasaadım belki ama hep eleştirildim, hep arkamdan soylendin yada hala bana eskileri acıp söyleyemediklerini zehirli bir yılan gibi aniden sokup beni kıvrandırıyorsunnnnnnnnn ben artık dayanamıyacağım bunuda sizinle cozmek istiyorum sınırları çizsemdeeeee hep aşabiliyo bunu kendine hak görebiliyooo ya hayır ben bi bireyim bendimde bi hayatım var yanlışıyla doğrusuyla benimmmm


13 Mayıs 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: PERÄ°KIZI - 09 Haziran 2009, 09:31:03 öö
FARKINDALIK‏





Merhaba Hüseyin BEY,
 
SİZE BİR MÜJDEM VAR OĞLUM BÜYÜDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ SANIRIM BUNU BŞARDI.
Artık ağlamıyo, kararlı, kesin konuşuyo, hata yapınca sizi eleştirebiliyo, sakin ne istediğini bilen tek kalabiliyo, kızlarla ilgileniyooooo :)))) hayvanlarına bakabiliyooo  harika bir Akvaryumu var kocaman ve tek başına herseyi halledbiliyooo sonra ördek aldı civcivi var 6 adet bıldırcın kanarya hepsine bakabilyo ders calışıyo disiplinli, ben onu artık  cok aramıyorum merak etmiyorum emirler vermiyorummmmmm hersey cok değiştiiiiiiiiiiiiiiiiii, Hüseyin bey biz artık onla ayrıldıkkkkkkk OĞLUMUUUUUU ÖZGÜR BIRAKTIMMMMMM İSTEDİĞİ YERE İSTEDİĞİ ŞEKİLDE YASAYABİLİR hatta manevi anlamda onunla vedalaştımmm öldüğümü mezara girdiğimi ve Oğlumun beni terk ettiğini düşündüm ama bu seferrrrrrr BU TERK EDİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIMI ACITMADIIIIIIIII HİÇ BİR KİMSENİN BENİ TERK EDİŞİ VE TERK EDİLMEK BENİ ARTIK ÜZMÜYO KORKKUTMUYO çünkü biliyorum ki bu ayrılıklar gecici ve ben TEK DEĞİLİMMMM ALLAHHHHH BENİMLEEEE bosuna endişelenmişim yıllarca babamın beni terk edeceğinden, annemin kocamın sevdiğimin ve en son OĞLUMUNNNNNNNNNNNNNN ARTIK KİMSEYE İHTİYACIMMMM YOKKKKKK BENİMMMMMMMMMMM BEN ONU BULDUM RABBİMİ VE TÜM HERSEY HUKMUNU YİTİRDİİİ tüm korkular,
 
 
 
HATTA SİZE YENİ HABERİM BAŞKALARINA GÜÇ KUVVET VEREBİLMEK YARADANLARINI FARK EDEBİLMELERİNİ VE NEDEN BUTUN BUNLAR YASANIYOOO HAYATIN ANLAMI VE ALLAHLA BULUŞMAYI ANLATABİLMEK İÇİN bana ihtiyacı olan insanlara ulaşmayı hedefliyorum vesile ve aracı olabilmek içinnnn sanırım artık ayrılma vaktimiz cok yaklaştı hüseyin beyyyy.
 
Konyadan yeni geldimmmm yeni görevlerle müjdelerle inşallah cenabı ALLAHHHH kendisin yolunda hizmet etmeme izin verecek sadatların yardımıylada bunu inşallah basaracağıma inanıyorum çünkü ALLAHI ZÜLCELALIN BUTUN BUNLARI NEDEN YASATIĞNIN FARKINDAYIMMM ARTIK VE ONA SONSUZ ŞÜKREDİYORUMMMMM
 
COK MUTLUYUMMMMMMM TÜM TASLAR RAYINA OTURDU TÜM SORULAR CEVAPLANDI ŞİMDİ TEK İSTEĞİM BİR KİTAP YAZMAKKK BELKİ FAYDAMIZ DOKUNUR DA benim gibi gaflette olanlar ve rüyada daha hiç hatta gercek manada bedenen var olsalarda doğumu gercekleşmemiş olanlara ışık oluruz belkide bunu yapmam için beni hem KONYA HEM KABE  HEMDE SİZLE KARŞILASTIRDI U ESERİN SON RUTUŞLARI ATILMAKTA
 
 
SANKİ bu üçgenle herseyyyy Turkuza bürünücek ve huzura MEVLAYA gercek manad kavusulacakkkkkkk
 
 
sevgiyle


07 Mayıs 2009


Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 09 Haziran 2009, 10:27:45 öö
ANNEMMMM‏




Merhaba Hüseyin Bey,
 
ne kadar uğrassanızda gecmişinizden kurtulmaya , yeni sayfa acmaya cabalamaya hayatta hep mutlaka birileri gelip sizin  bembeya zolarak actığınız örtüyüüü kırıp dokupup kırletmek yada bozmak isteyen birileri çıkacaktır.
 
Ama insan çok iradeli ve güçlü olup kurduğu canını dişine takıp kurduğu hayatı kimsenin yok etmesine izin vermemelidir.
Ki genelde bunu yapan en yakınınızdaki ANNENİZDİR sizi yaptığınız her hata için hala yargılayan hala suçlayan asla affetmeyeceğini söyleyen ilk fırsatta canınızı acıtmak için fırsat kollayın ANNENİZZZZZZZ ALLAH BİLE SİZİ AFFETSE AMA SİZİ ASLA HATANIZDAN DOLAYI AFFETMEYEN ANNENİZZZZZ
 
AMA BUNA İZİN VERMEYECEĞİMMMM KİMSENİN NEDE ANNEMİN ESKİ HATALAROMDAN DOLAYI BENİ ÜZMESİNE KIRMASINA İZİN VERMEYECEĞİM BEN PİŞMANIMMM HİÇBİR SEYİ İSTEYEREK VE BİLEREK YAPMADIM Kİİİ AMA O NE YAPTIĞIM EVLİLİĞİ NE İFLASIMI NEDE BASKA BİR SEYİ AFFETMİYOOO KAZANDIĞIM MANEVİYATIIII GÖRMÜYOOOOOOOOOOOOOO
 
 
 
17 YASINDAYKEN ALLAHIN YOLUNDA GİDERKEN SOHBET HOCASI OLMAK ,İÇİN İLİM YOLUNDA İLERLERKEN BENİ DUNYALIK İLİM İÇİN MAKAM MEVKİ İÇİN BENİ O YOLDAN ALAN O DEĞİL MİYDİİİİİ EVET 17 DEN 35 KADAR 17 YIL BOYUNCA O DA BENDE BEDEL ÖDEMEDİK Mİ AMA O HALA ANLAMIYORRRRR
 
YARABBB SEN ONUDA BENİDE AFFET VE ONUN BUNU ANLAMSI İÇİN BANA YARDIM ETTTTTTTTTT
 
BUTUN BUNLAR NEDEN YASANDI HALA ANLAMIYOR MUUUUU
 
BENİ RAHAT BIRAK ARTIK ANNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
HAYATIMA DAHA FAZLA MÜDAHALEETMEEEEEEE BENİ ARTIK DAHA FAZLA ÜZMEEEEEEEE VE BEN SENİN TUTSAĞIN DEĞİLİM ARTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
BIRAK YOLUMA GİDEYİMMMM
 
FAZLA ALLAHA ASIĞI OLDUĞUMİÇİN YİNE SİTEM EDİYORSUN ANNE AMA BU SEFER 17 DEĞİLİM 35 İM VE BANA ARTIK MÜDAHALE EDİP BULDUĞUM İLAHİ AŞKTAN BENİ ALIKOYAMIYACAKSIN ANNEM DAHİİİİİ OLSANNNNNNNNNN BU SEFER İZİN VERMİYECEĞİMMMMMMMM SANAAAAAAAAAAAAAAAA

12 Mayıs 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 10 Haziran 2009, 12:51:47 ös
RÜTUŞLAR‏



Merhaba Hüseyin bey,
 
inşallhah bu hafta sonu görüşebiliriz.
 
malumunuz annemle ilgili mesele ve oğlumunda aynı yapıda olması beni gercekten geriyoooo.
Sanki hersey onların üzerine kurulmuş ve benim onlardan başka hayatım olmamalı eskiden olsa belki buna tahamül ederdim ama inanın artık edemiyorum ya beni kabulenecekler  bir birey olduğumu bir hayatımın bir secimimn ve bana karışmıycaklar yorum yapmayıp saldırmıyacaklar yad  da yada
 
KARIŞMIYORUZ DİYORLAR ELEŞTİRİLERDEN HAYATIM BOYUNCA RAHAT EDEMEDİM HİÇ DE ÖZGÜR DEĞİLİM EVİME GELEN GİDENE BİLE KARIŞIYO ANNEM HERSEYİME
 
HALA HERSEYİ GİZLİ YAPMAK ZORUNDAYIM VAR MI BÖYLE Bİ SEY YAAAAAA
ANNE OLMA HAKKI ONA TÜM DUNYAMI YÖNETME MADDİ VE MANEVİ RUHANİ İLAHİ HAKKINI VERMİYOOO
KURDUĞUM DUNYAMA MÜDAHALE ETİRMEME YOLUNU BANA ÖĞRETİRMİSİNİZ ?
 
SAYGILAR

15 Mayıs 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 10 Haziran 2009, 12:53:47 ös
SON HAMLELELER‏


Merhaba Hüseyin BEY,
 
 
sanırım artık son rövarjları oynuyorum.
 
KESİNLİKLE OĞLUMLA İLGLİ SINAVI BASARACAĞIM beni çok zorluyo inanılmaz hemde ama basaracağım , geçmişimden ötürü bana kızgın evlenmediğim için, bir baba veremediğim için, aile olamadığımız için ne yapsam hep bağrıyo cağrıyo beni üzüyo yemek diyo önüne koyuyorum yemiyooo yanında duramıyorum bile çünkü beni hemen eleştiriyo yada canımı yakıyooo bunu isteyerek yapmıyo Büyüdükten sonra ne varsa içinde kuztuğunu görüyorum küçükken gücünün yetmediği hersey için sanki simdş sıra bende gel bakalım hesap ver der gibiiiiiiiiiiiiiii. Odama zor kaçıyorum bazen orayada geliyo ve başlıyo şikayet etmeye bazen nefes alamıyorummmm sanki inanın şu sınav bitsinnnn akşama hemen Konyaya kaçacağım daha fazla dayanamayacağım sanırım herseyi  üst üste ve buyuk bir hızla yasıyorum. Biliyorum gececek kini gectiği zaman yada öfkesi geçmişi benimle hesaplaşınca rahatlayacak ama ben sanırım bunun bedelini ağır ödüyorum kalbim ağrıyooo sıkışıyoooo uyuyamıyorum yemek yapamıyorum bir yandan da onu SBS ye hazırlamaya çalışıyorummmm hemde cok caba harcıyorum. Sanki bu son hendek oğlumun gecmişle ilgili fırtınalarıda diner ve huzrlu bir şekilde bana anne der intikam almayı bırakır bizi bir aile kabul ederseeeee o zaman mutlu olabileceimmmm
 
AZ KALDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
 
SABIRRRR onunla ilgili imtehanımı vermeliyim gecmiin bedelini kefaretini ödüyorummmm  cünkü bu yolda TEKKKİMMMMM  o yuzden bu da benim imtehanım

21 Mayıs 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 10 Haziran 2009, 12:56:41 ös
KALBİM AĞRIYO‏



SELAM HÜSEYİN BEY
 
butun bunlar yasanırken sanırım gercekten cok yoruldum inanın kalbim ağrıyo hele su sınava 8 gün kaldı allahtan herseyin hayırlısını diliyorum
çok yorgunummmmmmm ama buna değiyoooooooooooooooooooooooooooooo yada değecekkkkkk ilerde mükafatını görürüm inşalah bu dunyada olmasa ahirette


22 Mayıs 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 10 Haziran 2009, 12:57:26 ös
YORGUNUMMM‏



Selam Huseyin Bey
inanın yüregimin yorgunluğunu size anlatamam cok yorgunum yüreğimin ortası çok ezikkkkkkkkkk
çoookkkkkkkkkk yoruldummmm artık derin bir nefes almak istiyorum oğlum beni çok yoruyoooo basardığımızda sanırım derin bir nefes alıp dinlenmek istiyorummm tek kalmak ve derin bir nefes almak istiyorummmm yüreğimin ortasını hissetmiyorum artık
oğlum beni çok yoruyooooooo ama basaracağım bu son nokta
 
taabi bu arada belli bir süreci tamamlamış olmalıyım ki allahu zülcelal başkalarına yardım etmem içinde beni görevlendiriyoooo hazırım ki beni buluyorlar aynı anda dün  bir karşımda göz yaslarını tutamazken diğeri telefonda cok ağlıyarak benden yardım istiyorlardı inşallah onlara yardımcı olabilmek için vesile görevimi yerine getiririm
 
neyse size yazacak halim inanın kiiiiiiiiiii yokkkkkk

28 Mayıs 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 10 Haziran 2009, 12:59:46 ös

sınıfta kaldım‏


cok üzülüyorum hüseyin bey elimde değillllll
 
bunca dersden acıdan sonra ben hala sınıfta kalabiliyorum nasıl oluyorda ben hala akılanmıyorum Bilmezmiyiz kiii
ALLAH BİR SEYE İZİN VERMEDİKCE NEFES BİLE ALAMAYIZ
Peki ben kim oluyorumda senaryo yazabiliyorum ufacıok bir olay karsıma cıktığımda evet iste buuuuu diyerek hemen hevalara ve heveslere kapılıp kalpte duygulara evetlere hayırlara seneryolara yer verebiliyoruz.
 
