Gönderen Konu: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)  (Okunma sayısı 68793 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
« : 13 Nisan 2009, 09:30:03 öö »
Psikolog Hüseyin KAÇIN
0 555 326 22 91
Aile ve Evlilik Terapisti

KADIN ve AŞK

Hz Havva zekası ve ruhuyla hayata dokunan ilk insandır. İyi ki eli o yasak ağaca uzanmıştır. İyi ki Hz Adem'in aklını çelmiştir. Böylece hayatın sırrını açığa çıkarmıştır. Aşk ve cinselliği cennetten hediye olarak dünyaya taşımakla görevlendirilmiştir. Allah hayata dair tüm oluşumların nüvelerini kadında gizlemiştir. Bu anlamda kadın hayatın kendisidir. Yüreğinde Hz Havva'ya şükran duygusu beslemeyen insan yücelik mertebesine erişemeyecektir. Kadını yüceltmeyen erkek asla yücelemeyecektir.


http://www.youtube.com/watch?v=K9MC30t7Uhc&list=UUIe19S-aZ6TQNiC1Tsfjviw&index=2

tıklayınız


26/12/2011 tarihli Radikal Gazetesinde sitemiz ve eşcinsel terapiler hakkında
yayınlanan makaleye ulaşmak için tıklayınız

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1073587&Yazar=PINAR_OGUNC&Date=26.12.2011&CategoryID=97#



Merhaba Hüseyin Bey,

Ben .............   bir Oğlum var 13 yasında 13 yıl once evlenip ayrılıdım. Ve bundan dolayı oğlumun piskolojisi ile ilgili görüşmek isterim sizinle.

Oğlum ve ben 13 yıldır tek yasıyoruz babasız büyüttüm. Bundan kaynaklanan bazı sornları görüşmek isterim. Kendisi cok tatlı bir cocuk fakat sorumluluk duygusu olmadığı gibi,dedesiyle sürekli kavga ediyor, korkak bi yapıya sahip.fakat ileri zekalı bir genc olma adayı.10 seans bayka bir pedegogdan terapi aldık 2 yıl ama sonuç yok.Büyümeyi kesinlikle redediyo,en büyük sorunumuz buydu .

 

Okullar acıldıktan sonra size gelmek ve görüşmek isteriz sizi bir arkadaşımın arkadaşı tavsiye etti.Bulursa Hüseyin bey bu soruna cözüm bulur dedi.

 

Başta Allahtan olmak üzere sizden şifa bulacağıma inandığım için bir görüşme talep etmekteyim.

 

En yakın zamanda görüşme ümidi ile insallah

 

Saygılar

28 Ağustos 2008

« Son Düzenleme: 04 Şubat 2013, 11:55:48 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
« Yanıtla #1 : 13 Nisan 2009, 09:35:09 öö »
son durum‏



Merhaba Hüseyin Bey,

 

Öncelikle Allahtan iyi olmanızı temenni eder iyi çalışmalar dilerim

Şuan için görülen bi aksilik olmazsa Cumartesi günü görüşebiliriz Ben daha erken gelme taraftarıyım .saat 09.00 gibi size de uygun mu acaba:? Uygun ise bana haber verirseniz sevinirim.

 

Bu hafta yeterince zor bir hafta oldu benim için en kötü birgün dayanamayıp k.... ı dövdüm çünkü sözümü dinletemeyince ,kaba kuvvetle annelik yapmaya calıştım

Ertesi gün daha sakın daha olgun olmaya ve daha mesajlarımı oğluma net vermeye calıştım.kararlılığımı ona anlatabilmek için bayağı bi cırpındım nasıl göstermem gerektiğini bilmediğim için bocaladım.once kızdım,sonra bağırdım sonra her zamanki gibi dövdüm….. tek farkkkk bu sefer pes etmeyip kendimi toparladım daha soft yumuşak ve kararlı bir tavır sergilemeye calıştım umarım basarılı olurum,başka nasıl sergilemeliyim bilmiyorum.

 

Hayırlı günler dilerim size

23 Ekim 2008


psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
« Yanıtla #2 : 13 Nisan 2009, 09:36:59 öö »
bilmiyorum‏



Tekrar yazmak zorunda kaldım çünkü suanda cok kötüyüm o aradı ve bana hiçbirşey yokmuş gibi davranıyo.bende gel konuşalım karara bağlıyalım ona gore sana sıcak davranabilirim yada davranamam dedim.Ama kendimi berbat hissediyorum onu kaybetmek istemiyorum.Ben onu seviyorum ama eskiden olduğu gibi aynı tarzda da yasayamam oda buna yanasacak mı bilmiyorum aynı evde ve nikahla , onsuz ayaklarımın üstüne basamıyacakmısım hayatla bas edemiyecekmişim gibi hissediyorum. Ha yanıma ayda 1 uğrasada bununla yetinebiliyorum.bundan kurtulmak istiyorum sevgi mi bu ne bağımlılık mı bilmiyorum

 

23 Ekim 2008 Perşembe

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
« Yanıtla #3 : 13 Nisan 2009, 09:41:32 öö »
YENİ BİR HAYATA MERHABA‏




Merhaba Huseyin BEY,
 
oncelikle tüm içtenliğimle size hayırlı,mutlu,huzurlu,bereketli güzel ışıl ışıl ve nurlu bir hafta diliyorum.
 
Sizden sonra daha yollarda yururken her attığım adımda sanki herşeyi geride bırak gercek hayata merhaba demek için ileri adımlar attım.
Eve vardığımda sadece ve sadece düşündüm  ilk yaptığım şey kendime GÜZELLLLLLLL bir cay demlemektiiiiiii. İçtiğin en güzel caydı :)
KENDİME SOYLE DEDİM ............, KENDİN İÇİN YASA, HAYAT COK GUZEL RABBIMIN SEVGİSİ YETER VE SEN ZATEN YANLIZ DEĞİLSİN.
EVİMİ TOPLAMAYA BAŞLADIM ona ait BANYO DOLABINDA EN DİP KOSEDE BULUNAN AKLA HAYALE GELMEYEN YERDEN bazı şeyleri çöpe attım. Ve gece yatağıma uzandığımda onu değil gelecekteki eger olursa eşimi düşünerek uyudum Pzar sabahı ki en önemli gündür benim için, son bir kez onunla beynimde mucadele edip o pazarı kendim için yaşamak istedim.Sadece o varken hazırladığım sıcak ekmek ve leziz sofrayı Oğlum ve kendim için kurdum,çay demledim, ve oğlumla harika bir kahvaltı yaptım.
 
