Gönderen Konu: İÇİMDEKİ ÇOCUK EŞCİNSEL DEĞİL ERKEK OLMAK İSTİYOR  (Okunma sayısı 6141 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Merhabalar hocam,

bir kaç gün geçti ve ben  iyiyim, fikir olarak iyiyim ( sanki hiç anormal  fikirlerim yoktur). kız arkadaşıma hem msj attım bir kaç defa hem de aradım son olarak konuştuk . sonuç olarak benimle yada her hangi bir erkekle konuşurken rahatsız oluyormuş . kendini günah yapar gibi görüyor bu yuzden ne benimle ne başkala konuşmak istemiyor . ben kendimi msj yada aramaya belki kontrol edebilirim fakat gönlüm ve kalbım kontrol edemem dedim.   


arkadaşlarımla dolaştım İstanbul'da. fakültede yoğunun lab'dan çıkmam . bisikletle dolaştım biraz arabalar arasında geçtim !!
ailemle konuştum yeni bişey olmadı .

ayna karşı yapmaya çalıştım fakat o kadar zor ki yapamadım ( boşalamadım ) . bu yüzden bu çocukla konuşmak istedim . konuştuk erkek nedir bayan nedir çocuk nasıl geliyor sex nedir nasıl yapılır vs .  sonra neye ben den korktu  mastrubasiyon ne ve nasıl ve neye yapılır . sonra beraber sex yaptık bayanla daha doğrusu o yaptı ve ben ona hem destek verdim hem söyledim ona nasıl yapmalı zor değil fakat uzun zaman aldı sanırım 5 - 10 dk ( genelde 3-4 dk her şey bitir ) . sanki mutlu oldu . bu arada 12 yaş oldu gibi ve benimle konuştu abi bana demişti sanırım .

hayırlısı olsun diyorum

iyi çalışmalar dilerim

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Ynt: İÇİMDEKİ ÇOCUK EŞCİNSEL DEĞİL ERKEK OLMAK İSTİYOR
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2013, 07:06:30 ös »
iyi akşamlar doktor,

dün namaz kılmadım bugün de kılmadım sanki bu tanrı karşına durmak istiyorum . seviyorum gerecekten seviyorum tanrımı fakat anlamıyorum neye öyle benimle oldu ve oluyor neye beni bu olay yada sınava soktu . beni affetsin
babamla ayni şey yaşıyorum  onu da seviyorum ona söylemek istiyorum ama babam seni seviyorum söylemeye cesaretim yok . seviyorum ve ona affedemiyorum gibi .

bugün canım her şeyden sıkılıyor hiç bir şey yapmak istemem ancak benim mutsuz artabilen şarkılar denliyorum
http://www.youtube.com/watch?v=YO_9NQ8gVOw
Arapça olduğunu biliyorum fakat video den ne hakkında konuşuyor anlarsınız .

dün gece internet e girdim erkeklere baktım . aslında istemedim yani sex istemedim fakat öyle girdim . onlara bakarken mastrobasiyon yaptım gerecek söyliyorum dün sex ihtiyacım yoktu fakat sanki bir şey eksek var yada her zaman yaptığım şeyi yapmam gerekiyor . bıktım kendimden hatalarımdan  erkeklerden bakışlarımdan herşeyden bıktım . umudum kayıp etmeyeceğim inşallah .
 

babama aradım şimdi aradım  kardeşlerim hakkında konuşurken
 ben annen gibi değilim sevgilim canım falan söylemem dedi .
 zor bir şey değil ben hiç demedim sana ben seni seviyorum şimdi diyorum dedim .
 ben sizi seviyorum çok dua ediyorum fakat bir insan biri seviyorsa ela söylemesine gerek yoktur babam dedi.
 o sizi seviyor ama nasıl söyleyecek bilmiyor çıkmaz ondan annem dedi .
olsun yavaş yavaş söyleyecek dedim .....
anladım ki ancak yüz yüze ona söylesem anlatmak istediğim şey anlatabilirim   

görüşmek üzere ( cuma günü size uygunsa )

