Gönderen Konu: TAKSİM İSTİKLAL'DE KAYBOLAN HAYATLAR KADINLAR ERKEKLER  (Okunma sayısı 8139 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
TAKSİM İSTİKLAL'DE KAYBOLAN HAYATLAR KADINLAR ERKEKLER
« : 23 Aralık 2012, 12:15:05 öö »
İstanbul henüz gündüzün koşuşturmasını, insanların iş telaşını, simitçilerin ve büfecilerin ekmek kazanma telaşını yeni bitirmiş, daha nefes almadan kaybolmak isteyenlerin, kafalarını uyuşturmak, uçmak ve unutmak, avlanmak ve avlamak isteyenlerin saatine hazırlanıyordu. Bu ikinci raund geceden sabaha kadar sürecek uzun, zorlu, kimileri için de çılgın bir süreç olacaktı.
Yine İstanbul'un gecelerinde niceleri maskelerini takacak, niceleri kendini birkaç saatliğine de olsa yalancı mutluluklara alkolle, uyuşturucuya, uyuşarak unutmaya ya da birilerinin kollarında yahut göğsünde sahte mutluluğa kendini, ruhunu ve bedenini bırakacaktı.
Başkasını değil o gecede kim bilir; kaç kişi aslında kendini! aldatarak dipsiz kuyulara ruhunu bırakacaktı. O bir gecede kişiliğinde ,Kaç kişilik, doğacak ve kaç kişilikle o İstanbul gecelerinde insanlar başkalarının hayatlarına süzülerek dolaşacaktı. Bütün bunları farkında olarak yaşayanlarından çok;
farkında olmayanlarıyla nefes alacaktı bu şehir yine de yeniden. Sabahı, sahte kahkahalarıyla, sahte aşklarıyla, sahte mutluluklarıyla, kendine ait olmayan hayatlarla, yine kendini arayan peri kızlarıyla uyanacaktı belki de bu şehir kim bilir.
Kaç kişi erkek cinsiyet kimliğinden, kadın kimliğine bu gece bürünecek, kadın cinsel kimliğine sahip kadın ise ;erkeklere meydan okurcasına en kalabalığa aldırmadan aradığımı buldum mutluyum demek istercesine kadın sevgilisinin dudaklarına şehvetli bir şekilde bu gece yapışarak, kendini mutluyum diye kandırmaya devam edecekti. Kaç kadın erkek gey dansöz oynatacaktı. Kaç travesti magandalar tarafından tecavüze uğrayacaktı.
İnsanların bir kısmı da Boğazın en güzide yerinde , veya Boğaza nazır 5 yıldızlı otellerin exquiti katlarında yani en özel katında 24 saat açık büfe eşliğinde, şampanyalar tokuşturarak kendi dünyalarında yok olacaklardı, paralarıyla, aşkı, mutluluğu satın alacaklardı. İş toplantısındayım maskesi altında.
Kaç evli adam, başka kadınlara da sahip olmak isteyecek, kaç evli kadın başka bir erkeğin hayali ile geceleri yanıp tutuşacak , onu bulabilmek için kocasını terk edip İstanbul gecelerinde beyaz atlı prensimi bulayım derken kadın simsarların eline düşecek ve sabaha gözyaşlarıyla uyanacaktı. Senaryo değil İstanbul'un ve gecelerin karanlık yüzü ta kendisi bu .
Bazılarının da karşısına peri kızları çıkacak, peri kızının mahsun bir melek sanarak kalbini kaptıracak sonunda kendini bir canavara dönüşmüş kadın düşmanı olarak kaç erkek bu sabaha uyanacaktı.
.
Kimileri ise zengin patronların satış mağazaları zincirleri bayilerinin birinde çalışan, köylü tezgahtar kızı; Gece boğazda bulunan teknesinde bekaretini, ve hatta tüm hayatını çalacaktı. Herkesin, herkesten bir şeyler çaldığı, veya aradığı geceye doğru ilerlerken neler yaşanacaktı yine kim bilir.
İstanbul için her zamanki gecelerden biriydi ama benim için bu gece çok farklıydı bilmediğim bir gece ye doğru gitmeye karar vermiştim çünkü. İstanbul ki içinde Milyonları barındırıyordu ,doyuruyor, okutuyor yaşatıyordu, fark edilme şansında fazla yoktu ya sen onda kaybolursun yada o sende ama benim gibi peri kızını İstanbul bile yakalayamıyordu o denli hızlı uçup kayboluyordum çünkü. Geceleri yanıp sönen ışık böcekleri gibi. Peri masallarındaki tıpkı peri kızları gibi bir var, ama bir bakmışsın ki yok.

İstanbul'un gecelerinin tüm hallerini , alemlerini, barlarını gece kulüplerini o zamanın en ünlü sosyetenin takıldığı kulüpleri de gezen ben Peri kızı bir türlü tatmin olamamıştım. çünkü yıllardır aradığım şey belkide oradaydı. Bakmadığım bir tek yer sanki orası kalmıştı;gitmek oraya gitmemekten daha iyiydi belki sorularımın cevabi belkide orada gizliydi kim bilir.
Çok sevdiğim bir arkadaşımdı Mario 33 yaşında,orta boylu ,kumral,gözlüklü sakin ve yumuşak görünümlü bir insandı.
Kendisi Almanya'dan İstanbul'a çalışmaya gelmiş bir gey arkadaşımdı. Görünümü tamamen erkek olan, ama pamuk gibi bir kalbi olan Marioyla bir arkadaşım vasıtasıyla tanışmıştım. Beşiktaş'ta oturuyordu. Onu çok seviyordum, ondan korkmuyordum nedense, biliyordum ki benim canımı yakmayacak, bana tecavüz etmeyecek. Bu yüzden ona güvenebiliyordum ama sadece sevgi almak için beslendiğim bir kaynaktı. Darbe yemekten bitkin düştüğüm ,tacizlerden bıktığım ve peri kızı olmayı bıraktığım saatlerde,sadece onun yanında birkaç saatliğine o minik küçük masum kız olurdum.Sonra tüm maskelerimi takar peri kızına bürünür uçarak gülerek acımasızca olan hayata geri dönerdim.
Bir kedinin sevgi almak için sırnaştığı gibi ona sırnaşırdım. Mario derdim sana geleceğim gel zauberfee
derdi yani peri kızı herkes bana peri kızı derdi.Onun evine girdiğimde bana brokoli çorbası pişirirdi,sohbet ederdik ,bazen ağlardım yanında çok şey anlatmazdım, kafamı okşardı rahatlamaya başlardım,bir morfine ,bir uyuşturucuya , bir alkole bağımlılık gibi yalvarırdım;Mario ne olur göğsüne uzanıp sana sarılabilir miyim diye.
-Mario,Zauberfee derdi (peri kızı) inan seni bilmesem,bu kadar sevmesem, bu kadar haline üzülmesem asla izin vermezdim bana dokunmana , ama derdi çok mahsunsun der kollarını uzatirdi.Kafami göğsüne yasladigim anda,biraz olsun ruhum sakinleşmeye baslardi,ama nedenini bilmeden de taaa derinlerimden çok derinlerden göz yaşlarımı tutamaz birkaç damla damlatırdım.
-Mario ‚‘‘ Yine dayanamadın döktün gözyaşlarını kalbimin üstüne dimi der, kafamı okşardı‘ onun da bazen gözlerinin dolduğuna şahit olurdum.
Biraz sevgi stokladıktan sonra hemen ayağa kalkar, gözyaşlarımı siler,hiçbir şey olmamış gibi kahkahaları atar, Mario'yu da güldürmeye çalışırdım.
Güzel bir taraf daha vardi Mario ya ona para,yada hediyeler yada başka bir şey vermeme gerek yoktu.
Kız arkadaşım hiç yoktu, kadınlardan hiç haz etmiyordum,onlarla zaten sürekli yarış halindeydim,hepsi benim için birer rakipten başka bir şey değildi. Bana göre hepsi ezikti,zavallıydı. Hepsinden daha güzel ve sexi olabilmek için her zaman bakımlı ve suhdum. Bir toplum için girsem ve o toplumda erkek olsa , oradaki erkeklerin dikkatini üzerime çekmek için her şeyi yapardım en delice şeyleri bile, yeter ki erkeler beni tercih etsin.
