Gönderen Konu: Benim Eşcinsel Hikayem  (Okunma sayısı 1464 defa)

Mavi

  • Ziyaretçi
Benim Eşcinsel Hikayem
« : 06 Şubat 2021, 11:14:00 ös »
Herkese merhaba.Burda yazılanları okuyordum ve kendi hikayemi paylaşmak istedim.İmam bir babanın ogluyum.annem ev hanımı.babam fazlasıyla despot bir insan annem bizim için ömrünü bitirdi.küçüklügümde hep kuzlarla oynadım.Ortaokul ve lise yıllarım kabus gibiydi.sinir krizlri gecirdim.aileme anlattım.kendi çabamla psikologa gittim.ordaki psikolog escinsel olarak yasamak istiyormusun dedi.hayır dedim.babama demişki bunun birseyi yok.babam sen salaksın dedi.konu kapandı.aradan 3 yıl gecti intihar ettim.abim beni bir psikologa götürdü.adam asker emekli fazlasıyla sert katı.onunla konusmaktan nefret edıyordum.babam gıbıydı.maddı durumumuzda kotuydu bı jac seans gıttıkten sonra aıleme ben ıyılestım dıyeyalan soyledım.onlarda zaten bunu beklıyordu.yıne konu kapandı.sımdı 36 yasındayım  ayrıca kölelık duygularımvar.buraya yazamayacak fetısıst duygularım var.gelecek ne olur bılmem ancak ölümün cabuk gelmesini bekliyorum.gün gectıkce Allaha ınancımda zayıflıyor.Son olarak Allah hepimizin yardımcısı olsun.bu hastalıgı bizden yzak tutsun
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2021, 02:58:01 öö Gönderen: psikolog »

Mavi

  • Ziyaretçi
Ynt: Benim hikayem
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2021, 11:39:41 ös »
Bu arada aydın ilinde tavsiye edebılecegınız psikolog var mı?

0 555 326 22 91 iletişim kurabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2021, 02:10:52 ös Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
Ynt: Benim Eşcinsel Hikayem
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2021, 01:50:03 öö »
hayat hikayenizi
1-2 sayfa yazıp gönderirseniz
nasıl bir çocukluk
anne baba ilişkileri
yaşadığınız sorunlar, eşcinsel eğilimleriniz
vs
huseyinkacin@hotmail.com
yazıp gönderirseniz okuruz

www.huseyinkacin.com
http://www.youtube.com/user/escinselterapi
Eşcinsel Terapi birebir yüzyüze görüşme yoluyla yapılan kişinin hayathikayesinden yola çıkarak anne-baba-çocuk ilişkilerinden başlayarak sosyal ilişkilerinin yeniden gözden geçirilip yapılandırılmasıdır denebilir. En erken düzenli haftalık terapilerle 3 ay yada 6 ay içinde sonuç vermektedir kişinin istek ve iradesine bağlı olarak. Psikologlar hap yazmadıkları için ilaç uygulaması yoktur.
eşcinsel terapi görenlerin kendi iyileşme süreçlerine dair kendi yazılarını okursanız aydınlatıcı olacaktır.
http://www.youtube.com/user/escinselterapi
Psikolog Hüseyin KAÇIN
0 555 326 22 91


"Eşcinsellik; özgür bir tercihin değil, genellikle çocuklukta yaşanan travmaların ve (anne-baba) ihmallerin bir sonucu gelişen bir durumdur. Eşcinsellikten kurtulmak isteyenlere tedavi imkanı sağlamamak, gerçekte eşcinselleri küçük düşüren ve ahlaki olmayan bir tutumdur."



https://www.habervakti.com/tanri-yi-affeden-erkekler-escinsellikten-kurtulmak-mumkun-mudur-makale,1374.html

https://www.habervakti.com/sadistlerden-escinsellerden-grinin-elli-tonundan-asr-i-saadet-olusur-mu-makale,1401.html

Ünlü psikolog 'eşcinsellik' tehlikesini yıllar önce böyle ortaya koymuştu!