Şöyle dedim: Geri kalan ömrümü hayatıma girecek olan erkeği bekleyerek gecirmek istemiyorum, kendim için artık yasıcam ve oğlum için havayı tenefüs ettim,kahvaltıyı edip kahvaltı sonrasıda keyif cayımı alıp içtim bunların hepsini sadece o varken yapardım. Kendime sadece onuniçin yaktığım çilek kokulu esansları yaktım içime cektim.
HARİKA YEMEKLER YAPTIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM VARYA KEK BİLE YAPTIMMMMMM :)
 
Ama sunu fark ettim Oglum dersaneden geldiğinde onun onune koyduğum terlikleri kapının önününe Oglum koydummmm. K...... artık sadece onun yerinde oturuyo.
BENİM HARİKA Bİ OĞLUM VARRRR. gÜN GELECEK ONUDA kaybedicem yani gidicek henüz gitmeden bari onunla kalan zamanımı gecirim Annelik yapıpppp onun için cabalim ve birbirimizi sevelimmmm.BARİ O ANNE SEVGİSİNE DOYSUNNN.
Bense zaten aradığım tüm sevgilere sahibmişim sadece farkında değildim, İlk BUYUK SEVGİ Taabiki MEVLAYA OLAN sevgimmm O BANA YETER ZATEN,O AYRICA oğlumun SEVGİSİ.
Arkadaşlarımın,komsularımın,hocalarımın secelerin, oksuz ve yetimin, yaslıların sevgisi,mezarda yatan dedemin ve babanemin sevgisi.BASTA resullahın ve MURSIDIMIN sevgisi,saadatların sevgisi, BİR PAPATYANIN BEYAZ YAPRAKLARINDAN BANA KALBİME VURAN SEVGİİİİİ,DENIZIN DALGASINDAN GELEN ESINTININ SEVGİSİ DAHA.....
 
NICE SEVGILER,var aslında ben yanlız değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ki: ?
 
Bununla beraber boyle duşununce yasamaya karar verdim.YANI MANEVİ ANLAMDA cunku sanırım pek yaşamıyodum.Annemi babamı veya beni kıranları veya kendimi ifade edemediğim herkesi de affetim ve bosverdim.
 
Şuanda benim için onemli olan şeyler 1- BEN VE OGLUM 2-HAYATIMI DUZENE KOYMAK3-GELIRSE OLURSA BEYAZ ATLI OLMASADA KREM RENKLI ........
 
 
Hayat benim istediğim gibi olmadı belki bu güne kadar ama;RABBİMMMMMMMMMMM KALBİMİ BİLİYO tek isteğim onun rızası doğrultusunda,onun sevgilileri arasına girebileceğim hayata sahib olmak.KENDİMİ VE AİLEMİ MITLU EDEBİLECEĞİM BİR ESE SAHİB olmak ama gercek olan ese.
 
Biliyomusunuz hafta sonu ne geldi aklıma ya ben hiç sevmemişimmmm. Gercek sevgi nasıl ?
Gercek sağlıklı bir erkek nasıl ? inanın gülmeyin ama tanımıyorum.
 
Ona gelince o silik kafamda var la yok goruntu geliyo gidiyoooo,onsuz yaşayabilirim başarabilirim benim ALLAHTAN başka kimseye ihtiyacım yok ama sadece denemeliyim bunu ıspatlamalıyım.
 
K...... bütün hafta sonu dersaneye fazla fazla gitti :) BİLİYOMUSUNUZ BEN HAFTA SONU SARKI MIRILDANDIMMMM MUTLUYDUMMMMMMMMM
 
UZUN ZAMAN SONRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABEN burdayım artık varımmm Ben geldimm :)
 
Ayrıca sacıma bakım yaptım,diyet yapmayı duşunuyorum, yuruyus yapmak kendim içinnnnn, sac kurutma makinamıda seviyorum ayımıda canımı acıtmıyolar artık.
 
HAYAT BUNU GEREKTIRIYOSA BUNU KABULLENMELI VE GELECEKSE HAYIRLIYSA ILERDE BELKI durum değişir yada değişmezzz.
 
Ben 35 yasında OLGUN BIR KADINIM VE ANNEYIM bunu bılıyorum artık ve ne istediğimi hayatdan ne beklediğimiiiiiiiiiiiiiiiii
 
 
AMMMAAAAAAAAAA BIR GULUN USTUNDEKI YAGMURCUK DAMLASININ YANSIMASINDA GOKKUSAĞININ RENKLERİNİ,GORMEYE DEVAM ETMEK ISTIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.
Nesemi, yasam sevincimi,umutlarımı, hayalerimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,guzelikleriiiiiiiiiiiiiii, şen olmayııııııııııı kaybetmek istemiyorum.
 
HERKESİN VE BAŞTA BENIM SEVDİĞİM P....İ ISTIYORUM.Ve artık onun zarar gormemesı için yapmam gerekenleri öğrenmiş oldum bunları uygulayarak yaşamak istiyorum.
 
HAYKIRMAKKKKKKKKKKKKKKKKK VE BEN DE VARIMMMMMMMMM YASIYORUM DEMEK İSTİYORUM.
 
Neyse ellerime hakim olmadımmm soyliyeceğim daha cok sey var,ama ...... bugunluk bu kadar kendimi iyi hissediyorum,kalıcı olması için allaha dua ediyorum 2 gun iyi 3 gun yine yıkılmak ve hayal kırıklığı istemiyorumm NE OLUR ALLAHIM.Sabit inişsiz ve çıkışsız orta bi hayat istiyorummm diğer insanlar gibiiiiiii
 
Bugun iik kez saclarımı actım küpe taktım ve guzel giyindim.Kendim den emin yurudummmm  ,
 
Biliyomusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyi ki size rastladımmmmm. Belki diğer bir doktor bana sizin kadar yardımcı olamazdı umarım bu konuda siz bana son olursunuz
 
tahminimde yanılmadımmm,siz bende ki leri söküp alabiliyosunuz ve ben hemen uygulamaya gecebiliyorummm.
 
Sadece bi sorun var sizin ozel hayatınızı merak ediyorum bu doğrumu ? sizi tanımaya calışmak istemem bilinç altı bi durum mu yoksa bi erkeğin nasıl olduğunu sizinlemi tanımaya calısıyorum acaba ? sizi model mi alıyorum bu ne derece doğru?
 
kendinize iyi bakın yarın gorüşürüz inşallahhhhhhhhhhhhhh :)


27 Ekim 2008


« Son Düzenleme: 13 Şubat 2012, 05:09:17 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
« Yanıtla #4 : 13 Nisan 2009, 09:48:01 öö »
zor‏


Günaydın Hüseyin Bey,
 
öncelikle size iyi çalışmalar dilerim,beni soracak olursanız ben savaştan cıkmış gibyimmmmm
kendimi cok yorgun hissediyorum bedenen bi sey yapmadım ama bacaklarım agrıyo,belim agrıyo cok halsizim,cok mutsuzum
goruyosunuz işte benim sabit olabileceğim bir gun gelecek mi acaba?
 
