Gönderen Konu: EŞCİNSELLİK : eleştiriler / Psikolog Hüseyin KAÇIN 0 555 326 22 91  (Okunma sayısı 47419 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Konu : eşcinsellik

merhaba hocam. ben hakan 20 yaşındayım. 7yaşımdan beri eşcinsellik duygusunu taşıyorum ... ve yıllardır bunu yenme mücadelesi veriyorum.. ama bir türlü başaramıyorum hocam.. büyük bir vicdan azabı çekiyorum.. yalnızlık, derdini kimseye anlatamama, rabbinden uzaklaşam gibi pekçok sorunnla karşılaştım.. ama uzaklaşamıyorum hocam ne olur bana yardım edin.. çok zor durumdayım. ailemden kimse benim bu durumumu bilmiyo. çok yalnızım ... cevabınızı bekliyorum allah razı olsun..

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Konu : yalanlar içinde dogruları ararken kayboldum

merhaba ben 25 yaşında bir travestyim .... 7 senedir bu hayatın içindeyim ilk başlar ne kadar güzel olsada son dört senedr kendimi sorgulamak ve beynimdeki soru işaretlerine cevap bulmakla geçti .... ama hayatta yasadıklarım ve zaman herşeyin ılacı oldu sizinle en kısa zaman da yüz yüze konuşmak ve görüşmek istiyorum bana yardımcı olabilecek tek insan sizsiniz....bu br hastalıktır ve benim neden boyle bir çöküşe ugradıgımı artık daha iyi biliyorum ..tek korkum yenden eski hayatıma döndügümde toplumla iletişmimde ki bakış açıları ve bunun gerçekten bir hastalık oldgunu bütün topluma bildirmek istiyorum....

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
  Ben de psikiyatristim beyefendi. Eşcinselim. Seni okumaya bile tiksindim. Neden bu tür şeyler yapıyorsun? Din mi başka bir şey mi? O kadar zamanım yok seni okuyacak kadar.

Ben eski bir cemaat ehli ve o kaçık aşağılık J. Nicholosi'nin söylediği gibi herhangi bir patoloji yaşamadım. Normalim ve bu kabul sürecinde senin gibi insafsızlar yüzünden iki kez özkıyım girişiminde bulundum. Birinde kumadin içip atladım aşağı. Gözlerim bile kanıyordu.

ben yaptığım tuzlu yemekte suçu kendimde ararım. Bu kadar yanıltıcı ve zalim olduğuna göre dincisin. Neden rabbin yaratıp kitabında erkeklere zevkle koştuğumuzdan bahseder. Akromegalili muhammedin kıçından uydurduğu zırvalıklar. Bugün bu kadar sinirliysem sebebi senin gibi, nicholosi gibi nefret dolu ve muhtemelen tanrı varsa esfeli safilini boylayacak piçler yüzünden. İğrençsin.

Senden nefret ediyorum. Varsa bir kuklacı (rab), umarım! bu suçunu burada rezil bir şekilde ödetir. Umarım çocuğun da eşcinsel olur ve tedavi ettiğini sanırken intihar eder. başarır. senin tedavin de başarır. Lanetler üzerine olsun. Kahrol.

(dezmata@hotmail.com)


Gizem <deniz_goktug@hotmail.com>

sn hüseyin kaçın ben şu anda psikiyatri asistanı olan bi eşcinselim öncelikle bu mesajı size hakaret amaçlı yazmadığımı bilmenizi isterim ama yaptığınız şeyi kınamaktan başka elimden bişey gelmiyor.Bi eşcinsel olarak bunun sonradan değil doğuştan gelen birşey olduğunu öncelikle size söylemek istiyorum bu konuyla ilgili yeterli bir araştırma yapsaydınız bunu söylememe zaten gerek kalmazdı ben hem eşcinsel ortamın içinde olmam dolayısıyla hem de cinsel eğilim ve araştırma merkeziyle ortak çalışmam dolayısıyla bu konu üzerinde hayli bilgiliyim merak etmeyin insanlar buna umut bağlayıp sizin gibi şarlatanlarla tedavi olabileceğini sanıyo sizinse tek amacınız para kazanmak bu amaçla resmen insanların duygularıyla oynuyosunuz bu yazdıklarım fikilerinizi zerre değiştirmeyecek biliyorum sadece şunu bilmenizi istiyorum yarın öbürgün o insanların ah ları yüzünden başınıza gelmeyen kalmayacak bugünlerinizin tadını çıkarın

