İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Lifetime

Sayfa: 1 [2] 3
16
Son olarakta şunu vurgulamak isterim Ülkede Kürt sorunu bittikten sonra en büyük sorun eşcinsellik olacağını belirtmenizi doğru bulmuyorum. Birseyi sorun olarak görmeniz onu kendi isteklerinize göre değiştirmeye çalışmanız hem sizleri yorar hemde karşıda size düşman olacak kesim oluşturmuş olursunuz.
Burdaki sözde iyileşmiş tayfaya da sesiniz benim kadar gür çıksın diyerek bitireyim

17
Başlamadan belirtelim ; Doğru yanlış kişiden kişiye değişir benim için bu doğrudur. Bunu söylediğim için pişman olmayacağım. Doğruyu yanlışa siz karar verin.

Sürekli size karşı bir isyan ve burdakilere karşı bende var olan gerçeği haykırma düşüncesi doğuyor.
Ama her insan farklı ben o insanın tercihlerine saygı duyarım.
Bir diğer konuya gelince sizi 2011 yılından veri sayfanızı takip edip bir umut ışığı bekledim. Sanırım aileme karşı duyulan öfke temellerinin sebebi sizsiniz.  2021 de tanıştık. Kendimi hep değiştiğimi düşündüm ve hep ya gerçekse diye bir umut besledim. Düzelme açısından bazı şeyleri kırarak kendime özgüven kattım. Bu özgüven duygusu bende birşeyleri daha özgür dile getirip bunları yaşama isteği doğurdu. Kendimi değiştiğimi hissettim. Burdakilere tavsiyeler herkes farklı tabi ama kendinize özgüven kazandırın ve geliştirin kendinizi...
Aslında şunu gördüm. Belki de sizin bu aileleri problemleri yüzünden böyle olduğumuzu söyleyen yapınız. Bizleri ailelerimize karşı düşman yaptı. Ama bunları yaşatmaları  onların isteği değildi ki  Onlarda hayatlarında yaşadıkları problemleri yüzünden böyle oldular. Herkes mükemmel olmasını ister ama bu durum imkansız Belki dizinde bu kafanızda kurduğunuz mükemmellik duygusu ve bazılarınında söylediği eşcinsel siniz tezi sizi bu mecraya sürükledi.
Size birgün şöyle demiştim " Ben yine para vermeyim bana bu sorun olmadığını söyleyin ben başka problemlerimi çözeyim " Belkide bu konuda birşeyler yapmaya hazırlamadiniz kendinizi  Yukarıda çok zorlandığım bir eve çıkma ritüelini yarım yamalak gerçekleştirmiştim. O zamanlar bana ego kattınız teşekkürler. Ben şuan ayrı bir ilde tek başıma kendi ayaklarımın üzerinde duran eşcinsel bir bireyim.
Birgün tabi isterseniz yüzyüze görüşmek isterim.Kesinlikle terapi anlamında değil.
Insan bilmediği şeyden korkar . Korktuğumuz şeylerin üzerine gidelim.
Herkese sağlıklı mutlu hayatlar

Psikologlar için LGBTİ’lerle (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans, İnterseks) Çalışma Kılavuzu
Toplumsal Dayanışma İçin Psikologlar Derneği

https://acrobat.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:33d4bdd2-cd42-37c8-9f32-779b2f0a01e1

Not : Bir ara yazılarımı görmediğinden, kaldırdığınızı düşündüm. Çok sinirlenmiştim.

19
Silinmiş Çocuk (Boy Erased)
Genç kesimin üzerinde büyük baskılar kuran küçük bir kasabada yaşayan genç Jared, Rahip olan babasının büyük baskıları altında hayata tutunmaya çalışmaktadır. 19 Yaşına geldiğinde ise kendisinden eşcinsel bir dönüşüm programına katılması diretilince olanlar olur. Genç adam ya yaşadığı yerden çekip gidecek, ya da söyleneni yapmak zorunda kalacaktır. Silinmiş Çocuk (Boy Erased) filmi gerçekte yaşanmış bir olayın biyografisi olarak karşımızda. Filmin kadrosunda ise Russell Crowe ve Nicole Kidman gibi usta film yıldızları yer almakta.

Bu ABD deki bu tayfa ölüm gurubu resmen :D Birde çok abartmışlar

Kod: [Seç]
####https://www.baglanbize.net/silinmis-cocuk-boy-erased/2/       

inerseksüel Meriç Özdemir.


