Son İletiler

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10
90
3 Mart 2024
Sabah uyanır uyanmaz aklımda dünkü görüşme vardı kendimi hala buruk hissediyordum. Saat Sabah dokuza gelirken çantamdaki Misolü kullanma kararı aldım. İlk dozu aldım. Bir iki saat içinde etkisini göstermeye başladı. Midem bulandı, başım döndü ve çok kötü bir ishal oldu. O kadar sıvı kaybettim ki tansiyonum düştü sanırım. Gün içinde 2 kere tek idrara çıktım. Acile gitmek ile gitmemek arasında kalmıştım. Evde biraz sıvı takviyesi, tuz ve şeker yüklendim. Bir tık daha enerjim yerine geldi. Bulantım yerini her an aktif olacakmış gibi duran kusma refleksine bıraktı. Onun dışında, herhalde en doğru tabiriyle SERSEMLEDİM. İç sesim vardı ama düşüncelerimi anlayamıyordum. Sadece iç sesimi duyuyordum ve sürekli demin ne düşündüğümü unutup "ben ne düşünüyordum" diye düşünüyordum. Bunu OKB(obsesif kompulsif bozukluk) için kullanmaya başlamıştım. OKB'de genelde düşünceler çember gibi dönüp dolaşır. İlacı aldıktan sonra düşüncelerim düz bir çizgi gibi bir hal aldı ve çizginin üstünden geçer geçmez çizgi siliniyor gibi. Yani en azından önemsiz düşünceler için ne düşündüğümü hatırlamıyorum. Biraz da açıkçası gerçeklikten kopmuş gibi hissediyordum. Zone out. Yine gün boyu durgun ve sersemlemiş bir şekilde devam ettim.
4 Mart 2024
Misolün 2. Dozunu aldım sabah. Bu sefer ilk günkü gibi yan etki yapmadı. Yine gün boyu ne düşündüğümü bilmeyerek geçirdim. Normalde OKB beynim bir dusunceyi hatırlamakta hiç zorlanmaz. ilacın ikinci günü olmasına rağmen ne düşündüğümü hatırlamak için çaba sarf ediyordum. Düşünceler direkt akmıyor. En kötüsü de ilaçtan sonra depresif bir ruh haline girdim ve intiharı düşündüm. Sanırım ilk 2 3 hafta böyle devam edecek. Kullanma talimatında öyle yazıyor. Bir kaç gündür pek fazla bir şey olmadı. Düşüncelerimi de takip edemiyorum zaten.
Bir hafta oldu ilacı kullanalı, ek bilgiler: gerçekten depresyona girdim, hiç keyfim yok. Hiçbir şeye enerjim yok, isteğim yok, çok fazla intihar dürtüsü geliyor. Muhtemelen ekstra yalnız kaldığım, sınav stresinin olduğu bu dönemde ilaca başlayınca ilacın da belki etkisiyle depresyona girmek ve intihara meyillenmek kolaylaştı. Düşüncelerimi hatirlayamıyorum demiştim ilk günler. O sersemlik hali geçti. Yine düşüncelerim dönüp duruyor. İlaç henüz etki etmedi sanırım. İlk gün belki o da bir yan etkiydi. İlacın belki dozu da yeterli değildir. Gerçi daha fazla arttırmam muhtemelen. Bu dozla bı kaç kutu bitirince bakalım nasıl olacak. Yazılardan vs anlaşılır muhtemelen etkisi. Uzun lafın kısası ilaç henüz OKB açısından artı sağlamış gibi hissetmiyorum, eksisi var şu an ilk hafta için.

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10