« Son Düzenleme: 03 Ocak 2013, 02:04:05 ös Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLİK : eleştiriler / Psikolog Hüseyin KAÇIN 0 555 326 22 91
« Yanıtla #18 : 12 Haziran 2012, 12:20:40 ös »
Selamaleyküm sizi TV5 te de izlemiştim.
Kısaca özetleyerek size ne yapmam gerektiğini danışmak istiyorum.1979 doğumluyum.İçimde bastırmak istediğim yıllarca da mücadele ettiğim bir duygu var gözüme hoş görünen erkekler ilgimi çekiyor cinsel yakınlık hissediyorum ama aktif olarak.Aileme bu duygumu söyleyemediğim için 25 yaşımdan beri evliliği hep geciktirdim.Çoğu zaman evlilik mevzusunu açtılar mı kapattırıyordum.Gidelim görelim dedikleri kızlara gönülleri olsun diye gidiyordum fakat olmayacak deyip kapatıyordum.Ama 2011 yılında evlenmem yönünde baskılar arttı ve en sonunda evet dedik kafama inançlarıma uygun bir bayanla evlendik fakat benim yıllarca evliliğe hayır dememde ki sebep kızlardan hoşlanmamam onlara karşı cinsel çekicilik ilgi duymamamdı.Evlenip de kızın hayatını karartmak istemediğim için evliliği reddediyordum.Tabi içimde mücadele ettiğim bu duyguyu açıklayamıyordum.
Evlenince ilk gece hiçbir şey olmadı.6 aydır evliyiz ama ilişki yaşayamıyorum.Çünkü çekim yok,Şehvet duygusunu evlendiğim hanımıma karşı hissedemiyorum.Ona da yazık oluyor ona da sertleşme problemi var heralde deyip geçiştiriyorum o da tedavisi var diyor.Halbuki asıl mesele farklı tabi bunu ona diyemiyorum.Evlendiğime çok pişmanım.Allahıma her namazımdan sonra dua ediyorum.Beni bu sıkıntıdan kurtar içimdeki bu duyguyu al ya da beni al diye.
Lütfen yardım edin.Sizin inançlı imanlı bir doktor abimiz olmanız beni size yazmaya sevk etti.Hocam bir de içinde bulunduğum vazife icabı bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak hizmet ediyorum.Bu durumdan kurtulamazsam yıllarca aileme açıklayamadığım meselede bir de evlendiğim bayan ve ailesi faktörü devreye girmiş oluyor.Çevreden çocuk için beklemeyin demeye başladılar tabi bilmiyorlar ki biz 6 aydır cinsel ilişki yaşamadık.SİZDEN ÇIKIŞ YOLUMU GÖSTERECEK BİR MESAJ BEKLİYORUM.
Sizinle irtibata geçsek bu meselede tedavi örnekleri sitenizde okuduğum kadarıyla var ama kaç seans sürer ben Kütahya'dayım.Nasıl bir yöntem takip etmeliyiz.Ve ücreti nedir muayene seanslarının.Lütfen yardımcı olun.
Hem bir müslüman olarak hem de böyle bir durumu yaşamak içimi acıtıyor. Psikolog Kardeşim cevabınızı bekliyorum inşallah.Gerçek ismimi yazmadım yazamadım.fatih diyebilirsiniz ALLAHA EMANET OLUN