Böyle olama sebebimse cok komik.Salı öğleden sonra kaanın dersanesine gittim,bir veli olarak tek tek hocalarla görüştüm k.... ın toparlayacağını ve daha iyi olacağını suanda disiplinli bir sekilde calıştığımızı filan soyledim.Ve sınıf atlayacağını soyledim. Buraya kadar iyi.K.......  AÇISINDAN İYİ OLDU öGRETMENLER OĞLUYLA İLGİLENEN Bİ VELİ GORDU, K.....  mutlu oldu beraber dersanede yemek yedik .
Onunla ilgilendiğimi gormesi onu cok motife etti.HATTA BANA sey dedi anne ilk ben geldim etüde,odada kimse yoktu ışıkları ilk ben yaktım ve huzurlu bi şekilde calışmaya başladım dedi.L sınıfındaki çalışkan öğrencileri izledim dedi benede sınıf atlayıp L ye gececeğim dedi.CALIŞMANIN HAZINI ALDI YANİ.Kendiliğinden ekstradan hep etüd aldı dersaneden bu cok guzel bi şey,Ögretmeneleri bile şey demiş kaan boyle devam edersen sınıf atlarsın.Nur hocada bana cok calışkan bbi oğlunuz var dedi.:)Bunlar benim hayatımda k.....  için ve k..... dan duydugum ilk guzel gercek ve basarı sözcükleri.Akşam beraber yemek yedik ınternete gitti ders callıti yattık
 
Buraya kadar tamam ertesi gün kalktık kahvaltı yaptık ders calışmaya 11:00 oturdu 9 kalktık hatta 12:00 geliyodu okadar cok oyaladı ki beniiii ben bir anda yine cıldırdım bağırmaya başladımmmm ben bagırmak istemiyorum annem gibiii cadı olmak istemiyorum bunu nasıl sakince yapabilirim bilmiyorıum.
 
Sonra calışmaya başladı bende bı esnada kaanın odasını en ince ayrıntısına kadar temizledimm,fazlalıkları attım,küçüklenleri ayırdım.
K...... IN ODASI TAMAM saat 15:00 de bitti tek dersi sonra matematik calıştık baktım bunaldı ağlıyo onu bıraktım gitti hava aldı bende dışarı cıktım ama bitginliğim o an başladı tekrar eve geldik yemek yaptım yedik derse oturdu akşam baktım konuyu bitirmiyo ki hafataya yazılılar var panik yaptım calıştıramadım konu bitmeyince panik oldu akşam yatmak üzereyken başladım k...... a bağırmayaaaaaaaaa işte butun cabam boşa gibiydii ayne şöyle dedim düş yakamdan kendi işini kendin hallet ,kendin çalış diye bağırdım gözlerim patlak patlak.tam bi canamavar
 
k...... korktu taabi,bana anne ben ne yaptım ki yine bağrıyısun bana dedi, bakın işte boyle dengesiz olabiliyorum olgun bi anne gibi yapılması gerekenleri omuzlayabiliyorum ama belli bi yere kadar belli bi yerden sonra kopuyorum dayanamıyorum, agır geliyo, Dün onu belki 6 kere aradımm konuşuyodum ama ruh gibi sadece aradım cevap verdi ya o yetti bana hiç konuşmasada bile olurdu artık o seviyedeyim düşünün.O da bana sunu soruyo bi problemin varsa cözüm başka problem var mı diyo bende yok diyorum ama parasını aldım. Anlıyacağınız ben napıcam bilmiyorum başarabilecek miyimmmmmmm? BABAMA uğradım uzun zaman sonra bana onunla yasa dedi bi ev alsın bu hayatı kabuulen arada bi gelir gider dedi, sen ayrılamayacaksın nasıl osa ondan dedi, bende baba ben gercek biriyle evlenmek istiyorum dedim.BAŞIM COK KÖTÜ AĞRIYO,Daha da gerceği ben yaşıyomuyum onun bile farkında değilimmm suan kocaman bi boşlukkkkkkkkkkkkkkkBoşluğun sonu nereye cıkar bilmiyorum ama beni suan hayata bağlayan  hiç bir sey yokkkkkkkkkkkkkkk ne yapıcağımıda bilmiyorummmmmmm umarım düzelirim ama suan için umut yokkkkkk


30 Ekim 2008










psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
« Yanıtla #5 : 13 Nisan 2009, 09:52:32 öö »
BASARACAĞIM GALİBA‏




Merhaba Huseyin Bey,

 

Öncelikle hayırlı cumalar evet bi hafta daha bitti ama bende bittim galiba .FAKAT İYİM Cok tuhaf bişekilde iyim çünkü

Dün akşam eve donerken k.....ın yazılısı vardı kaana mecburen telefondan müdahale ettim ders calışmasını söyledim,yemek yemesini vs…

 

Servis cok gec vardı saat 20:30 da eve vardım mesai 17:00 bitti yo bizim eve bi geldim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NE GÖRİMMMMMMMMMMMMMM

K..... kapıyı bana actı,terlikleri önüme koymus yemeğini yemiş ders calışıyoooooooooo odasındaaaaaaaaa yazılısına calışmış. Ve Inkılap dersinden dersanedeki yazılısından 100 üzerinde  96 almışşşşşşşşşşşşşş sınıf birincisi olmuş ben  şok geçirdim taabiiiiiii nutkum tutuldu ve inanamadımmmm saat 23:00 kadar calıştı bende bazen yanında oldum bazen odadan çıktımbazen kitap okudum yanında o çalışırken bağırmadım sinirlenmedim ve ona moral vermeye basarabileceğine basarmış olduğu basarılarından örnek vererek onuda buna inandırmaya calıştım VE İNANDI

 

Bugun Türkce yazılısı iyi gecti inşallah sonucuda iyi alırsakkkkkkkkk ilk sınav süperdi diyeceğiz. Gerileride gelecektir.Hı bu arada zekasınıda farkına vardı anne ben zekiyimişim ya dedi.Hocalar beni fark etti dedi.Bilgisayar uygulamasanında ayne şöyle diyo Sadece CUMA Günleri ve Cumartesi ya ANNEM bana diğer günlere izin vermedi sadec bugunler de gitmeliyim ben anne ya oyle düşünüyorum ve oylede uyguluyorum diyo.Cok mutluyum ben diyo sevinçli kendin den daha emin gorunuyo.