Gerçekten de basarili olurdum, çünkü güzel ve çekici bir kadındım, taabi o zamanlar daha yolun başında olduğum için, yani yeni boşanıp özgür olduğum için bu bana zevk veriyordu. Sadece gösterip gösterip vermeyen cinsten derler ya.Ama erkekle de bir de baktım ki, sevgiden önce benden sex istekleri , tacizleri beni iyice yormuştu. Artık erkek de görmek istemiyordum. Onlardan da nefret etmeye başlamistim. Bu duygular içerisinde boğuşurken:
Bir gün, Mario ile bir baska bulusmamizda artık kararimi vermistim ne oldugumu ve ne istedigimi bilmeliydim. Evet öyle bir an ve öyle bir gün gelmistiki artık - Marioya ya benide götür dedim! -Mario,Nereye dedi ? Gittigin yere dedim,hani eglendigin ve arkadaşlarının olduğu yere.Senin mekanlarına yani.
-Mario ,Emin misin dedi ? - Evet hem de çok dedim .-Mario pek ala dedi gidiyoruz .Ve Beşiktaş'tan yola çıktık, ah Beşiktaş ne de cok severdim.iskelesiyle,Vapuruyle,Ortaköy ve Boğazı ile neler yasatmisti bana. Beşiktaş'tan Taksime geçtik.
Aksam saat 23:00 civarinda Taksime vardik ortalik civil civildi,herkes takmis takistirmis binbir renkten,kültürden ve dinden insane vardi.Herkes cilyavrusu gibi etrafa dağılıyor, ve gece nerede eğlenecekse oranın yolunu tutuyordu.
-EE Taksimin İstiklal caddesiydi bu,orada yasanan hayatlar ve hikayelerde türlü türlü değil miydi, pek çok gecede peri kızı oralarda da dans etmemiş miydi.
Ama bu gece o parlak ve sah sahalı barların dışında bir adrese gidecektik, çok heyecanlıydım
Mario ve ben taksimde indik, ben gayet sade giyinmiştim bir jean pantolun ve üstüme bir tişört, ve hoş yüksek ökçeli ayakkabılar. Bu sadeliğimin içinde bile dikkatleri yine üstüme çekiyordum .
Belime kadar uzanan tatli acik kahve saclarim,cikik elma kemiklerim, zarif ve Uzun boyum vücut ölçulerim,jenefer Lopezi andirir kalcalarim neler cekmistim o kalcalar yüzünden ve masumiyetim hemen dikkat cekiyodu.Geriliyodum yine ama bugun takmiyacaktim ve herzamankinden daha sade giyindigim icin, ancak bu kadar peri kizini kamufle edebilmistim.Bugün neyle karsilasacaktim acaba sabirsizlikla Marionun arkadaslarini beklemeye koyulduk,.
Taksimde fazala göze batmayan bir kafede beklemye basladik.Etraf karanlikti , cok kalabalikti,her yer isil isildi ,heryerden bir ses gelmeye baslamisti barlar acilmisti. Insanlar akin akin gelmeye basliyordu taksime.
Bir ara Mario ya ya baktim nasil bir ruh halinde diye;Mario gayet kuhl bir sekilde benden rahatsiz olmadan tüm dünyasini bana göstermeye ,hatta beni o dünyanin icine sokmaya hazirdi. E ne de olsa o da ilk defa gey olduktan sonra bir kadina bu kadar yakindi onun icinde pek kolay degildi bir kadinla görünmek ve hatta yanindayken oraya gitmek.Tabularini yikmak , ama dedik ya peri kizi bu, bosuna peri kizi degil ;ikna edemeyecegi,tavliyamiyacagi,kalbini calamayacagi, kandiramiyacagi hicbir erkek varlik yok veya kisi yok.
Kadinlar haric elbet, onun icin rakip cephesi Kadinlar, gerci Marioda peri kizi sadece sevgisini göstermisti o kadar,o yüzdende güzel ve karsilikli güvene dayanan bir arkadaslik kurulmustu peri kizi ile Mario arasinda.
Tam kahvelerimizi yudumlarken taksimin göbeginde ,ilk arkadasi göründü yanimiza gelen ve selam veren hos ,yakisikli bir o kadarda kültürlü bir erkekdi,birden ürperdim dedim- Eyvah erkek
Mario ile tokalasti bana bakti, Mario göz kirpti kafa salladi bizden korkma der gibi.Sonra- Mario: Tanistirayim bu peri kizi ; buda Serkan dedi .Hali biraz cekingendi ,bende Kendi kendime neden benden cekindi ki acaba ? demeye kalmadi nedeni cikti ortaya.
Benimlede tokalastiktan sonra Mario dan aldigi güven isareti ile aninda Sekanin ses tonu degisti elini cebine atti hemen küpesini cikardi , bir hamlede sag kulagina takti,sol elinden alyansini cikararak onuda cebine sakladi. ve Serkan hos ve kadinsi bir bir edayla: - ``Ay kiz dedi, ammada ürkekmissin ``dedi bana, sonra devam etti -Serkan: ``Benden sana zarar gelmez kizzzzzz´´ dedi ve basti kahkahayi. -Serkan , his yok kizim his kadin cinsiyetine karsi naparsin .Ama dedi
- Serkan : duymadin ,görmedin.Elbetteki dedim ve gülümsedim.Iyice rahatlamistim ben artik derin bir nefes aldim, bu gece taciz yoktu.Ama biryandan da garip bi durumdu kafa karistiriciydi ama neyse dedim devam peri kizi .
Serkanda bir kahve söyledi;cok rahat ve sempatik bir uslupla , -Merak etme bende de sizin cinsiyetinize karsi his yok,karsilikli zit kutuplar herkes rahat merak etme manitana sarkmam ; ben erkek almim kalsin.
-SekanGözlerini oyarim valla kiz,benden baskasi benimkine dokunamaz .Sonrada bir kafa cevirerek devam etti- Serkan Zaten bakmaz ki;Kalkmaz ki sana kiz dedi ve kahkayi yine basti.Hos bes bir sohbetten sonra ortam iyice isininca .Baktim ki bana güveni olustu , samimi oldugumu anladi , ve benden hoslandi, kil olmamisti bana ,bende bunu hissetigimden dayanamadim ve sordum.
-Serkan : Az evvel alyansini cikardigini gördüm ,sen evlimisin dedim?
-Serkan: Bak sen peri kizininda gözünden bir sey kacmazmis,evet evliyim maalesef 7 aydir dedi.
Kizim yas geldi 30 a , bizim pederi ve valideyi oyalamak artik mümkün olmadi ,tutturdular illede evlen diye,bizde evlendik napalim, bosaninca biter bu eziyet dedi .
-Ben Saskin bakislar arasinda hadi ya dedim;peki sen dedim karinlada birlikte olabiliyomusun cok pardon ama dedim.
-Serkan: Yüksek bir kahkaha atarak ,kiza bak dedi ,kizim siftah yok ,gerdege girecek adam nerdeeee dedi.
Saskinligim daha da artmisti, ve merakimi daha fazla gizliyemiyerek sinirlari zorlamaya devam ederek sormaya devam ettim.Cünkü anlatmak ister gibiydi hatta ici dolup tasiyor du herhalinden belliydi bu.
Peki dedim ,bu isin sonu ne olucak ,esin anlamiyor mu?
-Serkan:O zavalli dedi,bende cinler var cinler alemindeki kadinlarla birlikte oluyorum,bu yüzden onunla beraber olamiyorum ona karsi ereksiyon olamiyorum zanediyo. Nasil senaryo ama benimkisi ,habire hocalara tasinarak bana muska getiriyo ve sabirla bekliyo .
Ben:Peki neden onunla evlendin Serkan bunu ona neden yaptin? dedim.