Katarsis X-TRA' da bu hafta Gökhan Çınar'ın konuğu Meriç Özdemir.  Meriç, bu dünyaya inerseksüel yani çift cinsiyetli bir birey olarak geliyor. Programda, çocukluk ve ergenlik dönemindeki kimlik arayışını, aile ve toplum baskısını, ergenlik dönemindeki akran zorbalığını ve büyüme hikayesini anlatıyor. Meriç hem bir rahme hem de bir penise sahip olmanın zorluğunu, erkek bedeninde ilk regl oluşunu, askerlikte ilk aşık olma hikayesini, doğurganlık özelliğini ve hayallerini samimi açıklamalarla paylaşıyor. Bölüm şimdi Bana Göre Tv’de yayında!

Kod: [Seç]
###https://www.youtube.com/watch?v=L8XNz6w1T0w

Hüseyin KAÇIN bana çok şey kattığını belirterek başlayayım. Bir sözünüz vardı danışanlar psiklogları ile mücadele evreleri yaşarlar. Siz alışıksınız Sonuçta elinize kaç tane HASTA geldi. Açıkçası "Bir yalanı ne kadar tekrar edersen o kadar kabul görür." sözünden yola çıkarak. Sanırım bende sizi 2010 dan beri takip ediyordum. Buda malesef bende bir travma yaşatmıştır.
Bir sorum olacak ;
Sorum şu  David Reimer bir bayan gibi yetiştirilmişken niye bir bayan olmayı reddetti. Dr. Money  Nötr cinsiyet yaklaşımı çöktü. Yada biz o kısmını biliyoruz Bu konuda bizleri bilgilendirseniz sevinirim.
David Reimer
Kod: [Seç]
### https://evrimagaci.org/david-reimer-zorla-kadin-olarak-buyutulen-bir-erkegin-hikayesi-965


Benim için bu zaman kadar malum ilacımı yazdırmak için dolaştığım 5 psikiyatrdan sadece 1 tanesi psikolojik olabilir dediği ve özele gittiği için ona tekrar gittim ama ondanda aynı cevabı alarak  benim aklıma takılan 2 konu intersex ve reimer deneyi düşüncemi sonlandırma noktasına getirdi. Bizim ülkedede David Reimer belgeselin türkçesi yok :D
Şuan bunun baskılanacağı ve kadınlara ilginin artırılacağı kanısındayım. (Cinsel isteksizlik tedavisi )  Ama artık bunun için mücadele etmeyi bıraktım. Ben bir eşcinselim ve beni tüm kardeşlerim ve arkadaşlarım biliyor.  Malesef siz eşcinselleri pkk sorunu ile bir tutarsanız ötekileştirmiş olursunuz. Ötekileştirirseniz sorun 00doğar kabul ederseniz sorun olmaz .


Herkese iyi geceler
Sizleri Ajda PEKKAN'ın Boşvermişim Dünyaya şarkısıyla uğurluyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=9O0jlmIXn5Y
 Çok da siklemeyin bu olayı ve bunun içinde bir suçlu aramayın.

20
Yani bu yazıyı paylaşmanızı çok garipsedim. Aklımda senaryolar canlandı. Ve beklenen bir yazıyı paylaşıp bana watsapp tan paylaşmanız  bana daha inandırıcı gelsede

Bir durumunuzda gördüğüm birileri birşeyler elde edince başkaları onları elde etmemesi için engel çıkarmaları kast edilmiş. Üstüme alındım
Evet net olalım beni bilmeyen yazılarıma bakabilirler. Orda nasıl nbir süreç yaşadığım gayet açık. Cinsel değişim noktasında ki süreçlerimde bence açık
Hayatta neye inanmak istersen yaparsın gerçekleştirsin. Bunu cinsel yönden de olduğunu düşünüyorum.
İlk görüşmelerimde dile getirdiğim sizin tüccarlıkla ithamımın gerçek olduğu kanısındayım.
9. Terapi bir Anektod artık ben eşcinselliği değilde sorunlarımı konuşur oldum. Ve bunu sorduğumda beni eşcinsel yapan durum bu sorunlar  dediniz.
Neyse bu sorunlar beni  eşcinsel yapmış olsun
Ama arkadaşın 5 yıllık ilişkisi gibi bu terapilerde geçirdiğim vakitleri, yaşadığım anılar bana çok şey kattı ve hiçde pişman değilim.