Bilmez miyiz ki o istemedikce hiç bir sey olmaz biz ondan once hayatımızda seneryo çizersek ki bu guzel bile olsa bilmek gerekir kiiiii olacağı varsada olmaz ve gercekleşmezzzz ahhhhhhhhhhhhhh  ben hep bu tuzaklara düşüyorum bir türlü sakin olmayı butun geminin yelkenlerini rüzgarda ona bırakarak sabırla beklemeyi bilemiyorummm. Hemen uçuyorummmm veya uçuyoruz değil mi ?
 
hayır asla ve asla ondan önce hareket etmek hayal kırıklığından öte bir şey olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
 
neden bunları yazdığımı daha sonra uzun uzun acıklayacağım ama Allaha tövbe ediyorummm bir daha asla ondan once seneryo yazmıyacağım made teslimim madem tevekkül ettim diyorum  O ZAMANNNNNNNNN  sukut sabır ile beklemek den gayrisi bize düşmezzzzzzzzzzz

08 Haziran 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 10 Haziran 2009, 01:01:57 ös
ben kim oluyorum‏


ben kim oluyorum kimmmmmm de onun işine karışmaya calışıyorummmm hemen o hemen ol deyince olmaz mı daha  ne gerek var başka ayete  biz cırpınsak da yırtınsakda olmaz  bunu biliriz  de neden hala ısrar ederiz olacağı varsa heme o saniyede veya sen farkında olmadan oluverir. Ahhhhh ahhhh nice acılar cektik hamdık piştik dedik daha değil pişmek tüm hamlığımızla ortadayızzzzzzz
 
ne yapmalı ne etmeli nasıl tövbe etmeliyim de en azından talebiliğine kabul etsin diye, değil nefsi temizlemek içim  Aziz mahmud hüdai hz leri gibi tuvalet temizlemek bize kanalizasyon temizlemek yetmezzzzzzzzzzzzzz yani bana
 
nasıl terbiye olur ancak o eder ederse bir de mürşideim bana yardım eder ALLAHIMMMMMMMMMM bir zerre yol kat etmeme yardım et nefsimi terbiye edebilmeme yardım et tam teslimiyeti nasib etttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

08 Haziran 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 10 Haziran 2009, 01:03:59 ös
sınav‏



Selam Hüseyin bey

sınav bitti evet 07/06/209 TARİHİNDE SINAVI OĞLUM VERDİ
umarım ki bende vermişimdir gercek manada anneliğimi yapabilmişimdir,
Zor bir sürecti maddi manevi cok yıprandım ama hiç vazgecmedim.
Ağzımda af yaraları çıktı kendimi çok yorgun hissediyorum Ama umarım hem Allah katında hemde oğlumun rızasında bu sınavımı bende vermişimdir.
Oğlum sınavda başarı olduğu takdirde yani anneliğide başarabildim takdirde bu sınavımın biteceğini önemli bir süreci tamamlayacağiımı söylemiştiniz umarım bu böyle olur.
 
İlk kez bir şeyi sonuna kadar tamamlamayı korkmadan başardım.ÇALIŞTIK TEVEKKÜL ALLAHA
 
  08 Haziran 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 10 Haziran 2009, 01:05:21 ös
dostum yardımına ihtiyacım var‏
 
 


Evet Hüseyin bey sonunda sevgili dostum bana tüm hakikatleri söylediiii
 
ve inanın duvara asıp hergün ölene denk bu hatalara düşmemek için okumak isterim saygıyla

--------------------------------------------------------------------------------
Dostum,
Dur önce bi sakin ol.Derin bi nefes al...
Öncelikle ne yazıkki kendini fazla kaptırıyosun olaylara.Bu senin en büyük eksin.Dini boyuta gelirsek;ben sende fazla bi kendinden eminlik ve bişeyler olmus ifadesi hissettim.Oysa ki sen daha bu yola yeni basladın.Bence sen daha çömezsin.Zaman içinde pişeceksin.Sabır ve mütevazilikle..
Biraz sakin olmaya çalış.Yavaş yavas ilerle kararlarında.
Medineye gelince;anlıyorum hep bi beklenti içindesin.Şu sıkıntılarının bi cıkıs noktasını arıyosun.Ama bu senin istemenle degil.Allah nasip ettigi zamn olacak bisey..Bu yüzden lütfen duydugun herseye kapılma.Kısmetin senin zorlamanla degil,kendi kendine gelecek bigün unutma.
Dinle,düsün ama kendini kaptırma.Sonradan hayal kırıklıgı olunca  daha kötü oluyosun çünkü..
Hepimiz zorbi dönemden geciyoruz.Biseylere sarılma ihtiyacı duyuyoruz.Anlıyorum seni..Ama biraz sakinlik bence...
Şimdi sana kalkıpta konya hayatınla ilgili yorum yapmak istemiyorum.Hem beni anlamayacagından,hemde suanda yersiz olacagından.
Ama kısaca fikrim olarak sunu söylemek istiyorum;
Allahtan dilediklerini aracılarla iletmen gerekmiyor.,yada başkalrının dedikleriyle hareket etmen gerekmiyor.Allah heran yanımızda kalbimizi görüyor.
Kendi kendine de yetebilirsin.Konya kapısını bi sıgınak olarak gördügünü düsünüyorum.Seni çok da iyi anlıyorum.Ama sen kendi basına da ayakta durabilmelisin.Hiçbir sey bakii degil hayatta.Tek bakii olan yalnızlıgımız.Öze dönünce hep yalnızız.Kararlarımızı kendi irademizle almalıyız.
Danışmak elbetteki yararlı ama son karar bize ait olmalı.Günahıyla sevabıyla...
 
Herneyse Kaan için çok üzüldüm.Ama sen kısa zamanda kendini takva sahibi oldum mu zannettin be dostum.En nihayetinde insanız.Etten kemikten.Elbette üzülücez,yeri geldiginde bagırıp küfredicez.Bunlar normal seyler.Yaşıyoruz.Sen gecmişini unutmak istiyosun.Pervini hiç yaşanmamış sayıyorsun.Sanki hep Kübra varmıs gibi.Ama yok! senin bir geçmişin var,ve onun da uzantıları hep hayatında olacak.Tıpkı Engin gibi...Bence bunları içine sindirmek için biraz zamana ihtiyacın var.Kendini kandırarak zaman gecirmenin bi faydası yok.Kendini günahınla sevabınla kabullenmeyi ögren.Eminim ki ozamn çok daha mutlu olursun.
Biraz mütevazi olmayı dene,herseyde..Olmaz mı?
Bunları söylüyorum amacım seni daha da üzmek falan degil,ama ne yazıkki duyman gereken asıl kelimeler bunlar..
Rabbim o kadar büyük ki,ona gösterdigin saygıyı,hizmeti emin ol görüyo..Oldugundan fazlası olmak için acele etme.Biraz zamana ve sabıra ihtiyacın var..
Şimdi sakinles.Ve hayatına devam et.İşine devam et.Kalk yerinden bi hava al.Yada yüzünü yıka,toparlan ve işinin basına geç.
Biliyorum hayat cok berbat,ama sen dersin ya bu bi sınav.Amacımız en iyi sekilde geçmek.Bunu unutma..
 
Rabbim herikimizin de yardımcısı olsun..
Seni seven Dostun..

--------------------------------------------------------------------------------

Dostum ben hala cok safım yaaaa ne zaman akılanacağım bilmiyorummmm
 
hala boş hayaller kurup herseye herseyden önce atlayabiliyorum yine kocaman bi hata yaptım hemde Alllaha o kadar tevekül dedim o kadar teslim oldum dedim ama nerde kendi kendime yine senaryolar çizdim dostummm
 
medine olayı biliyorsun birden zanettim ki oraya gidicem gelşn oldum ha tamam dualarım kabul oldu ben iyiyim orayı hak ettim yok ya ben neyi hak etmişim ki onu hak edimmmm dostummm
 
ne arayan var ne soran, bir daha asla uçmıyacağım hep daha temkinli olmayı bi basarabilsem bi herseyi gercekten ona karışmadan ona bırakabilsem lütfen bana yardım et uçmadan kendimce fantaziler kurmadan bunu nasıl yapabilirim dostum bu konuda seni daha gercekci buluyorum daha realsin her olaya karsııı bizden daha temkinlisin biz hattimizi bile asabiliyoruzzz da burnumuzun üstüne cakılıp kanatlarımız kırılabiliyoooo hamd olsun ki uyarılıyorum dostum ne zaman biraz daha sakin olabiliceğim sakin sukutlu ve sabırlı temnkinli nasıl dostum sende bazı evrelerden gectin ve gecmektesin bana yardım et tavsiyede bulun tavsiyene ve duana cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk muhtaçççççççççç dostunnnnnnnnnnnn bu arada değil seni konyaya davet etmekkkkk ağzımı acmıyacağımmm belkide sen orda sındır da benim haberim yokturrrrrrrr ey gafillllllllll bennnnnnnnnn daha bir arsın yol kat edememişizdeeeeee başkalarını konyaya davet ediyoruzzzzzzzzz zavallı bennnnnnn, oğlumun babası geldi sınav günü çocuğun yanında kavga ede ede girdi cocuk küfür bile ettim bu mu benim takvam tevekkülümmmmm sabrımmmmmmmmm
 
AHHHHHHHHHHHHHHHH DOSTUMMMMMMMMMMM bir arsın bile yol kat edememişimmmm de haberim yok muşşşşşşşşşşş
 
bana yardım et lütfennnnnnnnnnnnnn nasıl düşünmeli nasıl yasamaslı kalbimi allaha nasıl bırakmalıyımmm lütfennn
 
dostunnnnn


09 Haziran 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 10 Haziran 2009, 01:07:11 ös
KABEM ANNEM MEDİNEM BABAM‏


Merhaba Hüseyin Bey,
 
onca haykırış,sitem kavga savaş hepsi biliyorsunuz annemeydiiii neden beni sevmiyo afetmiyo diye veya cok derinlerde ki konuyu biliyorsunuz.
 
evet kaç kez kapısına gittim gittim geldim kaç kez rededildimmm,biliyorsunuz kaç kez gecmişte yaptığım yanlış evlilik yuzunden benim canımı yaktı, ne zaman mutluyum desem mutlaka geçmişi acıpda defalarca kalbimi hancerledi ve her defasında seni afetmiyorum dediiiii. Bu acı kalbimi her defasında hancerledii kanttı, annemden kapısından yine kovulmuşluk boynumu bukuk için için ağlayış ve Allaha haykırışım  uzun bi zaman aldı, 17 yılımııı farkında olarak yasamaya başladığım gunden beri çok iyi biliyorumm ki ANNEYİ VE BABAYI RAZI ETMEYEN BİR EVLAT EBEDİ GÖZ YASINA MAHKUMDUR HEM BU DUNYADA HEM AHİRETTEEEEEEEE
 
ne kadar ona suç bulmaya calışsamda asıl özüme baktığımda nasıl aslında onun haklı olduğunu görebiliyorum,ve onu hatalarıyla eksikleriyle yada sevmeyi kabulendim o ne olursa olsun benim ANNEM ayrıca haksız olan da benim o değil en son anneme gitiğimde benimle yine tartışmıştı pek cok defa özur dilememe rağmen ona hizmet etmeme gezdirmeme vay her neyse yapim yapmama rağmen her zaman nefret ve kin ile doluydu aslında canı yanıyordu benim için yandığı içinde beni yakıyordu ki tekrar aynı hatayı yapmim diyeee hangi anne baba cocuğunun kötülüğünü isteyebilirkiii. aslında kırgınlığından dır bukızgnlığı
 
baktım olmıyacak sustum artık kendimi müdafa etmedim sadece dinledim, sustum haklısın anne dedim.
doğru yanlış evlilk yaptım iflas ettim, cocuğuma bakmadım vsss
 
bir daha gittiğimde artık konuşmuyacak ortamın acılmamması içinde zemin hazırlayacak ve kacacaktım her zamanki Allah rızası için hizmetimi yaptım yorgun vs bahaneleri ile hiç özel bir sey konuşmadan
 
ama bir yandan da Allaha yalvarıyor anne ve babamla kırgınlığımı bu dunyada halletmek istiyordum biliyordum ki belkide kırık bir kalple dua etikleri için bana kabul bile olmuyordu sanırım duaların acılması öncelikle allahaın en değer verdiği anne babayı razı ederseniz allah da sizi razı eder.
 
Siz anne yi babayı üzün sonra duaaaa edin allah arzı gelir mi caba harcamak lazım zor olan kırılanı bu dunyada tamir etmek,yok olmuyo istemiyo anlamıyo yok  kovuldunsa tekrar tekrar o kapıya gideceksinnn .Küfürde duydummmm hakaret de ama ben ona sadece yuksek sesle seni seviyorum ANNE HERSEYE RAGMEN SEVİYORUM İSTE DEDİM.  o gece yine cok ağladımmmmmmmmmmmm
 
ALLAHIMMMMMMMMMMM NE OLURRRRRRRRRRR BANA YARDIM ETTTTTTT EN KUTSAL VARLIĞIM ANNAMIIIIIIIN BENİ AFETMESİ İÇİN BANA YARDIM ET ALLAHIMMMMMMM BENİM GUCUM YETMİYORRR BEN COK ACZ VE FAKRIM.
 
Boynu bukuk yasamamı devam ettim hizmet için cagırdılar evlerine gittim bir de manevi gözlerle bakmayı nasib etti allah annemin odasında kabe resmi asılı duvarda babamın medine resmi var Allahım dedim bana anlatmak istediğini anlıyorum anneme babama  hizmet kabeye hizmet medineye hizmet mişşşşşşşşşş  oaralar gidip hizmete hacet yok annene gel babana gel yeter evi temizlemeye basladığımda sanki medineyi kabeyi temizliyordum,temizledikce dusundukce ağlıyordum sanki allahın rahmeti üzerime yağıyorduuu  sanki kabedeydim sanki konyada oradan alabildiğim feyzi tadı anemlerde alabiliyordıum.
 