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle

Merhaba Huseyin hocam,
Ben Cengiz  ............  Üniversitesi İslam Hukuku Anabilim Dalında
yüksek lisans yapmaktayım. Tez konum kısaca cinsel suçların İslam Hukuku açısından değerlendirilmesi şeklindedir. Özellikle eşcinseller, lezbiyen, pedofililer hakkında klasik kaynakların derlemesinden ibaret olmasın diye bunlar hakkında tıbbın, psikyiyatrinin de bilgisini vermek istiyorum. Çoğu tıp uzmanları bunların doğuştan bir eğilim olduğunu söyleyerek adeta meşrulaştırarak, tedavinin önünü kesiyor gibi geldi bana. İnternetten sizin bazı yazılarınızı okuyunca bunların tedavisi hakkında olumlu tavır gördüm. bu nedenle tezimde de uzman olarak sizi referans göstermek için bunlar hakkında yazı verebilir misiniz veya önceden yazdığınız yazılar olsa da mailime gönderirseniz çok memnun olurum. Ben bizzat bunların doğuştan olduğuna inanmıyorum. Çünkü, Kuranı Kerimde
Allah tarafından cezalandırılan bir kavim vardır.

Teşekkürler hocam,
Selametle..


psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Merhaba nasılsınız ?
Ben 24 yaşında inançlı bir eşcinselim.
Yıllardır bu durumdan rahatsızlık duyuyorum.
Olayın dini boyutu ve sosyal boyutu beni bunalıma sokuyor.
Öğretmenim ve derslerime yeterince yoğunlaşamıyorum.
Psikolog tedavisi görüyorum ama bana normal olduğumu söylüyor.
Intiharın eşiğine geldim lütfen bana yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum.
Olayın dini boyutunu (günahını) düşünmesem ailemi kariyerimi bırakıp çoktan intihar etmiştim.
Lütfen yardım edin

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Merhaba Hüseyin Hocam,

Bugün telefonda görüşmemize istinaden sizinle ilk kez iletişime geçiyorum kısaca yaşamış olduğum geçmişi sizinle paylaşıyorum.

21 yaşındayım ailemle yaşıyorum 2 kardeşiz, eşcinsellikle ilk kez 14 yaşlarında tanıştım kuzenim sayesinde, yaz tatilinde kuzenimin yanına gitmiştim kendisi benden 1 yaş küçük. gittiğim zmanlarda normalde herkes gibi güzel zamanlar geçiriridik gezerdik oyun oynardık gibi. özetle anlatmam gerekirse... en son gittiğimde yani 15 yaşlarında gittiğimde kuzenim bir arkadaşıyla (kuzenimde erkek arkadaşıda erkek) çok samimiydi bir süre sonra evdekiler gidittti, evde yanlız kaldık ve kuzenim arkadaşıyla sevişmeye başladı bende şaşkınlıkla bakakaldım ama hiç heves etmedim onlara, takii onlar beni yanlarına çağırana kadar, yaptıkları nedense bana oyun gibi geldi çünkü aklım almadı. sonra bende katıldım tabii bunlar ilk başlarda sevişme aşamasında başladı, zaman ilerledikçede cinsel ilşki boyutuna kadar geldi. en son kuzenimle 18 yaşıma kadar birlikte olduk bir araya geldiğimiz zamanlarda yapıyorduk 3 yıldır çok fazla görüşmüyoruz yapmıyoruz artık utanıyoruz çünkü. ancak benim birlikte olduğum insanlar günden güne arttı, kendime engel olamıyorum bu durumdan büyük utançlık duyuyorum, bir ara kesin karar verdim bırakıcam tövbe ettim imanıma sarıldım güçlü olmaya çalıştım ancak bu 2 ay sürdü sonrasında içimdeki hislere yine engel olamadım bırakamıyorum. ama küçükkende kız kardeşimin bebekleriyle oynadığımı hatırlıyorum ayrıca küçükken 10 yaşlarındayken eniştemin bana göz kırpmalarıda hoşuma giderdi öyle hatırlıyorum, bunun etkisi varmı bilmiyorum. tam olarak neden bu durumdayım onuda bilmiyorum ve bugün araştırma yaparken allah sizi çıkardı karşıma hemen aradım sizi, bu durumdan acilen kurtulmak temizlenmek istiyorum, tek tesellim görünüşte kaybetmişliğim yok allaha şükür ne varsa içimdeki hislerde var.. konuyla ilgili bana nasıl yardım edebilirsiniz nasıl başlayabiliriz, bilgilendirebilirmisiniz? içinde olduğumuz şu mübarek günlerde inşallah sizlerinde desteği ile kurtulucam bu durumdan, iyi geceler