Bir deist, agnostic , ateist ( her ne bok ise ) biri olarak  dinlerden tiksinti düzeyinde soğudum. Ve  bu beni sizden daha da uzaklaştırıyor. Seanslarımız tamamen psikolojik ilerlemiş olmasına rağmen

Not : Bir gün belki geleceğim bilmem ama kafama bu konuyla alakalı görüşeceğim başka bir psikolog var

21
Geçmişi biliyorsunuz geçmişe gerek yok Size en son geldikten sonra ki süreçte bir şekilde ilerliyorduk Ben bir kız vardı bahsetmiştim size ilgimi çeken ve onunda bana ilgisi olduğunu fark ettiğim. Bayağı bir konusmuslugumuz oldu.Kendisi küçük bir yerde bir iş  ile meşgul. Ben kafamda bir evlilik olursa mantık çerçevesinde olması taraftarı olduğumu söylemiştim. Sizde zaten olmaz sadece vakit geçirmiş olursun demiştiniz. Ben bir ara niyetlendim. Çıkışta baktım diğer çalışanla beraberler takip ettim ayrılırlar bekledim ama 2 Side bir binaya girdi olmadı. Sonra bir 14 Şubat'ı yalnız gecirmeyeyim dedim ama maalesef annem ayağıma pranga hastanelere düştük 2 hafta ben kafam o kadar bulandı ki kötüydüm. Misol kullanmaya başladım. O ara size geldim mi hastahaneden sonra hatırlamıyorum. Sonra ben bir kere daha gittim 5 te baktım orda dedim çıkışta yakalarım. Ama çıkışta gittiğinde o değildi diyerek yinede takip edip o kişi diğer çalışan olduğunu farkedip yine daha fazla ertelemeyim diyerek bu kadına söyledim. O da biri varmış görüştüğü diyerek bu söylediğimi hoşça karşılayıp ileteceğini söylesede ben yine ertesi sabah aynı yerde görüşmeye gidip konuştum o da biri var görüşüyoruz ciddi düşünüyoruz diyerek bitirdi ama daha önce gelmedin gibi bir sitem ederek reddetti ve benim için bu bir kırılma noktası oldu. Ve eski hülyalara tekrar geri döndüm. Bu sefer ki cinsel hayat daha istikrarlı idi desem de çok cins karakterlerle de tanıştım. Neyse bu süreçte şunu belirtmem gerekiyor ki kızlara bir karşıt var olan ilgim arttığından Escort bile baktım neyse Kendime dedim su kapanmada biraz kendimi soyutlayayim. Neyse bu kızla gel git yokluyorum baktım elinde yüzük yok ve bir ara bunu tekrar yoklarim dedim neyse bir gün Bayram için tatlı nasıl söyleriz dedim 1 gün önceden haber vermek gerekiyor vb derken lak çıkardı verdi kendi numarasını burdan haber verin dedi. Neyse yanındaki arkadaşla beraberdik orda ( Anlatırım onu ) Bende arayıp konuşacaktim. Arkadaşta bekletme hemen yaz dedi Neyse yazdım ve o gün bugündür konuşuyoruz. Birşeyler var aramızda karşılıklı söylenmeyen ben bunları bekletelim belki gözümüzde buyuttugumuz o şeyler küçüktür dedim. Bilmiyorum. Duygusal olarak bağlandım ve kendimi takdir ediyorum çok nazik ve etkileyici olduğumu keşfettiğimi düşünüyorum. Seviyorum.onla birliktelik hayalleri kuruyorum.
Yalnız şunu görüyorum duygusal durumum etkiliyor durumu mu
Bunları yazdım 12 Mayıs'ta sabah yazıp akşam mesajla terk edilmek Sebebini bilmediğim birşey var ama ne ?

Ve bu yazıya  1 Ağustos günü devam edelim. Bir yalanı sürekli tekrar et inandır  taktiği mıdır bilmem ama Şuan düşüncem tamamen cinsel yönelimin sonradan edinildiğidir. Mayıs başı şunu fark ettim. Babam tam bir narsist ve kafamda soru işaretleri çözüldü ve babamla daha kolay konuşabilir oldum. Artık onun karakteri bu diyerek çünkü değiştirmezdim. Hayatta ki zorluklar ve böyle bir ailede yetişmiş olmak beni Tanrıyı araştırmaya itti ve Din benim için noktalandı. Sonradan inşa etmeye ugraşsamda artık olmadı.  Yada şuan gözlerine perde çekilen kişilerdenim.
Neyse siktir et  Hayatta mutlu musun kim için yaşayacaksın kendin için mı yoksa bir başkası için mi.
Bir swinger YouTube ta izledikten sonra şu sözü aklıma kazındı. Sizce bu aile yapısını bozmuyor mu Cvp : Evet bozuyor 7 milyar nüfusa ulaşmış Dünya ya ben bir çocuk niye getireyim aldığım hazza bakarım.

Kardeşim,  LGBTQ bireyleri yanlış olsa bile yürekten inanarak söylüyorum  sonradan cinsel yönelim değişmiş olarak dünyada yaşıyor olsunlar. Birakin degismeyelim Şu 7 milyar nüfus ürüyorda ne bok oluyor
 Kardeşim bırakın dünya 1 milyon kalsın :) belki daha yaşanılır olur.