EŞCİNSELLİK HASTALIK DEĞİL BUNALIMDIR

Eşcinsellik hakkında hastalık ifadesini kullanmamanın gerektiğini ve bunun 'psikolojik cinsel kimlik bunalımı' olduğunu belirtmek gerektiğini söyleyen Kaçın, ''Eşcinsellik özünde anne-babadan ve toplumdan o desteği alamadığınız için çocukken dışlanmış olduğunuz için bu sorunu yaşıyorsunuz. Hastalık veya rahatsızlık dediiğinizde, onlar da toplum tarafından dışlanıldığını hissettikleri için bu konuya aşırı duyarlılar. Buna cinsel kimlik bunalımı demek daha doğrudur.'' açıklamasında bulundu.

https://www.habervakti.com/dosya/unlu-psikolog-escinsellik-tehlikesini-yillar-once-boyle-ortaya-h74213.html

Eşcinsellik hakkında yaptığı açıklamalarla ve ortaya koyduğu terapi yöntemleriyle tanınan haber sitemiz yazarı ve psikolog Hüseyin Kaçın, 7 yıl önce katıldığı bir televizyon programında 'eşcinsellik'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

https://www.habervakti.com/huseyin-kacin-dan-dikkat-ceken-escinsellik-aciklamalari-video,739.html?fbclid=IwAR3-hGULL6MuAhL9mgzpC6tdK5qVmP8edqyKAPkblYdq91r1n-wHfvJ7_Q4

Peygamberler, sapık ve sapkın bir kavimden; yani kişilik bozukluğu olan insanlar topluluğundan, asil ve soylu millet topluluklarını yaratmışlardır.
Günümüz tarikatları ve cemaatleri, sapık ve sapkın; yani sadist kişilik bozukluğu yaşayan bireyleri kapılarından da, bacalarından da kovmakta; yanlarına yaklaştırmamaktadırlar. Şeyh Efendiler ve Cemaat Liderleri kendilerine biat eden modern köle, acı sever, ağlak ağlak yaşayan mazoşist kişilikli bireylerden, değil şampiyon olmak; olsa olsa küme düşmemek için çabalayan takımlar oluşturmaktadırlar. “Allah'ım, iki Ömer’den biriyle bu dini kuvvetlendir!” diyen Hz Peygamber’in kişiliği ile kişiliklenmemiş sözde liderlerden ve acısına sızlanmaktan başka derdi olmayan insan topluluklarından, dine büyük katkı beklenmemelidir.
Günümüz insanı yavaş yavaş Grinin Elli Tonu’na dönüştürülüyor. İşadamı Cristian Grey ile tutkulu aşkı Anastasia Steele’in seks ve şehvet dolu “kırmızı odası” örnek olarak sunuluyor.

https://www.habervakti.com/sadistlerden-escinsellerden-grinin-elli-tonundan-asr-i-saadet-olusur-mu-makale,1401.html

Tarihsel süreç içerisinde Yahudilik ve Hristiyanlık insanlığın çocukluk dönemidir. Müslümanlık ise insanlığın ergenlik dönemini kapsamaktadır. O zaman şöyle bir soru soralım; insanlık yetişkinlik dönemine erişebilmiş midir?
Sözün özü: Eşcinseller, insanlığın Yahudileşmesi (Yahudileş(tiril)mesi) sorunudur.

https://www.habervakti.com/insanligin-yahudilestirilmesi-makale,1070.html

https://www.youtube.com/user/escinselterapi

www.huseyinkacin.com

https://www.youtube.com/watch?v=uwVTDn9gi_A&list=UUIe19S-aZ6TQNiC1Tsfjviw&index=6