Serkan birden ciddileserek anlatmaya devam etti:
-Serkan: Peri kızı benim annem babam hacı, ille de evleneceksin diye üstüme gelince,gidim su kızı bir göreyim,hem bunların çenesinden ve baskısından kurtulurum diye düşündüm. Görmeye gittiğimizde kız bana o kadar güzel geldi ki ,o kadar masum ve temiz tesettürlü imanlı bir kızdı ki bir an kendi kendime dedim ki. Serkan belkide bu kız seni değiştirebilir kim bilir dedim. Ve onunla evlenmek istedim ve evlendik. Ama sonrasında maalesef değişen bir şey olmadı, asla ona cinselliğim uyanmadı. Cinselliğim uyanmayınca da bu cin meselesini uydurdum. Kız da bekliyor tabi.
Konuşma tüm harareti ile devam ediyordu:
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2012, 11:20:34 ös Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Ynt: TAKSİM İSTİKLAL'DE KAYBOLAN HAYATLAR KADINLAR ERKEKLER
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2012, 12:17:10 öö »
-Peki bu isin sonu nereye varir , ne zamana kadar sakliyacak veya bekleteceksin bu kizi?Onada yazik degil mi ?
Serkan birden gerilmeye basladi derin bir nefes aldi kendini köseye sikismis hisseti boynunu büktü , ve aglamaya basladi ellerini yüzüne kapadi ve hickirarak agladiktan sonra bana döndü ve
- Evet yazik onada banada yazik böyle olucagni tahmin bile etmemistim bu kiz beni eriksiyon haline getirebilir ,sevebilirim,beni tahrik edebilir normal bir erkek olabilirim diye düsünmüstüm son carem di bu kiz ,buhalde olusum benim secimim mi saniyosun, abimin daha ben kücükken beni kullanmasini ben mi istedim ? ha söylesene ha ; bagirip cagirmaktan asaglamaktan baska bir sey bilmeyen,erkek adamin erkek oglu olur diyen despot bir babam olsun ben mi istedim!!!!!!!. Götveren olmayi ha ;bu lanet tutku ve istekten ne kadar kurtulmak istemedim mi saniyosun.
Bende diger erkekler gibi elimi tutan bir karim,sevgilim olsun istemedim mi?,diger erkekler gibi olabilmeyi ha!!!! söylesene peri kizi bana neyi sorguluyorsun ;Bog deligine girmek cok mu güzel ama ,bu bogu yemeye devam ediyorum ,ailemin yanindan uzaklara tasindim ,babam ögrendiginde öldürürcesine beni dövüp Götveren diye bagirmalarini mi duymak isterdin,buna ragmen beni evlendirmelerine mi ?mahallemden herkesin bunu ögrendikten sonra bana asaglayici bakislarinimi görmek isterdin nasil bir sey bu biliyormusun,hicde ben escinselim diye böbürlendigmiz gibi degil bu gercek duygum,bir aradayken güclüyüz ama tek kalinca ,kendinle basbasa bombog anliyomusun bom bog!!!!!!!
Kurtulamiyorum her defasinda bu bogu yemicegim diyorum; cocugu olan babalara bakiyorum özeniyorum icim aciyo ,ama kimseler benim acimi bilmiyo ,rol yapmaktan mutluymusum rölünü oynamaktan biktim anliyomusun biktim:
Benim neden normal bir hayatim,cocugum,karim olmadi ki? haa söylesene !!!!! ,kac geceler boyu agladigimi ,haykirdigimi,banyoda dus alirken kendimden defalarca ne kadar nefret ettigimi bazen kicimin üstüne oturamadigimi biliyormusun peri kizi? ,Bunun bir doktoru olsa ,caresi olsa fizanda olsa gidicem .
Mutsuzum kayibim ben ,ölmeden temiz ve mutlu ölmek istiyorum ama nasil ha ? nasil?sadece sarhos olup unutmak istiyorum anladin mi ?.diye bagirdi:
Ben ve Mario soktaydik,bir yandan üzgündüm gözlerim dolmustu zor tutuyordum kendimi,sanki yarasina dokunmustum da var gücüyle herseyi anlatmaya ve icine dökmeye o kadar ihtiyaci vardi ki; cirpiniyordu hayatini degistirmek icin ama cikis bulamiyordu ,aci cekiyordu halbuki ilk geldiginde o kahkahalari atarken ne kadarda mutlu görünüyordu meger hepsi sahteymis , mario ile ikimizde suskun ve mahcup bir sekilde ona bakmaktan baska bir sey yapamadik konuyu acipda yarasini destim diye pisman olmustum ama artik cok gecti ve o durmak istemiyordu .
Etrafina bir anda bakti onu duyan baskalari var mi diye. sonra sinirli ve hizli bir sekilde pilanini anlatmaya devam etti.
-Serkan. Ya bosanmak icin kizi bezdirecegim gecimsizlik yüzünden bosanacagim, yada bu iskenceleri ne ona nede bana yapmadan zaten,zaten dedi kekeledi ,dondu ve
-Serkan:Ben 3 AYDIR Aids im zaten ölücem,bu hastaliga yakalandigimi bilseydim zaten evlenmezdim .
Ben ve Mario dona kaldik herkes birden iyice ölüm sesizligine büründü.Onca sesin arasinda sanki taksimin göbeginde olmamiza ragmen hic kimseyi duymuyor ve görmüyorduk.Bir kac dakika sonra ben kendimi toparlayarak
-Peki dedim bunun caresi yok mu ,nasil oldu bu dedim nasil yakalandin?Üzgün ve merakli bakislarla:
-Serkan:Tedavisi yok,ilac aliyorum ama sonunu biliyorsunuz cok zor bir ihtimal kurtulmam
Nasil olmasin ki;Azgin bir sekilde bir ayi seni preservatifsiz domaltirsa böyle olur tamam mi?.Ama ben ne yapacagimi biliyorum,bu pisligi ,bu hastaligi bana acimasizca yaydilar bende önüme gelenle yatarak onlara domalarak presetvatifsiz daha güzel tadimizi kacirmayalim diyerek herkese bunu bulastirip intikamimi alicam,tek gitmicem ölürken benden sonra pesimden gelecekler olacak;yok öyle yagma ya hep beraber cehenneme , ya hep beraber,ben Allahin lanetini hak ettim ,ama bu laneti dagiticagim herkese.
Gözleri kin nefretle doluydu ,Ve birden öfkelendi,-Aaaaa yeter artik peri kizi dedi.Birden eski haline büründü,hicbirsey olmamis ,sanki tüm bunlari yasayan o degilmis gibi.
-Serkan:Gecelere akiyomuyuz akmiyomuyuz haydin dedi
-Mario da :Haydi ya dedi, o da birsey olmamis ,duymamis gibi herseyi unutmak istercesine özeliklede Serkanin aids olusunu:
Cosmustu ,ama bir gün Serkan gibi o ölümcül hastaliga yakalanmanin korkusunu gözlerinden okunuyordu,bunu haykirirken bile sakliyamiyordu.
Ben bir an sendelledim duyduklarima inanamiyordum olayin sokunu üstümden atmaliydim, ve yoluma devam etmeliydim.Ama cok üzülmüstüm keske onun icin bir sey yapabilseydim.
Ben de birden :Haydin elbette gidiyoruz akicagiz bu gece diyerek,birden hüzünlü,ve acimakli yüz ifademi ve ruh halimi degistirerek kahkahalar atmaya basladim.
Kalktik ordan Mario ben ve Serkan,gece iyice karanligini üstümüze örtmüstü,yildizlarin ve Taksimin isikli pariltilari ,karanlik yüreklerimizi maalesef aydinlatamiyordu.Ilerlemeye ve o gecede kaybolmaya devam etmeye basladik.
Ben Asil cevabima ulasmak istedigimden o anda serkanla fazla daha oyalanmadim.Ama elbetteki soktaydim, erkeklerin birde bu dunyasi varmis dedim kendi kendime.Oan pek tepki vermedim ne pozitif ne negatif.
-Ne tarafa devam ediyoruz dedim;- Mario: Peri kizi meshur tarlabasina dogru dedi.