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
çocukluğum serbest geçti problemlerim olmadı yani çocukken mutluydum söylücek bişey bulamıyorum çocuklugumla ilgili anne babam ilişkilerine gelince  annemle baya yakındık  seviyorum annemi  heryere annemle gitmek isterim annele gezmek isterim
babamla pek vakit geçirmiyoruz zamanında  küçükken  ufak tefek  problemlerim oldu yani  dayak gibi ama  bilmiyorum yani o yüzden mi bu kdar  uzağım babama  bilmiyorum bi soğukluk var aramızda  pek ilgilenmiyo  babam maddi  olarak düşünüyo herşeyi  manevi olarak düşünmüyo zamanında fakirlik geçirdigi  için  bunu oda dile  getiriyo ama  yani sonuç  olarak  aklı başında biri  manevi olarak düşünün istiyorum  ama  o böyle bişey yapmıyor
abime gelince abimle  ilgili zamanında  problem oldu bunu size  söyliyemedim  bunu yüz yüze  söylemek istiyorum orta  okul zamanında  başladı eşcinsel eğilimim duygu ve düşüncelerimi pek zorlanmadım yani ben böyle doğmuşum diye düşündüm o yüzden  zorlanmadım kendim buldum zaten sizi  bir kaç videonuzu izleyince  olcak  dedim yani faydası olcak  herşey kendi aklımda  olduğu düşündüm ileşmek istememim sebebi  yani çocuklarım olsun  istiyorum  güzel bi karım olsun istiyorum  böyle devam etmicegini düşündüm bu işin yaşlılıgıda oldugu için terapide  konuşulanlar sadece  erkeklerle  birlikte  olmamım sebebi egomu tatmin etmemmiş ve  öyle  terapiden sonra  açıkcası olumdumlu düşündüm doktorumun iyi olduğunu düşündüm  kendi çabamla  ve sizin  yardımınızla  olcagına inanıyorum:)   teşekkür ederim

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Slm bnde kizlara karsi bisey hissetmiyom ya tam gay flnda dgilim bna yardimci olur musunuz

Ben 3 buçuk yaşındayken annemi kaybettim 4 ablam birde erkek kardeşim var ablalarim bna bakmis 8 yasina kadar sonra halamlar almis bnii babam tekrar evlendi ilk ve orta okulu halamda okudum bu isede 7 .siniftaydim bi adamla birlikte oldum adam dediğim de benden 5 yas büyüktü ilk ilişkin onla olduu sonra liseye geçtim devlet yurdunda kaliyodum aslında bu ise pek bagimli değilim biraz maddi sikintim vardi bingolden elaziga geçtim liseyi elazgda okudum biriyle tanistim 35 yasinda flndi evine gittik soydu bni opustuk oda escinseldi bana para falan verdi yavaş yavaş acilmaya basladim gün gittikçe çoğu kişiyle tanistim birakirim dedim bide baktim cikmazlardayim şuan üniversite okudum yine elazgda cevrem giderek artti turizm mezunu yazlari bodrumda clisiyom 4 ay fln ama orda kimse yok sex hayatimda 4 ay boyunca kimseyle birlikte olmadim ama elaziga gelince tekrar birlikte olduğum var ama eskisi gbi istek yok 25 yasindayim