HATTA MI ANLADIM ben onlarla hep kavgada olduğumdan bu yonune hiç bakamamışdımmm bu sevgiyi hazır sıcaklığı alamamışdımmm.
 
sonraki gun babam hastalandı annemde bi baktım beni gözü yaşlarla cagırıyorlar bize bak evladım diye bakıyorum neden ağlıyorsunuz diyorum, sen gidersen biz neyapacağız diye ağlamaktalar annem kacıyor ben ağladığını görmim diye koşuyorum yakalıyorum ve ayaklarına kapanıyorum o ölmeden teneşir tasında ayaklarını öpmeyi düşünüyordum ahrete kaldım diyordum ama tüm nefsimi kalbimi zorladım ve annem yasarken ayaklarının altını ÖPTÜMMMMM ÖPTÜMMMMMMMMMM AFFET ANNNAMMMMMMMMMMMMMM DEDİMMMMMMMM SEN AFFETMEZSEN ALLAH AFFETMEZ  TÜM DUALARIM BURUK KALBİM BURUKKKKKKK AFFET ANNAM KABE SENİN YANIN MEDİNE BABAMIN diyerek karşılıklı ağlastıkkkkkkk
 
başka söz yazmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk istemiyorum sadece ALLAHHAAAA HAMD VE SENA EDİYORUMMMMMMMMMM BENİ AHİRETE BIRAKMADIĞI İÇİN

09 Haziran 2009


Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 10:51:32 öö
Merhaba Huseyin bey,
 
uzun zaman oldu size yazmayalı biliyorsunuz pek cok olumsuz etken girdi araya kopukluklar oldu gerci sizi her zaman dusunuyorum ama bir turlu size gelme cesaretini bulamıyorum nedenini bilmiyorum ama artık yollarımızı ayırmak isterken bir yandan da daha hazır mıyım değilmiyim bilmiyorum 100 100 sağlıklımıyım onuda tam bilmiyorum tek bildiğim huzursuzluğum hala gecmedi tedirgınım rahat değilim ve kafamı kaşıyorum bu maileri yayınlamayaın sakın yoksa bir daha yazmam ve gelmem özelimi paylaşmak istemiyorum artık yazacaksam kitapla yaparım bunu ben istediğim ve hazır olduğum zaman
kafayıda kaşıdığıma gore ben iyi değilim demektir hemde bayağı bı yogun kaşıyorum her sey o ........ ve s............den sonra oldu üstüne bi de ........... aradı 37 dakika konuştu k........la k........ bundan cok mutlu oldu hatta atağa kalktı iyileşti sosyal oldu arkadaşları oldu kız arkadasıda oldu ........... abisinin ona ne kadar değer verdiğini kişiliğinin ne kadar iyi geliştiğini söyledi mutluluktan havalara uçtu o gazla altın oluğa gitti bense allak bulak oldummm, ............ aradım ve hisslerimi ona anlattım beni ne kadar üzdüğünü vs.
ve onunla buluşmak istediğimi  ve son gorüşmenin ardından kalan izleri silmek için bir araya gelmek istediğimi söyledim kabul dedi.
 
onunla karsılaşmak istiyorum ben kimle olmuşum ,o kim , neye benziyo, gercekten beni sevmiş mi, bu ilişki başka bi şey üzerine mi kurulu ben ona ne hissedeceğim, gerci ona ihtiyac duyuyorum hala ama yanlış olduğunuda biliyorum eski haliyle o ilişkiyi zaten yurutemem oyle bi niyetimde yok o da beni bir daha kandıramz . çünkü artık gerceklerleyim ama onu özlediğim bir muhakkak gerci onu mu özlüyorum yoksa yanlız olduğum için mi bunu hissediyorum ayrıca .......... ve s.......... beni çok üzünce ve beni anlamayınca ..........ın bana ne kadar iyi davrandığını bana değer verdiğini gördüm hatırladım onun tek hatası aslında benimle evlenememek oldu
onu unutabilmek için ona cok kötülük attım bunuda itiraf etmeliyim tek sucu bana fazla gelememek oldu ve evlenememek ama bunun yanında cok sey borcluyum ona o zor donemde beni korudu sahip çıktı onu kotu hatırlamak istemiyorum ve o Oglumun gercek BABASIIII bunu kabulendiğim için belkide onu o kadar kotulemek istemiyorum o bana asla seninle evlenirim demedi ki asla böyle bir ümid vermedi, allah katında o mesul değil kiiiiii ben bunu boyle kabul ettim ve yasadım benim tercihim diii ben ona hızmet etiysem o da bana etti anneliğimi hatırlatan, kadınlığımı, hatırlatan ,bir evimin olduğunu hatırlatan, alkolu bıraktıran, namaza başlatan bana dua etmeyi tekrar hatırlatan hep OOOOOO, sırf benimle evlenmedi diye 8 yılımı verdiğim ve aldığım adama tu kaka demek haksızlık olur huseyin bey butun bunları gelince konuşuruz belkide tam tersi duygular içersinde olduğum için size gelemedim
ve siz ...........ı aramayın dediniz bunu da dinlemdim kendi kalbimi dinledimmm, o benim hayatmın en önemli parcasııııııııı  beni ALLAHA KAVUŞTURANNNNNNNNNNNNNNNNNN O DURRR kaana ilk sectiğim baba yanlıştı babası buyudu sonra 2 yine ben sectim ona benzedi onuda elinden aldım bunu yapmaya hakkım yok kiiii benim, hep ilişkilerim yurumuyo diye bu boyle mi olucak o da mı kefaret ödeyecek annee dedi ben lila lakos neden aldım biliyormusun dedi çünkü ........ abimin lila bi lakosu varda ondan dedi
ve aslında k........ın tamamen ona benzediğini goruyorum şimdi onun  gibi aynı koltuğa uzanıyo,onun gibi hizmet istiyo, onun gibi tatlı maco evi temizlesen ya anne diyo, yemek yap diyo aslında super bi erkek kişilikli ataerkil ............... gibi dindar inaçlı durust cesur ben hep ona benzemesini istemiştim zaten babsına değil ama ...........a e istediğim de olmuş zaten ama ben sanırım bunu gormek istemiyodum ve bunu bilinç altından gorduğum için onu .......... sanarak zulm ettim oğluma .........ın acısını ondan cıkardımmm allah beni affetsin o yuzden onunla yuzleşicem acımı, öfkemi, huznumu telafi etmek istiyorumm cinselik duşunmesinede vesile olduysam buda benim sucumdur onun değil anlıyacağınız onun tek bi hatası yokkkkkkkkkkkkkkkkk evlenemek dısında onuda vaat etmedi zaten hiç bir zaman oğlumla onu ayırmayı DUSUNMUYORUM BU SATEN SONRA ONA BABA BULAMAM COK GEC ARTIK ONUN ZATEN VAR O DA .......... BENDE BUNU kabul ettim mutlu olsunlar bende onu silip atamam o benim hayatımda vardı,bunu inakar edemem yaşanmamış da kabul edemem , pişmanlık olarak da hayatımın en güzel yılarıydı o beni çok sevdi bende onuuuu beni bebeği gibi büyüttü manevi ve maddi her zaman yanımdaydı beni asla kullanmadı lkaan varken asla yanıma bile oturmadı koltukta yattı ki k......... onu görmesin diye o asla bencil değil di hep önce k.........  p....... derdi allah katında hep buna dikkat etti bir değimi2 etmedi ne benim ne de kaanın sırf benimle evlenmedi diye bunu ona yapamam onu unutamam unutmıyacağımda ve hep guzel hatırlıycağım taabiki o da bi melek değil ama yuzde olarak iyi olan bir insana bir hata yuzunden kotu diyemem ben onu bırakmadığım için bırakamadığım için o da beni bırakmadı ne zaman ben istemedim bitti, ben istedim başladı zorla bi şey yapmadı ki, sırf kaan onunla beraber olacak diye ona iyi bir model çizmeye calışmıyorum gercekleri sadece görüp kabul leniyorum , nefsimin istediği şekilde konuşmuyorum yada dusunmuyorum hakikatleri söyluyorum. bu saaten sonra hayatıma girer mi girmez mi bilemem bildiğim bir gercek var ancak benimle evlenirse dönebilirim eski si gibi yasamı ne ben ne oğlum kaldıramaz ve ALLAHA da yemnin ettim biliyorsunuz allahın rızası için ben onu bıraktım bu yuzden terapiye geldi kaç seans
suan biliyorsunuz yanlız yasayabiliyorum, sadece insanın doğasında olan yanlızlığı hissediyorum bu da normal sağlıklı dusunduğumde aslında onu  ne kadar cok sevdiğimi ama asık sadece allahayım ve özlediğimi fark ettim ama yapabileceğim hiç bir sey yok eskisi olamaz , geleceğpide sadece allah bilir ben bilemem ne hayal ım var artık, ne de planim biliyorsunuz o yuzden yorumsuz geciyorum ve konuşmuyorum gelecek hakkında ona bırakmayı tercih ediyorum bunları kabullenmek beni mutlu etti şimdi huzura erdim, kendimi değersiz de görmüyorum artık, ben hiç bir kadının sevilmediği kadar sevildim, değer verildim, en guzel anları yasadım 1 satı için bile ömür verilebilirdi,şimdi kalkmış tu kaka diyemeyeceğim yasadığım hiç bir seyden asla pişman değil
çok guzeldi acısıyla, tatlısıyla ama bence ben cok doğru biriyleydimmm cunku benide oğlumuda korudu sevdi baktı ve allaha ulaştırdııııııııııııı o da evlenmedi o da ben yanlızken oda yanlızdı kısacası ben geçmişimden oturu asla pişman değilim o bana allahın bir lutfudur öyle odu  karanlıktan aydınlağa beni çıkaran kiş, bedli ağırdı çok ağladım cok acı çekdim olmuyo diye ama thy bile beni koyan o burda da seyda hz buldum kabeye burda gittim yani hep onun vesilesiyle oldu işsizken o bana 3 yıl baktı rızık vesil oldu, tövbe vesilem oldu e o zaman işime gelmedi diye tu kaka diyemem ben allah beni affetsin yanlışlarınıda kabul ediyorum bedel ödemeden bunlara kavuşamazdım zaten anlyacağınız şimdi OLDUUUUUUUUUUUUU RAHATLADIMMM KONUŞUNCADA DAHADA RAHATLIYACAĞIM o benim hayatımdan asla silip atamayacağım kişi insan erkek ne derseniz vesilem adığım ahların bedelini ödediğim zaman artık ne derseniz neyse fazla uzatmıyacağım son durum bu ve bundan memnunum üstünü bastırmak hiç bir işe yaramadı 1 yıl oldu ve bu hale geldi en son duşuncem verdiğim kararda benim için en doğru karar oldu onunla yuzleşmem gerekiyodu ve gerceklerle şimdi rahatladım ve onu hala allah için seviyorum ve kadın olarak da ama hepsi bu
onunla evlenmeyi herseyden çok istemiştim şimdiyese yorumsuzum herseyin hayırlısı diyorum olmadıysa vardır bir hayır diyebiliyorum artık ve onu hatırladığım zaman tebesüm etmek istiyorum,ve mutlu olmasını sedef olmuş, sac kıran olmuş, ve vucudu yaralar döküyomuş, yiğeni ilede konuştum gercekten abla diyo cok mutsuz, yanlız ve sinirli kimse yanına yaklaşamıyo diyo
uzgunum dedim yapabileceğim bi şey yok top onda dedim haklısın abla dedi amasizin durumunuz cok üzülüyorum dedi, fakat bu aile asla değişmez dedi dul kadına bakışları asla olumlu bakmazlar dedi amcamın herseyden vazgecmesi gerekir dedi , e bende bunu ondan isteyemem istemedim de huseyin bey işte boyle gorevini tamamladı zaman doldu ve bittiii allah boyle istedi böyle oldu, ama onun vesilesine birden nankörlük yapıp kötü diyemem allahın bile gucune gider
 
geldiğimde konuşuruzzzz sağlıcakla kalın 
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 11:03:12 öö
UZUN ZAMAN ARADAN SONRA‏



Merhaba Hüseyin bey,
 
uzun bi aradan sonra dayanamadım ve rekrar yazma ihtiyacı duydum.
 
sizden sonra tek başıma hayatı bi tanımak kararlarımı kendim vermek istedim acısıyla tatlısyla bir seyler yasadım.sanırım daha cık acıydı. Hayatı tanımaya calışıyorum daha doğrusu insanları.
 Herseye cok farklı  bakıyorum sankiherseyi ilk yasıyorum özelikle 2 li kadın erkek ilişkilerinde görücü usulu görüştüğüm insanlardan bahsediyrum
 
neyse anlatacak ve yazacak cok sey var taabi, sanırım bi uğrasam iyi olcak fazla birikti. yapacağım tecrübeleride kendim yaptım sadece sonuçlar üzerine konuşuruz Ama özet olarak şunu söyleyebilirim EVLİLİK VE DİĞER TÜM KONULARDA SANIRIM 4 tecrübeden sonra TAMAMEN RABBİME TESLİM OLDUM cok canım yandıııı kalben olmayı sonunda o bana olumsuzluklar yasatarak anlattı hamd olsun oğlum konusundada yasttıııııııııı anlıyacağınız pek cok konu oturdu diye düşünüyorum sadece toparlamam gerek.Uçmak konusunu bilmiyorum uçmuyorum galiba gelince konuşuruz
 