Ben hayatta kendimi kendime adıyorum ve bu dönüşüme bugünlük dur diyorum. Yarın görüşürüz :)



22
Yazıların devamını beklerim tam tersi senaryo olsada...


Hüseyin hocanın uzun vadede benim bu kadar özgüven sahibi olmamda, neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamamda, babamla mükemmel bir ilişki kurmamda payı büyüktür.Duygularıma açığa vurmamda, kendime karşı saygı yaratmamda payı büyüktür. OKB teşhisi koyan ilk kişi benim için ayrı bir kırılma noktası oldu. Herşey kararlılık ile odaklanip halledilebilir  ama öleceğiz. Ölüm sonrası Kimi için bir cennet cehennem ayrımı kimisi için sonun başlangıcı


Malesef bende o kararlılık artık yok Kendimi gay hetero bisex vb gibi bir tanımlamaya girmemeye çalışıyorum desemde aslında oluyor Bu OKB sorunu bizi en azından beni böyle kararsız bıraktı.Ve bir yere itti.


Ve hala kararsızım. herşeyi doğru yapmanın manası yok OKB deyip gecmelimi !


Böyle yazıların olması sevindirici Bir OKB olarak aklıma değişik senaryolar canlansasa :)


23
Burda ben malesef fakirim diyerek ( Daha önceden kendisine ithamım "Belki siz bu işi Para için yapıyorsunuz" ) Hüseyin Hocayı tüccar gösterdim lakin şunu belirtmek isterim ki Bazen parayı vermeyi unuttum  parayı istemedi ben sonra getirdim ve şuan gitsem borcuma sadık olacağım için parayı hemen istemez ama ben parayı severim tutarım çok harcamam :)

Yazacam canım sıkıldıkça


24
Bu kararı vermemde  yine bir kız tarafından red edilme vardı.
O düşünce beni yine niye daha fazla gayret sarfedeyime döndü. Çünkü yoruldum

Hüseyin Hocayı wp Engeli koyup hiç haberini duymamak için elimden geleni yaptım.

Tekrar yazmaya başlamam ise Aynı kızın ben aslında yoklasam da kendinin attığı hareketle tekrar filizlendi. Çok güzel bir ruh hali içerisindeyim. Hayata ısındım .

Cinsel olarak kendime artık bisex diyorum. Daha önce  kızlara ilgim olsada bu kadar mıydı değildi. Bu aslında gelişmemi yoksa Ben zaten Bisex tim de bastırılmış yönüm mü ortaya çıktı bilmiyorum. Ama Bir daha geldiğimde kızlara ilgimi arttırııp erkekleri hafızadan çıkarmak için geleceğim. Malesef şuan fakirim

Şuan açıkçası 4 gündür birlikteliğim mevcut ve çok  güzel bir duygu Bu süreçte erkekler gözüme çarpsada cinsellik oluşmuyor

25
Allah'ım kendimi ne kadar yıpratmışım ne kadar bir düzelir umudu beslemişim.  Narsist kendini beğenmiş  olarak kodlayınca Bu adam neyini beğenecek diyordum. Ama şimdi net söylüyorum ki Babam Narsist hemde öyle böyle değil
Ve Şuan daha rahat hissediyorum ve Cidden değişmez diyerek artık daha rahat takmama düşüncesine girdim.
Adam bağıra bağıra narsistim dedi ömrü boyunca ve Dün farkettim. Ve rahatım
Artık narsistle nasıl mücadele edilir ona bakıyorum.

27
5.Terapi
*Yaklaşık 3 hafta ailemden ayrı yakın akrabamda kalmaya başlayarak sonrasında  mecburi olarak orda uzun kalamayarak farklı mekanlarda ( ev hariç) kalıyordum.
* Annemle olan bağımı kırdığımı dusunuyoyorum Annemin beni nasıl hapsettiğini nasıl kuşattığını görmüş olduk.
* Eski ben olsaydım onun bu dusygusallaşmasına dayanamayıp aman sen uzulme  diyip eve geri dönerdim.
*Kızla alakalı bazı çalışmalarım var ama onla alakalı birşey yok