Hic duymamistim ve gitmemistim ,Istiklal caddesinin karanlik sokaklari olan sag tarafinda kaliyordu,eski köhne evlerin bulundugu , Meyhanelerin, hemen hemen tüm kacaklarin,saklananlarin ,uyusturucu ve kadin ticaretinin ve özeliklede cingenelerin ve turkiyeye kacak girmis olan rus ve ukranyali fuhus yapan kadinlarin saklandigi yer oldugunu cok uzun zaman sonra ögrendim.Taksimin karanlik yüzüyle karsilasacaktim
Yolda sadece girgir samata konusuyorduk.Herkes konusulanlari yine unutmak istercesine.
-Dedim Tarlabasinda nereye gidiyoruz,
-Mario : Meshur Kelaynak bara.
-Tamam dedim öyleyse gidelim.
Yürüyerek Istiklal caddesinden 20 dakikada Barin önüne geldik,önden Mario ve Serkan girdi arkasindan ben iceri adimi mi attigim anda ortalik los ve karanliga yakin bir isikla isiklandirilmisti,sanki yüzler tüm nitligi ile ortaya cikmasin diye, tavanda basik ve fazla buyuk olmayan bir mekandi .Iceriden girdikten sonra sag dogru bir odasi ve bari olan köhne salas ve pis kokulu bir yerdi.Sari isik hakimdi insanlar gelmisti ve oturuyorlardi.
Biz Mario ve ben sagdaki oda da bulunan bara gectik,
-Serkan hadi bye ben kactim dedi.
Hemen Mario nun yanina oturdum. Mario herkese selam veriyordu.Herkes bana bakiyordu bu Kadinin burda ne isi var dercesine. Bir anda neden bu ilgi diye dusunurken birden etrafima tam olarak bakabildigimde tek bayanin ben oldugumu görmüstüm .Bir an duraksadim,bosluktaydim sanki,Serkandan ne farkim vardi ?Ben de kayiptim, bende kendimi ariyordum,Mutlulugu ,Sevgiyi ariyordum,sanki ben ariyordum o kaciyordu.
Heryerim uyusmus gibiydi,ama bir yandan da hicbirseyi önemsemeyerek yine duygularimdan ve kendimden kacarak bulundugum mekana ruhen geri döndüm.Düsünmek istemiyordum sonuna kadar gidecektim sonu ölümde olsa.Sonra etrafima bakinmaya devam ettim.
Burda bir sey olur mu bana diye bir kac dakkika gectikten sonra, herkes normal icmesine devam etti ,ve atilan sahte kahkahalarla unutulmustum bile kim kimin umarundaydi ki burda .
Ayak üstü erkek ,erkege öpüsenler,birbirini elleyenler,icenler,tam bir kayip ve karanlik bir kuyunun icine düsmüscesine.
Harika tam da istedigim buydu .Ickilerimizi söyledik ,tam yudumlamaya baslamistim ki,Yanima gencle orta yasa yakin 30 yaslarina yakin bir adam oturdu .Beni rahtsiz etmedi ,ben etrafi seyre durdum iceri cok hos adamlar gelmeye baslamisti.
Son derece zengin ve markali giyinen beyler ,iceri adim atiklari anda o erkeksi görünümlerinin altindan kadin kahkahasina benzer kahkahayla; gördügü erkek arkadasina yada erkek sevgilisine sariliyordu .
Marionun beni izledigini fark ettim,bana gülümsedi
-Ne o Peri kizi bakiyorumda iceri giren beyler dikkatini cekti
-Evet ,ya Mario bunlar kim
-Ha Peri kizi bunlar godaman zengin is adamlari,para bunlarda ,mevkii bunlarda,kariyer,yakisiklilik, bir bilsen hangi dev firmalarin sahibi ve Müdürleri bunlar aklin durur.Ama gördügün gibi bizden bunlar,anliyacagin Peri kzi bizimde cevremiz var yani.
Gurur duyarak anlatmisti Firmalari acikladiginda kulaklarima inanamamistim söylediklerine,suanda aciklamam elbetteki uygun olmaz.

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Ynt: TAKSİM İSTİKLAL'DE KAYBOLAN HAYATLAR KADINLAR ERKEKLER
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2012, 12:18:10 öö »
Disrada bir yerde bu beylerle karsilassa bir Kadin ,asik olmamasi icten degil,cok kibar,zarif görünümlü,bazilari inanilmaz yakisikli,bakimli her Kadinin hayal edebilecegi türden erkekler.Ne garip o Kadinlar onlar icin canlarini ve asklarini feda edebilecekken, onlar burda.Acaba onlarinda Serkan gibi hikayeleri mi varmiydi?Acaba onlarin ki neydi?
Inanilmaz yakisikli ,karizmatik ama sevgilisi erkekti,en garibi bunlar ayni zamanda yine evli idi ve esleri durumdan habersiz kisilerdi.Sadece seyrediyordum bana sarkmadiklari müdetce ben burda iyiyidim,ama bir yandan da huzursuz.
Bu duygular icersinde iken birden sahneye pala biyikli ,her yeri hayvan gibi siyah killi bir adam firladi aman yarrabi buda neydi.!!!!
Basladi göbegini acmaya,sari bir gömleti altinda dar mi dar bir pantolon ve kivirmaya basladi öyle bir dans ediyordu ki; o göbegi ile ve herkes onu alkisliyor ve eslik ediyordu,garip ti ama dedim ya suan icin sadece seyrediyordum.
Artik ortama iyice isinmistim kendimecede egleniyordum ,-Mario iyimisin Peri Kizi ? diye sordu Sirtimi bara yaslamis mutlu bir tebessümle ,bas parmagimi göstererek hersey yolunda dercesine - Harikayim Mario sagol .Ickimi yudumlamaya devam ederken; Gencten sanirim 20 li yaslarda , bir esmer yagiz bir Anadolu delikanlisi bize dogru gelmeye basladi,ve Mario yu dudagindan sap diye öptü.Marionun gözleri parladi onu görünce -Peri kizi dedi Fatihin beline sarilarak-
- iste dedi benim sevgilim Fatih tanistirayim dedi.Ben saskin ama artik duruma alismis gibi yaparak, selam verdim .
-Memnun oldum Ben Peri kzi dedim.Evet karsimda duran bir 22 yasinda bir Varos delikanlisydi. Normalde bildigim heytttttt dedigi zaman yürekleri titreten,güclü karizmatik mahallenin ve diyarin maco erkegi,kizlarin kalbini hoplatan asiret cocugu belkide, ama suan Marionun sevgilisiydi,sesini birden kalindan inceye aldi .Ama surati eksimisdi,anlamya calisiyordu ben kimim diye o esnada Mario hemen söze devam etti:
-Mario Askim bak bu Peri kizi benim cok sevdigim cok tatli cici bi insan benle gelmeyi cok istedi,onu yanliz birakamazdim,yazik o cok yanliz ,onuda getirdim iyi yapmisim dimi?
Ben gülümsedim,gülümserken Fatihe korkma ben onunla sadece arkadasim mesajini vermeye calistim.Fatih bir anda kiskanclik modundan cikip ,suratindaki bozulma mimiklerini degistirerek
-Aman takildiginiz seye bakin,iyi yapmissin Mario,
-E peri kizi nasil buldun burayi?
-Fatih inan bayildim valla ,kimsenin bana ilgi duydugu yok nihayet rahat bir yer buldum ya
Fatih bir kahkaha atti
-Yapma ya demek ki sende bizden sin artik
-Elbette
-Peri kizi biz Mari ile birbirimizi cok seviyoruz ,beraber yasamaya karar verdik,hatta bakarsin ilerde Mario ile Hollanda da evlenip Almanyada yasiyacagiz
-hi güzel neden olmasin güzel olur
Belliki iliskisinin boyutunu anlatarak yinede bana göz dagi veriyordu gizliden gizliden,ah bir bilseydi bir yudum sevgi ve huzur icin ona ihtiyacim oldugunu,kiskanmasi normaldi.
Fatihin hikayesini cok merak ettigimden ,belki o anda orda ona soramamistim ama Mari daha sonra bana anlatti. Fatik Doguda erkek arkadaslariyla oynarken yani bogusurken daha 8 yaslarinda ,kendisinde daha irice ve guclu kendisinden 3 yas buyuk bir erkek arkadasindan su teklifi almis.Cinseligi bilip bilmedigini sormus ,-Fatih de hayir nasil oluyo ki oglum ya demis.
