Gönderen Konu: LEZBİYEN OLUR MUYDUM?  (Okunma sayısı 18773 defa)

alıntı

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • İleti: 142
    • Profili Görüntüle
LEZBİYEN OLUR MUYDUM?
« : 06 Mart 2009, 07:15:29 ös »
şu an 4 yaşındaki halimi hatırlıyorum dedem istanbula geldiğinde beni alır köye götürürdü. ailemsizde orda kalabiliyordum hatta belkide daha mutluydum en azından kavga gürültü olmuyordu.o zamanlar herşeyin çokta farkında değildim. zaman geçtikçe yaşananları görmeye başladım.

annem mutsuz bir kadındı.onun gülümsediğini bile çok az görmüş olmalıyım çünkü şu an pek hatırlamıyorum.

babam küçükken kardeşimi ve beni döverdi sebeplerini hatırlamıyorum hatta sebebi oldugunuda düşünmüyorum 5 ya da 6 yaşındaki çocuk babasına ne kadar kötü birşey yapabilirdi ki.

ben 7 yaşalarındayken annem bütün sorunlarını benle paylaşmaya başladı. bu ne kadar doğruydu bilmiyorum çünkü o günlerden beri babamdan nefret ediyorum. annemle babamın nerdeyse her kavgasını gördüm hatta zaman zaman annemin evi terk etmelerini bile gördüm.

o yaşlardayken rüyalarıma girmeye başlamıştı annemin evi terk etmesi.bir gün rüyamda annem bavulunu almış gidiyordu ben ağlayordum yalvarıyordum ne olur anne gitme diye annem gitmesi gerektiğini söylüyordu.bize sarıldı ve arkasına bakmadan gitti. ağlayarak uyandım. sesimi duymuş hemen yanıma koştu. ne oldugunu sordu ben hıçkırmaktan anlatamadım ama yanımda yatmasını istedim o gece yanımda yattı.

annem evi terk etmeye kalktıgında birkaç kere ben durdurdum. şimdi düşünüyorum keşke gitseydi.

annem intihar etmeyi bile düşünmüş ama benim için edememiş çünkü benim sahipsiz kalıcagımı erken yaşta evlendirileceğimi biliyordu.

ben okul yaşamım boyunca hep içime kapanık bir çocuktum derslerde dalıp giderdim bu yüzden öğretmenler hep şikayetçi olurlardı benden.

 iyi ki annem gitmemiş . çünkü ben daha 11 yaşındayken benim halam olacak gerizekalı beni babamdan istemiş babamdan kendi aklınca beni vermiş. herkes bunu biliyormuş ama benle annemin haberi yoktu. sonra bir akrabamız gizli gizli anneme söylemiş kızına dikkat et demiş. allahtan benim annem akıllı bir kadın babama bildiğini çaktırmadan babamla konuşmuş babamı konuşturmuş.sonra babama kızmış gerizekalı halamı arayıp baya bagırmış siz ne yaptıgınızı sanıyorsunuz demiş. kızımı kendi ellerimle yakarım yinede size vermem demiş.

ben annemle aynı zamanda duymuştum olayları. ben hiç sesimi çıkaramadım çünkü hala benim bilmediğimi sanıyorlar. ben orta okuldayken hep bu yarayı taşıdım. hep beni evlendirecekler hem de ayının biriyle diye. hatta ben orta 1 de sınıfta kaldım okula hiç ugramayan babam birgün geldi orta1 deyken tarihçimle görüştü ve o günden sonra benim tarih dersim düzeldi.ama ondan sonra tekrar gelmedi babam okula. ben yıllarca bu acıyı taşıdım zaman zaman annemle konuştuk. annem hep bana kızım senin silahın okumak okudugun sürece kimse sana dokunamaz diyordu. ben bunları kafamdan silemesemde okumaya çalışıyordum çünkü gerçekten tek silahımdı.

 lise 1 e geçtiğimde öğretmenlerimin hepsiyle sorun yaşadım kavga ettim. belki evdeki ezilmişliğimi öğretmenlerimle hafifletmeye çalışıyordum. lisedeki rehberlikçi annemin konuşmasından sonra beni görüşmeye aldı. sorunlarımı anlattırdı ve artık geçmişte kaldıgını söyledi unutmam gerektiğini anlattı. ama unutamıyordum çocuk hala bekardı hala beni onla evlendirmeyi düşünüyor olabilirlerdi.

bir gün babamla konuşurken babam çocukalrım benim istediklerimle evlenecekler dedi bende karşısına çıkıp hayır senin istediğinle evleneceğime asla evlenmem dedim sen beni zorla evlendiremezsin dedim.hiçbir şey söylemedi babam bana.


daha sonraki zamanlarda aile içinde başka olaylar yüzünden birkaç kavga oldu ve onlarda da karşısına çıkıp sen ne yapıyorsun diye hesap sormaya başladım. ben hesap sordukça babam sakinleşiyor ve beni rahatsız eden hiçbirşey yapmıyordu zaman zaman annemle babam arasındaki sorunları ben düzeltiyordum daha lise 1 deyken çünkü babamın beni herkesten daha çok dinlediğini fark ettim. artık o gücü kendimde hissediyordum ben istemediğim sürece benim üzerimde baskı kuramıyacaktı.

