Gönderen Konu: -"Eşcinsel aşk" aldatmacası-  (Okunma sayısı 995 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
-"Eşcinsel aşk" aldatmacası-
« : 02 Eylül 2022, 09:37:25 ös »
-"Eşcinsel aşk" aldatmacası-

"Biyolojik cinsel kimliğinin gereğince karşı cinsi cinsel ve duygusal olarak tatmin edememiş ve hemcinsine yönelmiş bir bireyin sizi tatmin etmesi, size yetmesi hiçbir zaman mümkün değildir!"
 "Eşcinsel aşk" adı altında yaşanan duygusal çalkantıların cinsel tatmin sağlandıktan sonra yatışması ve bir süreden sonra ilişkinin sonlanması kaçınılmaz sondur.
Eşcinsel ilişkilerde önce aşk adı altında tarafların birbirini kandırmaları, bir başka söyleyişle birbirlerine kanmaları ve kendilerini bir aldatmacaya inandırmaları sonucunda ilk başlarda herkes eşcinsel aşk balonuyla uçmaktadır. Cinsel ilişkilerle bu balon sönmeye başlar. Bir süreden sonra bir tarafın diğerini aldattığı, yahut iki tarafın da ortak isteği ile 3. Kişinin ilişkiye katıldığı, yahut tarafların ayrıldıkları çok sıkça görülmektedir. Bu nedenle kişilerin "eşcinsel aşk" aldatmacasını görmeleri ve kendilerine gizli bir oyun oynamayı bırakmaları/başkalarına da gizli bir oyun oynamayı bırakmaları gerekmektedir.
Eşcinsel aşk arayışı hüsranla sonunçlanan dehşet sayıdaki kişi gecelik ilişkilere yönelerek bir süreden sonra sadece cinsellik kanalıyla hayatlarına devam etmektedir. Bu noktada eşcinsel aşk aldatmacasını görüp bu sonuçsuz arayışı bırakmak ve heteroseksüel kimliği kuvvetlendirmeye yönelmek eşcinsellikten kurtulmanın en önemli adımlarındandır.