 

Artık hep calışcam diyo bu haftada gecerse basarıcağım artık zorlanmıyacağım diyo.ve ben kulaklarıma INANAMIYORUMMMMM  Kendiliğinden etüd alıyo ben soylemeden yapıyo bunu. Ve bana sey dedi anne dedi sen bana söz verdiklerinle yerine getirdiğin için bede sözlerimde duruyorum dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii evet doğru ben geçmişte ona karsı sözümde durmadım galiba tam hatırlamıyorum ama.Anlıyacağınız dun gece onu ders calıştırırken SINIRLENMEDIM BANA SIKINTI GELMEDII SABIRLI BIR YETIKIN ANNE GIBIYDIM GALIBA.Biliyomusunuz bugun yine takım elbiselerimi giyebildim tam 4 yıldır giyemiyodum dun gece kendime krem surdum

 

Hatta kendimde bi ara yemek yapabılecek gucu buldum ama sonra yine vazgectim ac yattım .K..... yumurta kırıp yemişti

 

HA BU ARADA evide topluyorum artık, ama yatak odam hariç, orasının yarısını topladım, ama mutfak salon ve k....ın odası tamam.

Ben bir KADIN olduğumu fark ettim yani aslında farkındaydım ama tam olark sanki yeni keşfediyomusum gibi kendimi. Sanki.

Aynada kendime baktım bugun hos edalı uzun boylu kumral tatlı hafif cekici bir KADIN gördümmm.Hos bi kadın sanki adım atmayı yeni öğrenir gibiyim  enteresan karmasık ama artık bı okadar da netleşmeye baslayan bi düşünce.

 

Kendime bakıp ya cok şişmanlamışim dedim ve ilk kez diyet yapma isteği doğdu tam olarak taabi. Artık baklava yemek ve inadına şişmanlamak istemiyorum erkekler beni beğenmesin diye daha doğrusu O beni sexi bulmasın diye artık sişmanlıyodum belkide .Bilemiyorum 53 kilodan 62 kiloya cıkmak berbat bi şey sağlıklı olmak için zayıflamak istiyorum. Artık yeşil cay da içiyorum .Dolaplarımıda toplamak istiyorum.

 

Annemle konuştum bugun napıyosunuz dedi once şikayet etim sonra tamam biz iyiz k..... la merak etme dedim.BEN HALLEDİYORUM

 

NEYSE GORUŞURUZ YARINNNN BUYUK GUNNNNN SAAT  10:00 INSALLAH SABAH

 
31 Ekim 2008

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
« Yanıtla #6 : 13 Nisan 2009, 12:51:54 ös »
MUTLULUKTAN AYAKLARI YERDEN KESİLMEK (GERÇEK)


Merhaba Hüseyin BEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY,

Nasılsınız umarım iyisinizdirrrrrrrrr
 
Çünkü be  galiba gercek hayata uyum sağlayabildim veya biliyorummmmmmmmmm,Cumartesi pazar cok kötüydüm ama şoku atlattım veeeee
Sürekli çikolata yiyen bi insan gibi endorfin salgılayabiliyorummmmmmmm.Cok mutlu cok coskulu cok heyecanlıyımmm keşfetmek cok güzel cok hosuma gitti.
Amaaaaaaaaaa ne keşfettim bi bilsenizzzzzzzzzzzzzzz :):):):))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) çok güzel bi şeyyyyyyyy
demek ki keşifler gercekten bitmemişmişşşşşşşşşş Hafta sonu cok sancılı ve acılı odu amaaaaaaaaaa detayları yüz yüze anlatmak isterim hem sizde merak edin biraz
Ama sunu gordum goruyorum cok hoşşşşşşşş, cok tatlı cok sexiiiiiiiiive cok cazibeliiiiiii bi dişi olduğumu da goruyorummmmm,kendimi incelediğim belli oluyo dimiiiiiii aynanın karsısında kendimle bayağaı uzun bi zaman vakit gecirdimmmm hem güldüm hemde ağladımmm ağlamanın sonrası taabiki yine gülmek..Allahtan sizin ağlatmalarınız hep mutlu sonla bitiyoooooooooCumartesi sizden sonra acaip başım ağrıdı
sadece yattım ayağa kalkacak gucum yoktu,kafam karışık darmadumandı namaz bile kılamadım ilk kezzz,sonra pazar günüüüüüüüü
2 saat kendimle meşgul oldum keşfimi yaptımmmmm :))))))))))) sonra durgunlaştım keşif kolay değil taabi
 
Sonra 4 tencere yemek yaptım K.... bana anne yediğim en güzel yemekti dei :) Cünkü severek ve cok isteyerek  yaptımmmm sevgi kattımmm evi temizledim kaanı ders calıştırdım  hersey iyiydi fakat oyle biana geldiki tıkandım.
 
K..... birden değil ama ona bilgisayara ekstradan gitmek istediğinde gidemezsin dedim ve baskı yaptım, oda ağlamaya ve isyan etmeye başladı,ama ağlama bilinç altı ağlamasıydı ANNE dedi ben hiç bir konuda başarılı olamıyorum  ne basketbool ne futboll nede arkadaşlarımın takımını dahil olamıyorum ne bilgisayarda başarılıyım KAĞIT UZERİNDE OLMAYAN Bİ BAŞARIYA İMZA ATMA VE YAŞAMAK TATMAK İSTİYORUM DEDİ.Çok üzgündü ben dedi ait olmak takıma ait olmak istiyorum anne dedi.Benbiliyosunuz daha henüz yeni bir anne yeni bir yetişkin yeni bir KADIN olarak napıcağımı bilemedim az daha bende onunla bereber ağlayacaktım sonra saçalama pervin sen bi annesin dedim ama bunun nasıl yapıldığını bilmediğimden onu teselli edemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmLütfen bana yardımcı olurmusunuz bu acil ve önemli bi konuuuuuuu .
 
Siz benim için sihirli bi değnek gibisiniz ama gercek bi dokunuyosunuz hersey düzeliyooooo ama bunların hepsini ben yapıyorummm.YANLIZ EN SON BANA ne yaptınız bilmiyorum ama kendimi müthişşşşşşş bir dişi olarak hissediyorum birakın  kadın olmayııııııııııııııııııııı kıpır kıpır cok heyecanlıyım yasayacaklarım ve hayatdaki keşiflerim beni cok heyecanlandırıyo gercek hayatı yaşamak gercek ten erkekleri tanımak ve anne olmak kadın olmak hele benim gibi bi dişi olak belkide her kadının isteyip de asla sahib olmayacağı şeylerrrrrr ben harika bi kadın ve dişiyim bunu ilk kez gördüm ve ben gerceğim demek ki ondan hep erkekler peşimdeydi de bende anlamıyodum ama bu kez kendimi tanıdığım için
zarar görmicem yani bi işyerini terk etmek zorunda kalmıyacağım veya kıvranmıcam napıcam şimdi diye onun teklifi karsısında cesaret bile edemiyecekler benceeeeeeeeeee.Ama gercek bi erkekle tanışmayı da cok isterim ne zaman olur bu bilemem aslında tanıştım ama neyse bu mümkün olmıyacak birisi   neyse . BEN Bİ KADINNNNNNNNNNNNNNNNNIMMMMMMMMMMM VE DISIYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BU HARİKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ama sanırım daha keşfedilecek cok şey var ama tek başına değil bundan sonrası sanırım ma zamanı geldiğinde doğru kişiyle eşim olacak kişiyle sanki hersey ilk kez yasıyorummm neyse terapinin asıl konusunuyani cumartesi günü konuşulanları size heyecanımı yendiklten sonra yazıcammmmmm şimdilik hoşcakalaınnnnnnnnn .
 
