Gönderen Konu: EŞCİNSELLER EVLENEBİLİR Mİ? DÜĞÜNÜMÜZ VAR DOSTLAR!...  (Okunma sayısı 5194 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4102
    • Profili Görüntüle
EŞCİNSELLER EVLENEBİLİR Mİ? DÜĞÜNÜMÜZ VAR DOSTLAR!...
« : 04 Ağustos 2013, 11:56:26 öö »
Selam hüseyin bey. Nasılsınız ben dolu dolu ve stresli. Görüşmeye gelemedim. Ne zaman gelirim onu da bilmiyorum.

Söz, nişan, nikah düğün, hazırlıklar vs vs. son bir aydır bunlarla yatıp bunlar kalkıyorum. Bu ayda bunlarla ilgili geçecek. Geçen haftalarda kızla sözledindik. Haftaya nişanım var ve kısmet olursa 31 ağustosta da düğünüm. Yıldırım hızıyla herşeyi aradan çıkarmaya çalışıyorum.

Söz gününü anlatmaya başlayayım biraz. Akşam ben ve aile büyükleri kızı istemek için onlara gittik çiçek, çikolata vss ile oturduk karşılarına. Tabi onlar da cümbür cemaat orda bizi hazır bekliyorlardı. Erkekler bir  tarafta oturdu kadınlar başka bir oda da. Önce havadan sudan konuşuldu tabi ben sus pus bir köşe de oturup sessizce dinliyordum. İçim de heyecan vardı ama elimi ayağımı dolşatıracak kadar değildi. Zaten akrabalar birbirlerini tanıyorlardı, konu bulup konuşmak hiç zor olmadı. Amcam büyük olarak söz aldı Allahın emri peygamberin kavli ile başladı… kızınızı istiyoruzla devam etti. Ben yine çıt çıkarmadan dedesinin babasının amcalarının yüzüne bakıp düşüncelerini okumaya çalışıyorum. Ve nihayet dedisi konuşmaya başladı, çocuğumuz nasıl kötü alışkanlıkları var mı, içki kumar hovardalık gibi.. beni bi gülme tuttu ama içimden gülüyordum…amcam ve diğerleri hayır kuzu gibi kendisi bi melemesi eksik. Tabi herkes güldü ben de… ve kabul ettiler ve kızı verdiler. Yani zorluk flan yaşamadım. Ondan sonra kalktım sırayla dedesi ve diğerlerinin elini öptüm, tokalaştık vs. söz yüzüğü takıldı bir rekatta kız ellerinden öptü.  Çikolata dağıtıldı ve sıra kahveye geldi. Tabi 3 saat falan orda oturduk. İlk başta sağlık sıhhat ve hava konuları 2. Oturumda da her evden eksik olmayan siyaset konuları. Kızın ailesi fanatik ak pli bizim kiler ise mhp li. Görüş ayrılıkları, eleştiriler, uzlaşma yok tabi. Ve o arada kahveler geldi. Benim kahveyi en sona saklamışlardı. Sözden önce kıza tuzlu kahve istemediğimi söyledim eğer öyle bir şey olursa herkesin içinde bu tuzlu deyip içmeyecektim tabi bu blöftü yine paşa paşa içecektim. Kahveyi getirdiler herkes yüzüme bakıyor kız da tabi. Bir yudum içtim çok tatlı idi. İkinci yudumda sanki tuzlu gibiydi, üçüncü yumuda tuz tadı aldım ve içmedim. Tabi bir şey de demedim kuzu kuzu yerimde oturdum. Sonra biraz daha konuşuldu ve gece 00.00 gibi kalktık tekrar el öpmler hayır duaları iyi dilekler vs. el yine öpüldü.

Sonradan konuştuğumuzda kahvenin içine tuz atmadığını bol bol şeker attığını söyledi. Sanırım pskolojik şartlanma bu olsa gerek ben tuza şartlanmışım.