-Arkadasi ben biriyle yattim biliyorum sana gösterim mi? demis
Fatihde bunu bir oyun gibi görerek tamam demis ve o arkadasinin cinsel arzusuna teslim olmus uzun bir müddet , bu cinsel oyun adi altindaki iliskiye gizli gizli devam etmisler.
Zamanla o arkadasi ordan gitmis ,Fatih hicbirsey olmamis gibi hayatina devam etmis olur boyle seyler diyerek unutmak istemis ama maalesef ,ergenlige girdiginde,kizlara karsi bir sey hissedemedigini fark etmis.O tecavüzün tranvasini bir türlü atlatamadigi icin.Kendini bir kiz gibi veren konumunda hep hissetmis.Asla aktif olamamis bir daha.
Oradan ve bu duygulardan kurtulurum ümidi ile ,okumaya karar vermis ve Istanbula bir Üniversite kazanmis.Fakat ne yaptiysa olmamis,bir yandan cinsel istegide artiyormus ve bir gun kendi gibi biriyle tanistiginda,bu cinsel iliskiye devam etmis ve en son bir gün Mario ile tanismis. Hikayesi cok ilginc ve hüzünlüydü taabi bunu Mario ya söyleyemezdim.
Evet etrafa artik hakimdim ,alismistim ama benim icimdeki o kocaman bosluk hala devam ediyordu benim cinsiyetim neydi,kadin miydim , degilmiydim ? Kadinsam neden farkinda degildim ? Neden erkeklerden nefret ediyordum ? Burda 25 yasinda genc ,güzel ,alimli kadin görünümündeki ben , hatta anne ne ariyordum? Cevaplari bulmaya gelmistim bekliyordum,
Fatihle sohbetimiz bittikten sonra daha fazla rahatsiz etmek istemedigimden onlari
-Hadi size iyi eglenceler deyip.
Etrafima bakinmaya devam ederken yanimda oturan sahis ,bana en sonunda gülümsedi bende biraz korkak ama kendimden emin ona geri gülümsedim. O da bi geydi sanirim erkek görünümündeydi,aslan gibi yigit bir adama benziyordu fakat icini bilemem , konusmaya basladi,
-Merhaba ben Muhittin
-Merhaba ben de peri
-Peri mi? güldü neden peri dercesine yüzüme bakti
-Evet peri kizi ,bu bir bakmissin var bi bakmissin ki ucmus gitmis arkasindan baka kalirsin.
-Cok güzel ya peri kizi alemsin valla
-Muhittin -E `ne ariyorsunuz burda hayirdir dedi`
-Bilmem süpriz olucak ama; kafa dinledigim kesin ,sukur sarkan erkek yok burda
Muhittin bir Kahkaha atti.
-Gercekten alemsin peri kizi,böyle alimli ve güzel bir Kadin erkek istemiyecek ha dedi
-Lezbiyen misin peki
-Hayir degilim!! suana kadar bilmiyorum ne oldugumu bulucam be Muhittin
-Muhittin saskin bir bakisla hayret ya ,ilginc bir Kizsin sevdim seni
Sonra basladik derin muhabet etmeye,o da hoslanmisti bu seohbetten bende o soruyodu ben cevapliyodum,bazen ben soruyodum,samimiydik,alkolün etkisiyle kafalarda güzellesmeye baslamisti.
Bir ara etrafima baktigimda Mario,ordami diye etrafda adim atacak yer kalmamisti tiklim tiklimdi heryer,herkes kendi aleminde,Marioyu görügümde rahatlamistim.
Muhittin cok akilli bir adamdi; isi gücü yerindeydi,.Uzun boylu,siyah sacli ,genis omuzlu yakisikli bir adamdi .Sohbet tüm hiziyla devam ediyordu ne yaparsin filan derken konuyu ben farkinda olmadan sevgiye getirdim.
- Senin gibi güzel bir kadin neden sevgi derkiß Gani dir herhalde sevgi verecek erkek?
-Yok dedim bu güne kadar sadece tutku vardi , yada cinselik, aradigim gercek sevgi bu degil !!!! gercek manada saf ,temiz , ve mutlu bir hayatim ve sevebilecegim bir esim ve yuvamin olmasi icin neler vermezdim, ama olmuyo gördügün gibi burdayim ama ariyorum birgün bulucagim dedim,erkeklerin tacizlerden hatta tecavüzlerden biktigim icin artik erkeklerden de nefret eder hale geldim,ama bir yandan da su icimdeki sevgi ihtiyacini bastiramadigim icin gey olan arkadasimla takiliyorum,ona sarilabiliyorum,basimi oksatabiliyorum ,kucaginia oturup basimi gögsune yasliyabiliyorum, bir erkege ihtiyacim var ama sexi istemeyen birine bunuda sadece onda bulabildim suan ,belkide bütün bu duygular yüzünden olsa gerek burdayim iste .
Kafami önüme egdim mahsun ,caresiz ve cok üzgündüm.Yara basmisti sanki ,kaniyordu yine
taabi ona daha derinlerdeki hisseyatimdan bahsetmedim, anne oldugumdan da.
Muhittin birden neeli bir suratla:
-Takma be perikizi kafana bosver insallah bir gün aradigini bulabilirsin .Aslinda aradigimiz sey ikimizinde ayni ,cok iyi bir kizsin bilsem ki degisebilecegim inan seninle evlenebilirdim
 

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Ynt: TAKSİM İSTİKLAL'DE KAYBOLAN HAYATLAR KADINLAR ERKEKLER
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2012, 12:19:46 öö »
Ben saskin ve mutlu bir gülümsemeyle ,-zor be Muhittin dedim
-Peki dedim sen ne ariyorsun burda,ic cekti söyle bi artik ikimizde ,ne duygularimizle,nede hisslerimize sinir tanimiyorduk ,belki bir daha birbirimizi hic görmiyecektik,ama o da bende icimizden geldigi gibi ,düsüncelerimize hakim olamayip anlatmak sitiyorduk.
-Benimde aslinda senden bir farkim yok,ne aradigimi biliyorum ama sanki degistiremiyecekmisim gibi hisssediyorum hep, inan peri kizi dedi bilsem ki bu hayattan geylikten kurtulabilecegim ve bir erkege ihtiyac duymuyacagim ve seni üzmüyecegimi bilsem inan bana gercekten hemen seninle evlenirdim .Benimde aslinda istegim sadece ,mutlu ,sevgi dolu bir hayat bir yuva ``dedi
.
Gözleri doldu, kafasini cevirdi belli etmek istememisti acilarini,özlemlerini, pismanliklarini, cok sarhostu en icten ve en derinden konusmustu, bende bunu tüm kalbimle hissetmistim. Cünkü bende ona konusurken tüm kalbimle konusmamismiydim.Ona
-Herkesin bi hikayesi var anlatmak istersen nasil basladi bütun bunlar
Muhittin:- Ah be Peri kizi bizim ailemiz cok mazbut bir aile ,benim 3 kiz kardesim var ,2 de erkek kardesim abilerim var , daha dogrusu ben en kucuguyüm .Hatirliyorumda o cocuklugumu,annem beni hep ablalarima emanet ederdi;ablalarimla oynardim,annem onlara bebek alinca bana da alirdi al oglum sende ablalarinla oyna diye;Annem beni hicbir yere yollamazdi inanilmaz koruyucuydu ,aman disari cikma,kaybolursun basina bir sey gelir,aman küfretme ayip,sokakta erkek arkadaslarim yok tu.Olsda kavga etme der dururdu. Abimlerle beraber gitmek istedigimde otur ne isin var disarda ,ablalarinla annenle kal.