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Ynt: İÇİMDEKİ ÇOCUK EŞCİNSEL DEĞİL ERKEK OLMAK İSTİYOR
« Yanıtla #2 : 23 Nisan 2013, 07:07:46 ös »
Selamun Alyküm doktor bey
ilk olarak merak ettim siz bu e mailler okuyor musunuz yada boş boş yazarım ben :)

yeni bişey olmadı benimle normal yaşıyorum hakanla ara sırada konuşuyoruz normal erkek gibi konuşuruz kızlar  spor köpekler falan fılan

kız arkadaşıma msj attım son kararım verdim  dedimki ben bişey için söz veremem  nerede yaşacağım bilemem . kadermiz nerede ve nedir bilemiyoruz ve ben her zaman gibi kapı açık bırakıyorum kader girsin diye . kısmetimsin ise mutlu olurum değilsen güzel hayat dilerim sana  hoşçakal

bisikletle dolaşıyorum ellerim bırakmam hala ama dene ediyorum
boz batene gittim.  zoOor bana geldi fakat insan her şey farklı olabileceğini fark ettim  :  her zaman her şey alamazsın hem güzel hem sporcu hem bozda dans ediyorsun hem de nobel ödülü sahipsin hem de 6 dil konuşabilirsin  olammmmaz adalet için olamaz allah herkese güzel şeyler verdi zor yada insana göre güzel olmayan şeyler de verdi fakat toplam olarak tüm insanlar allah adaletle aynıdır .
hem de bişey öğrenmek istiyorsan yavaş yavaş ısrarla azım ve çapa ile  öğrenebilirsin

neyse     filozof gibi konuşurum   
iyiyim ben
görüşmek üzere

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Ynt: İÇİMDEKİ ÇOCUK EŞCİNSEL DEĞİL ERKEK OLMAK İSTİYOR
« Yanıtla #3 : 23 Nisan 2013, 07:08:46 ös »
iyi akşamlar doktor .
emaillerim okuyorsunuz mu  okumuyorsunuz mu ?     bilemem ama yazmaya devam ediyorum .

bu akşam biraz önce kız arkadaşımdan ayrıldım yada doğrusu beni bıraktı. dedi ki sen Türkiye de yaşamak istemezsin ben de memleketim bırakmam . seninle konuşurken bana çok rahatsız ediyor çünkü allaha karşı aileme karşı bişeyi yapıyorum......
ben bişey söylemedim düşünmem gerekiyor dedim . aslında çok normal bana geldiği için ne söylemeliyim bilemedim .  neyse bana da bazen rahatsız etti sanki rol ediyordum .

dün kötüydüm size email attığımdan sonra hemen hemen yattım ( 7 gibi ) sabah 8 gibi kalktım .

 bugün otobüsteyken öyle aklıma fikirler geldi  : bazen spor salona gidiyoruz yanlış spor hareketleri yapıyoruz aylarca kaslarımız ağrıyor ve şişiyor ve şiştiği için acılara rağmen mutlu oluruz  çünkü bu şişlik kas yapması düşünüyoruz .... yanlış düşüyoruz bu şişlik inflamasıyondur kas değildir . tekrar doğru antraman yapmamız gerekiyor fakat yanlış antremanlar sonra doğru hareketler yapması zordur .... sabır ediyorsam hem doğru antramanlar öğreneceğim hem  güzel kaslar ( sonuçlar ) alacağım hem de   bu sonuçlar uzun bir süre kalacaklar
erkekler yanlış kolay ve sadece ani ve gerecek olmayan sonuçlardır
bayanlar doğru zor ve uzun bir sonuçlar veren ve herkes tevsiye eden antramanlar gibidir

ben de bu uzun veren ve doğru olan isterim ......


iyi geceler :)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Ynt: İÇİMDEKİ ÇOCUK EŞCİNSEL DEĞİL ERKEK OLMAK İSTİYOR
« Yanıtla #4 : 23 Nisan 2013, 07:09:25 ös »
merhaba doktor ,
ben kendimi affetmek isterim ya !!! nasıl bu şey yaparım ve ben hala ayni yanlışlar yaparım.
tmam geçmiş olaylar kendimi sorumlu göremiyorum ve sanki affetmek gerek yok fakat bugün ki yanlışlar nasıl affedebilirim bilemem. ben bakıyorum erkeklere kendimi kontrol edemem. bakış kötü tekrar bakış daha kötü yeni bakış umutsuz olurum fazla bakış ölüm isterim sonra ağlama ve ağlama tanrıya dua etmem iyileşmek yada ölüm için , sonra sıfırdan bakmak başlıyorum .
ben kendimi nasıl affedebilirim ve dayılarımla babamla bile ( hayalarımda ) yatım ve seviştim . böyle huysuz onursuz şerefsiz bir insan nasıl bakmalıyız . kendime bakarken bazen şeytan görüyorum  .
erkeklere baktığımda sanki kaybettiğim bi şeyi arıyorum, aslında evet ben erkeklerin gözlerinde kendimi arıyorum ama hiç bulamıyorum .
kendimden utanıyorum. bazen umudum kaybediyorum ve ölüm isterim
allah beni yardım etsin yada acil ölüm versin . (gelmezsem iki hafta sonra demek ki tanrı acil ölüm vermiştir )


