İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - sarp159

Sayfa: [1]
1
Merhaba arkadaşım.Aynı sorun bende de var.Fakat kendimi frenliyorum.Aslında şöyle bir duurm var.Eşcinsellik sadece islam da değil islam da öncede Allah'ın sevmediği ve en çok günah saydığı hastalıklardan daha doğrusu sapkınlıklardan biridir.Bazıları bunu eğer benim içimde bu tarz duygular varsa ve böyle bir durum varsa neden günah peki?

 Allah Hz. Adem ve Hz. Havva anamızı yarattıktan itibaren çeşitli sınavlara tabii tutmuştur.Bunlar içerisinde kimisini zenginlikle,kimisini güçle,k,m,s,n, akılla kimisini de cinsi heves ve duygularla.Allah hiç bir kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez.O yükü insan kaldırmaya çalışır.Eşcinsel duyguları olan bir insan ölene kadar kendini cinsel ilişkiden koruyabilirse cennete gider.Peygamberimiz dili ile apış arasını muhafaza etmeye söz verene bende ona Cenneti söz vereceğim der.Bizim sabredeceğimiz şunun şurasında en kötü 60-70 yıl.Sonrasında sonsuzluk var.Kim 1 saniye için koca bir sonsuzluğu heba etmek ister ki?Kendine sor.Acaba şu anda ölsem ve bana sorsalar dünyada ne kadar kaldın diye?Sadece bir kaç dakika diye düşünürsün.Sadece o an vardır.Ve çabucak bitmiştir.Aklına hep Peygamberimizi getir.Allah'a bol bol dua et.Ama samimi bir şekilde.Bu illetten kesin kurtulmak istediğini hisset.İsteksiz olma.Bol bol Kur'an okumaya Peygamberimizin hadislerini okumaya çalış.Emin ol ki ne kadar çok dininle meşgul olursan şeytan o kadar çok senden uzaklaşır.

 Her gün nefes alabiliyor,yemek yiyebiliyor,çalışabiliyor,düşünebiliyor isek Allah'ın sayesinde.Her gün rızkımızı veriyor,her akşam öldürüp her sabah diriltiyor.Herkes bizi terkedebilir,aldatabilir,yalnız bırakabilir ama Allah asla kendine inanları yalnız bırakmaz.Böylesine bir yaratıcımız varken onu sevmemek mümkün mü?Hep Allah dan korkun derler.Ben Allah'tan korkmayı şöyle anlarım.

 Hani eşimizi dostumuzu arkadaşımızı çok severiz ve onları üzmemek için korkar sakınırız.Aman belki kötü bir söz ederim alınır yada kırılır diye kırk dereden su getiririz.Peki bizi yaratanın hiç mi gözümüzde kıymeti yok.Tabii ki var.O zaman Allah'ı seviyorsak sevdiğimizi üzmemek kırmamak incitmemek için korkmalıyız.

 Gene çok açıldım valla.Uzadı gitti konu.Yani sözün özü yeterki Allah'ın her şeye ama her şeye aklının almadığı kulağının duymadığı şeylere gücünün yettiğini bil.Buna inan ve bol bol dua et.Bil ki samimi bir duayı Allah asla geri çevirmez.Bende senin dua edeceğim.İnşallah kurtulursun bu sapkınlıktan.Sadece sana değil bu bataklığa düşmüş herkes için dua edeceğim...

Sayfa: [1]