 

Böylelikle söz faslını bitirdik. Ev kiralama, bankadan kredi çekme, kararşlaştırılan geline takılarını alma, nişan alışverişine çıkma, ev eşyası beğenme… bunlar yaptıklarım takı alma ve nişan alışverişine çıkma oldu. Pazartesi ev  işi ile uğraşıcam. Bugün perde ve halılarla uğraştık, yarın düğün fotoğrafçısı ile görüşmeye gitcez. Yani 31 ağustosa kadar bir yığın iş var. Her gün 9-10 gibi evden ıkıp akşam 17-18 gibi eve geliyorum. Ve oruçlu olarak zor oluyor. Ama yapmak da gerekiyor.

Bu arada resmi nikahı da aradan çıkardık. Güzel bir park da açık havada nikahımız kıyıldı. Nasıl oldu nasıl bitti anlamadım. Bol bol fotolar çekildi. Aslında ben düğün gününde düğün salonuna nikah memurunun gelmesi taraftarıydım ama kız ve ailesi hemen olsun istedi. Ben de tamam dedim. Yani artık bekar değilim. Üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum…J hayırlısı çıktık bu yola..

Yalnız bu evlilik işleri gerçekten çok stresli işlermiş. Evlenecek olan herkese Allah sabır versin.

 

Psikolojik durumuma gelince kendime pek zaman ayıramadığım için eşcinsel duygularım bu aralar uykuda gibi. Ara sıra yoklasarda özellikle gündüzleri üzüerinde fazla durmadan geççip gidiyor. Zihin düğüne odaklandığı için başka şeyleri düşünmeye fırsat olmuyor. Fantaziler pornofrafi veya erotik şeylere ve mastürbasyon vs çok uzağım…

Korkularım var mı evet var. Evliliğe yönelik, sorumluluklar, iki kişinin aynı evi paylaşması, anlaşabilme vs bu konular üzerinde düşünceler ara ara yokluyor beni. Gerçi bu duygu ve düşünceleri karşı tarafla paylaşabiliyorum. Sağolsu şimdilik anlayışla karşılıyor ama evlendikten sonra ne olacağını bilemiyorum…

Gerdek gecesi bunu elimden geldiğince düşünmüyorum, tabi düşününce hem heyecanlanıyorum hem korkuyorum. Elimden geldiğince şuana yoğunlaşmaya çalışıyorum. Sanırım bu işi de halledecem.

Birkaç kere kızı düşünüp mastürbasyon yapmıştım, biraz suçluluk duysam da ama oluyor arzulayabiliyorum. Bu benim için artı bir puan… onun dışında hayat bu aralalar koşuşturma içinde geçiyor. Hayırlısı ile düğünü yapıp bi eve getirebilseydim biraz da kafa dinleseydik başbaşa..

Boş olduğum bir gün görüşmek isterim düğünden önce bakalım şu gelinlik damatlık olayını da aradan çıkarsaydım bi rahatlayacaktım biraz kolay kolay beğenmiyor gelinlik J nişan alışverişinde canımı çıkardı ilçede ne kadar dükkan varsa girip çıktık gelinlik de de öyle olacak gibi.

Düğün konusunda ben ondan daha stresliyim, hatta bugün biraz tartıştık gibi. Mesaj attım cevap vermedi ben de üstelemedim biraz da kendimi dinlemek istiyorum bu gece.

Umarım doğru bir karar vermişimdir…Allahtan hayırlısını diliyorum. Aklımda yazacak şeyler var ama toplayamıyorum. Yine bir ara yazarım.

 

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4102
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLER EVLENEBİLİR Mİ? DÜĞÜNÜMÜZ VAR DOSTLAR!...
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2014, 05:03:06 ös »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4102
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLER EVLENEBİLİR Mİ? DÜĞÜNÜMÜZ VAR DOSTLAR!...
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2015, 12:49:40 öö »
..

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4102
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLER EVLENEBİLİR Mİ? DÜĞÜNÜMÜZ VAR DOSTLAR!...
« Yanıtla #3 : 31 Aralık 2015, 08:59:08 öö »
...