************
dün webkamlara girdim kendimi tutamadım ve mastrubasıyon yaptım (erkekle başladım erkekle bitti hayalıma bayan getirmek istedim ama ancak boşaltırken hayal edebilirdim ) .

rahatsız ediyorum sizi kusura bakma ama doktorumsunuz .
iyi akşamlar

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Ynt: İÇİMDEKİ ÇOCUK EŞCİNSEL DEĞİL ERKEK OLMAK İSTİYOR
« Yanıtla #5 : 23 Nisan 2013, 07:12:29 ös »
merhabalar doktor
güneşi gördüm filmi izledim biraz etkilendim üzüldüm son sahne için . aklımdaki bir tümce kaldı '' vur beni abi ölürsem tanrı görürsem beni tam bir bayan niçin yaratmadın soracağım ''  hem de aynı gece de bir şeyi okudum : allah birini sevmiyorsa küçük önemsiz ve ondan uzak şeylerle meşgul ediyor .
çoook düşündüm ve ağladım  acaba bu tanrı beni sevmez mi ?  acaba niçin beni öyle yarattı ? beni sevdirmek için ne yapayım ? ölürsem nereye gideceğim ? ....
sabah kalktığımda biraz rahat hissettim ve kendimi nasıl bağışlatabilirim yada affedebilirim konuda okudum ... aslında evet ben kendimi affetmek isterim ve kendimle barış ediyorum inşallah başarım .
bugün sabah kalktım tıraş alıp gülerken evden çıktım bugün mutlu olmak isterdim başarılı olmak de istemiştim  ve oldu bişey yapmadım fakat erkekler normal ve etkiyici olmadığını fark ettim ( inşallah devamlı olacak ) . tevsiye ettiğiniz kitap bugün aldım :) . döndüğümde sevdiğim dizi izledim sonra arkadaşlarımla masa tenisi oynamaya gittik ( 2 Filistinli erkek )   ( ondan birisi doktora gittiğimi biliyor fakat gay falan söylemedim )  yavaş yavaş öğreniyorum :)

bu arada canım mastrubasiyon istemez ne hayallarla ne ayna karşısında

umarım emaillerim okuyorsunuz cevap vermezseniz not falan alıyorsunuz

iyi geceler :)


bu arada sevdiğim dizi budur

http://www.youtube.com/watch?v=9drM3o3fJC0

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Ynt: İÇİMDEKİ ÇOCUK EŞCİNSEL DEĞİL ERKEK OLMAK İSTİYOR
« Yanıtla #6 : 23 Nisan 2013, 07:13:35 ös »
merhabalar doktor
cuma akşam sizden dönerken K. Koç ofise girdim bu saatlerde hareket eden , 5 -8 saat arası sefer edecek otobüsler nereye gidiyor sordum. bir kaç şehir söyledi . ben İstanbul'dan iki gün çıkmam isterim siz bu şehirlerden hangi şehir tevsiye ediyorsunuz  . Balıkesir dedi
Balıkesir bileti aldım , c.tesi 7:30 Balıkesir de oldum biraz gezdim sonra belediyenin binasına gittim danışmayla konuştum merkezde gezmek için uygun yer yoktur dedi ve bir kaç kasaba tevsiye etti .   gezdim biraz merkezde kahvaltı yaptım höşmerim yedim ve  Burhaniye ye otogardan gittim Burhaniye olduğumda bisikletçi gördüm kiralık  bisiklet varsa sordum yok dedi sonra arkadaşına sordu evet var söyledi  |aldım bisiklet ve küçük güzel deniz kenarında iki yere gittim
orada çok düşünmeden elbiselerim değiştim ve  kumda suda yurdum  biraz oturdum hem iskelede çay içtim ..... iki köy arasında bir genç yanında durdum yol tarifi için ( ben sordum) ben oraya gidiyorum istiyorsan ikimiz bisikletle gidebiliriz söyledi . ben hayatımda başka ile binmedim fakat deneyelim sen de soracaksın bisikleti dedim ... ilk olarak korktum biraz sonra iyi gittik
normal durumlarda o kadar bir insana yakın bana rahatsız eder ve fikirlerim çok pis oluyor  fakat bu defa bi şey olmada ne rahatsız ne de pis fikirler ( oldu ama sanki 1 sanıya dan fazla değil )   konuştuk biraz ''nerelisin  muhabbeti''  istiyorsan misafirmız olursun bu gece ; yok ben bugün çıkıyorum buradan dedim .

