Gönderen Konu: Eşcinsellerin duası kabul olmaz diyebilir misin?  (Okunma sayısı 4031 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
Eşcinsellerin duası kabul olmaz diyebilir misin?
« : 11 Şubat 2011, 05:13:02 ös »
Eşcinsellerin duası kabul olmaz diyebilir misin?



 Dipnot.tv yazarlarından Esra Elönü'den tartışma yaratacak bir yazı!

 

Allah’ın bile aşağılamadığı insanları tanrı argosuyla aşağılayamaya ne kadar meraklıymışız. Tanrı argosu yani tapılacak dogmalar yaratıp yaratıcı adına delikanlılık yapma sanatı. Ev yapımı çarmıhlara gerilecek potansiyel İsa’ları bulma sanatı. Geremediğini yer yeremediğini bol tükürükle söv sövemediğinin alnını dışlanmışlıkla karışla.

 

Bir tarafta hormonal denge muhtarı kesilip bu insanların hasta olmadığını kabul eden infaz çetesi diğer tarafta “ Bunları Allah da sevmiyor zaten” diyen ahlak bileyicileri..

 

Anlayacağınız toplumun siyahileri sadece başörtülüler değil. Toplumun siyahileri birilerinin pornonun doğusunda büyüyen ırk çıplakları diye aşağıladığı kürt kardeşlerimiz değil, uzattığı sakalının hesabı nezarethanede kesilen dindarlar değil sadece bunlar değil.

 

Müslüman gibi görünüp münafık gibi yaşamanın adı eşdinsellikse ben eşcinselleri bu tip adamlardan daha çok seviyorum. En azından tercih ettiklerinin dürüstü olmuşlar ki bir de tercih ettiğinin yalancısı olanlar var. Evet eşcinselliğin hastalık olduğunu düşünenlerdenim.

 

Kişilerin yaşadığı şiddete, tacize bilet kesme cüretimin olmayışı  bana göre eşcinselliğin bir  hastalık olduğu düşüncesini kuvvetlendirir. Değilse bile cılkı çıkmış bir aşağılamayı bu insanların üzerine boca etmemeyi Allah’tan öğrendim. Ne yapacağız yani bu adam eşcinsel cumaya gelemez bununla aynı safta durulmaz okuduğu duaya amin denilmez mi diyelim.

 

 Çok garibiz çok! Allah’ın bana bırakın dediği kullarını evire çevire sövmeyi adamlık zannedecek kadar garibiz işte. Eğer bu adamlar manevi zaaflardan ötürü sapkınlığın limitini eşcinsellikle dolduruyorlarsa bile devletin yaptığı açılımın lacivertini Diyanet yapmalı! İnsani açılım diyanetin elindedir.

 

Madem hoşgörünün yeşili, aşkın pembeliği cemaati açıyor ki normal olan da budur bu insanlara nasıl yaklaşılması gerektiği onların da cinsel cüzamlı olmadığı üzerine hutbeler verilsin ..

 

İmam olsaydım ilk bunu yapardım bu aykırılık ya da marjinal olacağım diye cemaati kasma hareketi değil bu insanlık ayini! Ayrıca camiler topluma insan kazandıran faizsiz bankacılığa oynayacaksa önce eşcinsellerden başlamalı tabii bana göre.     

elonue@gmail.com

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
Ynt: Eşcinsellerin duası kabul olmaz diyebilir misin?
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2011, 05:15:13 ös »
Esra Elönü'den Y. Karaahmet'e 'eşcinsellik hastalık mıdır' cevabı!



Işığın ılık süt içip gargara yaptığı Ali’nin topu tutup hiç bırakmadığı yazılar Yiğit’i kamçılıyor olabilir ne tarz yazdığımın hesabını ironi fukarası adamlara vermemeyi yeğlerim e bazen vermemek de zekattır kavlinden.

İki gün önce 'Eşcinsellerin duası kabul olmaz diyebilir misin' adlı yazımda dışlanmışlığın faturasını acı acı ödeyen insanlardan bahsettim ayrıca bir çok eşcinsel arkadaşım var hatta onları müslüman gibi görünüp münafık gibi davranan eşdinsellerden daha çok sevdiğimi de yazımda belirttim. 0ltaya gelme konusunda yiğitçe sazanlık yapan arkadaşın yazısının tamamını okuyamadım okurken oksijen tüpü gerektirecek yazıları genelde   selilütlerinden dert yanan allı güllü kumsalların fistanlı güzellerine armağan ederim.

Neyse gelelim asıl konuya o yazıda amacım  hastalık ya da değil bu arkadaşların toplumdan acımasızca dışlanmaları hususuna dikkat çekmekti. En azından benim görüştüğüm eşcinsel arkadaşların temel vurgusu da bu husus üzerineydi. Velevki hastalık olmasın bu da beni hiç ilgilendirmez kişilerin cinsel tercihlerine hormanal atraksiyonlarına kulp takacak hadde sahip değilim kaldı ki kimsenin böyle bir hadsizliğe hakkı olmadığını da o yazıda belirttim.

Diyelim ki adamın biri inançlı lakin böyle bir eğilimi var ve bunun bir hastalık olduğunu düşünüyor ne yapacaksınız? Kişilerin bunun bir hastalık olmadığı konusundaki ısrarlı tutumları hastalık olduğunu düşünen eşcinsellere karşı bir haksızlık değil midir? Ayrıca asıl yiğitlik zihin aylaklığından akıl çıplaklığından öteye geçmeyen yazıları mektup adı altında yutturmak değil asıl yiğitlik düriyemin güğümlerini aratmayan sokak ağzının kenarında laf mezesi saldırganlığında yazılmış mektupları cevapsız bırakmaktır.

Bu yiğitliği göstererek bu kişinin şahsıma yönelik modifiye cümlelerini de cevapsız bırakıyorum. Henüz uzun uzadıya cevap verilecek kıvama gelmemişsin önce kıvama gel sonra atışırız.