* İşle alakalı  bazı şahsım ve şirket ile alakalı problemlerden dolayı mecburi olarak kendime süre vererek kendimi geliştirme adına çalışacağımı söyleyerek birşekilde bu konuyu erteliyoruz.
* Kendi başıma  kararlar almak ve bu şekilde bunu sürdürmek bana özgüven kattığından kızlara karşı ilgimin dahada arttığını görerek şu kanıya vardım Bu iş tamamen psikolojik olduğuna karar verdim. ( ama düzeltilip düzeltilemeyeceği ile ilgili kararsız kalarak)
* Hk "Türkiye'de %5 ila %10 arası eşcinsel olduğunu varsayarsak biz yok  hükmündeyiz" ki bakınca öyle
*Annenle duygusal olarak bağlıysan Eşcinsellik'ten kurtulamazsın
Hesap vermemem gerekiyor onay almamam gerekiyor
Bu bağı kırmaya çalışıyorum Şu basit ev mevzusunda bile ne kadar direnmişim görüyorum.
*Kardeşlerimizle vakit geçiriyoruz ama erkek kardeşimle vakit geçirmiyorum çok ...
* Ailemle olan o saçma yapışık bağı koparıp kimseye hesap vermemem gerekiyor kendi kararımı kendin almam
*Bu psikolojik travma var olan ailenin soyunu devam ettirmeme olur.Diğer kardeşler hetero olanlar bir şekilde o problemli yapı devam ettirecekler , buradan bakınca eşcinsellik düzeltilirse güzel bir problemmiş :)

*Eşcinsellik bir imtihanda en ağır bir imtihan diyor Hk ( Ben inançsız biri olarak imtihan işlerini geçiyorum) Onun çin hayatta bencil olmam gerekiyor düzeltmem için bu durumu
* Bu evden ayrılma sürecinde kızlara karşı ereksiyon yaşadım bazı günlerde bunun zayıfladığını hissettim.Buda benim kanımca daha birçok problem ve düzensizliğimden kaynaklandığını söyledim O da her zaman ki gibi bunu onayladı Bir bahane verdik Hk'ya
*Erkekler dikkatimi çekiyor yinede bakıyorum sadece Fantezi kurmuyorsan problem yok Çünkü senin bir baban olmadığı için  özdeşim kuramamışsın İdeal erkeğe bakar gibi bakıyorsun
Baktığında kendin suçlama
Kendinle mukayese etme baktığın kişiyi
* Kadınlar tipe önem veriyorlar ama esas kişiliğe önem veriyorlar.Ne tipsizler var kızları götürüyor
*3 Erkeğe baktın diyelim bir güzel kıza bak erotik manada değil evlensem çocukların olsa birlikte olsak vb duygusal bir ilişki
*Öyle semtlerde oluyorum ki bazen hep sap anasını satayım O şartlarda kafamda kız canlandırıp mı düşüneyim dedim.Oda olur önerisi
* Etrafta yapamazsın denilen tabuları yıkmam beni mutlu ediyor Bu davranışımı sürdürmem söyleniyor  özgüven kazanmam lazım
* Ve 5.terapi Ne zaman iyileşeceğim sorusu tamam biraz var gelişme tamamen diyorum İş düzeltme sosyalleşme olduktan sonraymış bakalım.



28
Beyhan Budak'ın kitabından bir bölüm bir erkek olarak şu kızın yaşadığı problemleri hayatım boyunca yaşadım bazı farklılıklar olsada ana konu aynı
Teşekkürler Hüseyin hoca beni bu Drama mıknatısın'dan kurtardığın için

Drama Miknatısı


Bazı zehirli insanların hayatında, kendilerine göre her daim kötü giden ilişkiler, kötü iş şartları ve zor insanlar, bolca hüzün keder vardır.  Onlarla ilk karşılaştığın zaman, anlattıklarını ilgiyle dinlersin, belki de bütün kalbinle üzülürsün, neler yaşamış diye.  Şefkat göstermek istersin, dinlersin, yardımcı olmaya calısırsın, öneriler verirsin.  Hatta bu kadar basit görünen şeyleri nasıl oluyor da  çözemiyor diye bazen şaşırırsın.  Uzmanı olduğun ya da çok fazla deneyimli olduğun konuda öneriler verirsin karşı tarafa  Ama aradan zaman geçtikçe ve siz her buluştuğunuzda  çok basit problemlerin bile çözülmediğini ancak karşı tarafın ilk seferdeki gibi durmadan sana dert yandığını fark edersin.  Ve her konuşmada durmadan dertlerden bahseden bir insanı dinlemek sizi hem çaresiz hissettirir hem de ruhen yorar.  Bir süre sonra sen, karşı tarafın amacının dertlerini çözmek olmadığını anlarsın.  Amaç sadece anlatmak ve o anlık bir boşalım yapmaktır.  Anlatan şahıs, kısmi bir rahatlama elde eder ve sonra yine aynı hayatı sürdürür.  Bu konuyla ilgili bir vaka anlatmak istiyorum.