Ama beni tetikleyen sanırım yine sizdiniz o bakışınızzzzzzzz :) işe yaradıııı mersiii size ben parayla bu bana yasatıklarınızın bedelini zaten ödeyemem ama  hayatımı bulmama yadım ettiğiniz için çok sağolunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
 

03 Kasım 2008

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
« Yanıtla #7 : 13 Nisan 2009, 12:56:07 ös »
SIMSIKI SARILMAK HAYATA



Merhaba Hüseyin(BEY)
 
umarım alınmazsınız,size öncelikle guzel bir gün diliyorum .Cok isterdim size tüm yasadığım güzeliklerin hepsini hissetirebilmeyi ve beni görebilmenizi.HANİ NELERE VESİLE OLDUĞUNUZU GORMENİZ ACISINDAN.
Neleroluyo bilmiyorum ama güzelikler devam ediyoooo bozulmaması ve sabit kalması için elimden geleni yapıyorum.KENDİMİ HALA Kadın  anne ve Dişi biri olarak goruyorum ama kendimi sexi bulmaktanda geri alamıyorum.Sanki bıraksanız jartiyerle dolasacağım ama sadece beğendiğim erkeğin karsısında.Şuan içinde öyle biri olmadığına gore bunları anlatıyorum çünkü bilmenizi istiyorum.
 
Ve dün yine bir ilkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yasadımYATAK ODAMI TOPLADIMMMMMMMMMM, sonunda iç çamaşırı dolabımıda düzelttim
saç bakımı yaptım,cilt bakımı yaptım, vucut bakımı yaptım, spor yaptımmmmmmmmmm tüm takım elbiselerimi denedimmmm baktım şişmanladım zayıflama kararı aldımmm.Aynada kendimi seyrettim.Bugunse cok şık hafif sexi ve hoş bir edayla işe geldimmmmmmm.Ama içimmmmmmmmmm varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben anlatmimmmmm kendimi bir VOLKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GİBİİİİ hissediyorum kadınlığımıııııııııı ama bunu frenlemeliyim de daha yeni tanıştığım bi şey bir erkeğe dokunmak istiyorum serce parmağına en azından gercek ler mi gercekten diye teyid etmek gibi,bi his var içimde hani dokunmak yoklamak orda mı değil mi?
 
 
 
Akşam k......la ders calıtık, bağırmadım,evi topladım yemek yedik yemek yaptım,kendime baktım ibadetimi yaptım,cok mutlu ve huzurluyummmm bunun bozulmasını istemiyorummmmmmmmm.VEEEEEEEEEEEEEEEEEE
 
FİNALLLLL mi bilmiyorum ama  ben dün onu aramadım aramadığım için huzursuz da değildimmmm tek derdimmmm oğlum ben ve hayatım dııııııııı
 
Oğlum bu arada anne bana cok baskı yapma diyo düşünmem için bana  zaman ver kendimlede kalmak istiyorum diyo,nasıl yaklaşım ona cinselliği ona yasaklamadım artık ona aynada kendisine baktırdım ve rüyasında kadn gorecekse gor dedim kendini kas ma oğlum dedimmmm sanırım onada cok zarar vermişimmmmmmm ,bunu yasamaktan korkuyooo buyumesini engeleyen BENIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BENMISIMMMMMMMM.kIZLARA İLGİ DUYMAMASIDA da benim yuzumden.GERCEK Bİ ANNE GERCEK Bİ KADIN GERCEK Bİ  .................  OLMAK İSTİYORUMMMM ve artık hata yapmak istemiyorummm gercekten,cok yorulmusummmmmmm ama artık yorgun değilim tam zamanında uyandırdınız beniiiiiii çok da sanslıyım uyandığımda karsımda siz vardınızzzzzzz çok daha berbat bi manzara olabilirdi :)
 
KUSURA BAKMAYIN elimde değil içimden flört yapma isteği geliyo sizinle ve bunu engeliyemiyorummmmmmm  :)))))))))))))
 
Bunuda sebep sizsiniz sanırım :) Bi bakışınızı hatırladım terapiden sonra ve o bakış gözümde canladıktan sonra birdennnnnnnn birkez  daha
 
uyandım kadınlığımın içinden dişiliğim çıktıııııııı ve bennnnnnnnn cok güzel  şeyler keşfettimmm.YANLIZ sizinle neden öpüşmek istediğimi anlıyamıyorum deli gibiiiiiiii günlerdir aklımdan cıkmıyo su anda bunları yazarken utanıyorum ama tedavi amaçlı olduğu için anlatmak zorundayım diye düşünüyorumm ilk hissetiğim bakışınız ikincisi ise sizi deli gibi saatlerceeeee öpme isteğiiii üzgünüm elimde değil umarım sağlıklı bir dürtüdür :))))))(KORKMAYIN ÖPMİCEMMMM :))Şuan değil :)
 
ha bu arada terapiyi yazıcam sizede inanın bu zevk duyguları nese ve cazibe duyguları içinde başarmam çoooookkk zor ma bu hafta yazıcam sözzzzzzzzz sizeeeeeeee

04 Kasım 2008



psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
« Yanıtla #8 : 13 Nisan 2009, 01:00:45 ös »
DERIN Bİ NEFES‏



Merhaba Hüseyin BEY,
 
Dün sizi bayağı bi rahatsız ettim kusura bakmayın.Umarım tekrarlanmaz ki bu bana bağlı Umarım ,iyisinizdir.
 
