Gönderen Konu: TACİZ / TECAVÜZ TERAPİSİ  (Okunma sayısı 3191 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
TACİZ / TECAVÜZ TERAPİSİ
« : 17 Eylül 2013, 07:29:53 ös »
Su terapisi

Su denince bedensel temizlenme, arınma, pir-ü pak olma gelir akla. Ayrıca su insanın iç dünyasını ferahlatır, stresini alır, manevi arınma, kötülükten soyutlama hissi verir. Eşcinsel duyguları olan kişiler genelde ´sünger ruhlu kişiler´ oldukları için süngerin suyu emdiği ve içinde tuttuğu gibi, stresi mıknatıs gibi çeker ve uzun süre içlerinde taşırlar.

Terapi aldığım dönemde, yüzmeyi bilmediğim halde, düzenli olarak bir yüzme havuzuna giderdim. Suyun içinde ruhum arındığını, hafiflediğimi ve stresimin gittiğini hissederdim. Suyun içinde rahatlatıcı hareketler yaparken, aldığım derin nefesle beyaz, temiz bir havanın vücudumun içine girdiğini, hücrelerimde, beynimin kıvrımlarında dolaştığını; nefes verirken siyah, sisli bir dumanla stresi ve sıkıntılarımı suya saldığımı canlandırırdım. Hatta her seferinde başımdan geçen, taciz dâhil, tüm beni etkileyen olumsuz olayları tek tek suya salar zihnimi boşaltırdım. Ben su terapisi ve başka pek çok yöntemlerle geçmişteki olaylar sonucu taşımış olduğum ve gündelik hayatta kendime yüklediğim stresin etkisini dağıtırdım. (Siz stresi dağıtmak için bu ve başka yöntemler kullanabilirsiniz.) Böyle yaptıkça, stresimin azaldığını, başımdan gecen kötü olayların etkisinden
kurtulduğumu, sonuç olarak da bedenimden ayrı yürüyen ruhumun bedenimle özdeşleştiğini, tat alan, zevk duyan benin ben olduğumu hissederdim.

Uçan balonun uçmasını istiyorsanız kum torbalarını balondan atmalısınız. Eğer vaz geçemiyorsanız, kum torbalarına yapışıyorsanız balonu havalandıramazsınız. Ruhumuzda taşıdığımız olumsuz olayların etkilerini salıverebiliyor olmalıyız. Kendimizi bir daha yaralanma için güçlendirirken, geçmiş yaraların etkisinden de kurtulmamız gerekir.


cenkcenkce@yahoo.com


https://www.facebook.com/profile.php?id=100003384613071