  Aslı, ailesinden uzakta üniversitede okuyan bir öğrenciydi bana geldiğinde.  Aslı ile konuştuğumda okulunda başarılı, sosyal yardım sahibi, sosyal yönden iyi birisi olduğunu öğrendim.  Aslı'nın bana başvurma sebebi ailesiyle yaşadığı problemlerdi.  Aslı kendini bildiğinden bu yana, anne ve babası çok sık tartışıyorlardı.  Hatta mutlu bir çocukluk geçirmemişti.Baba, eviyle çok ilgilenmeyen, alkol problemi olan ve parayı yönetemeyen birisi, anne ise devamlı babasının arkasını toplayan ancak bu durumdan çok şikâyetçi olan bir kadındı.  Annenin kendisi de çalışmasına rağmen, babanın borçları yüzünden hep maddi sıkıntı içinde olmuşlardı.  Anne hep babadan şikayetçi, baba ise yıllardır değişmemiş ve bundan dolayı çok sık kavga ediyorlardı.  Anne her firsatını bulduğunda, Aslı ile ilgili babasını konuşuyor, ondan şikâyet ediyordu, üstelik bu şikâyet hali Aslı için çok erken yaşta başlamıştı.  Aslı ergenlik çağına geldiginde anne babasının ilişkisine dair her şeyi biliyordu ve babasından nefret ediyordu.  Hatta annesinin birkaç kez babasıyla olan cinsel hayatindan bahsettiğini dahi hatırlıyordu. Aslı yetişkinliğe ilerledikçe Annesine bu kadar sıkıntıda olduğu bir ilişkiyi devam ettirmeye önerisi sunmaya başlamıştı.  Annesi birkaç kez girişimde bulunsa da en sonunda kendi kararıyla Aslı için vazgeçtiğini söylemişti.  Bu da Aslı'ya kendisini daha kötü hissettirmişti Beraber yaşarken annesinin şikâyetlerinden cok bunaldığını, bundan sonra bazen okuldan eve gelmek istemediğini hatırlıyordu.  Ankarada bir üniversitenin tercih ettiğini.  Ama annesi hala her akşam arayıp hakkında yaklaşık bir saat boyunca babasından şikâyet etmeye devam etmişti.  Aslı annesine boşanmasını söylemesine rağmen, annesi sadece anlatıyor, anlatıyor ve anlatıyordu, çözüme yönelik hiçbir adım atmıyordu.  Aslı artık annesinin telefonlarını açmak istemediğini, bunun için kötü bir evlatmış gibi hissettirdiğini söylüyordu.Eminim senin hayatında da.  bu kadar yakından olmasada Aslı'nın annesi gibi insanlar olmuştur.Aslı' nın annesi üzerinden baktığımız zaman, kendi ilişkisinin dinamikleri konusunda ciddi sikıntılar yaşıyordu ama eyleme geçme noktasinda maddi imkanları olmasına rağmen psikolojik olarak engelleri vardı.  Belki de ilişkiden şikâyetçi olsa bile ilişkinin söylemediği ama iyi gelen taraflarından dolayı kalmak ona daha avantajlı geliyordu. Ama şikâyet ederek ve söylenerek karşı tarafa ne dar zarar verdiğinin farkında olmuyor böyle insanlar.  Eğer karşındaki insanın dramı mıknatısı olduğunu düşünüyorsan, kendini onun çöpünü boşaltma alanı olmaktan kurtarmalısın.  Sen cözüm için yardım ettiğini zannedersin ama her sefer aynı sorunla karşılaşınca yorulmaya başlarsın.  Aslı, annesine artık babasıyla ilgili görüşmek istemediğini ifade etti.  İlk başta annesi çok tepkili karşılasa da eskiye oranla şu anda daha az bu konuyu konuşuyorlar.  Aslı'nın annesi babasının konusunu açtığı zaman konuyu toparlayıp, konuşmaya son veriyor.

29
Ve bir babalar günü daha babasız olmak
Hayvan olarak bir baba ama insan olarak muamma
Babalar günü onun için bir hediye kazanma günü :)
Hayatında para türevleri olsun yeter

