Gönderen Konu: EŞCİNSEL EVLİLİK MÜMKÜN MÜDÜR? : SÜNNET ŞÖLENİ MAKAS ve ERKEKLİK  (Okunma sayısı 3332 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Merhaba Hüseyin Bey

Geçenlerde teravihe gidiyordum.Vakit az kaldığı için biraz hızlandım sonra etrafıma baktım yavaşladım sokaklara evlere ağaçlara sokak lambalarına baktım.10 yaşında geldim bu küçük kasabaya ama bu yerlerde hiç izim yoktu.haytalık yaramazlık sokak kovalamacaları.Gittikçe dahada hüzünlendim kahvehanelerin önüne geliyordum çünkü orası tam felaket korkarak başka yollar bulurdum ordan geçmemek için.evet yaşanmışlıklarım yoktu kavgamı veremedim buralarda.sokak lambasının altında bi kızı öpemedim mesela

Terapiden  sonra hatalar yaptım aslında. kendimi daha iyi gördüm.arkadaşlıklarım yoktu mesela iznimde yalnızlığımı anladım.sanal seksle tanıştım mesela sonrasında da bi ilişki.ilişkide  aktiftim ama sanalda aktifde oldum pasifte sanalda sanki kabul görme gibi bi durum var. çok güçlü bi dürtüyle bağlıyor insanı 2   3 aydır devam etti  ve ramazan umarım terapiye tekrar başladığımda hallederim.

Terapiye gelip giderken herşey güzeldi ancak  fazla iyimsermiydim bilmiyorm.mesela sosyalleşmek bu yaşta ve ortamda hiçte kolay değil ve etraf duygusal arkadaşlık yumaklarıyla dolu ki bu bana hiç iyi gelmiyor.ama şimdi haftada bir gelmeyi ayarlamak hem maddi  hem manevi daha fazla emek demek buda o kadar erkekliğe ve benlik gelişimine sağlam katkı demek.Sahi yaşadığım o süreç yakaladığım o duygular bi kıza cinsel yoğunlaşmadan duygusal yaklaşmam erkeklere bunlarda ne yav demem ben gibi işte ne fark var bunları bilmek değil duygu olarak hissetmek.Her iki haftada bir gizlice ayarladığım uçak biletlerim  verdiğiniz ev  ödevlerini yapmam.Bu sanki kendime kattığım özel bişeyler gibiydi.İzmirden istanbula uçarken katettiğim yol sanki kendi dünyamın yeniden inşasının ilk adımlarıydı.ama bu sefer daha gerçekçi olucam herşeye evet demeden önce kaygılarımı sorguluycam.

Şu sünnet ve makas olayına gelirsek sünnetimi düşündüm.Evet öncesinde korkutma ve alay vardı benden 10 yaş büyük erkek kuzenim tarafından.sonra sünnet günü eğlence yemek mevlüt sonra mezeler alkol sonra ata binip gezmem pardon binemem ağlamam öff tam bi rezillik sonra harman dalı babayla şöyle karşılıklı. beyaz takım elbisemin yakıştırılması.eve giriyorum sünnetçi şu kesici hazır önce iğne ebeveyn yatak odası süslenmiş ilk iğnede ağlıyorum.Ablam beni alıyor ve diğer odaya üstümü değişmeye götürüyor  lavaboda elimi yüzümü yıkıyorum sonra kesimhaneye onlarca erkek babamda dahil ellerimden ayaklarımdan tutup sabitliyorlar. sünnetçi hazırlanıyor ben ağlıyorum bağırıyorum annem daha sonra anlatıyor o sırada oda ağlıyor ki bende  o sırada öyle düşünüyorum.ve oklava çevirmiş daha az acısın diye.neyse şu ayine dönelim korkuyorum 10 yaşındayım evin bütün odaları bahçesi insan kapılar açık elini sallıyan giriyor içeriye ne ayıp var ne mahremiyet yok arkadaş bunların hepsi sapık  ırz düşmanı belkide sübyancı.Sünnetçiye neyle kesicen diye soruyorum cevabı hatırlamıyorum ama makas olması muhtemel.bi kap çanak içinde bikaç makas gibi şeyler göstererek cevap veriyor.İki  genç erkek akrabamız tıpçı elinde fotograf makinası anı ölümsüzleştiriyorlar.Ve büyük an Allahuekber Allahuekber La....... tekbir,  tekbirde yükseldikçe bende okadar bağırıyorumdur herhalde n'oluya lan bu ne sonra bi acı ve bitti.Yatak odasında  ön sevişme büyük coşkulu bi patlama boşalma  inlemelerde tekbir olsa gerek.Annemin benimle özdeşim kurması ağlaması beni anlayanın o olması ama bunu yaparak benim rezilliğime katkıda bulunması hep efhamlı koruycu ve sonra umuma açık olan kapıdan pipime bakanlar sırıtıp acıdımı len diyen ablam yaşında kızlar. ah kızlar erkekler ben annem babam onlar bunlar peygamberin sünneti allah akrabalar.Ben sizin var ya....

