Gönderen Konu: Siyaset Bu mudur  (Okunma sayısı 3984 defa)

alıntı

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • İleti: 142
    • Profili Görüntüle
Siyaset Bu mudur
« : 12 Haziran 2009, 04:04:53 ös »
Levent KAÇIN

Sağcılar sağ partiye solcular sol partiye dinciler biryere koministler başka biryere …. körü körüne bağlanmak Belli kalıplara sığdırmamamız gereken belkide en önemli olguyu yıllardır aynı şekilde sürdürüyoruz
   Kırat, altıok , güvercin , Galatasaray , Fenerbahçe Beşiktaş parti taraftarı olmak takım taraftarı olmakla aynı statüde yenilsekte yensekte ölene kadar beraberiz seninle geçmişte bunun cezasını çok çektik hatta vasiyetler edilirmiş bu konularda  ben öldükten sonra bu partiye oy verirsin kızım yada oğlum. Artık daha bilinçliyiz  mesnetsiz vaatlere ( herkese iki anahtar) kanmıyoruz.
   Bir partinin dini kullanarak vatandaşın önüne çıkması bende sizdenim demesi , Diğerinin ise Atatürk’ü ele alarak kendine pay çıkarması , kimin tekeline girebilir ki Atatürk ?  Keza cumhuriyet yada laiklik , hangimiz milliyetçilik duygularımızı tartışamaya açabiliriz. Bu değerleri en iyi biz koruruz bizim peşimizden gelin demekle siyaset yapılmamalı. Dinimize de Atatürk’ede biz en iyi şekilde sahip çıkarız .Siyasi partinin görevi değerleri korumak mı yoksa vatandaşın yaşam koşullarını iyileştirmek mi olmalı? Bir siyasi partinin oy almak için en çok yapması gereken projeler üretmek üretilenleri ise hayata geçirmek ülkenin dinamiklerine göre içerde güven vermek dışarıda ise en iyi şekilde temsil etmek.
    Bu tür düşünceler insanları kutuplaştırmaktan öteye geçmez ve bu değerler doğrultusunda kutuplaşmak
bizi çok iyi yerlere götürmeyeceği geçmişimizde yaşamış olduklarımızla sabittir. Tarihimizde kapanması çok zor yaralar açmıştır. 
   Amaçlarının ortak olduğunu bildiğimiz liderler neden hergün birbirlerine sataşarak siyaset yaparlar anlaşılması zor bir durum. Gerek tv de gerekse yapılan mitinglerde icraatlar yada projelerden çok birbirlerinin açıklarını yada zayıflıklarını anlatmaları dedikodu siyaseti yapmaları alışkanlıktan mıdır bilinmez . Şüphesiz hepsinin amacı aynı bu amaç doğrultusunda seçimlerden sonra bir araya gelip fikirlerini ortaya koyarak ülke adına bir şeyler üretmek şimdilik bir ütopyadan ibaret. gibi görünüyor.
Değişim en üsten başlamalı. Hergün birlik beraberlik mesajları verip uygulamada kendi yandaşlarını öneçıkarmak yada yarar sağlamak ne yaman bir çelişkidir. Acaba partizanlıktan vazgeçebilirmiyiz. Bilim ve teknolojinin başdöndürücü bir hızla ilerlediği günümüz de akıl partizanlığın önüne geçebilirmi?
Oy’unuzu verirken bir daha düşünün ve hak edene verin

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
Ynt: Siyaset Bu mudur
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2012, 12:04:10 öö »
27 Mart 2011 Pazar akşamı TV5 Ana Haber Bültenindeki söyleşide
"eşcinsellik hakkında"
gündemdeki eşcinsel parti adaylarının varlığını konu alarak konuşma yaptı.

http://www.youtube.com/watch?v=u1iMl9dDm-o&feature=related  tıklayınız


http://www.youtube.com/watch?v=tYzUWd-BFag&feature=related tıklayınız


26/12/2011 tarihli Radikal Gazetesinde sitemiz ve eşcinsel terapiler hakkında
yayınlanan makaleye ulaşmak için tıklayınız

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1073587&Yazar=PINAR_OGUNC&Date=26.12.2011&CategoryID=97#