kendinize iyi bakın ben yazarım yine özledim yazmayıııı

07 Eylül 2009 Pazartesi
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 11:50:02 öö

 KARMAKARISIK

Merhaba Hüseyin Bey,
 
uzun bi zaman aradan gectiği için size geldiğimde konuşacak cok seyimiz olucak ama ben yine size gelmeden bi ön hazırlık yapmak istedim. Benim için gercekten zor bi sureçti. tüm 1 yıl
sizsiz yasadığım sürecte zor du sonuçlarına katlandım elbette  ma kafam cok karışık olayları yerine otuturuyorum ama tam oturmuyo. şu son günlerde endişelerim cok arttı özelikle oğlumla ilgili o gelecek 3 aydır  yazlıkta ve 15 ine bastı ve ergen oldu ve bana kafa tutuyo onunla nasıl başacıkacağım onu dusunuyorum, okulunu dusunuyorum, nasıl davranmam gerektiğini net sizinle bi karar alıcağım ve öyle davranacağım gecen yılki yaptığım hataları bu yıl yapmıyacağım herseyi kendi tek asına halletsin artık hayatı öğrensin ayaklarının üstüne dursun düzenli olsun sorumluluk alsın kişiliği gelişsinnn. Hayatını bana bağımlı olarak gecirmesini veya bi başkalarına bağımlı olarak gecirmesini istemiyorum. Ama son altın vuruşu yapıp SBS sınavı bittiğine göre tüm yasam sorumluluğunu ona vermeliyim artık. Düzenden, yemekten, alışverişten, ütüden, Hüseyin bey garip olan su ben oğluma bunları vericem diyorum ama ben bunları yapmıyorum biliyorsunuz değili mi? sanırım endişemin nedeni bu ben napıcam diye kara kara düşünüyorum evim suan darmadağın kafam karışık olduğunda ve endişeli olduğumda ve hiç dokunmuyorum. YEMEK yapamıyorum, evi temizliyemiyorum ve en dağınık yer de yatak odam bu her seferinde aynı oluyo üzgün ve karışık olduğumda bu oluyo. Ona öğretmem demek asında kendimin yapma isteğinin olması demek değil mi? ben geliştikçe düzeldikçe oğlumu düzeltiyorum dimi ?korktuğum gibi yemek yapmak ev temiz tutmak düzenli olmak panik olmamak da beni  korkutuyo.ASLINDA
Bu olay beni öyle kasıyo ki başarabileck miyim başaramıyackmıyım diye tıpkı faturalardan eskiden SORUMLULUK ALMAK diyelim. Bu çok komik ama öyle ama artık köşe sıkıştım oğlum bana artık anne gibi yemek yap evi temiz tut diyo ve haklı ben düzelmezsem o hiç düzelemeyecek. Artık bu hayatımdaki iniş ve çıkışları yaşamak ve bunu evime oğluma yansıtmak istemiyorum. Oğlum evim sorumluluklarım beni korkutmamalı lütfen bana yardımcı olun. 35 yasındaki olgun bi KADIN VE ANNE gibi olmak istiyorum . Görüştüğüm görücüler bana hepsi yanlızlığımı hatırlattı, bu yuzden eve giremiyorum oğlumda yok sürekli komsumdayım yada birilerini buluyorum arkdaslarımı
ha bu arada gezmek tozmek istiyorum hayatı yaşamak sanki hiç yasamamışım gibi, flört etmek ASLINDA EVLENMEK YOK cok istememe rağmen garip dimi sanırım sorumluluk alamam ki. bu yuzden kacıyorum hayır diyorum eger maneviyat yoksa yaptığım en cılgınca sağlıksız davranış ise az daha 2 es olacaktım. ama sonra vazgectim az daha sadece yine gezme tozma ve eğlence kadını olacaktım 10 gunde bir ziyaret edilen, manevi ihtiyaclarım giderilecekti sorumluluk yok ben bana verilenen le yetinecektimmm.  tek cazibesi bu değil di taabi terapide söylerim manevi yönü beni cezbetti bu devreye girince mantığım ucuyoooo. AKLIM MANTIĞIM DUYGULARIM  ilk ben sonraki ben mücadele etmekten halak oldum sonunda hayır dedim ama sanki en sevdiğim oyuncağımı mutluluğumu elimden aldılar cok mantıksız ve tehlikeli olan bu ilişki bana öyle doğal gorunuyordu ki nedenlerini sizinle tekrar teyitleşmek isterim. Ondan ayrılmak için kankamın onayına ihtiyac duydum ailemin herkesden beslenmek ve vampirleşmek zorunda kaldım tek başıma bu kararı verebilmek beni çooookkkkkkkk zorladıııııııııııııııııı.HALA TEDİRGİNİM HAYATIMDA ENDİŞELİ BU BENİ ÜZÜYO.
Nasıl asacağım tüm bunları ALLAHU ZULCELA LE DUA EDİYORUM iyileşmek için buna mecburum ben varım bi ben bi de oğlummmm. Bana lütfen yardım edin bunu tamamlıyalım uğramadım size cünkü sizden bağımsız bazı şeyleri tecrübe etmeliydim  tıpkı bi ergen gibi gezdim tozdum flört ettim garipti uyandım ayrıldım sanki suanda son asamaya hazırım KADIN VE ANNE OLMAYA davranış olarak da yemek yapmak vsss. ANNEMLERLE KONUŞTUM ben terapimi anlattım davranışlarımın nedeni buydu dedim ama anlatamadım annemi size tanıştıracağım gelecek. ANNEMLE SAVAŞ BİTTİ  artık onu seviyorum o benim annem  babamda var taabi ama onunla oğlum yuzunden aram bozuk onu yazlıktan hep kovuyo sevmiyo onu  eski oğlumun babası yuzunden. ama sanırım babamı seviyorum ama kırgınım ona güvenmiyorum  başıma bi şey gelse bana sahip çıkmaz ihtiyacımda yok zaten ben kendime yeterim ve benim ALLAHIM VAR. Şu sıkıntılarım sona ersin ki artık bu kış inşallah kitabımı yazmak istiyorum. OĞLUM YUZUNDEN VE kendimde olmayısım yuzunden çığır gibi açtığım borclara şimdi bakınca cıldırıyorum ben nasıl bu kadar sorumsuz ve sadece duygusal davrananark para harcamısım borc yapmışım ya bu çılgınlık sırf zayılıyayım güzeleşeyim diye terapi esnasında hayata küsken 700 tl borc yapmışım hep öderim nasılsa diye ama sonra bunalıma giriyorum bunu fark ettim
ben tasarruf yapmıyorum ya benim durumum cok zor ya ben nasıl yaşadım böyle ilk kez artık borç yapmak ve luzumsuz bi şey almak istemiyorum hayatım da ilk kez sizce ben ergenlikten de cıktım vegercek yasıma girdim mi ? size geleceğim bu terapi benim için yine cok önemli ama artık herseyi iyice farkındayım . Onunla karşılastım 8 yıl la gercek mi diye gercekti su halimlede onu severdim asık olurdum sanırım onu gördüm evlenmek isterdim. ama sadece artık arkadasız büyümüşsün dedi bana ondan bu onayı almak önemliydi benim için aldımda. şimdi hayatımda bi erkek isteyip istemediğimi bilmiyorum ALLAHA bıraktım saplantım da gitti evlenmek önce ben kendim ayağa kalkmalı ve yasıma uygun  yaşamayı uygulamalı başarmalıyım diye düşünüyorum . Bi başkası bunlara hayatta inanmaz ama ben bunları bizzat 35 yıldır yasadım. BAZEN DÜŞÜNÜYORUM DA ALLAH U ZULCELAL beni nasıl da korumuşşşş bir cenin olarak yıllrca yasamak. GERCEK HAYATA 2008 de dunyaya gelmekkkkkkkkk şaka gibi umarım bundan sonra kalan hayatımıııı huzurlu, mutlu, sağlıklı yasarım . Herseyle yuzleşmek, kabulenmek, cözüm bulmaya ve uygulamaya calışmak gercekten hiç kolay olmuyo canım cokkkk acıyoooo hala 1 yıl oldu ama ömür boyu böyle yaşamaktansaaaaaaaaa UYANIK  VE GERCEKLERLE YAŞAMAYI TERCİH ETTİĞİM İÇİN SİZE GELİP SONU NA KADAR terapiyi tamamlayacağım
BUNCA SEY ASLA BOŞUNA YASATILMADI İSTESEYDİİİ BENİ BÖYLE YARATMAZDIII DEMEK Kİ BİR ŞEYİ BENDE DİLEDİ HAYIR OLUCAĞNA İNAIYORUM HER ACININ SONU MUTLULUKTUR İNŞALLAH DUNYADAKİ İMTAHANIM BİTMEDEN BUNU HEP BERABER GORÜRÜZ
 
SEVGİYLE
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 11:53:12 öö
HERSEY DAHA DA ZORLASIYO



Merhaba Hüseyin BEY,
 
sanki buyuk rabbim tüm sorumluluklarımı özelikle oğlumla ilgili almam için beni zorluyo. BABAM oğlumu kesinlikle artık istemiyo onu yazlıktan kovuyorlar babam annemle bu yuzden kavga ediyo ya ben ya o diyecek kadar benim 15 yılı mı caldı bu çocuk diyecek kadar, oğlumdan nefret ediyo, annemle babam acaip kavga ettiler bende nihayet cesaretimi topladım ve anneme tamam gönder bakabileceğim dedim oğluma anneme bu izlenmi vermediğimden kadında ölümüm pahasına bakıcam dedi. ama ona azap ediyorum
 
bir türlü sorumluluk alamıyorum ama allah beni buna gittikçe zorluyo kapılar artık kapandı en son anne babam vardı onlar da bitti tek kaldımmmmmmm yani en buyuk korkumla yüz yüze bu cocuk BENİMMMMMMMMM VE ONA BAKMASI GEREKEN BENİMMMM
ARTIK KAÇAMIYACAĞIM  ne iş ne yol yorgunluğu  bahanem kalmadı artıkkk o kadar stresliyim  kiiiiiiii faturalar beni o kadar korkutmasada ki hala iş yerinde ödeme yaparken yanıma bi stajer otuturuyorummm tek basıma ödeme yapamıyorum korkuyorummm
evet evdeki fatura zarflarını acabiliyorum artık borc yapmak istemiyorum bunlar tamam ama OĞLUMA BAKMAM YEMEK YAPMAK TEMİZLİK YAPMAK ONUN ERGENLİĞİ İLE BAŞ ETMEK SUAN BANA AZAP VERİYOOO KORKUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
NASIL YAPICAM NASIL BASARICAM BEN HÜSEYİN BEYYYYY LÜTFEN YARDIM EDİN kendimde o gücü bulamıyorummm  ALLAHIM BANA YARDIMMMMMMM ET BEN VERDİĞİN HİÇ BİR ŞEYE İSYAN ETMİYORUM AMA LÜTFEN 35 YASINDAKİ BİR İNSAN OLMAYI BANA
ve öyle davranabilme gücünü ver yarabbb.BUNLA BAŞ EDEBİLMELİYİM
 
Ayrıca cok garip değil ama ne oğlum ne de ben birbirimizi görmek istemiyoruz. Dün bi cok özlediğimi fark ettim hayatımda olursa
eger daha güzel olu diye, ama iyi bir evlat olarak yetiştirebilme sorumluluğu beni korkutuyo ben daha buyudum mü? ben kaç yasındayım Hüseyin bey böyle yaşamak cok zorrrrr cok. goruntude 35 ama aslında ben kacım?Konyaya sıgınmak RABBİMDEN YARDIM İSTEMEK İSTİYORUM AMA bir yandan da yüzleşmeden gitmiyeceğim herseyi halletmek istiyorummmm
biliyorum bu uzun bi süreççç canım cok acıyo RUHUMMMM evim darmadağan evde örümcekler gezecek kadar bılaşıklar küf tutacak kadar ben o evde değilim yine o bana ben ona bakıyorum bunu birisine anlatsam ilk diyeceği şey pis kadın olcaktır bilse elimi bile süremiyorum hiç bir seye sanırım ben yasamıyorum yine uzun bi zamandır ipler nerde koptu nerde KOPTUM BEN YAAAAAAAAAAAAAA
NEDEN Bİ TÜRLÜ TOPARLIYAMIYORUM ALLAHIMMMM NEDENNNN hersey gözüme böyle buyuk gorunuyo sorunlu görünüyooo BEN KABEDE KALMAK İSTEDİM AMA YÜZLEŞİP YAŞAMALIYIM KİTABIMI YAZBİLMEM İÇİN TOPARLAMALIYIM ama bi taraftan da sona yaklaştığımı biliyorum sanki bu sonnnnnnnnn hamle diye düşünüyorum YANLIZ KALMAYI BASSARDIM ÖĞRENDİM HAYATIMDA Bİ ERKEK OLMADAN YASIYORUM AMA SIRA EN ZORUNDA SANIRIM BEN VE OĞLUM VE SORUMLULUKLAR işkence vermemeli zevk vermeliii
 
NEYSEEEEE KAFAM DELİNECEK RUHUM DELİNECEK YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE ALLAHA EMANET

11 Eylül 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 11:56:09 öö
EVLİLİK‏


11 Eylül 2009

HA BU ARADA Hüseyin bey
 
almanyadan kuzenimin eşinin abisi beni istedi görücü usulu msn de görüştük adam atalayıp almanyadan beni görmeye geliyodu
sartlar gayet uygun adama olmadık işkenceyi yaptım özellikle özelikle din konusuna girip ona ben cok koyumusum izlenimini verip kacırdım adam ben anladım anlayacağımı dedi, sonra aileler bi daha ısrar etti tamam dedim sonra düşündüm birdaha bir suru baga-hane buldum ve gelmeyin dedin
 
ASLINDA BEN CİDDİ BİR EVLİLİK OLDUĞUNDA TÜYÜYORUM önce evet diyorum deniyorum sonra kacıyorum .... GİBİ  medineli gibi ve diğerleri ama sadece 8 yıl suren ilişkimde kacmadım ve onunla evlenmek için can attım acaba teklif etse evlenirmiydim sanırım hayır  mı? yani ben evliliğe hazır değilim ki evlilik de beni korkutuyo 2 es işime geliyo cünkü sorumluluk yok değil mi anlıyacağınız ben cok istediğim evliliği sanırım artık istemiyorum aklımdan gecmiyo artık cünkü korkuyorum
 
bu da bilmediğim bi şeydi öğrendim ben önce allahın bana verdiği sorumlulukları gercekleştirmeliyim ki ondan sonra belki o lutfederse olur yoksa ilk evliliğim gibi kabusa döner
bunuda belirtmekte fayda gördüm

11 Eylül 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 12:01:54 ös
DOSTUMU KAYBETTİM BAŞIM SAĞOLSUN‏




"Boğuluyorum ......., lütfen sende üstüme gelme..
Sana kırgın falan degilim,ama ben dostlugumuzdan çok yoruldugumu farkettim..
Hayatım yeterince zor,daha da zorlaştırmazsan sevinirim.
 
Allah herzamn yardımcın olsun,ama benden buraya kadar...
Cevap yazarak lütfen bu konusmayı uzatmayalım..
Tesekkürler"

 

--------------------------------------------------------------------------------

DOSTUM ARTIK BENLE KONUŞMAK İSTEMİYORSAN BİLEYİM ONA GÖRE ARTIK RAHATSIZ ETMİYEYİM OLUR MU
YADA BİR SEY OLDUYSA HABER VER LÜTFEN AMA BENİ BÖYLE MUALAKTA BIRAKMA
KONUŞMAK İSTEMİYORUM DE BİŞEY DEEEEEEEEE
 
KIRILMAN DA BOSUNA SEN BANA NE ANLATIYOSUN Kİ ARTIK HEP AYNI ŞEYLER DİYOSUN VE HİÇ BİR SEY SEN BANA ANLATMIYOSUNDA BEN ANLATMAYINCA NİYE BOZULUYOSUN ANLAMIYORUM Kİ


25 Eylül 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 12:05:42 ös
TEKRAR MERHABA‏

 

05 Ekim 2009 





Merhaba huseyin bey tekrar,
 
nedenini bilmiyorum ama bayağı bi zorlandım size yine yazmadan önce, ama size gercekten cok tesekür etmek istiyorum,
eger profesyonelce davranmasaydınız düğününüzdn bahsediyorum sanırım terapi belkide biterdiii. çünkü siz aradıktan sonra elimde olmadan o kadar içili içli bir cocuk gibi ağladım ki anlatamam size ki, gayet neseli bir şekilde nikahtan dönmeme rağmen.
evet beni babam, anam , arkadaşım, kardeşim, dostum,oğlum  vsss artık size neler yerine koyduğumu sırayla hatırlamıyorum beni TERK ETMEMİŞTİ ben butun gucumu toparlayıp nikaha geldim acaba benim doktorumu elimden alacakmıydı aramıza girecekmiydi tedavi sureci bitmeden. o yuzden tıpbi anlamdaki  profesyonel davranışınızdan dolayı sizi tebrik ederim. beni doğru teshiş etmişsiniz.
 
ağlamnın ardından içimi bir huzur ve guven duygusu kapladı ve evet sonuna kadar gidiceğim inş deim bu sureci tamamlayacağız beraber ve ne eksiğim varsa  tamamlamış olarak cok guclu ve donanımlı olarak hayata devam edeceğim.
 
yani  bu terpiyi kurtardınız sağolun,
pek cok değişimler yasıyorum ama tam olarak suanda daha size bunu ifade edemem,
 
dilerim ALLAHTAN ESİNİZLE COK MUTLU, BAHTİYAR MESUT OLRSUNUZ

05 Ekim 2009 
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 12:09:09 ös
KABULLENMEKKK






Huseyin bey,
 
sanırım tüm bu son yasadığım bütün olaylar gercek manada teslim olmama ve hayatımın olduğu seklini kabullenme ve bununla barışık yasamaya beni boyun egdırdı şimdi bana gore ben gercek anlamda rabbime secde ettim, tevekkül ettim bundan öncekiler sanırım sadece kendimi kandırmaktan başka bir sey değilmiş.
 
