Gönderen Konu: TACİZ ( EŞCİNSEL EĞİLİM )  (Okunma sayısı 3212 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
TACİZ ( EŞCİNSEL EĞİLİM )
« : 21 Ocak 2011, 09:43:56 öö »

Ben çok çocuklu bir ailenin 7.çocuğuyum. babamla aramızda saygı vardır fakat öyle çok oturup muhabbet etmişliğimde yok. annemle aram iyidir babam çalıştığı için çoğunluk anne ile konuşmalarımız olmuştur.
 
Eğilim sürecine gelecek olursak. orata okul yıllarıydı sanırım arkadaş grubuyla oyunlar oynardık mahallede tabiki arada bizde 3-4 yaş büyüklerde vardı. birgün o byüklerden biri ile yalnız bir ortamda kaldık bana o yıllarda henüz akıl erdiremeyceğim bir kaç şeyler söyledi bunu yapmazsan şöyle olur gibi bende o anın verdiği korku ile verilen komutları yaptım ve arada bir ilşki yaşandı ama benim öncesinde haberim veya bu tür bir duygu mu denir şehvet mi denir sahip değildim. o şekilde bir ilişki oldu ve ne olduğunu anlayamadım korkunun verdiği ne yaptını bilmemezlik ile kimseye birşeyde anlatamadım. önceleri çok iğrendim fakat sonraki yıllarda o ilk yaşantıdan mı kaynaklanır bilinmez o yönde sorular dolaşmaya başladı kafamda. bu yüzden kız arkadaşı edinmeyi tam anlamıyla hiç düşünmedim.
 
Lise yılları bu şekilde bitti ve üniversiteyi kazandım. mersinden baya uzakta bir yerde okumaya başladım. bulunuduğum ilde başka bir tanıdığımda yoktu.yani herhangi bir davranışımın kısıtlanamaycağı anlamına da geliyordu bu . sonlarında internet kafelerine takılmaya başladım. derslerimi aksatmıyordum ama çoğu zaman internet kafedeydim. gay sitelerini dolaşıyordum. her girişimimin sonunda ne yapıyorum benları benim yapmama lazım deyip pişman oluordum fakat yine de kafeye gitmelerin çnüne geçemiyordum. bazı bilgilere ulaşmak hoşumada gidiyordu.ama her zaman bir falso verip çevrreme karşı ne diyeceğimi düşünüyordum. ilklerde sadece düşüncelerde olanlar yavaş yavaş eyleme dönüşüyordu bu hem beni korkutuyor hemde herşey artık olacağına varsın hissini uyandırıyordu. bunları chat siteeri takip etmeye başladı birçok kişiyle konuştum önceleri kendi bulunduğum şehirlerden birileriyle konuşmazken sonraları kendi ulaşacağım uzaklıklta olanalarla konuşmaya başaladım. sonrasında telefonda tanışmalar takip etti bunu ve daha sonrası msn üzerinden sıra kamera görşmlerine geldi am ilk kamera açarken baya zorlandım açacağım kişiyle bir kaç hafta görüştüükten sonra açabildim çinkü endişelerim vardı. üniversite son yıllarına doğruda reel ilişlilerim başladı. ilşkilerden sonra çoğu kez pişmanlık duymama rağmen bir sonraki ilşkilerim oldu. şu an ilişkim yok fkat bu fikir aklımdan çıkmıyor hala bir arayış içerisindeyim. fakat endişelerimi hala taşımaktayım. bilmiyorum sonu ne olacak bu ilşkilerde ilk ilşkim hariç hep aktiflik rolünü üstlendim belkide aktiflik rolüyle ilk ilşkimi yaşadığım pasifli olayının bir rovanşını aldığımı düşünüyorumdur. bir ara evlenirsem belki bu şehvi duygular geçer diye düşündüm fakat sonra evleneceğim kişinin hayatını rike etmekten çekindim. kısaca anlatmak gerekirse olayın özet bu diyebiliriz şimdi merak ediyorum ne olacak. terapiyle çözülecek mi bu iş diye. umarım özel hayatın gizliliği hükmü vardır. bu  forumlarda.bu konu hakkında bana yazacaklarınızı merakla bekiyorum. umarım bir kişiyi daha düze çıkarırsınız. şimdiden teşekkürler.