Şimdi daha iyim sakinleştim.duruldum içimde yasamaya calışıyorum. Ama bu hale gelmeden önce kesinlikle bastıramadığım duygu şuydu
Bir erkek tarafından guzel bulunmak hos oduğumu cazibeli ve sexi olduğumu bi erkek tarafından duyma ihtiyacı her yanımı sarmıstı.
Baktım olmayacak buna cok ihtiyac duyuyorum bir kere duysam yetecek sizden duyma sansım yok eee geriye ne kaldı güvenebileceğim ben yanlış anlamıyacak
bi erkek arkadaşımdan ona direk sormak oldu beni nasıl bulduğunu sordum. istediğim cevabı direkt alamadım ama zorla aldım neyse kendimce rahatladım.Bunun ama aslında aynı zamanda beğendiğim bir erkek den duymak istedim ki ona göre rahatladım .Bugun sakinm ve artık sizinle bir flört etme ihtiyacım kalmadı veya isteği diyelim.taabi öpüşmede :) BEN BİLİYORUM Kİ BEN HOS BİR KADINIM VE BENİM BUNU BİLMEM YETERLİ ama acıkcası o erkekden evet cevabını duyunca rahatladım bunuda anlamış değilim.Ama onunla ne cıkarım, ne sevişirim nede flört ederim çünkü bilirimki hüsranla biter.Ama kafamdaki hayal ettiğim evelenmeyi düşündüğüm erkek profili ona benziyo .Belkide
 
neyse artık erkekleri görebiliyorum,sadece doğru zamanda doğu erkeğe rastlamak lazım :) acelesi yok
 
k..... iyi ama soyle diyo anne kalbim ağrıyo diyo, sıkıntılarını anlatabiliyo ama yine ders calıştık evi topadım ama yorgundum spor yapamadım
 
görüşmek dileği ileeee
 
05 Kasım 2008

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
« Yanıtla #9 : 13 Nisan 2009, 01:04:36 ös »
ona yazdığım mail bilginize hüseyin bey‏



Hüseyin bey bilginize boyle bi mail yazdım ona ama yazıncada kendimi berbat hissetimmmmm nedenini anlayamadım ben öğrenicem bunları ama biraz zaman alıcak galiba,,umarım size ışık tutar banada şifaaaaaaaaa
 
Saygılar
 
 
SELAMMMMMMMMMMMMM  :)))))))))))
 
Ya sana bi türlü yazamadım ama kısa ve öz yazım fazla detaya da girmim kafanıda karıştırmıyayım.
 
Konu şu sen aslında farkında değilsin ama,benim hayatımda bi dönüm actınnnnn sen ilk geldiğin gün den itibaren ben hayatımda ilk kez ki o dönem hayatımda o olmasına rağmen, hayalindeki beklediğin aradığın ama ne olduğunu tam bilmediğin istediğin ama erişemediğin, çılgınlar gibi arzuladığın ama olmadığı için yasayamadığınnnnn bütün sorularımın,beklentilerimin arzularımın ta kendisisin :) yani öyle olduğunu zaman içinde anladım
HA SENDEN Bİ ŞEY BEKLEDİM Mİ HAYIR. Bunun asla olmayacağını bildiğim için hayalini bile kuramadım.Ve tek isteğim cok mutlu olmandı aradığın kadını bulmandın.
İlginç olan ben bunlar böyle gelişsin istemedim ,ama sunu gördüm ki ben nasıl bir erkek istediğimi ve bunun var olabileceğini GERCEK olabileceğini seninle 35 yasında anladım .Neyse cok gec değil benim için en verimli yasımda uyandırdın beni en azından.
 
LEVREK YAPMAYA GİTTİĞİMİZDE ARABADAYKEN CiNSEL FANTAZİLERDEN BAHSEDERKEN BÜTÜN O İSTEĞİMİN ASLINDA ONDAN (erkek arkadasım)DEĞİLDE SENİN ENERJINDEN KAYNAKLANDIĞINI ANLADIM.
 
Bİ BAKTIM TANRIM bana bunu hissediren sensin.Bu beni çok şasırtmak la beraber mutlu etti,çünkü bu nu yapabildiğimi gördüm en azından içimdeki dişi pervini uyandırdın belkide, sonrada terapiyle berber gelişen benim kendime gelişim ve beğenilme arzum ortaya çıktığında ve buna ihtiyac duyduğumda senin onayın benim için bundan dolayı cok önemliydiiiiiii.
 
Seninle yasamak eminim ki cokkkkkkkkkkkkk güzel olurduuuu, belkide bulutların üstüne cıkmak, birden volkanların patlaması,Güneş tutulması zelzele ay tutulması DÖRTTTTTTTTTT MEVSİMMMMMM aynı anad yasamk gibi bişeyyyyyyyyyyy bunu yasayabileceğimi ve bunu bana hissetirebilecek bi erkek olduğunu anlamak güzeldiiiii .YASANMASADAAAAAAAA
Ha bu ask mı sevgimi değilllll taabiki ama cok özlenen ve varlığından dahi şüphe edilen bir partnerin hayalini karsında görmek  hepsi bu
İyki varsın, iyki seni tanıdım hep mutlu ollllllllllllll ve senin kıymetini senin iç dünyandaki güzelikleri enerjiyi,atesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,neseyiiiiiiii erkekliğiiiiiiiii,tebesümü ve romantizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,gücüüüüüüüüüü anlayacak bi ese rastla inşallahhhhhhh.
 
İnsallah bende hayatta aradığımı 2 kez buluppp evlenebilirimmmmm


05 Kasım 2008


psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
« Yanıtla #10 : 13 Nisan 2009, 01:07:18 ös »
gerceklerde kalabilmek‏




Merhaba Hüseyin Bey,
nasılsınız iyimisiniz,umarım benden daha iyisinizdir.
 
Ben iyim daha doğrusu iyi olabilmek için var gücümle cabalıyorummm,dün aksşam eve giderken cok gergindim kendi kendime sen dedim bisey basaramazsınnn, ne anneliği ne kadınlığı nde baska bişeyi bosa zaman kaybediyosun dedim.TAM DİBE VURDUM.
Sonra derin bi nefes aldım toparlanmaya calıstım,ve k....... a bağırmamak için saklandım sakinleşmeye ve bagırmadan ona bişeylerin cevabını vermeye calıstım.Basardımda :) sonra bana tamam anne kusura bakma gerginim 2 yazılım var yarın o yuzden üstüne geldim dedi.
HARİKA YEMEK YAPTIM GÜZEL Bİ SOFRA KURDUM BILAŞIKLARI TOPLADIM EVİ TOPARLADIM K........A ÖDEV YAPTIRDIM İBADETİMİ YAPTIM VE BİBAKTIM Kİ K.....A TEK BASINA ÖDEV YAPMASI İÇİN ODADA BIRAKIP ben kendime zaman ayırıp koşu bandının üstüne cıktım, müzik dinleyerek ve dergi okuyarak spor yaptım 1 saat aletlere cıktım dansssssss ettim,aynada kendime baktım ve sevinçden ağladım galiba basaracaksın olucak bu iş dedim k.... ders calıstı yattı beni öptü bu arda ben kaana cok sevgi gösteriyorum oda bana sırnaşıyooooo:) kafasını oksuyorum,öpüyorum , cinselikten kotkmaması gerektiğini söylüyorum ağlama bos yere diyorum vss vsss Sevmek? Sevilmek?flört etmek?ve Cinseliği yaşamaksa bunu zamana bırakıyorum hayalimde değilde gercekte ilerde karşıma cıkarsa evleneceğim erkeği beklemeyi tercih ediyorum.Sade düz huzurlu iman dolu oğlumla bi hayat istiyorum kendimele ve oğlumla barışık.
Ona gelinece onu 3 gün bugun aramıyorum artıkkkk aklıma geliyo bazen sıkıştığımda ve yanlız olduğumda ve ya oyle sandığımda,bilmiyorum Hüseyin bey ne yapasamda düz bi hafta gecirebilsem cok yoruluyorummmm artık cokkk bi yudum sevgi iin satlerce yılarca günlerce herkese veya 1 kişiye hep asırı efor sarfettimmm artık istemiyorum yasam eforumu kendime harcamak istiyorum.
 