HATTAA EN KÖTÜSÜ GİZLİ ŞİRKTE OLDUĞUMU FARK ETTİM VE TOVBE ETTİM.
Mevcut hayatımda bulunan  herseyden hoşnutsuzluk duymam , hatta gizlice kalben üzülmem, hatta vazgectim ben artık duada etmicem demem hepsi bi bakıma ona kafa tutmak ona itiraz etmek değil miiii? ona ortak koşmak değil mi, hayır böyle olmasın bak allahım ben böyle olsun isterdim, veya niye boyle olmuyo demek şirk değil mi bu da gunahların EN BUYUGU DEĞİL Mİ GİZLİ ŞİRK
taabi bunu rabbimin fark ettirmesi olmasaydı halen boyle yasamya devam edecektim. Şükürler olsun ki
ALLAHA fark ettim şimdi tek temmenimmm herseyi ona bırakmak ona tevekkülü bir şekilde ondan herseyin hayırlarını isteyerek uzerime dusen ödevlerimi ve sorumluluklarımı yasamak.
 
işim var, o zaman calışmalıyım, bi oğlum var ona bakmalıyım, karsıma cıkan supriz imtehan ve gorevleride vermeye calışmalıyım o benden suanda bunları yapmamı istiyor.
Ne dunyayı fetrh et diyor git beni anlat, neden gıt butun ilim kitraplarını git devir demiyor ben bunu istesemde kiiiiiiiii ianılmaz istedim sizde biliyorsunuz. olmadı şuanda ki MEVCUDU KABULLENDİMMMMMMMMMMMMMMM  ve  gercekten huzur ve sukut içinde bunu yaşıyorum.öyle yada böyle PATRON O  bense bir işciyim bana verilen işi yapıcam hayalimdeki işi soyleyip durmak soylenmek durumu dahada kotu yapacaktır yada işden bile atılabilirim . Ama ben calısırda sesizce işimi yaparsam o takdir eder belki beni MÜDÜR yapar kim bilir buda onun lutfu olur. ZAM İSTEMEK YOK ŞİKAYET YOK kalben de bedenende ona dusenm gorevleri yaparak kendi imtehan sahamda onun bana uygun gorduğu bolgede imtehanımı vermeye calısıcammm onun yardımı ile inşallah
 
EVET SON durum buuuuu

05 Ekim 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 12:17:57 ös
ALLAHU ZULCELALE TESLİM OLMAK VE RAHAT ETMEK‏
 

Merhaba Huseyin bey,
 
bütün gücümle Allahın bana vermiş olduğu asıl görevimi yapmaya calışıyorum, yani önce anneliğimi yemek yapmaya başladım 1 haftayı tamamlıyacağım inşallah, evimide ilk kez haftayı tamamlayacak sekilde düzenli tutmayı basardım.
 
Biliyorsunuz bundan önce yapamıyordum haftayı çıkarıyordum sonrasında faciaaa.
 
YEMEK YAPMAK BANA O KADAR ZORRRRRR O KADAR İŞKENCE GİBİ GELİYODUKİİİ, sanırım annemin bana kızım baban oğlunu ve senide artık evimize sokmuyacak ve artık sana destek olamıyacağım dediği an, ve yazlıktayken artık kızım al şu yuku sorumluluğu üzerimden dediği günden itibaren, ve en önemlisi asıl görevimin imtehanımın evladıma bakmak olduğunu iyice kavradığım GÜNNNN.
Ona şevkat vermem gerek, önce onu eğitmem gerek, önce ve önce O herkesden öncelikli hizmetim benim o bunu kabullendiğim ve görduğum gün basardım inşallah,  1 saatde 4 -5 çeşit yemek yapabiliyorum biliyorsunuz benim sorunum yemek yapmak değildi, yemek yapamamam piskolojimdi nedenini siz biliyorsunuz ben değill, terapide bir daha bunu konuşursak sevinirim.kalıcı olsun istiyorum çünkü.
 
İkinci öğerndiğim sey bana uygun gördüğü iş , muhasebecilik yada finansman her neyse bu işi asla yapmam demiştim, aslaaaaa
memur olmam demiştim ve kendi şirketimden sonra bu oldu. Bir imtihan surecinin tam içinde olduğumu da goruyorum ve artık şikayet etmeden işimi yapıyorum ve yeni bir iş arayısına girmiyeceğim, çünkü bu maasla asla gecinemiyecem derdim ama onuda kabullendim borç harc hamd olsun kimseye muhtaç değilim.Helal yoldan kazancım var hamd olsun gelecek kaygısıda artık tasımıyorum, yok evim yok, yok emekliliğim ne olacak panik değilim artık çünkü biliyorum kiiiii
ALLAHU ZULCELAL zaten herseyi benim için pilanladı belki emekliliğe gıdemem ömrüm bile yetmezz bu gerceği de kabullendikten sonra geçmişe bakmıyorum geleceğe kafa yormayıp SADECE  BU GUNU YAŞIYORUM ÜZERİME DUŞENİ KUL, İNSAN VE ANNNE olarak yapmaya calışıyorum.
8 milyar maaş aldım da ne oldu hepsi gitti ,biriktirdiklerimde e öyleyse o ol derse zaten olacaktır olmazsada elimdeki bile gider boşuna bu dunya için kalbimi,beynimi ve ruhumu yormak artık anlamsız.
 
BORCUMDA VAR ama biliyorum ki o 50.000,- TL bana bir seferde ödetti bir hayır sever geldi ve ödedi, ona guvenir ve tam teslim olursam zaten herseyi o ayarlıyo.
 
3- konu ise YANLIZLIĞIM en buyuk korkum yanlız kalmaktı ,onuda kabullendim artık, zaten onun istediği de bu değil miydiii?
onunla baş başa kalarak onun varlığını tamammen hissetmem değil miydi? ASLINDA YANLIZ OLMADIĞIMI GORDUM HERSEYİME YETEN BİRİ VAR RABBİM.
4- hayatta en buyuk dileğim EVLİLİKDİİİ artık ondan da vazgectim çünkü o da nefsimden dii
 
nefsimin tüm isteklerini terk ettimmmm.
 
VE KENDİMİ TAMAMEN GEC DE OLSA KALBEN RUHEN BEYNEN , ONA BIRAKTIM SANIRIM BUNU TAM MANASIYLA YAPTRIĞIM GUNDEN BERİ TESLİM OLDUM
 
VE NİHAYİİİİİİİİİİİ SONA GELDİMMM ARTIK HUZURLUYUM TUM KONTROL ZATEN ONDAYDI BENDE ONA BIRAKTIM.
 
VE RAHAT ETTİM HERSEYİN EN HAYIRLISINI O BİLİR GONUL KOYMADAN ONA BIRAKTIM
 
 
08 Ekim 2009



Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 12:19:55 ös
PERİKIZINDAN KURTULMAK‏

 

HUSEYİN BEY,
 
 
Merhaba tekrar ya lütfen periyi nasıl kontrol ediceğim yardım edin onu yok edemeyiz o var cunku seviyorum da onu
 
ama arada bi beni kontrol den cıkarıyooo, sanki o benim nefsimin azgın tarafı kontrol edemediğim
en zayıf yonumden de imtehan oluyorum ve biliyorsunuz peri kızı ucuyoooo ben onu tutmaya calışsamda canım cıkıyo , lütfen buna bi çözüm bulalım
 
saygılar
p....n

12 Ekim 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 12:29:02 ös
Perikızını teslim almak, üçünü birleştirmek




Huseyin bey, hayırlı sabahlar,
 
 
sanırım size sabah sabah yazmamdanda anlaycaksınız ki ; çok önemli bir şey yasadım.
dün gündüz ve hatta gece boyunca peri kızının kontrolu altındaydım yani diğer tabirle azgın nefsimin, herseyi bana hoş gosteren , bosver diyen, önemli olan senin mutluluğun diyen, bencil, ve sadece kendi egosunu tatmin etmek isteyen ve bunun karşılığındaysa her turlu inşa edilmiş olan guzelikleri allahın emirlerini ve yasaklarını delecek derecede, hiç makyaj yapmayan ben dun hafifde olsa makyaj yaptım. ki kaç yıldır yapmıyorum 1000,- tl yr yakın tum makyaj mazemelerini ben cope attım ve orada nefsimi terbiye ettiğimi duşunurken ansızın gelip bana neler yaptırıyor. Çok şükür elhamdüullşlah buyuk gunahlara  elbetet meyl etmedim. ama azıcık bir taviz insanı nerelere göturebilir.Sigara içmezken sigarada içmeye basladım vsss buna benzer eski hayatımdan kalma tüm minik alışkanlıklar birden mantar gibi peri yuzunden ortaya cıktı.
 
Ve bıraksam daha bana neler yaptırır,en zayıf tarafımdan beni vurmasına artık izin vermiyeceğim dün periyle konuştum artık bu son dedim, bana birdaha yanlızsın deme çünkü ben yanlız değilim benim allahım var dedim, ben anneysem sende annesin dedim bunu kabullen artık, memur olmayı  bekar olmayı evlenmemeyi vs benim çok istediğim ne varsa olmamasından dolayı ki hoşnutsuzluktan vazgec dedim ben ve benden sonra ki doğan o ,biz mutluyuz sende bize uy artık uçma yeter dedim. Ucarak nefsinin peşine koşmak bu zamana kadar bize ne kazandırdı , seni dinlediğim her defasında canım yandı, ve gunaha girdim Rabbime rızaya giden yola değil onun azabına neden olacak seylere vesile oldun. Dedim ne zaman dinlesem gecici bir mutluluk yasadım ve ardından da hep ağladım pişman oldum artık böyle davranmak istemiyorum dedim.
 
Aynanın karsısında onunla konuştum ve dedim ki ya bize uyarsın hayatın gerceklerine ve rabbinin rızası için cabalarsın bizim gibi, yada seni yok etmek zorundayım nefsi yok edemem ama yasamak için onada ihtiyacım var periyede taabi o yasam dolu cunku ama rahmanı ve gercekci olaylarda artık devereye girecek. Beni mevcut bulunduğum yasamımdan tamamen sokup alıp goturecek sekilde değil, belki bir paatyadaki guzelliğie bakarken ki sevinci vermek için.
 
Beni ve onu cok ağlattı dedim artık buraya kadarrrrrrrr, ben yokkum biz yokkuz , artık dedim boyle davranmana gerek yok uçmana yani bitti dedim tüm ACILAR gecti, sunda da olsa zaten allahu zulcelalle beraber bunu daha rahmani bir sekilde aşabiliriz çünkü senin yöntemin beni daha cok acıya, gunaha, yanlışa, ve dibe sürükledi başka bir işe yaramadı. BAK BEN BİR AİLEYİM Bİ EVİM VAR VE OĞLUM BEN BÖYLE MUTLUYUM Rrabbim var ya gel bizle ol Yradılış amacımızı gercekleştirelim, Ölmeden ölelim, ve ölmeden ona kavuşalımmm, yada dedim gitttttt bizi rahat bırak BİZ böyle cok huzurlu ve mutluyuz.
Senin dediğin yolları denedim ama hep ağladım önce gecici bir sure iöin guldum ama sonrası, senin verdiğin yolda hiç bir sey yok
gecenin bir vaktı aynanın karsısında konuştum:
 
SONUÇÇÇÇ gercekten artık peri de gercekleri kabullendi, beni daha fazla sürükliyemeyeceğini anladı, anne liği ve yanlızlığı kabullendi,mevcut durumu o da benim gibi kabullendi ve nefsimin  en azgın yanıda teslim olduuuu. Çünkü ben gercekten onu istemiyorum artıkkkkkk.ŞUanda benim rehberliğimde 3 ümüz berberiz ve aynı şeyi istiyoruz Allahu zulcelalinnnnn aşkını ÖLMEDEN ÖLMEYİİİ.
 
Belkide doğumumdan sonra( manevi) olarak başardığım ikinci en zor seydiii bu ,dizginleri elime alıp nefsimin üstüne çıkıp binmem ve onu benim yonlendirmem, periyi yok etmeden kontrol altına alabilmek, hep kozlarını bana oynadı, yanlızsın, boşver, oğlun bekler vsss seninde hakkın mutlu olmak gibi gaza getirip getirip ,yanlış şeyler yapmama azdaha vesile olacaktı yanlış ilşkiler ve evlilikler belkide......
 
Şuanda daha sakinim BEN ruhum, vijdanım, ve aklım ve 3 ümüz aynı istikamete ve aynı duşunceye sahibiz...
 
NİHAYET umarım bundan sonraki yaşamımda kurduğum kaleyi içerden yıkacak duşmanı teslim aldığıma gore sabit ve samimi ve sıddık bir sekilde dunya hayatımdaki gorevime devam ederim.
 
Sevgiiiiiii ve Muhabbetleeee kendime


14 Ekim 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 12:34:52 ös
savasdan cıkmak‏



Hüseyin bey,
 
bugun kendimi gercekten cok yorgun hissediyorum, bi o kadarda durgun, ve kafaca rahat ama bi o kadarda üzgün,
Üzgünlüğüm sanırım acaba perkızı olmadan mutlu olabilcekmiyim.
 
Sanki o olmazsa hiç hayattan zevk alamıyacakmısım gibi geliyo, içimden bana diyo ki bak beni ıslah ettin, frenledin, hapsettin, azarladın kızdın hadi bakalım gor ne yapacaksın. Taabiki ona kulak asmıyorum ama  ister istemez de biraz huzunluyum, herseye ragmen onun cılgınlığını deli doluluğunu seviyodum. GERCİ BUNU YİNE YAPABİLİRİZ HAYATTAN ALLAHIN NIMETLERİNDEN YİNE ZEVK ALABİLİRİZ ama kalıcı hasarlar almadan inşallah.
 
