Gönderen Konu: EŞCİNSELLİK : ÖZGÜVEN ve ÖZGÜRLÜK EKSİKLİĞİ MİDİR?  (Okunma sayısı 3095 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Selam Hüseyin Bey

Memelekete işten çıkınca direkt gittim.ev sakindi kavga gürültü açısından yani yıllardır öyle ya.babam aldığı bi cihazı gösteriyor.teknik kısmı bilmeme rağmen bi kaç yerde takıldım.iş sonrası gerçekten kafa basmıyor.neyse herhangi gerginlik yaşamadık.sabah bakarız dedik.ancak benim bilinçdışı öylemi hemen kendine yontacak.yetersizlik görmeye dursun.lisede beni ençok dışlayan aşağılayan çocuk vardı.hemen tahmin edersinizki ona en fazla ilgiyi duyardım ençok nefret etmeme karşın.terapi süresince her karakteri açtım zehrimi akıttım ve aştım çok şükür.ha bu öyle çok konuluşacak değilmiş bikez daha anladım.o geldi aklıma geçmişteki acizliğim diğer odada kıvranıcam yine.aşıcam ama zaman alıcak bikaç saat belki düşünüp konuşmam lazım kendimle.ve baba sahnede ya oğlum hadi kaldır o mereti yarın salim kafayla bakarız siktir et.bendeki duygu stres foss gidiverdi.aldığım yol geldiğim nokta en önemlisi kıza olan ilgim aşkım özlemim. ve aile de huzur o an için vardı demiştim ya artık biraz daha iyiler diye.şöyle söylüyorum içimdeki karanlığa  ve onu tetikleyen lisedeki çocuğa.siktir git orospu çocuğu ben eski ben değilim.hemen orada aşıyorum.nerde benim demi lovatom .

dikkat ettinizmi. bu kriz durumlarında allahın varlığını hatırıma getirmiyorum. sanki herşeyi kendim halledicem haşa.belkide tanrıyı aşıyorum.allaha ulaşıyorum.ve dua yardım et bana herşeyin sahibi.var eden sen yok eden sen.

Gündüz bişeyi olmayan adam akşam kızdı bana ve ablama saydrıdı yine.içmiş tabi. bikaç marangoz işi vardı ablamların gecikmiş iş. ben arkadaşta. ablamlarda gezmeye falan gitmişler.gündüz planda bize düşen bi iş yoktu.babamdan bahsediyorum.ancak akşam nasıl kızıyor bana nerdesiniz siz bu işler hepsi bende bana yardımcı değilsiniz.baba iyimisin ne konuşmuştuk biz.bu konuşma sırasında  marangozlara kuş bakışı bakıyoruz.iki adam çalışıyorlar.babam işi beğendiyini söylüyordu gündüz.şimdi o adam gitmiş yerine başkası gelmişti.alkol ah sen hayatımı siktin.neyse oda travmalarden hayatın yaptığı yamuklardan içiyor ya.dönelim konumuza marangozlar aşağıda biz evin terasındayız konuşuyoruz babam onlara bakıyor.bana saydırıyor.kızıyorum.ama az sonra yola çıkıcam kalp kırmıyım toparlıyorum hem kendim hem o zarar görmeyecek şekilde cümleleri seçiyorum çünkü gurbette birde bu duygular benim için risk.ah ah görüyormusunuz.iki laf ederken bile nelere dikkat ediyoruz.yoksa yanarsın evet revamı bu bana neyse isyan edemiyorum eskisi gibi artık bağışladık kızamıyorsun eskisi gibi yaşanacak mutsuzluk değil mutluluk vakti  şimdi.evet şu o ana bakalım.

babam bana kızıyor sinirli sanki baş edemiyor hayatla. mesele iki ahşap meselesi değil sanki.işini iyi yapan iki erkek çalışıyor.babam acaba o adamlarlamı baş edemiyor.onları kıskanıyor.hayatta hep böyle sürekli tehdit algısı var onda.küfür, cümleleri küfürlü değilde küfür cümleli sanki.hüseyin bey eşcinsellerin babaları gizil eşcinseldir.yani bilinçdışında yaşarlar diyor.gözlemlerim sanki onaylıyor.babam değil tüm maçolar alkolikler sahte erkeklik tavırları mizaçlarıymış gibi davranıyorlar.erkelere bilerek değil farkındalık yok bu grupta bilinçdışında yaşanıyor bilinçte açığa korku tehdit saldırganlık maçoluk kabadayılık kıskançlık şiddet uygulama uyuşturucu kullanma olarak çıkıyor.mesela gayet ciks giyimli bi çocuk elinde tesbih ne alaka lan dersin ortama başka bir erkek geldimi horozlanır.tesbih bi başka sallanır noluya lan adam mı oldun.

bilinçdışı psikoloji benlik modern bilimin yetersiz  tanımlamaları aslında ruh nefis ve beden açılımları.nasılda darbe yeriz.biraz kendimden bahsedeyim.