EŞCİNSEL EVLİLİKLER ve EŞCİNSELLERİN EVLAT EDİNMESİ HAKKI

TV5 Ana Haber Bülteni’nde 2011 yılında demiştik ki:
“Benim öngörüm en yakın zamanda ‘eşcinsel evlilikler’ talebiyle toplum karşılaşacak, daha sonra bu kabul edildiğinde ‘eşcinsellerin evlat edinme hakkı’ talebi söz konusu olacaktır.”
2014 yılında da demiştik ki:
“BDP'nin oy oranının %7-8 olduğunu düşünürsek; Kürt sorunu çözümlendiği takdirde; Türkiye'nin gündemini işgal edecek yeni konu ‘eşcinsellik sorunu’ olacaktır. Türkiye'de eşcinsel-lezbiyen birey sayısı %5-10 arasındadır.”
Her yıl Haziran ayının sonlarında Taksim'de örgütlenen Onur Yürüyüşleri; Eşcinselleşmenin ayak sesleridir. Siyaset adamları ve bürokratlar bu yürüyüşlerin sosyolojik olarak Türk toplumunu nasıl dönüştüreceğinin bilincinde midirler?
Taksim'de 28 Haziran 2015'te gerçekleştirilen, Eşcinsel derneklerinin düzenledikleri Onur Yürüyüşü'nde “Şaban'la Recep'in aşkına Ramazan engel olamaz” pankartı açtıkları gerekçesiyle yargılanan üç sanık hakkındaki dava, beraat kararıyla sonuçlandı.

https://www.habervakti.com/ozal-in-bahsettigi-uc-bes-capulcudan-teroristler-cikmisti-erdogan-in-bahsettigi-uc-bes-capulcudan-ise-escinseller-cikiyor-makale,1541.html

BEKA SORUNU OLARAK CEMAATLER
Türkiye Cumhuriyeti; "beka sorunu"na çözüm olarak sadece Afrin'de İdlip'te Zeytin Dalı Harekatı ya da Fırat Kalkanı Harekatı gibi askeri operasyonlar yapmakla yetinmemelidir. "Beka sorunu"nun gerçek çözümü, İstanbul'da Ankara'da ve tüm şehirlerimiz de içimize bir dinamit olarak yerleştirilmiş cemaatlere yapılacak kültürel operasyonlarla olmalıdır. Nurlu yada nursuz her cemaatin temelleri sadece Pensilvanya da atılmamıştır. Üzerinde güneş batmayan imparatorluk "Britanya Krallığı"nın başkenti Londra'yı da unutmayalım. Cemaatler Çöl Aslanı Ömer Muhtar'ların yetişmesini engellemek için kurulmuş kurumlardır.
Ak Parti bu seçimlerde İstanbul ve Ankara illerinde büyük bir seçim yarası almışsa bu sonuç sadece bir seçim sonucu değildir; aslında bir eğitim sorunudur. Milli Eğitim Bakanlığı, Aile Bakanlığı ve Yüksek Öğretim Kurumu; Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projelerini bir daha adı anılmamak üzere rafa koymak yerine çöpe atmalıdır. Bilim kılıfıyla soslanmış bu proje kadına şiddeti önleme maskesi gerisinde "Gender + / Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları"dır. Bir neslin imha edilerek deistleştirilmesi ve eşcinselleştirilmesidir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyük savaşını verdiği Fetö operasyonları diğer cemaatleri de kapsamadığı takdirde "beka sorunu" köklü bir şekilde çözülmüş olmayacaktır. Sınır ötesindeki düşmanımızı askerlerimizin kahramanlıkları ile yenebiliriz ancak vatan topraklarımızdaki "İçimizdeki İrlandalılar" olan cemaatleri gözden kaçırırsak Türk Milleti'nin sonsuz geleceği olan nesillerimiz mankurtlaşma tehlikesi ile yeniden karşılaşabilirler.

https://www.habervakti.com/beka-sorunu-olarak-cemaatler-makale,1349.html
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2021, 02:16:04 ös Gönderen: psikolog »