Sakın düzzzzzzzzz bi yasam korkusuz ve huzurlu,İş hayatım suanda felc kesinlikle konsantre olamıyorum calışamıyorum oturamıyorum yerinde sürekli aynada kendime bbakyorum sacımıa başıma bakıyorum,erkeklere bakıyorum bi annenin cocuguna davranısına bakıyorum filannn
 
HEPSİ GECECEK VE BEN NORMAL Bİ HAYATA MERHABA DİYECEĞİM
 
Kafanızı şişirdim kendinize iyi bakın, hersey gönlünüzce olsun


06 Kasım 2008


psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
« Yanıtla #11 : 13 Nisan 2009, 01:10:01 ös »
HUZURA VE SELAMETE ERMEK‏



HUSEYİN BEY,

Allahtan size hayırlı bir cuma, diliyorum umarım Rabbim herseyi hayırlısıyla gönlünüzce verir.Ama sadece ve sadece ona tam manasıyla teslim olur ve güvenirsek.
 
Evet Hüseyin BEY, Fırtınanın arkası her zaman tatlı sakin hos bir durgunluk ve temizliktir ve arkasınadan güzel bir güneş doğar tatlı ve sıcaktır için ruhunuz umutla dolar ve Gökkuşağı çıkarrrr onun o güzel renklerini görebildiğiniz için Rabbinize şükredersiniz.
 
İnşallah mevlam sizinle tüm manevi sıkıntılarıma son verir ki verecektir de. O herseyin zamanını en iyi bilendir.
 
GERCİ BUGUN VE DÜN AKŞAMDAN BERİ DELİ GİBİ KAFAMI KASIYORUM ama bunada son vericem  insallah Şifa ALLAHTANDIR.Benimse tek muradım Rabbimdir.
Şükür allaha bi rızkım var az veya cok ,harika bi oğlum var rabbimin bana onu hakkıyla sevgi dolu allaha topluma faydalı bir evlat yetiştirmeyi nasib etsin Onunla
 
KABEYE gideyim.Müdür olmasam da önemli değil,nasib değil hayırlısı değil ve .... de mantık yok yok torpil var olmaması normal.O hayatımın en bos ve dolu dönemi RABBİME ULAŞTIM ONUN SEVGİSİNE BU VESİLE İLE O(  ....... .....)O O derken ALLAH ALLAH ALLAH dedim ve RABBİME KAVUSTUM.
 
Hayatta herseyin hayırlısı beni düşündüren tek şey K.... sacını cekiyo,bende hala kaşıyorum allahtan hayırlısıyla huzura kavuşmayı istiyorum
Cok YORGUNUMMMMMMMMMMMMMMM COKKKKK İÇİM ERİYO SANKİİİİİİİİİİİ Bugun inanılmaz durgun sesizzzzzzzzzzzz ve derinnnn
KENDİNİZE İYİ BAKIN YAZACAK HALİM BİLE YOKKKKKKKKK


07 Kasım 2008


psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
« Yanıtla #12 : 13 Nisan 2009, 01:15:26 ös »
DOYASIYA AĞLAMAK‏




Tekrar Merhaba,

sanırım yazamadan edemicem,herşey durgunken yeni müdür geldi tanıştım olayı kabullendim arkasından O aradı bana hayırlı cumalar diledi 3 gün sonra ben aramayınca aradı o.  ben acıp acmamakla telefonu karasız kaldım sonra kaçmakla olmaz dedim ve actım Hayırlı cumalar dedi,cenaze var akrabamız öldü dedi,başın sağolsun dedim , belim ve kolum agrıyo dedi geçmiş olsun dedim, k.... nasıl dedi iyi dedim bi problem var mı dedi yok dedim
 
Ama ona beni bir daha arama diyemedim ama soğuk konuştum İstanbula gelmesini bekliyorum temelli konuşup bırakacağım.
 
Ama nedenini bilmediğim bi şekilde sonra ağlamaya başladım aklımdan su gecti hayatım ne kadar boş yasanmıştı elimde ne iş ne ask ne evlilk hiçbir şey yoktu ben hayata bir kez daha hiçbir seye muvaffak olamamıştım Göz yaşlarımı durduramadım
 
Şu anda elimi bile kaldıracak takatim yok
 
YARINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUMM BİLİYORUM Kİ BİR KAPIYI DAHA KAPATIP YENİSİNİ ACACAĞIMMMMMMMMM

07 Kasım 2008



psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: PSİKOTERAPİ'NİN KARALAMA DEFTERİ
« Yanıtla #13 : 13 Nisan 2009, 01:22:43 ös »
SESİZLİK-DURGUNLUK--------------



Merhaba Hüseyin BEY,
 
Umarım iyisinizdir,inanın yazacak halim ve iştahım hiç yok ama bunuda bildirmem gerek diyerek size yazmaya karar verdim,
Neyim var bilmiyorum ama canım hiç konuşmak istemiyo,etrafa tebessüm ediyorum ama sanki tası taragı toplamışım bi kenara derlemişim.Hersey bitmiş
tamamlayacak bişeyim kalmamışşşşşşşşş. Sadece beklemek beklemek beklemek gelecek olursa hayırlı olan şeyleri kabullenmek gelmezse de ahirete yolculuğa hazırlık yaparak ömrü tamamlamak ,Zaten aranan sevdamı da buldum ki bennnnnnn bütün bu yasanan sevdasızlık sevgi arayısı anasızlık babasızlık erkeksiz yasamak cılgınlar gibi hostes bile olup tüm dünyada sevgiyi mutluluğu araraken BEN MEVLAMIN SEVGİSİNE ASKINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAİL OLMUŞ nacizane küçük minik bir kulu olma fırsatını verdi RABBİM YAAAAAAAAAAA RABBBBBBB,DİYE KABEYI TAVAF EDERKENNNNNN ZATEN TÜM OZLEMLER TÜM ARAYISŞLAR ACILAR SONNNNNNNNN BULMUŞTU.
 