kendimi bulamadığım bu lanet bok çukuru gezegene düşürenede aracı olanada ayrı bir kızardım.ama nasıl sinirlenir benim gibi asalak yaşayan bi mahlukat ozaman boyun  ey yavrucuğum tanrıya anaya babaya öf bile deme.zaten diyemem ki.okul arkadaşlar taşın taşın hep arkadaşlıkların arasına gir.iki insanla konuşurken yüzün kızar yutkun dur.kavga edemezsin çünkü elim ayağım yok benim yani varda işte ben sildim onları.sildiğim sadece onlarmı.ben yoktum.lisede olmak istediğim ama olmayı beceremediğim o genç erkekler dur bide yazağım genç erkekler açayım delikanlılar daha da açayım güçlüler kodumu oturtanlar ileri gideyim kaslılar yakışıklılar biraz daha hep onlar ben o ne ya ben mi. gel sik beni yap beni yap ver becer. kelimeleri kes. yap onar becer ver düz gir olmayan beni yap parçalanmış zavallılığı onar ver erkekliğinden.kaldır malafatını benimde var ha ama kaldırmak lanet olsun ha yine güç kudret kaldırmak yine sensin hadi sen en iyisini yaparsın .mükemmelsin.

kadın erkek eşittir.eşcinsellik normal birşeydir.naaaaah öyle.oh iyi geldi.kadın erkek farklıdır.kadın erkek birbirini tamamlar.kadınlık nasıl bişeydir onu kadınlar yazsın bilemem.erkek olmak zordur azizim.hele müslüman erkek olmak var ya o işte tam arapsaçı.

koruyacan kolluyacan güçlü olacan yönetecen.erkekten bahsediyorum.aileni yönetecek dışarıdan gelen tehditlere göğüs gerecek güç gerektiren işlere bakacak.dış dünyayla iletişim sende.dur bakayım tanrıda böyle değilmi yaratmanın dışında.yöneten kontrol eden koruyan kollayan.bunlar görünen.peki ya seks, vagina şişmesi uzaması yada kalkması.doğal haliyle iş görür.peki ya penis önce her şartta kaldırcan sonra girecen sonra hemen bırakmayacaksın direneceksin ve bütün bunları kontrollu yapacaksın ev sahibini korkutmadan stres altında karar verme.peki ya üreme kısmı bilindik milyarlarcadan bitansi gidecek kazanacak final yine koştur kendini göster. kusura bakmayın bu kadar yük her babayiğidin harcı değil.

cinsiyet kadın ve erkek ten ibarettir.saçma sapan üçüncü cinsiyettir lafları bilimselliği mantığı olmayan ideolojik takıntılar.ancak cinsel kimlik yaşananların üzerine gelişir ve kendi cinsi içinde sapmalar gösterir.en pasif gay den en maço karaktere ki bu iki uç eşcinsellik tir birisi gizil birisi açık.skala hareketini aile psikolojik alt yapı yani bilinçdışı süreçlerle gelir.sonra çevre sosyal yapı eğer bunlar düzgün işlerse erkek erkek kadın kadın olur ancak sıkıntı oluşursa biyoloji iflas eder.

evet terapide pasifliğimin yerini aktiflik alıyordu.ilginç psikoloğumuz hüseyin kaçın ne yapmıştı bana.porno izle aktifi düşün maçoluk yap kızlara bak ha ha böyle düşüneneler var mı sahiden gerçi aptal çok akıl paraylamı abicim.terapide  olan şu ben anlattım yanlış olanları düzelttik.aile ilişkilerimi bugüne kadar yaptıklarımı ayarladık davranışlar değişti.bakış açılırı gelişti at gözlüğü çıktı.özgürlük geldi.daha ilk haftalarda başladı değişim.ya sonra yazmaya başladık tacizi onu bunu o. çocuklarını erkek sandığım içi boş müsvetteleri korkuları.bilinç yapılandırılırken özgürce, bilinçaltını yoğunlaşarak yazarken çıkarıyorsun.sonra oradanda okumalar yapıp hamleler yapıyorsun.yeniden doğuyorsun. özgüven geldikçe.duygular değişiyor.

nekadar anlatsam hikayedir benim olan.esas olan duygular dürtüler değiştimi evet özgüven geldikçe ve aştıkça.pasiflik aktiflik sonra biseksüellik ve heteroya daha yakın artık.kız arkadaşı edinme vakti.arıyoruz.şu en önemli kırılma noktası olan pasiflikten aktifliğe değişimi önceki yazıda anlatmıştım ayrıntılı.sonraki yazımda da erkek olmak tanrıyı oynamak ve babayla özdeşim kurmadaki toplumun sakat anlayışları saçma din algısı ki islamla hiç ilgisi olmayan.bunları yazmayı düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2014, 08:54:48 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4100
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLİK : ÖZGÜVEN ve ÖZGÜRLÜK EKSİKLİĞİ MİDİR?
« Yanıtla #1 : 25 Kasım 2014, 11:49:46 öö »
..