Gönderen Konu: ANNE BABALAR DİKKAT/ÇOCUK AVCISI SAPIK AKRABALAR: İSTİSMAR/EŞCİNSELLİK  (Okunma sayısı 3110 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
         Yazmak benim için aşırı derecede zor bir eylem. Ama bu konu hocamın da tavsiyelerinden sonra çok cezbedici ve çok önemli benim için. Çünkü benim akrabaların rezilliklerini anlatmak bana huzur veriyor. Belki bir adam burada bunu okuyacak ve gereken önlemi alacak.
           Aileler, okullar çocuğa mükemmel bir kendini koruma terbiyesi verirler. 'Çocuğum sakın yabancıların verdiği şekeri alma, arabalrına da binme e mi yavrumm' Aslında yabancıların verebileceği zararı önce kendi çevrenizdeki nefsin kölesi olmuşlardan beklerseniz akıllılık etmiş olursunuz.
            Gelelim bu yazıda başrolü kapan sapık ailemize. Öncelikle şunu söylemeliyim ki anlatacaklarım tamamen gerçek. Ailemiz bizim baba tarafından amcamlar. Amcam 17 yaşında köyden şehir merkezine çalışmak için fabrikaya gittiğinde dönüşde yengemi de beraberinde getiriyor ailesinin yanına. Aile ilk başta kabul etmese de amcam ısrar edince yengemle evleniyorlar ve amcamın isteği çok kısa bir süre sonra kayboluyor, karısını beğenmiyor. Ancak yengem asla boşanmayı kabul etmiyor amcam ne yapsa fayda etmiyor, zamanında kadıncağızı hayvan gibi dövdüğü de oluyor. Amcam izmirde zabıtalığa başlayınca memlektten ayrılıyorlar ve sonra iki çocukları oluyor bunların. İzmir de amcam karısıyla yakalyamadığı mutluluğu fahişelerle yakalamaya çalışıyor fakat tabiki olmuyor. Ben dört yaşlarındayken bizde izmire taşınıyoruz ve ilişkimiz yoğunlaşıyor. Amcam ve ailesi beni o zamanlarda bile kötü etkilemeye başlamışlardı. Yengem olucak kadın ben beş yaşındayken beni mutfağa çekerdi ve annemle babamın evde ne konuştuklarını sorardı. Yılan payını alınca da beni çikolatayla veya ballı fıstıkla ödüllendirirdi. Gelelim asıl yılan amcama. Ben altı bilemdin yedi yaşlarındayım. Ondan önce yengemin fantezisini paylaşayım ki bu konu bizim toplumda çok önemlidir. Yengem ailedeki erkek çocuklarının çıplak fotolarını çekerdi ve ben diger üç kuzenimin psikoljik durumlarındaki anormallik hemen belli olur. Benim eşcinsel eğilimlerim var diger ikisi 100 kiloyu geçkin sonuncusu da bildigin sapık. Çıplak foto bir sempatiklik değildir. Çıplak foto çekmek mutlaka bir anormmalliğin sonucudur ve çocugun o foto yu kendisi ve başkaları gördüğünde hissettiği tek şey utançtır. Çektirmeyin, çekmeyin. Amcama gelelim bi gun beni alıyor ve yatak odalarında uyumaya götürüyor öğlenleyin. Ben hafif uykuya dalıyorken önce yanaklarımdan herkesin beni öptügü gibi öpmeye başlıyor. Sonra kendi öptüğü gibi yani... sonra vücuduma ve son darbe erkekliğime. Ben olay yaşanırken uyumuyorum ama gözlerim kapalı bi yandan hoşuma gidiyor bi yandan bitmesini istiyorum, algılayamıyorum. O kansız da farkında uyumadıgımın ama ben onun isini kolaylastırıyorum tabi küçüklükte hep ayıp öğretildigi buyuklere karsı gelmemek gerektigi öğretildiği için gözlerimi yumuyorum. Ve yılan işini bitirdikten sonra vücudumdan çekilip,bilinçaltıma gidiyor ve bunca zaman benim beynimi taciz ediyor. Şuan 19 yaşındayım ve aileme bunu anlattığımda önce inanamadılar çünkü bir kere olmuştu ve tecavüz degildi vs. Ama Hüseyin Hoca' mın beni aydınlatmasıyla bilinçaltımdaki o yılanı şimdi ininden çıkarmaya çalışıyorum. Çünkü bu yol yol degil sürekli bu sebepten dolayı sevilmek istiyorum ve biri benden faydalandıgı zaman bundan zevk alıyorum.
             Lütfen bu yazıyı okuyan arkadaşlar çevrenizi bilgilendirin. Cinsel istismar bir anda çok çabuk olan birsey küçüklere gereken eğitimi verin. Mesela iç çamaşırını sadece ebebeynlerin gorebilecegini öğretin ve sadece ana baba çocuğu giydirsin. Sevmek başını okşamaktır yanagindan öpmektir. Isırmak sevmek degildir. Lutfen internetten de bu konuyu araştırın.
              Bir daha ki eşcinselliğe çare yazımda görüşmek üzere