Bu karara varmamın en buyu nedeni biliyorsunuz o evlilik teklifine az kalsın evet diyecektim bunun nedenide peri olacaktı, sanırım
peri ile ben ruhum , vijdanım, aklım, surekli bi o bi ben gel gitler yasadım ve sonunda ben kazaandım.Doğruyu ona zorla gösterdim kabullendirdim ama bu ser bana hayır getirdi ve ben periyi artık teslim aldım eni yönlendiremiyecek artık inşallah
 
HAYTTAN YİNEDE ZEVK ALABİLECEĞİM diye duşunuyorum daha kalıcı ve sağlıklı olacak en azından peri zaten bir anad inanılmaz bi çıkış yapar gokyuzune kadar çıkar, ve ondan sonrada beni tepe aşağı aşağya atardı ve param parca olurdum,taabi bu küçük bi çocuk periydi kendinide pek koruyamıyan , hayır diyemeyen bir peri o yuzden de zararları cok buyuk oluyordu.
 
Şimdi 35 yasındaki olgun bi kadın olarak bunu daha net gorebilyorum, sanırım anca kendimde o gucu bulabildim,periyi kontrol altına alabilmek için bayagı bi zaman gerekti sanırım 1 yılın sonunda bunu sizinle başarabildik, bu en tehlikeli yönümdü beni uçuranda o değil miydi zaten ?
Uçucağım yine elbette ama mantıklı, kontrollu, ve sadece allahu zulcelale ruhen 7 kat yukarıya sadece orada bunu yapmak isterim dunyada uçmaya gerek yok.sonuçlaraı kötü oluyo.
 
Bundan sonraki hayat surecim gercekten artık, mantıklı, gercekci, huzurle, mutlu, sağlıklı olsun istiyorum. Durumumu daha cok kötüleştirecek bir karar vermek istemiyorum artık anlıyormusunuz Hüseyin bey!!!!!!
 
siz sadece dinliyorsunuz belki ama benim canım acıyoooooo, ruhum, kalbim ve herseyimm ayağa kalkamıyorum dibe vuruyorum ondan sonra . O yuzden terpide şu peri işini tamamen bitirelim ana konumuz bu olmalı .
 
Ve ayrıca ifade ettiğim üzere, BEN, BİZ PERİDE DAHİL ARTIK BUNA ŞUAN Kİ MEVCUT DURUMDAN MEMNUNUM.
 
sadece karşıma yeni bir alternatif geldiğinde allah tarafından taabiki değerlendireceğim değil mi? ama Ben olarak deüerelendireceğim periyle değil ucarak değşl, gercekci sağlıklı ve mantıklı olarak elbette. Sanırım bundan sonra bunu yapabileceğimmm.Uçmamayı nacak bu şekilde basarabilirdik yoksa su cok ovduğunuz dostun dediğiniz sahısla değilll. beni dinlemekten aciz olan, hatamla doğrumla yanlışımla beni kabul etmeyen gercek olmayan yalancı dostla değillll. bir daha ki sefere lütfen beni baska kişilere yönlendirmeyin ihtiyacım yok benim , bir tek sizle konuşurum O kadar........................

 14 Ekim 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 12:37:10 ös
oğlumla ilgili son durum‏


 
Hüseyin bey,
 
terapi yaklaştığı ve bu evlilik sureciniz nedeni ile bayağı bi görüşemedik, terapi öncesi her zaman ki gibi size ifade etmek durumundayım bunları daha sağlıklı bir iletişim için.
 
Oğluma sizinde tavsiye ettiğniz üzere, tüm gucumu harcıyarak müdahale etmemeye calışıyorum, okula gec kalıp kalmadığını genel müdür yardımcısından öğrendim, ve ona tavsiye ettim lütfen onunla konuşun dedim, sanırım işe yaradı çünkü , guzel bi şekilde konuşmuş hoca artık daha cok dikkat ediyo.
2-  sorunumuz biliyorsunuz ki bir türlü ödev yapma alışkanlığı yok , ben yap dediğimde dayanamadım dedim yapmadı ama okulda yapıyomuz bu konu hakkında bana ne tavsiye edersiniz.
3- sorunumuz erken yat diyorum inadına gec yatıyo
 
bende dedim ki 23:00 de yatacaksın yoksa televizyonu kaldırırım  dedim bana ne  diyo, kurallara uymazsan babanın evine diyorum bana  ne diyo, tehdit mi ediyosun diyo, ben liseye gectim karışamazsın diyo, bu sefer iyi yolu deniyorum ve diyorum ki bak sağlığın için yine tık yok.
4- sorunumuz biliyorsunuz ben evi 2 haftadır duzenli tutuyorum ondan da aldığını yerine koyması iin surekli uyarıyorum ama yapmıyo ancak cok bağrıcam çağırıcam ondan sonra ya bağırmadanm çağırmadan bunu nasıl yapıcam kararlı bi şekilde ona bunu söylüyorum yada neyi eksik yapıyorum anlamadım ben .Bu sefer bana küfretti, el harekti ile elimi tuttu zor durdurdum bana anne senin yuzunden kadınlardan nefret ediyorum dedi bana bu cumleyi sarf etti bu beni çok korkuttu ben birşeyleri hala yanlış yapıyorum lütfen bu konu üzerinede konuşsak
5- hala tembel ve sorumluluk sahibi değil neyi nasıl yapmalıyım

yardımcı olursanız


14 Ekim 2009


Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 12:40:12 ös
 PARAZİT‏


14 Ekim 2009


Huseyin bey,
 
merak ettiğim su bize  imtihan sureci içerisinde parazitler de sunuluyo ama onun parazit olup olmadığını anlammız lazım.ona gore korunacağız elbette, ama bazen gercekten cok zayıf olabiliyorum bu yanlızlık durumum gibi o zaman parazitler sızabiliyo işte, allahtan eskisine nazaran az zarar goruyorum ama sanırım periyi hallettiğime gore bundan sonra bunlara izin olmuyacak allahın izni ile.
Ama ölene kadar parazitler hep saldıracaktır, sağlıklı bir birey ve allahın izni ile ancak bunlardan korunulanabilir. Zayıf yönlerimide
Nefsi mutmain, Allahtan gelen herseye razı olan nefis le yani şuanki durumumla  bas edebilirim ve nefsimin seytanın ve zayıflığımın yanlızlık gibi kavramlardan zarar görmem .
 
Suanki mevcut durummm, taabi imtehan devam ediyo ederkende fazla etkilenmeden inşallah imtehanları verebilmek şükür, sukut, sabır ve takva ibadet ve zikirle  gunleri hangi gune kadar bilemem ama  ömrü tamamlamak.
 
Bu sureci gecerken bayagı yoruldum ve canım acıdı sanırım hayattaki en önemli safha bu olduğu için kendim bu konunun üzerine çok durdum sizide taabi bu konu üzerine çok tuttummm. Ama bunu sindirdiğimde ve hayatıma uyguladığımda basaracağımmmmm
 
18- Nefsi mutmainne
4- Nefsi mutmainne'nin (tatmin olan, doyuma ulaşan nefs kademesi) aklanması ve ruhun 4 üncü gök katına ulaşması
Ne zaman bir insan, nefsinin kalbinde 4 tane yüzde 7 kalıcı nur oluşturursa o kişinin mutmain (tatmin olan, doyuma ulaşan) bir nefse sahip olması sözkonusudur. Ruh da 4. gök katına kadar yükselmeye başlar. Kişi ne zaman nefsindeki hırs adı verilen afeti yenerse mutmain olur ve Allah'ın verdiğinin kendisi için yeterli olduğunun farkına varır.
Sahip olduğu eş, iş vb her türlü hayatla ilgili objenin kendisi için en ideal en optimum olduğunu fark eder. Kalbi tatmine ulaşmıştır. Hırsı bitmiştir. Ayrıca artık kalbine Allah aşkı dolmaya başladığından salik son derece mutlu bir devreye girer.
Bu devrede gözlemlenen en genel söylem: "Rabbim verse de güzel vermese de güzel"

89 / FECR - 27 : Yâ eyyetuhen nefsul mutmainneh(mutmainnetu).
Ey mutmain olan nefs!

 14 Ekim 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 12:42:53 ös
BAŞA CIKAMAMMAK‏
 

Merhaba Huseyin bey,
biliyorsunuz benim için hersey daha cok yeni annelik,kadınlık vs hersey  ama en zorlandığım konu taabi ki annelik,
Annelik de en zorlandığım konu otorite olmak ve kararımı ona direk iletmek ve kararlığımda sabit kalmak.
 
yarın geldiğimde özelikle de oğlumla ilgili olarak  kuralları koymak ve nasıl uygulatacağımı öğrenmek istiyorum.
yat diyorum yatmıyo, ders diyorum sallıyo akşamları hiç bir sey yapmıyo internet kafeyede gidiyo okulada gec kalıyo halaaa.
 
HA buarada iyi olan sey su haftada 3 gun gec  kalacağına okula sanırım 1 indi müdür yardımcısını soktum araya o konuştu onunla
2 inci iyi olan bi şekilde ödev yapıyo evde değil ama tenefüslerde okulda boş derslerde
3 - sınıfta kalmak istemiyorum ben diyo
4- okulunu ve öğretmenlerini çok seviyo
5- evi temiz gormek istiyo bana hafta sonları yardım ediyo
6- 1 kez pazara gitti  ki bu ayda faturaları ona ödeteceğim yani sorumluluk vermeye calışıyorum
7- ama aldığını hala yerine koymuyo
8-hala benden bişey istiyo su getir yemek ver yapmamaya calışıyorum en azından artık itiraz etmiyo tamam yapıcam diyo ama sallıyo
9- evde ben olmadığım zaman yani işteyken eve gelip yemek yemiyo ısıtamazmış ve sokak  yemeği yiyo bende sanırım artık ona para vermiyeceğim ki evden yesin  yada başka bi öneriniz var mı
10- anne bana baskı yapma diyoooo peki akşam yatmıyo televizyon seyrederken koltukta uyukluyo üstü çıplak napim müdahale etmim mi okulada gec kalıyo bırakim bunu tercüme etsin öyle mi ?
11- kadınlardan nefret ediyorum senin yuzunden diyo sucum cok konuşmak ama hiç bir sey yapmıyooooo nasıl bi denge kurmalıyım anlamadım kiiii EKSİĞİM NE NEYİ YANLIŞ YAPIYORUM ÖĞRETİN ARTIK LÜTFEN SUNU  BANA  anlatıyosunuz ama ben uyguluyamıyorum
sanırım bu sefer daha başaraılı olabilirim. Dibe çöküşlerimi daha az yaşıyorum çünkü daha çok oğluma ve hayatıma konsantre olmaya calışıyorum, ki bu donemde biliyorsunuz bir yandan da kendimi  yanlış birine kaptırmama cabam var. ama periyle hallettik artık bu kirizler ve geriye donuşler olmıyacak inşallah
neyse oğlum bana diyor ki; anne evi temiz tut, yemek yap, yapıyorum 2 haftadır fire yok ama o yan cizdi yemiyo ve evi dağnıkm tutuyo, bak oğlum bu böyle olmaz dedim  tamam diyo, ama gerisi yok,
 
KISACA KAFA ŞİŞİRMİYEYİM BEN SÖZÜMÜ NASIL GECİRECEĞİM, CEZA ÖDÜLLEMİ, SINIRLAMAYLAMI , BASKIYLA MI  BASKIYI İSTEMİYO, bunları konuşalım yarın saat 10:00 da ordayım inşallah
 
umarım su yazdığım tüm sorunları çözeriz özellikle peri, oğlum, vsss


16 Ekim 2009
 
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 12:46:04 ös
GENEL BAKIŞ‏

16 Ekim 2009

Hüseyin bey,
 
genel olarak bakacak olursak aslında bayağı bir yol katettik, özelikle periyi halledersek geriye sanırım pek bi şey kalmıyo oto kontrol bende olursa, yüksek uçuşlarım olmazsa, anneliğin otoritesini yaparsam, dibe vuruşum kalmazsa ki kalmadı,
 
ALLAHTAN BAŞKA HİÇ KİMSEYE KENDİMİ MUHTAÇ HİSSETMEZSEM
YANLIZLIĞIM VE BUTUN İHTİYACLARI GİDERECEK OLANA SIĞINIRIM VE TEVEKKÜL EDERSEM Kİ EDİYORUM.
SUS PUS Bİ ŞEKİLDE SESİZCE AŞKIMI RABBİMLE YASARSAM
BANA VERDİĞİ GÖREVLERİ YAPARSAM
GERİYE SADECE SUREMİ TAMAMLAMAK KALIYOR BU HAYYTA
İSTEKLERİMİDE BİLİYO ZATEN İSTERSE LUTF EDER İSTEMEZSE ETMEZ
 
YASA VE GÖR

 

KISACA  HZ ŞEMS TEBRİZİ NE DEMİŞ

 

Hakk'ın karşına çıkardığı

değişimlere direnmek yerine,




 

 teslim ol…

 

 Bırak hayat sana rağmen değil,

 seninle beraber aksın. ''Düzenim

 bozulur, hayatımın altı üstüne gelir'' diye endişe etme.

 

 Nereden biliyorsun hayatın altının

 üstünden daha iyi olmayacağını?

 

 

 

Mutlaka berber bi değerlendirme yapalım, ama sanırım tablo bu



16 Ekim 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 01:05:32 ös
ALLAH İÇİN KENDİNİ FEDA ETMEK‏
 
 
Merhaba hüseyin bey,
 
uzun bi zaman oldu ve biliyorsunuz bu sürecte ben ben olmaktan cıkıp, sanırım yok oldum bir ben yok artık sen var;
onda bir olmak var onda 1 olabilmek içinde ben'in ortdan kalması gerkiyordu..........
 
Sanırım RAB ona kavuşma isteğimi değerlendirdi ki bana en sonnnnn yanmamı yangınımdan kul olup korrrrrrrrr haline gelmemi sağladııııı hayatımda ki hiç bir şey canımı, ruhumu, benliğimi beynimi,vijdanımı,KALBİMİİİİ tüm manevi zahiri ve batini değerlerimi bu kadar acıtamazdı en sevdiğimle sınandımmmmmm, hayatımdakiiii en SEVDİĞİMLEEEEE, ne deli , ne divane, ne mejnun, ne berduşşşdum ne yerde ne gökteeeee, artık ben benden ya vazgecmeliydim yada herşeyi inşa ettiğim herseyiii kaybetmeliydim.
 
Fakat kaybedeceğim sey sadece dunyamıydı dunya olsa kimin umrunda kiiii, ahiretimi ONUUUUUU kaybedebilirdimmm RABBBBİİİ
ya bu yolda sadık, sıddık, ve samimisinizdir yada hiç bu yola girmemişsinizdir zaten kendinizi kandırırsınızzz.
 