Ve gençlere hic ilgi duymuyorum 30 ve üzeri kişilerle birlikte oluyom hp

Yardim ederseniz cok sevinirim

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
merhabalar hüseyin bey,

ben eşcinsel olan bir erkek arkadaşıma yardımcı olmak istiyorum.Çünkü durumundan çok rahatsız olduğu belli.Ama nasıl bir yol izlemeliyim,ne şekilde yaklaşmalıyım?Onu topluma kazandırmak adına bir insan olarak sorumlu hissettim.Şuan onu doktora yönlendirmem doğru olur mu?Bana kısa zaman içinde bilgi verirseniz çok minnettar olurum

Saygılarımla...

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
İyi günler... Sizi sabah telefon kulubesinden malum konu için aramıştım.Buna malum diyorum çünkü adını ağzıma dahi yakıştramıyorum.İnsanlığımdan utanıyorum.Beni tedavi edebilecek kişinin bile bu sırrıma ortak olma fikri beni çok düşündürdü.çünkü bunu siz bile olsanız kimse bilmemeli.İlk bilen siz oldunuz İnşallah bu günahtan başkalarının öğrenebileceği bir vakit olmadan kurtulabilirim.İlk defa işlediğim içinde bulunduğum bir günah için seçim şansım olmadı.Buna tercih diyen çok bilmiş insanlar bunu kendilerine kimin sorduğunu ve nasıl tercih ettiklerini bana da anlatmaları gerek.Çünkü kimse bana tercih hakkı tanımadı.
Sabah söylediğiniz sadece zihinsel mi yoksa birşeyler yaşandı mı sorusu bile benim için çok acı  verici.Çünkü bu fikir beni kahrediyor.Ömür boyu böyle kalsam dahi fiziksel olarak hiçbir şey yaşayamam.Yaşamam bu günahın içine kendimi daha fazla batıramam.
Ölmeyi çok düşündüm.Sizi buldum.Belki bir umut ışığı olablirisiniz benim için.Yine de kendimi buna çok inandırmıyorum.Çünkü hayat şuana kadar bana istediğim hiçbir şeyi vermedi.
Daha 19 yaşında olmama rağmen çok şey yaişadım hala yaşamaktayım.İçimde ateş sadece beni yakıyor.Sürekli gülümsüyorum,gülüyorum içimdekileri saklamak için bastırmak için.Keşke tek malum konu bu olsaydı üzerine bir de fetiştlik denen sapkınlık var.İkisiyle birlikte mücadele etmekten çok yoruldum.Terapiye gelince daha ayrıntılı bir şekilde anlatıcam.Şu an size bu şekilde bunları yazıyor olmama bile inanamıyorum.Lütfen bana bir çıkar yolu gösterin.Bunu gerçekten yenip normal bir erkek olabilir miyim lütfen doğruyu söyleyin.Bu maile cevap verirseiz çok sevinirim.Numaram 053. ... 6611 yarın sizi tekrar aricam inşallah.Bana dua edin....

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLİK : eleştiriler / Psikolog Hüseyin KAÇIN 0 555 326 22 91
« Yanıtla #26 : 17 Kasım 2014, 02:44:58 ös »
Ben şuan da İzmir  Ödemiş te yaşıyorum  31 yaşındayım. Odemise  1990 yılında  geldim.o zamanlar  9 yaslarindaydim. Mahallede bir arkadaş edindim. Benden 3 yaş küçük.  Hep cinsel  oyunlar  oynardık. O yaştan beri erkeklere  ilgi duymaya  başladım. Yaş  ilerledikçe  ilişkilerim  olmaya  başladı. Pasif yönden. Şimdi  31 yaşındayım.  İlişkilerim  devam  ediyor. Ailem  öğrendi. Çok ters  karşıladılar. Tedavi  gördüm. Manisa  akıl ve ruh hastanesinde  yatarak  tedavi  gördüm.  Şimdi  anskitiye  bozukluğu  tedavisi de görüyorum. 3 kerede  intihar  kalkistim. Ne yapmalıyım. Saygilar. ..

