Gönderen Konu: PROF DR ZEKİ MÜREN - DIŞİŞLERİ BAKANI BÜLENT ERSOY  (Okunma sayısı 3704 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
PROF DR ZEKİ MÜREN - DIŞİŞLERİ BAKANI BÜLENT ERSOY
« : 24 Şubat 2012, 12:42:41 öö »
PROF DR ZEKİ MÜREN - DIŞİŞLERİ BAKANI BÜLENT ERSOY

Kamber Çakır
Bülent Ersoy, Zeki Müren olayları - artık olay değil olgudur bu - bize bu ülkede erkek-kadın rolleri ve rolleri veren toplumsal taban içinde çeşitli sorunların olduğunu açık eder. Yine bize bu süreçte yargılayıp yıkıcılık yapmayı değil analiz etmeyi salık verir.

Huseyin Kaçın
çocuklarının bülent ersoy, zeki müren, devran çağlar, fatih ürek, kuşum aydın gibi olmasını istemeyen yüce türk milleti ne kadar yücedir... yüce türk milleti'nin zeki müren'i sanat güneşi bülent ersoy'u divasıdır. yüce türk milleti'nin kaç yüzü var?


Kamber Çakır
Belki de roller üzerinde artık daha ciddi düşünmenin zamanı gelmiştir. İki aşırı uçta garabetlerden belki de yeniden rolleri rasyonelize ederek kurtulabiliriz.

Kamber Çakır
Size eleştirileri de sürekli yayınlamanız, sitenize almanız oldukça erdemli bir davranış. Karşı tarafın sürekli hermenötik hatalar yapması manidar.

Huseyin Kaçın
yüce türk milleti zeki müren'den bülent ersoy'dan bir işadamı bir siyasetçi bir akademisyen yaratamaz mıydı? zeki müren'in bülent ersoy'un öğretmenleri mezarlarında nur içinde yatarlerken cennette hangi sırça köşklerde yaşayacaklarını mı hayal etmektedirler? sahnelerde zeki müren'i bülent ersoy'u ayakta alkışladıkça saklamaya çalıştığımız hangi yüzümüzdür?


Kamber Çakır
Umarım kadın-erkek rollerinin Tükiye'de tartışılması medeni bir formda ve nitelikli, akademik bir seviyede geçer. Zamanı şimdi galiba. SALDIRILAR NİTELİKSİZ, ERDEMSİZ VE LÜZUMSUZ. Kadın-erkek rollerinde bu kadar travmalar varken niteliksiz, erdemsiz ve lüzumsuz tartışmalar niye!!!! Erdemli, niteliki, akademik tartışmalarla sürüp gider umarım. Bu konu çok önemli.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2012, 12:57:48 öö Gönderen: psikolog »