Gönderen Konu: Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin kantin duvarında yazan cinsel  (Okunma sayısı 4683 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin kantin duvarında yazan cinsel içerikli yazılar görenleri şaşkına çevirdi

 

Geçtiğimiz günlerde okul içerisindeki bir sergi açılışında kazanda kaynatılarak öğrencilere sıcak şarap dağıtılmasıyla gündeme gelen Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, şimdi de kantindeki panolara küfürlü, cinsel içerikli yazıların yazılması ve erotik resimlerin çizilmesiyle görenlerin tepkisini çekiyor.

Öğrencilerin fikirlerini belirtmesi amacıyla fakülte içerisine kurulan panoda yazılanların çoğu, cinsel ve küfür içerikli yazı ve resimlerden oluşuyor. Panoda en çok tepkiyi ise cinsel organ ile erotik resim çizimleri dikkat çekiyor. Öğrencilerin eğitimle ilgili fikirlerini yazmaları için hazırlanan söz konusu panolarda yer alan yazılardan bazıları şöyle:

"Eşcinseller bu fakültede var", "Hepimiz e...cinseliz", "N... sapına kadar", "Ben bir kız alemmeye v.is", "Bunu yazan..T. okuyanı.k...", "Bende g..üm", "İ... olmak istiyorum", "G... verenler içinizde", "İ... O.."

foto-fotograf-photo.jpg

Yüzlerce öğrencinin uğrak yeri olan kantindeki panolara çok sayıda cinsel organ ve çıplak insan resimlerinin yanı sıra iç çamaşır resimleri bile çizilmiş. Panolarda fakültede görev yapan öğretmenler için bile cinsel içerikli ve hoş olmayan sözlerin yer aldığı görülüyor.

Okul yönetiminin söz konusu panolara bu şekilde yazı yazılması ve resim çizilmesini müsaade etmesi ise dikkat çekiyor. Fakülteyi ziyaret eden Ö.T. isimli bir vatandaş ise 'Fakülte görevlileri böyle bir çirkinliği nasıl izin veriyor?' diye tepki gösterdi. Ö.T., 'Bu ne biçim çağdaşlık, bu ne biçim eğitim merkezi. Böyle bir eğitim merkezi olabilir mi? Burada yazılanların köprü altlarına yazılanlardan farkı yok. Burası köprü altımı yoksa bir eğitim merkezi?' diye konuştu.


http://www.internethaber.com/universite-panosunda-skandal-yazi-317420h.htm

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
27 Mart 2011 Pazar akşamı TV5 Ana Haber Bültenindeki söyleşide
"eşcinsellik hakkında"
gündemdeki eşcinsel parti adaylarının varlığını konu alarak konuşma yaptı.

http://www.youtube.com/watch?v=u1iMl9dDm-o&feature=related  tıklayınız


http://www.youtube.com/watch?v=tYzUWd-BFag&feature=related tıklayınız


26/12/2011 tarihli Radikal Gazetesinde sitemiz ve eşcinsel terapiler hakkında
yayınlanan makaleye ulaşmak için tıklayınız

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1073587&Yazar=PINAR_OGUNC&Date=26.12.2011&CategoryID=97#