Babam desen varligiyla yoklugu belli olmayan,sadece bagirip cagiran,asaglayan bi adamdi,ha vardi ha yoktu baba denmez ya ona.Cocuklugu böyle gecti anliyacagin kendine güvensiz, pisirik,icine kapanik bir oglan .Bir gün daha 9 yasindayim amcam bize geldi ya dedi su bizim keratayi bi gezdireyim.Bizimkilerde izin verdi .ermez olsalardi beni ormana götürüp tecavüz etti.Soka ugramistim ,agliyamiyordum bile amcamdi bu benim üstelik ,-Eger dedi birisine söylersen seni gebertirim.Cok korkmustum kimselere diyemedim,iyice icime kapandim ,kabuslar görüyordum,tüm tirnaklarimi kemirmeye baslamistim,dalip dalip gdiyordum,tam unutmak isterken .Amcam sik sik araliklar gelir olurmustu hadi bizim keratayi ben gezdireyim yine biraz der tecavüz ederdi.Onunla gitmek istemezdim ama care yok bi cocuk ne yapabilir ki o yasta.Aileden mimsede anlamiyordu zaten.Bana tecavüz sonrasi oyuncaklar alir ve yine tehdit ederdi.Bu ben ergenlige girene kadar sürdü.Büyüdügümde ben ona seni gebertirim defol dedim.Amcam tama sakin ol ragat birakicagim seni dedi.
Ama artik cok gecti unutamiyordum bir türli,kizlara bakamiyordum,teklif bile edemiyordum,ya red edilirsem?,ya onlarla cinsel iliskiye giremez ve rezil olursam ? Ve bunu herkese yayarlarsa? diye bir türlü cesaretimi toplayamadim .
Ailemin yanindan tasindim,ise grdim ,ama cinsel dürtülerimi bir türlu bastiramiyordum.Bir gün geylerin sitelerine girdim,orada herkes erkek erkege idi. A tek ben degilmisim demek ki bu böylede olabiliyo diyerek,uzun bir zaman sonra yanlizliga dayanamadigim icin ,zaten olan oldu dedigim ve ickili oldugum bir gece .Adreslerini buldugum bu bara geldim ve hersey burda devam etti.Hala gördügün gibi bu batak hanedeyim,günaha batmisim ,yok olmusum beni kim ne yapsin mutlu degilim efkar dagitmak ,kendinden kacmak benimkisi ,cikmak ,eskiye geri dönebilmeyi erkek gibi ,erkek olmayi,evlenmeyi cok isterim inan bana Peri kizi.
Hikayesi bittiginde ,derin bi nefes aldi ,tavana bakti uzun uzun gözlerini benden kacirdi.Bense elimle kolunu oksayarak ona.
-``Muhittin gercekten mutlu degilsen,neden terk etmiyorsun bu hayati, ve bu cinsel yasam tercihini, bak cok derinlerinde hala bir isik var bir kadina arzu , ve sevgi özlemi var, kendine ver bu sansi dedim, degisebilirsin hem kendini affedebilirsin hemde Allah seni affeder bunu asla unutma mutlu olmak icin hala bir sansin var. Ben escinselligin genetik olduguna inanmiyorum ,kimi dinlediysem hep benzer hikayeler,benzer babalar yada cahil anneler.Allahin kadin ve erkegi karistiracak kadar yanlis bir insan yaratacaginada inanmiyorum.Armut Armut gibidir,elmada elma gibi,ikisi bir birine karismadigi gibi erkek ,erkek gibi ,kadinda kadin gibi olmak icin yaratilmistir.Sen erkek olarak dunya ya geldin ,sonradan bunlar olduguna göre sonradan da bunlar düzeltilebilir. Gecirdigin bu tramvalari atlatabilmenin bir yolu olmali ,gecmisi bir pskologla silebilirsin ,kendini affedebilirsin ,Allah tövbeleri kabul edendir .Kendine bir sans ver .Hayal ettigin hayat gercek olabilir .Henüz Aids olmadan ölüm seni yakalamadan Muhittin .
Bana bakti aci bir tebessümle ,düzelebilir mi?gercekten affeder mi? ve kendimi affedebilirmiyim dercesine keske diye ümit ederek. Benim halim perisan ken benden de parisanini görmek beni dahada üzmüstü,gece ne kadar renkli gibi görunsede , cigliklar atilsada , deli gibi herseyi unutmak icin insanlar icsede , icerden gelen o ses ic sesimizi hep duyduk,ve o gecede hatta herseyi disari vurarak konustuk
.
Sohbet sona ermisti ki tam o sirada Mario seslendi -Hadi peri kizi dedi devam ediyoruz burdan baska bir yerlere akicaz dedi:
Muhittine baktim , o bana bakti kocaman sarildim ona simsiki,o da bana
-Sagol peri kizi hersey icin denicegim söz dedi
-Sende sagol ama sakin unutma eger icten istersen hersey mümkün yolun acik olsun
Muhittin:-Peri kizi umarim sende beyaz atli prensini bulursun tebesüm ettim ve yanindan kalktim.
Muhittinle vedalastiktan sonra Pera palasin arka sokaklarina dogru Ben , Mario ve Fatih yol almaya basladik gece 02:30 civarindaydi , gün artik karanlik geceyi yasiyordu mevsimden yaz oldugu icin Istanbul sokaklari tiklim tiklim idi.Bir tafata yerde tiner ceken cocuklar,bir tarafta Kokorec satan saticilar.Bir taraftanda hayat kadinlarini pazarlamaya calisan Pezevenkler her yeri sarmisti.
Normalde bu mekanlara bu kadar köhne ve karanlik yerle takilmamistim,benim gittigim mekanlar o zamanlarin en popüler ve sosyetenin takildigi meshur bogaz kenarinda ki mekanlardi.Bebek ,Ortaköy ,Tarabya,yada Taksimin Istiklal caddesinde bulunan nezih mekanlardi.Ilk defa bilmedigim Taksimin dahada en karanlik yüzüyle yüzlesmeye devam ediyordum.Korkmuyordum Peri kizinda o tür duygular yok tu ki;gözü kapali heryere dalar ucardi o.
Dar sokaklardan sonra barlardan birine daldik, acaba burda beni ne bekliyordu.Barda ben Mario ve Marionun sevgilisi Fatih oturuyorduk.Burasi diger mekanin tam tersi erkekden dönme Travestilerle doluydu.Erkek den cok travesti vardi. Belliki burasuda Travestilerin mekaniydi
Birden yanimiza 1,85 boylarinda heybetli kadin görünümünde ama kasli bir Travesti geldi ve Mario ve Fatihle öpüstüler. Mario ve Fatihin arkadasiydi belli. Bana bi bakti , ben de ona bi baktim selamlastik,.- Ben Peri memnun oldum -Bende Burcu
Sakin durmaliydim cünkü bir travestiyi yakindan ilk defa görüyordum.Sohbete koyulduk , napiyosun iyisin ,havadan sudan , bosluga atilan kahkahalar esliginde herkes mutluymusum rölünü oynuyordu.
Ben adi Burcu gercek adi Nihat olan saclarini sariya boyamis olan ama yüzüne baktiginda harika ve yakisikli bir erkegin cene ve elmacik kemiklerini yüz hatlarini o sert erkegi görebiliyordum.Onu inceledigimi ve baktigimi fark etti,bir anda sert bi bakis atti bana ve alayci bir edayla kafasini naz yapan bir bayan gibi yana cevirdi
-Kusura bakma Burcu dedim seni rahatsiz etmek istemezdim bakislarimla ama dedim, elimde olmadan oldu, birden bana döndu ve- Tamam , tamam ayol dedi. Bana döndügünde gözlerine , gözlerinin en derinine sevgiyle baktim ve gözlerim ona sunlari söyler gibiydi , vucudu istedigi kadar kadin görünümüne bürünmüs olsada gözlerinden ,icinde yatan o erkegi yakalamistim,sadece 1 dak yakalayabilmistim,öfkeli , kizgin,isyankar , ve kayipti mutluyum diye haykirsada gözleri bunu asla sakliyamiyordu.Kendi kendime aslinda özünde kalsaydi nede Baba yigit bir erkek olurdu dedim.Burcu sanki aklimdan gecenleri anlar gibi sirtimi tipisladi ------
-Bosverrrrrrrr , cok gec artik dedi. Ve eski maskesine bürünerek basladi kadin edasiyle.