Yazarken anladım ki burdan çok malzeme çıkar hüseyin bey yazın demenizi anladım şimdi.şu makası görünce zaman zaman oluşan burnumdaki gerginliyimin ne halt olduğunu düşünücem ancak yukarıdaki şeyleri yazarken kendiliğinden çıkan sahne benide etkiledi yazarken garip şekilde farklılaşıyor sanki. tehdit alıkonma tecavüz  mü burnumun ucundaki gerginlik erkeklerin beni tutup sabitledikleri andaki yatağa geri çektikleri bi çekilme bi gerilme hissi gibi ve  makas müdahalesi.  annemin özdeşim kurup ağlaması kadının kurtulmamı istemesi ama aynı zamanda beni değersizleştirdiği için ona da kızmamayrıca cinsel uzvumda dinle ilgili laf geçince gerilme garip soğukluk hissi bu ayinin izleri mi   off bugünlük bukadar.

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Selam Hüseyin Bey
 
Şimdi hissetiğim bazı şeylerden dolayı bu yazıyı hemen yazmak istedim. Önce dün yaşadığım bi olayla başlayayım.
Babam ben annem arabamızla arkadaşlara iftara gidiyoruz.benzinlikte benzin alıyoruz babam her zaman ki gibi gergin saldırgn etrafa küfür ceza yağdırıyor şu motorsikletli böylemi sürülür şaha kaldırıyor yok şu araba hızla girmiş. bişeyin hep farkındaydım bugün netleştirdim.babam hep saldırgandı.bi önceki gün; karşı komşumuzla küsüs bikaç çalı çöp temizliyolar bizim yan komşu kapısnda bizim kapıda değil ha, yine kızıp yok şöyle yapçan rüzgar çöpü bize getiriyor tüfeği alacan havadan tehditler.bizim evde hiç huzur mutluluk yok anne baba hep kavga konuşabildikleri zaman dedikodu çekiştirme ve babamın yok şöyle yapçan  yok böyle dövcenleri.  şimdilerdede ona buna kafir allahsız oruç tutmuyor yok şükretmiyor vs.. kendimi bildim bileli hep böyle bana etkisi olmuş herhalde sürekli tehdit algısı rol model pasif agresif tavırlar.hayır kendimide kötü hissediyorum.benzinlikte öyle hissettim acaba bana bişeyler söylemeye çalışıyor beni yetersiz görüyor acaba ve hadi çık şunlara adamlığını göster diyo algısı oluşuyor.ve ben yetersizim hissi.en son patladım ya dedim nedir bu yav çıkıp dövelim mi herkesi kavga edelim ölelim öldürelim mi.ne bu gerginliğin bırak dedim herkesi. Saçmalıyosun bize hiç bi tehdit yok kimsenin bişey dediği yok.ona buna kafadan atıyosun dedim. Bakın iftara gidiyoz. Kavga gürültü istemiyorum onunla bununla uğraşma bize bişey diyen olursa çıkar cevabını veririz her dilden.beyimiz sustu sonra ya şu ağaçlar ne güzelmiş vay şu dağlar vs ya dedim fırça atmayınca düzelmiyorlar.
 
Şuan yazmak istedim hissetiğim kötüye giden duygularım ve sanal seksin sürekli hadi gel demesi şuan itibariyle azaldı. enteresan  bocaladım ama  eyvah diyodum sanal bi garip çok güçlü şekilde çağırıyor sanki sosyalleşmeyi oradan erotik oyunla yapıyosun? ve bu halledilirmi diyoken şuanda o güçlü çağrıda azalma.şu  makas ve sivri şeylerde burundaki  gerginliyim fark ettim kadınlarda oluyor genç  orta yaş fark etmiyor. Erkeklerde ve özellikle  çekicilerde hiç olmuyor.
Sünnetimdeki o ayinde herhalde anneme daha fazla kızgındım daha sonra ve öncesinde de bana bi şekilde engel oluyodu. erkekliğimi yaşamamda ama işte babada sorun olunca ben annede anne. Geçen yazıda en son satırlarda ah kızlar erkekler annem babam diye giden cümlede ah kızlar derken içim bi daha garip oldu. Terapilerden önce erkekler derken de aynı gibiydi. Ancak annemi daha iyi gördükçe kızlara daha rahat ulaşıyorum ve yılların ihmali gibi daha bi özlem ve pişmanlık duyuyorum.Sünnet evet herkes suçlu ama herkes usulen yapılması gerekeni yapıyor babamın elimden tutarken tamam oğlum yok bişey diye tesselli ettiğini hatırlıyorum.Adam napsın ne gördüyse öyle yapacak ama annem hep fazla efhamlı fazla korumacı saçma sapan hareketler.
 
Ama yinede zor bişey şu yanlış gidenleri değiştirmek kolay değil öff. anneme bi gün yalandan  yabancı bi kız var dedim evlatlıktan reddetti.Birtane kızım var der geçerim dedi vay be dedim amk böyle ha hayırlı mülayim he he memet tamam ama yanlış yapınca tabi ona göre biçizgi.
 
Neyse neyse
 
Allah neden yarattının cevaplarından bitanesi yalnızdım (bunun bi  acizlik olduğunu sanmıyorum) tanınmak istedim imiş.Hepimiz yalnızız bu hayatta onun bi parçası olarak geldiysek eğer onu anlayıp onunla bütünleşmek ve en önemlisi bu yolda başka yalnızlıkla diğer yarımızı tamamlayıp yapmak bunu. yeniden inşa etmek hayatı korkmamak.
Zor ama bakçaz artık napacan be ahmet yapacan tabii :),
 
 Vesselam