30
4. Terapi
Terapiye başlamadan önceki yaptığım alışkanlıklarını porno izlemek( eşcinsel ) periscopte takılmak gibi alışkanlıklarımı tekrar 2 gün yaptım ve bıraktım.Ne zaman psikolojik bunalımda olsam direk buraya kaydığını gördüm.O zaman ki anı düşününce ailemle problemlerimi gördüm.Belki pes etmek vardı hatırlamıyorum. Sonrasında terapi kayıtlarını tekrar dinleyince kendime güvendim ve mücadeleye devam ettim. Sonrasında eski terapileri dinledim ve kendime güvenim tekrar geldi. Benim içimde kızlara karşıda ( azda olsa ) erkeklere karşıda bu duygular var Bunları yok sayamayacağımı söylüyorum bastırmak gerektiğini söylüyorum. Hk bunları bastırma yok iyileştirmenin olduğunu söylüyor. İyileşmek için ödevlerim var ama o ödevleri yapmıyorum.
*Sosyal hayattaki ( iş okul çevre aile ) problemleri çözemezsem fantezi dünyasına kayarsın Hk diyor ama acaba dinleyecekmiyim yine
*Benim hikayemde net bir şekilde baba oğul ilişkisini geçtim baba yok diyor
*Ve ödevlerden birini gerçekleştirmemi bekliyor Akrabanın evine çık ( en başta )
Bu baba ile aynı evde kalırsan
 iyileşemeyeceğim belirtiyor.
*Sonra bir kız var ilgi duyuyorum ama gidip karşısına çıkmıyorum.
*Sonra bir işim var şartlar kötü yen bir iş bul ( yapmam gereken bir iş değil )
Hayatımda görüldüğü gibi görünen çok çözümsüzlükler var.Tabi bunlar buzdağının görüne kısmı :)

* Bunları çözmeye gayret ediyorum diyorum.Kızla alakalı en son sanki çok uğraşmış bulamamışım.Arkadaşı araya sokmaya çalışıyorum onlarda beceremiyor bir türlü
*Evden çıkma hikayesnde hep bir bahane sundum yapamıyorum dedim. Engel ne dedi Hk ve Engel annemn üzülmesi, annemin obsesyonları
*İyileşmek istiyorsam anneme,babama karşı acıma duygularıdan kendimi kurtarmam gerekiyor.
* Evet aslında daha önce forumları takip ettiğim ve payının olduğunu düşündüğüm ve terapide duymayı beklediğim cümle " Aslında seni eşcinsel yapan annenle bu duyguların.Terapi boyunca hep gündeme geldi ne kadar hapsetmiş beni bunu sırtımdan atmadan iyileşemeyeceğim.



*Hüseyin hocanın verdiği ödevler kafamı kurcalaması aile bir yandan yaşadığım travmaların etkileri bir yandan bu zihni boşaltmaya ihtiyaç duyuyorsun Bunlarda eski alışkanlıklarım periscope gayporno vb.


*Seni bu hale getiren ailenin bana yaşattığı kahır zihnen beni kuşattılar.

4.terapi ve ben hala verilen ödevleri yerine getirmemişim.Bu direnci kırmam lazım
Bence Hk terapide bu adamla aynı havayı teneffüs etme desede aslında annemle bağımı koparmam gerekiyor.


*Bir nefret var bunu yansıtmıyorum içime atıyorum.( Konuşmuyorum zaten ) tartışsam birşey değişmeyeceğini gördüm
bir çocukluk dönemi travma ile geçmiş Belki kötü baba denlebilir bazılarınına ama seninki kötü bile değil Çünkü yok hükmünde
Burda biyolojik olarak bir baba var psikolojik olarak yok (babasızlık =piç )Adam bana hakaret ediyor ben üstüne para veriyorum.

Tek şans var o gücü kendi içimden çıkartıcaksın Bu gücü kararlarınla diyor Hk ben konuşmasını bölerek diyorum hem diyorsun ailenle aynı evde kalırsan iyileşme süreci uzar hem diyorsun evden ayrılmazisen iyileşemezsin demezler mi adama ne ayaksın
Burda  bana birçok travmalar yaşamışsın bunu kısa yoldan halledelim hemen istiyorum diyor.Benim kafamda hala şüpheler var tabiki

Ama yine Hk ifade ederek bu süreç çok uzar. Ben artık şu kanıdaydım beni bu duygulara sürükleyen %40 annem %60 babam ama Hk şunu belirtiyor asıl aktör annen seni duygusal olarak yapıştırmış.