-Ne bakiyon bana öyle kiz valla oyarim o gözlerini, bak senden de daha güzelim elle kiz su memelerimi
- Dedim yok sagol canim kalsin. O benden de kayipti, bir erkegi bu hale getiren neydi,Ne kadin ne Erkek tam arada kalmislik, insan bu sekilde mümkün degil mutlu olamaz dedim.
- E nasil gidiyo Burcu
-Nasil olsun siftah etmedim daha ,bakalim bugun sansima hangi hanso gelecek,kibar biri gelse bari kiz
-Hayirdir kabalar mi ki.
-Ay delinin zorunada bak ,ne saniyosun pamuk dosekler üzerinde mi yapiyoz biz kiz.Ya ayakta ,ya ormanda ,ya daracik arabada,ya gurup ama gurup indirimim var ha haberin olsun kiz.Ama su altakinide bi kestirebilseydim tam kurtulurdum,basima gecen sene neler geldi bi bilsen,gurup diye sevinmistim iyi para diye ,manyak magandalar beni ormanda becerdikten sonra ,tutular cukumu yaktilar cakmakla kiz az daha ölüyodum.
-Ne dedim sen ne diyosun polise gitseydin ya
-Valla deli bu kiz,hakikaten sen peri kizisin masallarda yasiyon sen galiba,agzin süt kokuya daha senin yavrum.Canimi zor kurtardim ,polise gitsem ne olur ,o magandalar beni bulmazlar mi sonra ,müsteri bulabilmek icin gittigim mekanlar belli ,beni mimlerler kiz.
Bizim kader belli ,ya bi gün ormanda ölü bulunuruz,yada otobanda ,yada bizi becerirler ama paramizi vermezler ,yetmezmis gibi birde bi ton sopa ,agzimizi burnumuzu kirarlar ne bicim erkeksin lan sen utanmiyomusun ,erkeklerin yüz karasi diye ;ama bizi becerirken onlarda erkekligin yüz karasi haberleri yok ne farki var ki onlarin bizden.Müsteri iste naparsin diyemiyosun bise nimmet canim nimet,anliyacagin karin tokluguna güzelim.
Ay nede güzel yüzün var senin kiz,sende iyi para edersin kiz ,satiyon mu kendini?Gruba ne dersin?Degsik olur ha,he de kiz,Manyak fantaziler seven müsterilerim var benim,Bisexüelide var ha,hepside maganda degil simdi.
Artik o kadar alismistim ki bu mekanlara ,ortama tepki veremiyordum
-Yok Burcu sagol güzelim,benim sexle isim olmaz
-Ha ha buna gülerim ben kiz ,hayatta inanmam,keske benim azgin anamda ,babamdan bosandiktan sonra o sevgilisiyle bizim evde daha ben cocukken o aygirla ,bagira bagira kendini becertmeseydide,bende onlari görmeseydim duymasaydimda bu halde olmasaydim.Inanmam kizim.
Masaya yumrugunu öyle bir vurduki tüm erkesi gücünü ordahepimiz hissetik.Bir anda Mario ve Fatihde dona kaldi.Bende sanki anasina duydugu tüm öfkeyi bir anda bana kusmus gibiydi.
-Mario birden ortami yumusatmak icin,-e dedi ne iciyoruz
Burcuda sakinlesti ve- Kusura bakma kiz unut gitsin.
-Ah önemli degil Burcu dedim.
Ickilerimiz tam bitmisti ki ben derin bir dusunmeye devam ederken, haydi dedi Mario
-Simdi dedi dans zamani

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Ynt: TAKSİM İSTİKLAL'DE KAYBOLAN HAYATLAR KADINLAR ERKEKLER
« Yanıtla #4 : 23 Aralık 2012, 12:20:28 öö »
Hemen o barin biraz bir kac sokak asagisinda bulunan eski taslarla kapli daracik sokaklari gectikten sonra hemen sag da 3 katli hatta 4 katli bir binaya geldik.Iceri girdigimde diger manzaralardan farkli buranin sadece gey ve travestiler bir arada olmasi di. Her katta dans eden geyler vardi .Biz en üst kattaki sark kösesi seklinde dösenmis köseye oturduk.Ben iyice degismeye baslamistim ,oryantel tarzi müzik caliyordu ,mekanin dekorasyonu sark kösesi seklinde dosenmisti,yuvarlak siniden yapilmis masallar ve oturmak icin minderler vardi.
Birden Fatih ayaga kalkti pantolunun icinden gömlegini cikardi ,göbegine kadar kivirdi, ve basladi sinin etrafinda yilan gibi dans etmeye , ben de o esnada ceketimi omzuma atmis , bagdas kurmus, elime bir maco , yada aga babasi gibi tesbih almis ve sallarken buldum ; bir biyik kivirmadigim kalmisti. Fatihi bir erkegin kadini izler gibi ayni o tarzda izliyordum. Hosuma gidiyordu, onu oynattirmak orda erkek gibi olmak ,iyice degismistim ne oldugumu ne istedigimi bulacaktim. Mario ile birlikte para takiyorduk Fatihe Saatler sabaha karsi yaklasirken eve dogru yol aldik.
Cok yorgun düsmüstüm,yorgunlugum bedenselden cok ,ruhsal yorgunluktu ,ne hayatlar vardi,kafamda iyice karismisti ama olsun devam edecektim simdilik mutluydum.
Kendimce ertesi gün iyi bir cevre yaptim kendime dedim, Marioyu da rahatsiz etmemistim, artik sürekli mario ile Kelaynak barda takilmaya basladim taabi tek bayan herzamanki gibi ben , sanki güvendeydim taaki o güne kadar.
O gece barda otururken o los isiklarin arasindan birden , dev gibi eni ve boyu nerdeyse ayni , pala biyikli,siyeh giyimli, elinde tesbihler bulunan adamlar geldi. Etrafa keskin bakislar atarak ilerlediler, orada bulunan geylerin kalcalarini avuclayarak pis pis siratarak bana dogru geliyorlardi. Etrafda bulunan herseyi ve herkesi yataga atmak ister gibi , sanki bir sex hayvani gibi gözleriyle herkesi yiyiyorlardi.
Ve tam da o anda iclerinden bir tanesi bana öyle pis baktiki gözleriyle soydu beni,tecavüz etti gözleriyle tüm bedenimde dolasti o arzusu ve sehvetti. Asil amaci geylerle gönül eglendirmek olan, ve kendince bakin da erkek görün demeye gelmis bu ayi,erkegin erkekle sex yapmasini erkeklik olarak bilecek kadar CAHIL olan bu ayi, üstüme dogru gelirken agzinin sulari akiyordu.
-Bu pilicinde ne isi var burda annam ,ne sansliyim ben bu gece naber fistik
iyice yakinlasmisti bana gözlerim yerinden cikmis gibi,kalbim korkudan deli gibi carparken Mario ya baktim olayin farkinda bile degildi ,Fatihle flört ediyordu,bana iyice yaklasi ve
-Hangi türden sin kiz ,yolunumu sasirttin,iyikide sasirttin
Nefesi les gibi icki kokuyordu gözü dönmüs maganda ,önüne geleni becerdigi icin benide affetmemek gibi bir niyeti ortaya koymustu,gözü dönmüstü,beni hayat kadini sanmisti orada bile bana tecavüz edebilirdi ve kimse buna ses cikarmaz zevkle seyrederdi herhalde.
dedigi bir anda , yerimden nasil firladim nasil kapiya dogru canimi zor attim, hala bugün gibi aklimdan cikmiyor.Orada beni onlara karsi koruyacak maalesef bir tane adam gibi adam , erkek gibi erkek maalesef yoktu. Biliyordum ki Mario da buna dahilde.
