Gönderen Konu: EŞCİNSELLİKTEN KURTULMAK İSTİYORUM  (Okunma sayısı 5469 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4097
    • Profili Görüntüle
EŞCİNSELLİKTEN KURTULMAK İSTİYORUM
« : 18 Ocak 2011, 08:21:00 ös »
Merhaba Hüseyin Kaçın Hocam;Uzun zamandan beri cesaret edip size bişeyler yazmak istedim ama yazamamıştım. Şimdi cesaretimi toplayıp yazıyorum.Sizi az çok tanıdığımı düşünüyorum daha çok yaptığınız işlerden ve çalışmalarınızdan dolayı.
 
Hocam hayata 1-0 yenik bir şekilde gözlerimi açtım. Ve bu güne kadar da yenikliğin acısıyla mücadele ediyorum. Çeşitli psikolog ve psikiyatristlerle bütçem elverdiğince tedavi olmaya çalıştım. Ama benim  rahatsızlığım dolayısıyla  bir işte çalışamamam ve ailemin ekonomik anlamda güçlü olmadığı içim tedavimi devam ettiremedim.
İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda tedavimde doğru adresin siz olduğunuza karar verdim.
Şu anki durumumla tedavi ücretini ödeyebilmem imkansız  ama bu illetten kurtulur kurtulmaz gireceğim ilk işle beraber size tedavi ücretinizi o zamanki seans ücretiniz üzerinden ödemeye hazırım. Yeterki bu iletten kurtulayım.Şu anda hayattan sadece ve sadece bu illetten kurtulup sağlıklı bir şekilde yaşantıma dönebilmem için bana bir umut ışığı olmanızı hayata kapattığım kapılarımı açmama yardım etmenizi rica ediyorum
 
Ben Malatya' nın .......  ilçesinde ailemle yaşıyorum. 29 yaşımdayım, çok istememe rağmen liseden sonra okuma fırsatım olmadı. Yaşadığım yerde tarlalarda, çalışıyorum. Bazı nedenlerden dolayı istediğim gibi bir yaşantım olmadı, şimdi bunu kırmaya çalışıyorum.
 
Bu iletiyi yazmamdaki amacım cılız sesimi duyurabilmek. Bu öyle birşey ki küçücük bir ışığın peşinden koşar gibi bir şey. Bir umut yazıyorum.
Biliyorum ki yoğun bir şekilde çalışıyorsunuz, belkide cılız sesimi duyurmakta zorlanacağım. İnanın sesimin duyulmasını o kadar çok istiyorum ki ben dahi tahmin edemiyorum. Ama yine de size ulaşmaya çalışmak ve maille de olsa iletişime geçmek bana birazcık olsun umut vermeye başladı. Yazımla birlikte umutlarımıda yolluyorum.
Şimdiden Teşekkürler...
Saygılarımla.

F. T

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4097
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLİKTEN KURTULMAK İSTİYORUM
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2012, 10:08:29 öö »
..

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4097
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLİKTEN KURTULMAK İSTİYORUM
« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2020, 10:06:38 ös »
hayat hikayenizi
1-2 sayfa yazıp gönderirseniz
nasıl bir çocukluk
anne baba ilişkileri
yaşadığınız sorunlar, eşcinsel eğilimleriniz
vs
huseyinkacin@hotmail.com
yazıp gönderirseniz okuruz
0 555 326 22 91 iletişim kurabilirsiniz
www.huseyinkacin.com
http://www.youtube.com/user/escinselterapi
Eşcinsel Terapi birebir yüzyüze görüşme yoluyla yapılan kişinin hayat hikayesinden yola çıkarak anne-baba-çocuk ilişkilerinden başlayarak sosyal ilişkilerinin yeniden gözden geçirilip yapılandırılmasıdır denebilir. En erken düzenli haftalık terapilerle 3 ay yada 6 ay içinde sonuç vermektedir kişinin istek ve iradesine bağlı olarak. Psikologlar hap yazmadıkları için ilaç uygulaması yoktur.
eşcinsel terapi görenlerin kendi iyileşme süreçlerine dair kendi yazılarını okursanız aydınlatıcı olacaktır.
http://www.youtube.com/user/escinselterapi
Psikolog Hüseyin KAÇIN
0 555 326 22 91
http://escinselterapi.net/forum/index.php?board=25.0 linki tıklayınız
http://escinselterapi.net/forum/index.php?board=24.0 linki tıklayınız
"Eşcinsellik; özgür bir tercihin değil, genellikle çocuklukta yaşanan travmaların ve (anne-baba) ihmallerin bir sonucu gelişen bir durumdur. Eşcinsellikten kurtulmak isteyenlere tedavi imkanı sağlamamak, gerçekte eşcinselleri küçük düşüren ve ahlaki olmayan bir tutumdur."