*Annemle ilişkimi kopartamadığımdan bende terapi ile alakalı şüphe duygularının oluşmasına iyileşmeyi göze alamamaya sebep olması
*İyileşmek için bu radikal kararları almam lazım yoksa terapilerde gelip gidiyoruz iyileşemiyorum galiba derim bu hastalıklı düşünce yapısı ile değişmem zorlaşır.
*Basit bir ödev evden yakın akraba ya çıkma ama bunu yapamıyorum Hüseyin hoca beni babamla konuşmayı yasaklıyordu Çünkü kavga edersende kaybedersin bu adama karşı( ben daha önce konuşmuyordum zaten)

Yapacağın tek iş evden çıkmak diyor evden çıkmadan iyileşemezsin diyor ben onun yine eski sözünü hatırlatarak bu şekilde söylediniz ama diyorum. Sinirleniyor  :) aynı şeyi birkez daha anlatıyor.
Haftada kaç masturbasyon yaptın soruyor bu haftaki porno bağından dolayı haftada 2 yi aşarak 2 haftada 6 kere falan yapmışımdır
Yasak bir heterolar içinde geçerli günde 1 den fazla masturbasyon yasak
Masturbasyonlarımda hiç gay olarak düşünmem  Eğer periscope veya porno izlemiyorsam. Periscopte ya p ile yada ap ile görüşürüm çokta istemem bu durumu sadece tatmin olsyım yeter. Pornodada izlerim kimsenin yerine koymam kendimi
Hk Bir erkek bir erkeğin mahremini görmemeli ifade ediyor

Burda eğer bu yolla gideceksem ben aktif karşımdaki de aktif biri ama ilk bana pasif olacak fikrini kafada kurma bu bana ego katacakmış psikolojik bir oyun sergileme
Neyse bu anladığım ailemle devam edersem ki izleyeceğim yol ?
Egom yok olmuş. Ego kasmak lazım. Egon yoksa erkek olamazsın.İslevsel olarak.  Tamam egon olmamasinda baban ama annende sorumlu  ve Annenle olan duygusal ilişkin O ilişkiden kendini  koparmazsan kurtulamazsin.Sonra bu fantezilerle  evlensende evlenemesende yaşamaya alisirsin.İşimde memnun değilim. Yani iş bulursam bırakacağım diyorum daha oncekileri kabul etseydim diyorm
Oda yakının evine çık artık diyor bu iş arama olsun diğer süreçler daha iyi odaklanacagimı söylüyor.

Kafam dağınık anlamıyorum odaklanamadığımı söylüyorum. Oda aynı iş aynı ev  ( hep problem) bu sistemi boz diyor

Onay hastalığım iş için bile küçük kardeşime anlatmam danışman
Hk özgüvenin yok
Artık kendi kararlarını kendin vereceksin demesi

Bunun sebebi annenle yapışık olmamdan dolayı annem kocasından mutsuz ve klasik türk ailesinde erkeğe önem verildiğinden bana yapışık
Bana soruyor kacincisin vb diye ilk erkeğim sıralamam bu diyorum o da ilk erkek olduğunun için diyor evet öyle bencede ama
Bir çocuğun asla yetismemesi gereken bir aile ortamında yetismişsin Senin ki tacizli tecavüzlu hikayeden bile berbat diyor Hk.Babandan dolayi
Radikal çıkışlar yaptığında onay almadığında iyileseceksin Kendin kendine karar vermek zorundasın. Onay alırsan kaybedersin
Normal durumda istişare edersin bir şeye karar verirsin ama senin durumunda yanlış kararlar bile versen karar senin olduğu için kazanacaksın
Erkeksi düşünce canım sıkıldı siktir olup gideyim
Ben bu odadan çıkarsam kurtlar mi yer vb. düşünceler kurmayacağım kafam da ....
Yakın akrabaya çıkma hallettikten sonra işide tutturursam iyileşme süreci başlayacak
Yolda yürürken erkekler dikkatimi çekiyor diyorum
Fantezi kurmuyorsan eşcinsellik degil Egon yok çocuksu bir yapın var bu yüzden özeniyorsun diyor hk baba da yok hayranlikmis ozenmeymis vb Bu hayranlık ileri gitmiş bir hayranlık ego olmadığı icin
Yaşadığım travmalar bende olumlu  bir kaç katkısı oldu tabiki
Erkeklere Bakmak zorundayım çünkü kopyalamak icin kendini suçlama herşeyi eşcinselliğe baglama
Fantazi kurduğunda engel ol yoksa zaten engel olacak birşey yok
Özellikle bak demiyorum ama baktığında bu yüzden kendini suclama
Baktığın özellikleri kendinde olusturma tarz giyinme saç sakal şekil verme vb.
Senin cocuksulugundan ve ozguvensizligimden dolayı bir tarzın yok
Dikkatimi çekenlerden sonra ben bunun gibi ne yapabilirim diyecekmisim.
2 kere erkeğe bakiyorsan bir kere estetik bir kıza bakmaya zorla Suan erotik  dusunce değil duygusal olarak böyle bir kızla evlenirsem mutlu olurum çok güzel cocuklarim olur vb.
Özetlersek
1 akrababana git gitmek zorundasın
 Tek  önemli nokta





Sayfa: 1 [2] 3