Kosuyordum elimden geldigince oradan öyle bir kaciyordum ki; gecenin karanligi umrumda degildi,disarisi hatta o barin icinden cok daha aydinlikti ,icimdeki cocuk iyice korkmustu o kadar cesur görünen ben,dünya ya kafa tutan peri kizi yine hemen ucarak kacmisti,
kacarkende gözyaslarima hakim olamiyordum yine korkmustum, yine siginacak bir yer bulamamistim, yine yanlizdim, yine güvenim sarsilmisti, o anda birden herseyi gercegi ile gördum. Ben onlar gey diye sex yapmiyorlar diye düsünmeyi tercih etmistim , o alemde sex yoktu diye kendi kendime kabullenmistim. Beynim cünkü ancak bu sekilde orada rahatti, kadin ve erkek de bir arada olmadigina göre orada kendimce sex olamazdi, erkek erkekle sex yapmaz algisi beynime hakim oldugundan bende kendimi kadin olarak görmedigimden o mekanda sex olamazdi. Sex olmayan yerde de peri kizi bi nefes alabilecekti ve almisti. Taaki o pala biyiklilar oaraya gelince oaranin sex icin oldugu ve hatta kendimde hedef olarak yine secilince artik Kelaynak bari ve o mekanlari terk etmeye karar verdim.
Ayrica onlar benden de kayipti,karanliktaydi, ben en azindan kadin görünumume uygun hareket edip kadin rölünü taklit edebiliyordum. Ama onlar mevcut erkek kalibinin disina cikmislardi Erkek neydi? Benim icin önce Babaydi ,koruyucu olan,Kocaydi karsilikli sevgini alip verdigin sevgi dolu cocuklar yetistirdigin .Bu icimdeki kocaman sevgi boslugunu bu erkekler dolduramazdi.
Onlar hepten kayiptilar, pismandilar, kafalari benimkinden karisikti. Mutsuzdular,dogaya ,aile hayatina ,ve herseye aykiri davraniyorlardi. Degismek icinse caba bile harcamiyorlardi. Bense en azindan ariyordum,bunun icin en pislik yerlere bile girmemismiydim.Daha pis neresi olabilirdi ,batak olabilirdi ki bi kadin icin ,bir anne icin genel evinde calismak mi ? Ne farkim kamisti ki onlardan zaten kucaktan kucaga dolasmamis miydim ,azicik sevgi gördügüme yapismamismiydim ? Ama ne olmustu hic!!!!! Gerci sevipte ,güvendigim erkelerde olmustu benimle evlenmek de istemislerdi ,ama ben yine evlilikten de kacmamismiydim ? neydi aradigim neydi ? Sorun nerdeydi cevaplarim orda da degildi.
Belli bir zaman gectikten sonra artik Mario yoylada görüsmeyi birakmistim.Gercek dünyalarina girince bunu kaldiramamistim .Böyle bir adamdan ben sevgi alamazdim.Erkeklerden iyice tiksinmistim.
Tekrar Istanbul gecelerine akmaya basladim, o zamanin en meshur gece kulüplerinden biri olan Samdan daydim, her yer yine isil isildi,hos giyimli kaliteli ve zengin insanlarin bulundugu elit bir tabaka ordaydi, arkadaslarimla beraber oraya gitmistik. Erkeklerle ilgilenmiyordum.
Birden iki tane bayanin bana baktigini fark ettim sanki beni kesiyo gibiydiler, bende o gece kadin kostümlerimi giymistim muhtesem bir mini etek, uzun topuku siyah ayakkabilar, gögüs dekoltesi oldukca acik olan bir combine secmistim al al yanan kirmiziya boyanmis dudaklar, bayanlara gülümsedim lezbiyen olduklarini anlamistim, acaba tercihim kadinlarmiydi ? Gerci anneme duydugum nefret yüzünden tüm kadinlardan da nefret ediyordum ama cinsel tercihim bu muydu bunu anlamaliydim. Denemeliydim,cünkü yanli olmuyordu bir türlü.
Ikisi karsilikli duruyorlardi tam arkamdalardi icki almak icin bara gidebilmem icin aralarindan gecmem gerekiyordu bilerek öyle bir pusu kurmuslardi, onlara sürtünerek gecebilmekten baska yol birakmamaislardi bana , ickim bittene kadar beklediler, ve bende bunu denemek istedigim icin baska bir yol aramadim onalar istediklerini verecektim :bana dokunmalarina izin verecektim.Arkami dondum onkara dogru dönmüstüm zaten hemen yan dönerek aralarindan gecmek zorunda kalmistim birine sirtim dönükken birine yüzüm dönuktü. Beni aralarina tam aldiklarinda biri arkadan basenlerimi ellerken digeri gögüslerime inanilmaz bir tutkuyla bakiyordu.Beni cok arzuladigi belliydi.Önümde duran Siyah sacli erkek giyimli bir kadindi,arkamda beni kollayan ise uzun sacli ,kirmizi dekolteli uzun elbiseli bir Kadin.
Siyah Sacli olan bana:
-Cok cekici ve hossun bayiliyorum senin gibi kadinlara ,takilalim mi bu gece beraber ne dersin,ikinizede yeterim,mutlu ederim korkma
-Suratina bakarak bilmem henüz karar vermedim,olabilirde olmayabilirde
kalabaliga aldirmadan bir kac dakika orada kaldigim anda bana iyice yapismisti nefesini hissetigimde , bunu istemedigimi ve tiksinc buldugumu hissetim ve sert bir hamleyle ciktim aralarindan , hayir hic hoslanmamistim bundan bir kadinin bana dokunmasi güzel degildi ,nefret ettim o anada herseyden onlardan kendimden . O mekani hemen terk ettim.
Ne bicim duygulardi bunlar,icimde catismaktan aramaktan herseyden yorulmustum.Evde sabaha kadar agladim ,yine hüsrandi hersey,ama bir yandanda hayatima devam ediyordum,calisiyordum,okuyordum buna kafa gerekiyordu ,en önemlisi oglumu cok az görür olmustum,bir yandan da ogluma olan hasret,pismanliklar,vijdan azabi,günahlarimin icinde bogulusum beni iyice dibe vuruyordu ictikce iciyordum.Ama Peri kizi gücüydü bana tüm duygusal tramvalarimi unutturup,hayata konsantre olmama ve yoluma devam edebilmem icin güc ve nese veriyordu,o hicbirseyi umarsamayan ,duygulari olmayan biriydi. Bu yüzden her defasinda peri Kizi kimligime hemen geri dönüyordum.
Artik biliyordum ki ben Lezbiyende olamazdim, yanlizdim ne erkeklerle olabiliyordum,nede kadinlarla . Sex istemiyordum onlardan sadece Sevgi istiyordum , ama onlar ben 1 yudum sevgi istesem karsiligini mutlaka bedenimdn aliyorlardi ve ben inciniyordum.
illa tecavüz veya tacizle degil karsilik vermek zorunda kaliyordum bazi iliskilerimde de sirf beni terk etmesin diye , Hersey Sevgi icin. Geylerle dost olamadim denedim olmamisti orada da sex cikti karsima , kadinlarlada olmadi, sanirim tek bir care kalmisti benim icin A sexüel olmak .
O dönem bir arkadasimla dertlesirken dedim
-Ben ne kadin nede erkekle beraber olmak istemiyorum, nedir benim tercihim ?benim bir cinsel tercihim yok,
- Bu durumda sen A sexüelsin dedi , yani hicbir cinsel secimi olmayan ve kimseyle kadin yada erkek beraber olmayan Kadin demek.
Ve son kararim herkesle tanisirken yada teklif aldigimda onlara ben A sexüelim diyordum son durumum buydu ama o Sevgi acligi hala gecmiyordu.
Arayisim sonlanmamisti,ne yapip edip bulucaktim,birgün basaracaktim sevmeyi,evlenmeyi tekrar anne olmayi,tüm gecmisimi acilarimi silmeyi basaracaktim.Bende istememistim bütün bunlari yasamayi,böyle olmayi benim secimim degildi,ama bende degismek kendimi anlamak ve bulmak icin caba harcamayi asla birakmadim.
Peki 26 yasindaki genc ve güzel bir bayani bir anneyi bir gey bara sürükleyen, lezbiyenlerle bulusturan kaybolmus bir durumda Istanbulda peri kizi olarak dolastiran neden neydi? Nasil olmustuda Peri kzi Kelaynak bara kadar gelmisti .

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Ynt: TAKSİM İSTİKLAL'DE KAYBOLAN HAYATLAR KADINLAR ERKEKLER
« Yanıtla #5 : 20 Temmuz 2013, 10:26:13 öö »
...