Ben be gaffilll sanırdım ki çok cektim, cok piştim nerde be gafilim nerdeee yasadığım bu son süreççççç nefsimin tüm isteklerinden ÖZELLİKLE HAYATTA İSTEDİĞİM EN COK EVLİLİKTEN VAZGEÇMEME neden oldu ve elbette kiiii herseyden dunyevi her türlü istektennn kalben mutmain olarak vazgecmeme ben Allahtan razıyım tek dileğim onun bende bir gun razı olması artık.
 
Bu saaten sonra yaprağın bile onun izni olmadan düşemiyeceğini sadece kulak la dinlerken bunu kalben yasayarak ve tasdik ederek kabullenmek coookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canımı da yakmış olsa bunu bana yasatığı için ona hamd ve şükür ediyorum.
sadece artık bugunu yasıyorum ve belki acaba sabaha cıkarmıyım Rabbim diye rica da bulunabiliyorum her zaman ümitle korku arasında onun lutfunu nurunu niyaz etmekten baska bi temennisi olmayan bu garip, ve fakir kul onun katında ki kabulunu bekliyerek zengin olmayı duşunebiliyorum ve buda bir ümit sadece bir ümit olduğunu biliyorum çünkü o bunuda ancak lutfederse verir.
Nefsime ASLAAAAA güvenmiyorum en sağlam imanla kuşatılmış kaleleri bile devribilcek gucu olduğunu gormek beni inanılmaz korkuttu ''YA RABBBB beni nefsimle  göz kapayıp acıncaya kadar bile baş başa bırakma '' DEMEKTEN VE NEFSİMDEN ALLAHA SIĞINMAKTAN BAŞKA YOL YOK.
 
ALLAH KUL KENDİNİ FEDA ETMELİDİR DER AYETTE AYETİN ADINI BİLMİYORUM RADYO DİNLERKEN DUYDUMM kulaklarıma inanamadım.Evet biz beni ortadan kaldırmadıkca, en sevdiğimizden ,en cok istediğimizden vazgecmedikçe,ona tam teslim olmadıkça, ona tam guvenmeyip tevvekül etmedikçe,korku, ve panik halinde yasadıkca,pilan kurdukça, kendi başına bir şeyle yapmak için debelendikçe,şükretmedikçe, sabretmedikçe, DULARIMIZI İSTEMEKTEN DUNYEVİ ARINDIRMADIKÇAAAAAAAAAAA
 
kendini feda etmiş sayılmazsın feda etmezsende ona kavuşamazsın En buyuk duşmanı Egoyu yani nefsi, yani BEN olmayı feda etmedikçe o sende var olmaz,ikisini aynı anda isteyemezsin o lutfederse zaten sana dunyalığıda verecektirrrrr.
 
 
Hacca yazılmaya karar verdimmm, artık esden vazgecdiğime ve beklemdiğime göre bana verdikleriyle yetindiğime ve bu seurecei yaşayacağıma göre ki;sabaha cıkarmıyım onuda Allah bilir hacca ben niyetlendim umarım nasip eder
 
İsra suresi 85 ayet der ki;
 
Kullirruhu min emri Rabbi !
De ki;Ruh Allahın emrindedir öylese onun verdiklerini kabullenip suremiz dolana kadar vakti onun rızasını kazanmak için harcamak ve hayıflanmayı bırakmak gam ve telasdan kurtul ki huzur bulasınnn .............
 
Bu satırları yazmak cok kolay görünsede  bilmenizi isterim ,ki her bir harfini göz yaşı ile yazdımmmm,
 
 13 Kasım 2009
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 01:11:01 ös
ONDAN GAYRIYA MEYLETMEMEK‏





Merhaba Hüseyin bey,
biliyorsunuzdur sizde artık Rabbim mutlaka gecen sürec içersinde beni eğitiyor, terbiye ediyorrrr elhamdülillahhh,bedeli ve acısı elbette cokk oluyor ama sanırım ondan başkası da beni eğitemezdi kulun demesiyle olacak şeyler değil.
herseyden vazgecirdikten sonra, nefsani terbiyeyi verdikten sonra öyle bir hal alıyor ki insan sadece ve sadece ona meyil ediyor gönülde, nefsde, bedende ,akılda, bundan önce sadece kalbimle, ruhumla ,aklımla yol aldırırken şimdiki yolculuğumda nefsin arzu istek ve şevhetlerinden de arındırdıktan sonraki yolculuğum devam ediyor.
 
Evliya olma isteğimin bile nefsani olduğunu fark ettiren de O, bu bile bir şart koşma, ve karşılık beklemee hakiki kulluk hiç bir şey talep etmemektir,ancak  O ihsan ederse aşkını, evliyalluhlar arasına alacaktır.
Kendimi hiç bu kadar sade, arınmış, ve nefsimin üzerime yüklediği yüklerden hafiflemiş bir şekilde ona yöneldiğimi hatırlamıyorummmmmmmmmmm,
Gercek teslimiyet hiç bir şey talep etmemektir.Biliyormusunuz oğlumun sbs kazanıp iyi bi anadolu lisesine gitmesi için arabamı bile satmış canla başla gayret göstermiş sınav gunu geldiği günde okulu bulamamış ve en son sınava girdiği için kazanamamıştı.
 
TAKDİR ONUNDU VE TREN YOLUNUN RAYINI OTOMATİK DEĞİŞTİRDİ VE SUAN O İMAMHATİP LİSESİNDE okuyan ve cok mutlu mesut olan bi talebe, güzel olan kayda götüreceğim gün katsayısının kalktığı haberide veren Rabbimdiii.
 
Neden bu konuya geldimmm onuda okutan yönlendiren mevlam, ben liseye başladığında 2 ay boyunca yine ders çalış dedim sizi dinlemedim ve sonuç berbattı, taabi sonra düşündümmm ya rabbbi ben  sana teslim olmuş bir kulum ben oğlumu sana emanet ettim senin iznin olduğu takdirde sen zaten ona calışma ve okuma aşkı vereceksin ben çabalsamda olmuyor dedim, ama yarrabbb sen ona sahip çık ve yardım et cok caresizim dedim.Boynumu bükerek yardım diledim
 
Bir gün oğlum geldi ve bana Anne; biliyormusun ima hatip 3 sınıfa giden dunya tatlısı bir abiyle tanıştım hemen bizim yan BİNADA oturuyor dedi Bana yardım edecek, hem arapçada da hani napıcaz anne diyorduk ya, okulada beraber gidicez anne dedi bana abilik yapıcakmış dedi.
 
Ben bunu duyduğumda şükür secdesine kapanarak ağladım ve Rabbime hamd ettim, şuan oğlum ders calışıyo tek başına, okula artık gec kalmıyo,sınavları iyi geciyo ve o kişiyi abi olarak sevip kendine bir model olarak secti biliyorsunuz model sorunumuz vardı ya ve namaz kılan tasavvufla ilgilenen biri,güzel olan Anne dedi; biliyomusun Allahla ilgili ne merak ediyosam senin bana yetemediğin her konuda bana inanılmaz bilgiler veriyo tüm odası kitaplarla dolu,buda manevi boyuttaki allahın görünmeyen elini tamamen ispatlıyo .
Dahada güzeli nbenim söylemem gereken herseyi o söylüyo,ders konusunda , ahlak konusunda odanın derli toplu olması konusunda
bense oğluma söyle dedim oğlum ben bundan sonra sadece sana annelik yapmak istiyorum dersle ilgili her türlü sorumluluk artık senindir , artık ister calış ister calışma dedim, ister gec kal ister gec kalma eğer dedim 60 ve üzeri alırsan 20 tl 80 ve üzeri 50
sınavlar bitince notların zayıf olursa bilgisayarını elinden alırım dedim:
Ayrıca evi temiz tutuyorum, yemek hep yapıyorum ve bu bana zevk veriyo, onun yanında artık ağlamıyorum güçlü sevgi dolu, ve displinli kararlı bi anne olmayı sanırım yeni basardım.ama kafamı hala kaşıyorum bunu yapmak istemiyorum
Çünkü bana bu kararları ben almadan önce sunu dedi ki canımı cok acıttıııı:
Anne sen kafanı kaşıyan sürekli tedirgin gergin ve sinirli çok konuşan ve hastalıklı insanlar gibi kafayı kaşıyan birisin ben seni niye dinliyeyim ki . İşte ben o gun RABBİME yalvarıp yardım istedimmm yardım istemeye de devam ediceğim, elbetteki profesyonel ve manevi anlamdada sizden
En yakın zamanda güzel haberleri karşılıklı paylaşmak dileği ile.........
 
 
''Arif-i billahın ne ihtiyacı zail olacağı, ne de gayr ile kararı bulunacağı hikmeti:
Arif-i billah; sürekli Hakka ihtiyaç halindedir, ve o Allah’tan gayrısı ile karar kılmaz.
Nazmen tercümesi
Ne zaildir arifin ıztırarı
Ne gayrullah ile vardır kararı
*izah*
Arif-i billah olan insanın Hakka muhtaçlıktan hiçbir zaman kurtulamaması, bütün kâinatı kuşatan kudret kabzasının kapsamını ve nefsi bilmek sebebiyle idrak ettiği zati fakrını ve her nefesinde Cenabı Hakka aşikar olan sürekli ihtiyaçlarını hakikatiyle müşahede ederek kalp ve vicdanıyla artık Allah’tan gayrıya meyil ve istinat edemediğindendir.
İnsanların avam kesimi ise gözle görüp hisle algıladıkları şeylerin tutkunu, ve zahiri vesilelerin çıkardıkları tabii hükümlerin mağlubu oldukları için müessir sebeplerin meydana gelmesi zamanında derhal müteessir, ve sebeplerin ortadan kalkmasıyla da sevince rehin olup gideceklerinden onların dua ve mecburiyetleri asla devamlı olamaz. Çünkü; Hakka ve Hakkın hükümlerine marifet; insani nefse ve nefsani hükümlere marifetin derecesine göre olduğundan “Nefsini bilen Rabbini bilir!” buyrulmuş ve binaenaleyh bir kimse eşyayı kuşatan kudret kabzasının kapsamını idrak ettiğinde derhal Cenabı Hakka ihtiyacın sürekli ve kesintisiz olduğunu anlayarak naçar mecburiyete rehin olacağı aşikar bulunmuştur. Bu sebepten Ebu’l Abbas-i Mürsi hazretleri “Bunalmışa, kendisine dua ettiği zaman icabet eden kim!” (Neml, 62.) ayet-i kerimesinin tefsirinde “Allah’ın veli kulu daima Hakka ihtiyaç halinde olur!” buyurdu.
Nasıl olmazdım vuslatında aşık-ı ateşin meşreb
Firak-ı eyyamının fikr-i harid suziyle yandıkça
İbn Atâullah El-iskenderî


20 Kasım 2009

Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 01:14:54 ös
NİHAİ HUZUR‏



Merhaba Huseyin bey,
 
biliyorum sıze uzun bı zamandır yazamadım ama taktir edersiniz ki, çok zor bi dönem geçirdim
hani derler ya son darbe diye sanırım en son yasadığım olay ki allah birdaha yaşatmasın sanki o cektiğim acı ve ızdırap pişmanlık
kendi kendimi yok edinceye kadar daha doğrusu nefsime sonsuzzzzz zulmektim kızdım  neden hep bu tuzaklara düşüyorsun ve kendini boşu boşuna üzüyorsunnnn sıkıntıya gırıyorsun.
 
Biliyorsunuz en zayıf noktam benim evlilik isteğimdiiii,bu son olaydan sonra sanırım gercek anlamda vazgectim bu yönde sanırım rabbim nefsimi inşallah terbiye etmiştir, hayatımda ilk kez evliliği kafamdan kalbimden ruhumdan sildim.
 
Silmiş olduğumu şurdan anlıyorum eskiden herseyimi erteliyordum herseyimi evlenince yemek yaparım, evlenice oğlumla tam ilgileneirim o zaman tam bi aile oluruz hatta bardak bile almıyordum ki evlenice alıcam diye yani beynimin ve ruhumun kalbimin yegane isteği bu idi. ve bugunu asla yasıyamıyordum hem kendime hemde oğluma haksızlık ettiğimi fark ettim hersey evlilik değildir ,ilk evliliğim kötü gecti diye telafi etmek için belki de hatamı bu kadar evlenmek istedim, yada yanlızlığı sevmediğim için, belkide sorumluluk almaktan kacındığım için bilmiyorum herseyi kendime ancak evlenince hak goryordum yani gunu yasamıyordum, evet artık istemiyorum dediğim zamanlar bile kalbim bunu demiyormuş ve nefsimmmm,bu isteğimin ve bilinç altımın beni aslında mafettiğini hayatı bana zindan ettiğini ve aslında yaşamam gereken hayatı yasıyamadığımı gördüm daha doğrusu bu son olaydan sonra bu son gorüştüğüm kişi sanırım son darbeydi, hepsimi kötü gecer tüm görüşmelerim kötü gectiii demek ki gercek anlamda teslim olmamış tam tevekkül edememiştim.
 
Ama sanırım inşallah şimdi teslim oldum artık huzurlu ve mutluyum yanlızlığımı seviyorum, hatta inanın yanlız kalmak için caba harcıyorum, artık yemek yapıyorum inanılmaz bi düzende zevk le bana işkence gelmiyor, evim derli toplu hemde 1 aydan beri özelikle yatak odam, anlıyamadığım bir sekilde özelikle yatak odam cok duzenli olmalı ve mutlaka sıcak, tek bir fazlalık ve dağınıklık beni rahatsız ediyo artık. Bu benim ilk kez yasadığım bir sey, oğlum külfet gelmiyo artık bana onun ne kadar zaman gecireceğimi daha bilmesemde ömrüm yetiği müdetce guzel ve sıcak yuvamızda oğlum ve ben artık çok şükür cokkkkkk mutluyuz. Evet Hüseyin bey başta Allahu zulcelal ve siz bana en son yuvamı verdiniz artık bı yuvam var bi oğlum var ve nihai huzur aslında ben herseye sahipmişim de haberim yokmuş.
Bi ailem var, sağlığım var,işim var kendi ayaklarımın üstünde duarabiliyorum,yaşamak için herseye çok şükür sahibim.
 
E durupta var olmayan bi seyi düşünerek mevcut yasadığım günü zehir etmenin aptalıktan başka bir anlamı yokmuş. Ayrıca yarına bile çıkacağımı bilmezken geleceği düşünerek bugunu yasamamak en buyuk hata imiş.
 