SİZİNLE TÜM KARELER TASLAR YERİNE OTURDU.GONUL NE İSTER,İSTESEDE HERSEY OLACAĞINA VARIR BE HOCAMMMMMMMMMMMMMMMM
KELİMELER KİFAYETSİZ KALIYOR DUYGULARIMIN VE HİSSLERİMİN KARSISINDAAAAAAAAA,UMUDUM ELBETTE VAR AMA HALE BAKSANIZ HAYATIMDAKİ HERSEY SAHTE VE BOSMUŞ,TEK KANKAM BİLE O BİLE BOŞŞŞŞŞ dolu tek insan yok hayatımda uyanmak güzelde gercekler pek de hoş değil be hocam
 
Yolumu buldum dümdüz,geniş BEMBEYAZZZZZZZZZZZZZZZZ bır yolda tek BASIMAAAAAAAAAA yanımda dünya tatlısı OGLUMLAAAAAAAA yuruyorummmmmm
bakalım neler cıkacak yolumda ,ama su bir gercek kiiiii ne cıkarsa artık evvel allah hazırım,zorlulara,acılara aradığıma kavuştum zaten
 
NEYSE KENDİNİZE İYİ BAKIN

11 Kasım 2008


psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: Psikoterapi'nin Karalama Defteri (anne - oğul)
« Yanıtla #14 : 19 Nisan 2009, 01:36:35 öö »
ALLAK BULAK‏


Merhaba Hüseyin BEY,
 
INANIN BANA NEYİM VAR BILMIYORUM AMA KENDIMDEN COK SIKILDIMMMMM
ALAK BULAĞIMMMM COK SINIRLI COK ASABİ TEDİRGINIM VE BUNDAN ENCIK KAAN ETKİLENİYO SANKİ İÇİMDEKİ COCUK 2 GUNDUR INANILMAZ BASKIN YETİŞKİNDEN İZ YOKKK.
 
KORKAK TEDİRGİN HİÇBİRSEYİN KONTROLU YOKKKKKKK HİÇBİRSEYİN BAŞARISI YOKKKKK, K... OGLUM BUNDAN COK KÖTÜ ETKİLENİYO ONA COK BASKI YAPIYORUM DERS CALIŞMASINI BIRAKACAK DİYE KURDUĞUM DÜZEN VE ONUNLA ELEDE ETTİĞİM BAŞARIIII BOZULMASIN DİYE COCUĞU AGLATACAK KADAR BUNALTTIMMMMM KENDİMİDE KAFAYI YEMİŞ GIBIYIMMMMM ODASINA 20 KERE GİRİP CIKIYORUMMM COCAGA SUREKLİİİİİ KONUŞUYORUM O TUVALETTEYKEN BİLE DELİ GİBİ BAĞRIYORUMMMMMMMM
 
NEYİM VARRRRRRRR BENİMMMMMMMMMMMMMM İŞ YERİNDE NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM  COK MUTSUZ VE İSYANKARIMMMM ANNEMLERE FIRCA ATTIMMMM BENİ NİYE YANLIZ BIRAKTINIZ DİYE ONA VİJDAN YAPTIRDIM YİNEEEEEEEEEE BEN BAŞARAMAYACAĞIM GALİBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BEN BU KADAR ZAYIFMIYIM YAAAAAAAAA NEFTER EDİYORUM KENDİMDEN BAŞIMI ALIP GİTMEK İSTİYORUM BURALARDAN İŞ YERİNDE BİLE Bİ SEY YAPABİLMEK İÇİN M..... IN TORPİLİNE İHTİYACIM VARRRRRRRRRRRRRR İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇ HERSEY İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ BUTCEM BERBAT DURUMDA BOŞA CALIŞIYORUM BEN NEYİ TAM YAPABİLİYORUM Kİ ALLAH AŞKINA      ACİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Bİ KEDİDEN BAŞKA NEYİM Kİ BEN HERKESDEN MEDET UMANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
 
K...... LE DERTLEŞMEK İSTEDİM İŞ SORUNU HAKKINDA DANIŞMAK İSTEDİM ŞUANDAKİ TEK DERDİM SAÇLARIM DEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HERKES VE HERSEYYYYYYYYYYYYYY İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ANNEM BABAM ABLAM KARDESİM İŞ ARKADAŞLARIM KANKAM MURAT OĞLUMMMMMMMMMMMMM VE BEBNDE DAHİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL BOŞA UĞRASIYOSUNUZ BENİNMLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BEN UMUTSUZ VAKAYIMMMMMMMMMM NE İŞİ NE OZEL HAYATIMI NE ASKI NE EVİ NE OĞLUMU NE ARKADSLIKLARIMI NEDE BASKA ŞEYLERİ BAŞARAMIYORUM 1 GUN İYİM DİĞER GUN COKUŞ BÖYLE HAYAT MI OLUR YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
 
BUNA CAN MI DAYANIR RUH MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU EVE VARDIĞIMDA OĞLUMA VE KENDİME VEREBİLECEK HİÇ BİRSEYİM YOKKKKKKKKKKK
HAYATIMDA HİÇ KİMSE YOKKKKKKKKK HAYATIMDA ANLAMI OLAN Bİ SEYDE YOKKKKKKKKKK BEKLEDİĞİM Bİ ŞEYDE YOKKKKKKKKKKK
 
35 YIL GECÇMİŞ Bİ ŞEY OLMAMISTA BEN BU SAATEN SONRA NEYİ KURTARACAM Kİİİİİİİİ SOYLERMISINIZ GERCEKCİ OLALIMMMMMM HALA BU YASAM TARZIM YUZUNDEN HAYATIMDAKİ HATALARI TEMİZLEMEYE CALIŞIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
TEMİZLİYEMİYORUMMMMMMMMMMMMMM HERKES SURATIMDAN NEYİM VARRRRRRRRRRRRRRRR ANLIYOOOOOOOOOOOOOO
 
HERKES HERSEYİMİ BİLİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BEN NİYE YASIYORUM Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ 35 YASINDA AYAKLARI ÜZERİNDE DURAMAYANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ARADA KALMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Bİ İNSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNSAN MI ODA BELLİ DEĞİL YAAAAAAAAAAAAAAAA
 
 
 
 
DİPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPTEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM VE ÇIKAMIYOEUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ARTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
UMUDUMDA KALMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

12 Kasım 2008
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2012, 11:07:32 ös Gönderen: psikolog »