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLİK : eleştiriler / Psikolog Hüseyin KAÇIN 0 555 326 22 91
« Yanıtla #27 : 20 Kasım 2014, 11:04:51 öö »
Ben 19.04.1984 Adana doğumluyum ben 6 yaşlarında calismaya başladım babam kamyon soforuydu bende dayilarim ve amaçlarimin yanında fırında çalışıyordum çok gattarlardi babamdan da ilgi gormuyordum arkadaş ortamimda babaları hep ilgileniyordu çocuklarıyla bende üzülürdum ister ister istemez olgun insanlardan baba Şevkati bekliyordum onlara olan sevgim beni pasif bir insan olarak karsilarina attı çocukluktan kalan bir durum diye dusunuyorum bir suan mekan isletiyorum ortak olarak ortagim 50 yaşlarında aramiz çok iyi canımı verecek kadar seviyorum ona karşı sadece bir baba arkadaş dost olarak görüyorum  nasıl bir konumdayim işin içinden çıkamıyorum  bu konuda sizden yardım istiyorum  şimdiden Tsk ederim

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLİK : eleştiriler / Psikolog Hüseyin KAÇIN 0 555 326 22 91
« Yanıtla #28 : 09 Aralık 2014, 10:39:45 ös »
slm 42 yaşına kadar hiç gay ilişkim olmadı ama çocukken 6-7 yaşlarında teyzeme gittiğimizde benden 6 yaş büyük oğluyla aynı yatakta yatardık gece uyurken o eşofman üstünden beni ters yatırım sürterdi bunu hayatımda ilk kez sizle paylaşıyorum o zaman ne olduğunu bilmezdim.Cinselliği kavradığım yaşlara geldiğimde gazetede cannes film festivali resimlerinde çıplak kızlara bakar boşalırdım ama o yaşta birgün bendede popo olduğunu düşününce onunla boşalmaya başladım 18 yıl evli kaldım boşanma sebebim ekonomik 41 yaşımda ayrıldım ve 42 yaşında ilk kez bir hem cinsimle ilişki yaşadım ve şimdiye dek 3 kez yaşadım ama nefret ediyorum.

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLİK : eleştiriler / Psikolog Hüseyin KAÇIN 0 555 326 22 91
« Yanıtla #29 : 11 Aralık 2014, 05:13:47 ös »
38 yaşındayım, kendiğimi bildim bileli erkeklerden hoşlanıyorum.Hatta 5 yaşını hatırlıyorum arkadaşımın cinsel organın elimi değdirmeden haz duyardım.Yaş ilerledikçe de hep böyle oldu lise, üniversite vs. 25-28 yılları arası erkeklerle her türlü ilişkiyi yaşadım. aktif, pasif olarak. evlenmek istedim evlendim şimdi 2 çocuğum var evlilik zamanı ileri derecede bir erkekle ilişkim olmadı, sadece fırsat bulunca bir iki arkadaşla sevişme tarzında oldu anal ilişkim olmadı. eşimle de herhangi bir problemim yok ama boşalma esnasında erkelerle yaşadığım günler aklıma getiriyorum daha da haz alıyorum. şimdilerde bir arkadaşım olsun ara sıra onla da vakit geçirmeyi düşünüyorum. terapi olayına gelince ben evlilik döneminde ve şimdi de bu işi daha ilerletmememin sebebi Allah'tan korkmak ve ahireti düşünmek namaz kılmak bu durum biraz soğutuyor seni ama dediğim gibi her zaman aklında hiç çıkmıyor. hoşuna giden bir tip görsen depreşiyor.bundan tek kurtuluş terapi şu bu değil kuvvetli bir iman olacak. imanda bir sıkıntı olursa ayağın hemen kayıyor. Bunun bir imtihan olduğunu ahirette bunun mükafatını alacağını bilmeden geçiyor. ama kuvvetli iman şart.