Gönderen Konu: Ölene kadar Bakir.  (Okunma sayısı 265 defa)

Kdr_51

  • Newbie
  • *
  • İleti: 6
    • Profili Görüntüle
Ölene kadar Bakir.
« : 26 Mart 2024, 07:31:32 ös »
bundan 5-6 sene önce 17-18 yaşlarımda artık kendim cinsellik yaşayabiliceğimi özgür olduğumu düşünüyordum. her gece farklı bir erkekle cinsellik yasamayi düşünüyordum. Amerika rüyası gibi. ve bunu az kalsın faliyete geçiricektim.! sonra annem internetten hüseyin kacini buldu... ve işte o zaman psikolog bana iyiki cinsellik yaşamamışsın eşcinselliğin ilerliyebilir çabuk düzelemezsin demişti. 6 sene sonra hayla eşcinsel hislerim var.  vajinaya ilgim yok. ve hayla cinsellik yaşamadım hiçkimseyle. ve artik cinsellik yaşamak benim için imkansizlaşti. her gece ağlamaktan yoruldum. özgürlüğüm elimden alındı. cinselliğimin engellenmesi beni hayattan kopartti, şuanki düşünce yapım ölene kadar bakir yaşamak. boğazim düğümleniyor bunları yazarken. cinsel hayatim çalındı. ve bana düzeldikten sonra birde evlilik sunuluyor. çok komik. ben bunca eziyeti evlenmek için mi çektim ? ben psikologa gelmeden önce özgürce sex yapabilicektim. bana düzeldikten sonra evlilik vaad ediliyor. psikolog dindar danışanlar dindar hepsi. özgürlügüm elimden alindi.


Hüseyin hocam'ın isteği ile neden düzelemediğimi başka bir boyutta anlatmak istiyorum.
Öncelikle annem bana aşırı düşkün birisi.
Ve aşırı baskıcı biriydi, ama artık değil, benden çok çekti o anlamda baskısını düşürttüm onun, mesela din yönünden bana çok baskı uygulardi eskiden. Şimdi porno yıldızı olucam desem bile bişey diyemez artık :) cünkü "BIKTIRTTIM."

Herneyse baba diye bir figür hayatımda hiç olmadı aksine, baba sürekli döverdi her 2 haftada bir "DAYAK" yediğimi, her 2 günde bir inanılmaz kalp kırıcı "AZAR" işittiğimi bilirim.
hiçbir zaman bana değer verilmedi, lise hayatım hiç olmadı. sadece ailemin kölesiydim.
Annem aşırı düşkün bir insan, benim giyeceğim kıyafete kadar heyşeyimi yönetir, 18 yaşıma kadar saçımı annem kesti, hiç berbere gitmedim 18e kadar.

Sanırım cinselliğe bu kadar tapmamın sebebi lise hayatımın olmaması ve asosyal olmam.

https://escinselterapi.net/forum/index.php?topic=2299.0 linki tıklayınız



« Son Düzenleme: 03 Nisan 2024, 09:26:04 öö Gönderen: psikolog »