2010 yılına girdik ilk defa hiçbir beklentim olmadan girdim bu yıla sadece bugunu yasıyorum ve acaba allahım yarın  sabaha cıkabilirmiyim diye ümid ediyorum. Ve o gunu en guzel şekilde yasamaya ve tamamlamaya calısıyorum.
 
Bunu yazmak suan kolay ama yaşamayı basarmak tam 35 yılımı aldı. Üzerime düşen vazifelerimi yapıyorum bir kul olarak tayin ettiği kader çizgisinde ve görev sahalarımda imtehanlarımı vermeye ve ona layik olmaya calışmaktan başka bi gayem yok artık.
 
Sadece oğlumu yani onun emanetini iyi yetiştirmeye özen gösteriyorum, işime gidiyorum geliyorum ve kulluğumu elimden geldiğince icra etmeye çalışıyorum.
 
Allahın aşkını bile isterken yarrabi sen lutfedersen sevinirim etmezsende yine senin takdirine boynum kıldan incedir diyorum.
En buyuk sancım allahın ilmini yapmaktı onun da çözümünü rabbim verdi kendi evimi yatak odamı medrese yaptım bir kösesinde hem kuranın tefsirini okuyorum hem rabbimi zikrediyorum oturduğum yerden kalben kabeye gidiyorum, konyaya gidiyorum.
Arapça kursunada yazılıcağım kuranın tefsirini tam anlayabilmek için
 
Kısacası artık sanırım durdum kosturmuyorum sakinim , kabullendim, düşünmüyorum sadece bir sonraki günü o kadar. Elbette Allahtan başka hiçbir sey için kaygılanmıyorum tek kaygılandığım şey ona layık olabilmek  ki o isterse onuda ol demekle kendisine beni layık edecektir.
 
Anlayacağınız BEN ortdan kalkıp sadece O var olunca aslında insan mutlu olabiliyor herseyi ona bırakarak.
İlk kez oğlumla hafta sonu dısarı gezmeye de gitti deniz kenarına doğayı paylaştık, tasavvufi meseleleri tefekürü ve bir çok şeyi ne kadar şanslı olduğu bir kez daha gördüm hayatın nimetlerinden bile mahrum kalmışım.
 
Aslında hiç yasamamışım sadece ızdırap cekmişim o hayali düşünmekten evet hüseyin bey son durum böyle. Size yakın bi zamnda gelicem ama dediğim gibi içimdeki fırtınayı dindirmem gerekiyordu.
 
Düşünsenize düşünmekten ve üzülmekten Tomografi ye kadar gittim her sabah inanılmaz baş ağrısı ile uyandım ve strase bağlı baş ağrısı ilacı kullanıyorum . Sanımrım tomografi deyken şunu söyledim yarabbi ben nefsime zulmettim sen beni affet seni benı ihai hzuzrında barındır ve bir yaprağın rüzgarda savrulduğu gibi savur .
 
HAYATIMDAKİ İSTEKLER BİTTİĞİ İÇİN HUZURLUYUM HERSEYİ ONA BIRAKTIĞIM VE İSTEMEKTEN VAZGECTİĞİM İÇİNNNNNNNNN
Ümid ederim ki allahtan bu durumum hiç bozulmaz
Son halim güleç,sakin, telaş etmeyen, kaygılanmayan ve tam tevekkül etmiş bir kul ve kişilik görünümünde
 
Sakın, sesiz ,sukut dolu ve gizemli,
Herseyimi içimde yasıyorum sevincimi, hüznümü allaha olan askımı aslında söyle diyebilirm kimse kalmadı bir tek O var bende ondayım oNLA OLMAK BANA YETİYOR baskasına ihtiyac duymuyorum zaten tüm ihtiyacları karsılayan o değil mi?
YA NIMEL VEKİİİİİİİİİİLLLLLLLLLL
Ha bu arada dostumun bei terk etmesi beni artık üzmüyor çünkü bana şunu öğtrettiTEK DOST VAR TEK ALLAH ASLA TERK ETMEYECEK OLAN YA VELİİİİİİİİİ başka herkes size terk edebilirim etsinde onuda kabullendim belki bir gün siz bile artık fark ettmiyo çünkü gercek terk etmeyeni buldum ben o da bana yeter ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH
 
herkesin gercek manevi manada bulması duası ile
 
muhabbetle halın

 









































21 Aralık 2009



Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 01:19:22 ös

ASLINDA İŞİN ÖZETİ







Arif-i billahın ne ihtiyacı zail olacağı, ne de gayr ile kararı bulunacağı hikmeti:
Arif-i billah; sürekli Hakka ihtiyaç halindedir, ve o Allah’tan gayrısı ile karar kılmaz.
Nazmen tercümesi
Ne zaildir arifin ıztırarı
Ne gayrullah ile vardır kararı
*izah*
Arif-i billah olan insanın Hakka muhtaçlıktan hiçbir zaman kurtulamaması, bütün kâinatı kuşatan kudret kabzasının kapsamını ve nefsi bilmek sebebiyle idrak ettiği zati fakrını ve her nefesinde Cenabı Hakka aşikar olan sürekli ihtiyaçlarını hakikatiyle müşahede ederek kalp ve vicdanıyla artık Allah’tan gayrıya meyil ve istinat edemediğindendir.
İnsanların avam kesimi ise gözle görüp hisle algıladıkları şeylerin tutkunu, ve zahiri vesilelerin çıkardıkları tabii hükümlerin mağlubu oldukları için müessir sebeplerin meydana gelmesi zamanında derhal müteessir, ve sebeplerin ortadan kalkmasıyla da sevince rehin olup gideceklerinden onların dua ve mecburiyetleri asla devamlı olamaz. Çünkü; Hakka ve Hakkın hükümlerine marifet; insani nefse ve nefsani hükümlere marifetin derecesine göre olduğundan “Nefsini bilen Rabbini bilir!” buyrulmuş ve binaenaleyh bir kimse eşyayı kuşatan kudret kabzasının kapsamını idrak ettiğinde derhal Cenabı Hakka ihtiyacın sürekli ve kesintisiz olduğunu anlayarak naçar mecburiyete rehin olacağı aşikar bulunmuştur. Bu sebepten Ebu’l Abbas-i Mürsi hazretleri “Bunalmışa, kendisine dua ettiği zaman icabet eden kim!” (Neml, 62.) ayet-i kerimesinin tefsirinde “Allah’ın veli kulu daima Hakka ihtiyaç halinde olur!” buyurdu.
Nasıl olmazdım vuslatında aşık-ı ateşin meşreb
Firak-ı eyyamının fikr-i harid suziyle yandıkça
İbn Atâullah El-iskenderî


Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 01:26:03 ös
SENEYİ TAMAMALARKEN‏



Merhaba Hüseyin BEY,
 
biliyormusunuz  bugun düşündüm de eskiden nelere üzülmüşüm, bosu bosuna hayatı ne kadar kafaya takmısım, ne kadar bosuna selle karsı kürek çekmişimmmmm, asıl yaşamak buymus sadece herseyi onun eline baırakarak ruzgarda yada akan suda seyretmek
 
bunu anlamak tam 35 yılma mal oldu gecmiş için yapılacak bi şey yok belki sadece bundan sonra bana ne kadar hayat ve ömür biçilmişşşseee o sure içersinde bu maneviyat ve olgunlukla yasayabilirim.
 
Biliyormusunuz değişimlerimden biride fuzuli ve boş konuşmaları dinliyemiyorum artık,bana boş ve cocuksu geliyo halinden surekli şikayet eden insanlar beni boğuyo bende kendime yeni arkadaslar edindim,ayrıca özel hayatımıda asala anlatmıyorum, kimsenin bana acımasını veya vah vah demesinden de nefret ediyorum artık.
 
Ben gayet guclu, kişilkli ayakları üzerinde duarabilen ve allahtan baskasına muhtaç olmayan bir kadınım. Kimsenin sevgisinede ihtiyacım yok en önemli tanıda buuuuuu beni seven zaten herseyi ile bana hissetiriyor yuce yaradannnn ilk kez doyuma ulaştığımı anladım hissetim.Artık sınırlarım var kimsenin bana sunu yap bunu yap demeside hosuma gitmiyo artık ben kendimi yönlendirebilirim.
 
Bu nu hissetmek cok guzelllll sağoulunnnnnnnn

23 Aralık 2009




Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 06 Ocak 2010, 01:38:49 ös
bir yıl daha geride kaldı‏

Merhaba Hüseyin bey,
 
bir yıl daha geri de kaldı ve inanın cok yoruldum, ama güzel olan bunca yorgunluğun manevi anlamda ve pisokolojik olarak yorgunluk demek istedim, ama sonu verimli olduğu için ve bana cok sey kattığına inandığım için allaha bin kez şükrediyorum ve inşallah huzuru bulduğuma inanıyorum.
 
Garip bir durum ama Hüseyin bey hiç bir sey düşünemiyorum artık, hiçbirseyyyy sadece bugunu yasıyorum, ve bu beni çok rahatlatıyo.Gecmişi ne duşunuyorum ne de  artık bunun için üzülüyorum biliyorum ki o affedicidir.
 
Bunun için yani gecmiş ve gelecekte hayalini kurduğum eskiden hiçbir sey için ne üzülüyorum nede hayal kuruyorum . En guzel süprizleri ondan bekliyorum sadece ondan bana ne yasatacağını bekliyorum.
''Allah ne demiş ben size zulmetmem siz kendi nefislerinize zulmedersiniz.''
 
Bundan oturu nefsimin hiç bir sesine kulak vermiyorum, hatta sanırım o da artık kabullendi ve bir sey istemiyo çünkü canımız cok yandı. Terbiye eden Rabba şükürler olsun.
 
Suanda tek sorunum ki sorun da denmez ya oğlumun ergenlik sorunu onunda idare etmeye calışıyorum  biliyorum ki bu da gecici bir surec ve vakti geldiğinde , bu da gecicek.Nefis ve ego ortadan kalkınca insan huzura eriyomuşşşşşşşş. Bunu keşfetmek kolay olmadı biliyorsunuz.
En guzel olan yatak odamın artık surekli düzenli olması, aydınlık ve mutlaka sıcak en onem verdiğim oda biliyorsunuz piskolojik halimle cok alakalı bı odaydı. Orasının düzenli olması benim  bana gore iç dunyamın gercekten hzuru erdiğine işaret ediyo. Şimdilik 1 aydır hep aynı eger bu devam ederse sanırım iyileşdim demektir.
 
Daha sakın oldum, daha yavas, daha anlayıslı, daha az panik,daha az kaygılı daha doğrusu bunlar kalmadı ve korkularımda kalmadı sanki sihirli bir değnek geldi ve hersey birden rayına oturdu, uçmak sa artık yok biliyorsunuz duşunerek hareket ediyorum ani karar vermiyorum, daha sabırlıyım ve kafamı kaşımak istemiyorum artık.bana cok hastalıklı bir davranış olarak geliyo ve kendime yakıştıramıyorum.
 
Faturalardan artık korkmuyorum kendime bi ödeme pilanı yaptım butcemi ayarladım borvlarımı ayarladım ve kafam rahat listelediğim için onun beni rahatsız etmesine izin vermiyorum eskiden varlığını bilirdim ve beni surekli rahatsız ederdi.
NAPICAĞMI BİLMEZDİM OYLEKİ ZARFI ACAMAYACAK KADAR.
 
Annemi ve babamı seviyorum kardeşlerimide ve kimsenin gecmişi acıp beni üzmesine izin vermiyorum kekden havadan sudan bahsediyoruz hedef ben olmuyorum yani. Dengeleri ve ilişkileri koruyabiliyorum.
 
Evimi ve Oğlumuda cok seviyorum herseyden önemlisi kendimi seviyorum ve değerli olduğumu butun olumlu ve olumsuz herseye ragmen bu benim be kendimi seviyor ve sayıyorum gariptir ama özel olduğumuda dusunmeden edemiyorum.
 
Allahın da beni sevdiğini inşallah biliyorum bunu bana sunduklarından anlıyabiliyorum. Yani bi insan başka ne isteyebilirki,
 
Bir insanın sahip olmak istediği herseye sahibim ben, çok şükür huzur, sukut,şükür sabır , ve razı olmak, sağlılıyım, bi işim var herseyden önemlisi bi YUVAM VAR benim içinde oğlum var nediye aramışımki yıllarca yuva diye, gçzümün önündekini asla fark edememişim allahın bana verdiği emaneti OĞLUMU
 
Şimdiden sonra yapacağım tek sey var hergunu onun rızasını kazanmak için cabalamak , üzerime düşenleri yapmak ve beklemek takiiii ona ulaşana kadar süprizleri beklemek biliyorum ki ben nefsime zulmetmezsem oda bana zaten zulmetmeyecektir.
Nefsimi, ruhumu, aklımı, ve bedenimi sadece ONA döndüm ve bu yon en doğru yon allah bu yonden beni ayırmasın ve herkese bu yönü nasip etsin.
 
YANLIZLIK en buyuk korkum ken yanlızlığı inanılmaz cok seviyorum çünkü onunla baş başa kalabiliyorum, YANLIZ değilmişim ki dostsuz da değilim en buyuk dost da O
Anlayacağınız hüseyin bey yeni yıla girerken bu duygu ve ruh halindeyim zaman ne gösterir allah ne yapar bilemem ama herseyin hayırlısını diliyorum tüm insanlığa size ve kendime.
 
DAİM BÖYLE SABİT KALABİLME DİLEĞİ VE DUASI İLEEEEEE
 
Önce Allaha ve size sonsuz şükür ve sizede cokkkkk tesekkür ediyorum, HAYATIMI VE AHIRETIMI birleştirip, farkına varıp bunu huzurla yaşayabildiğim içinnnnn.................................
Size veda etmiyorum edememde biliyorum ki henuz sona gelmedik ama yakındır. Ve biliyorsunuz tam olarak uzun sure bunu koruyabildiğim GUNNNNN kitabımı yazabilmek için sırf bu konu için sizinle goruşmeye geliceğimmmm
 
YASADIKLARIM sanki bi ruya gıbı inanılır gıbı değil sanki hiç yasanmamış, ama yasanmış olduğunu aynaya baktığımda saclarımın aklaşmasından fark ediyorummm elbette cok sancılı ve acılı yıllardı ama şükür allaha o sevdiğine verir sıkıntıyı ve acıyyııııı
O enbuyuk terbiye edici dır
 
Görüşmek dileği ileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 28 Nisan 2010, 02:14:19 ös
huseyin bey konu başlığı belli değil ki nasıl yorum yazacaklar
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 04 Mart 2012, 11:02:34 ös
...
Başlık: Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
Gönderen: psikolog - 11 Şubat 2015, 02:55:38 ös
...