Burhaniye ye döndüm bisikletçi de pantolon değiştim gezdim biraz Burhaniye'de  yemek falan sonra çıktım  bandırma fakat Balıkesir olduğumda bandırmadan son çıkan feribot 6 'da neyse bilet değiştim ve İstanbul'a geldim gece 2 gibi evde oldum

yoruldum biraz   ama memnunum keşke daha fazla otursaydım Burhaniye de

aslında bişey bana rahatsız etti beni Burhaniye deki bisikletçi hem yakışıklı hem de güçlü bedensel olarak hem de güzel konuşan bir adam ve etkilendim ondan ve Burhaniye den çıkarken çooook fena oldum öyle düşündüğüm için .

ay tanrım ben ne suç yaptım öyle olmam için
gemideydi iken ( Yalova dan istanbula ) bir kaç genç ve arabada kara koca da gördüm,  baka baka durdum mutlu oldum biraz bu amca ve teze mutlu gördüğüm da sonra kendimi söyledim bu doğru olduğu için ( kara koca ) yıllara devam ediyor fakat eş cinsel olanlar  ne kadar seviyoruz birbirimizi hiç devam etmez çünkü yanlıştır(hakan ayrılıyorken aklıma geldi )  sonra gençlere bıkıyorum olduğumu fark ettim moralım buzuldu , baktım bir taraf karı koca bir taraf yakışıklı gençler bir tarafta deniz ..... ben ne  istiyorum kendimi sordum
 1 kendimi denize atayim dünyada her şey bitsin   ve ahirette cehenneme direkt gideyim ,,,,, istemem
2 bu mutlu karı koca gibi olayım
3 yada gençlere gidip pis fikirlerime can vereyim sonra hayatın zorluğu göreceğim . belki ani şeklinde mutlu olacağım fakat genelde hep problem yaşayacağım ve öleceğim de cehenneme gideceğim eğer Allah beni affetemeyecekse '' günah kar bir insan neye affedecek ki '' ,,,,, o da seçin istemem

iyileşmek hariç başka seçenek kalmadı .... zor olabilir fakat onu istiyorum .
*********************

gecede uykum gelmedi hem de mastürbasyon düzenli yapacağım söylediniz
fikirlerim toparlamaya çalıştım fakat başarlı olamadım ve erkekle başladım son birkaç saniye bayanla bitti ( sanırım sayılmaz )   
sabah söylediğiniz gibi yapmak istedim  ( bayan o yapsın ...) çooook  kötü oldum yaparken Burhaniyedeki bisikletçi aklıma geldi sanki ondan güç alıp zorla bayanla  bitirdim.
*************
hocam ben kendimden sizden de utanıyorum
moralım biraz bozuk ama umutla yaşıyorum 


iyi işler

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Ynt: İÇİMDEKİ ÇOCUK EŞCİNSEL DEĞİL ERKEK OLMAK İSTİYOR
« Yanıtla #7 : 23 Nisan 2013, 07:14:59 ös »
iyi akşamlar hocam

ben 22 yaşında yabancı erkek öğrenciyim
homoseksüel fikirlerim vardır
iyileşmek ve normal olmam çok istiyorum
bakır köy ruh hastanesine gittim fakat doktor bu durum hastalık olarak kabul etmez onunla konuştuğumuzden sonra durumlarım çoook kötü oldu dönmek istemem oraya .
size nasıl ulaşabilrim yani hangi hastanede çalışıyorsunuz nasıl randevu alabilirim ve  muayene yada Tedavi seans ücreti ne kadar olacak  genelde ilaç süresi kaç ay yada yıl ve seans her ay mı her hafta mı olacağını bilmek isterim .

doktor
ne olur cevabınızı umutla bekliyorum 


saygılarımla