ve ben lisedeyken halamın oğlu evlendi ve bende allaha şükür diyip rahat bir nefes aldım artık kurtulmuştum onun evlenmesiyle benim korkularımın sonu geldi.şimdi evli ve 4 yaşında çocugu var allah mutlu etsin ikisini de. evlendiği kız amcamın kızıydı. şimdi hala ben halamın oğluna yaklaşamıyorum halama yaklaşamıyorum ve halamdan nefret ediyorum bana yaşattıkları yüzünden 6 yıl selam bile vermedim halama yüzüne bakmadım nerde görsem sırtımı dönüp çıktım. sonra bazı şeylerin hatrına selam vermeye başladım.

babam artık bizi dövmüyor istemediğimiz bir şeyi yapmıyor ama nedense nefretim hala devam ediyor bana sevgisi gösteren birşey yapsa yapmacık geliyor hatta nefretimi arttırıyor.


küçüklüğümden beri babamın ölmesini bekledim ölünce biz çok mutlu olucaktık böyle babam olmasındansa ölmesi daha iyiydi benim için. ben 7 yaşlarındayken avukat olmaya karar vermiştim ve babam annem felan otururken babama ilk söylediğim avukat olucam ben ve avukat olduğumda ilk sizi boşandıram dedim. odadakiler buna çok güldüler ben hiç gülmedim çünkü bunu benim ne kadar içten söylediğimi kimse bilmiyordu yaşadıklarımı benim kadar kimse hissetmiyordu.

benim çocukluğumdan beri hep bir erkek yanım vardı ben farkındaydım ama hiç önemsemedim bana normalmiş gibi geliyordu hatta ne kadar erkeklere aşık olsamda hep kızlara karşıda bir ilgim vardı şimdiye kadar hiç bir kıza aşık olmadım ama bu da benim annemin mükemmeliğinden kaynaklanıyor benim annem böyle biri olmasaydı ben kesin lezbiyen olurdum ama annemin sevgisi hep korudu beni kötü olan herşeyden kötü olan her yoldan.

benim annem hep ferdi tayfur dinlerdi bende hep onla evlendiğini hayal ederdim birgün iyi bir babam( ferdi tayfur ) ve annem çok mutlu olucaktık. çünkü annem herşeyin en iyisini hak ediyordu. zaten bende bütün hayatımı anneme adadım annemin koruyucusu, kocası , güveni, mutluluğu,... herşeyi ben olucaktım hatta hüseyin hocayla konuşurken erkek yönümün nedenini konuşurken onu anladım hüseyin hoca biliyordu ama söylemiyordu benim anlamam için uğraşıyordu. benim erkeksi yönümün sebebi babamdan nefretimdi. babama erkekliğin öyle değil böyle olduğunu gösterecektim iyi bir erkeğin nasıl oldugunu ona ispatlayacaktım. hatta iyi bir baba iyi bir koca olacaktım.

ama iyiki Allah bana annemi verdi ve iyiki ALLAH beni hüseyin hocayla karşılaştırdı.

RAM da gördüğüm her çocukta dinlediğim her konuşmada okuduğum her yazıda kendimi buluyordum hatta hüseyin hocanın her söylediği içime işliyordu. belki söylediği kişiler bunları önemsemiyordu ama hepsi benim beynime kazınıyordu orda değer kazanıyordu anlamlarını buluyordu. hayatımdaki olaylara ayna tutuyordu. hepsini tekrar düşünmeme sebep oluyordu.


RAM daki ilk 2 ayım çok eğlenceliydi.sonra kendimi anlamaya başladıktan sonra acılarımı tekrar yaşamaya başladım baba nefretim baba özlemine dönüştü. şimdi diyorum iyiki babam ölmemiş .eger ölseydi onla mutlu bir an yaşamadan kaybettiğim için daha çok üzülecektim. şimdi babama nefretimi yenip mutlu olmaya çalışıyorum.




http://lezbiyenlik.com/
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2013, 02:36:18 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: LEZBİYEN MİYİM YOKSA PANİK ATAK MIYIM? (YENİDEN KADIN OLMAK )
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2011, 07:08:27 ös »
Lax da benzer bir görüş öne sürerek şöyle demiştir: "Otuzlarının sonlarındaki bekar kadınlar, kendilerini 'biyolojik saat'in tehdidi altında hissederler sık sık. Bunlar yaklaşan menapozu, mutlu bir ilişkisi olan kadınlara göre daha yakın görürler ve o zaman da erkek arayışları çılgına bir boyut kazanır." (1982, s 160). Lax, ayrıca, bu koşullar altında kadınların uygun olmayan ilişkilere girdiğini ve istenmeyen  bir hamilelik sonucu kürtaj yaptırırsa, şiddeti bir çöküntü yaşadıklarını  belirtir. Lax'a göre bu gruptaki kadınların yaşadığı bir sonuç da, kadınların bir erkekler karşılıklı bir aşk ilişkisi umudunu yitirme sonucunda lezbiyen içgüdülerinin yüzeye çıkmasıdır. Bu gibi içgüdüler, anneyle yaşamın erken bir dönemindeki ilişkilere  kısmi bir psikoseksüel  geri çekilmeye karşılık gelir. Lax şöyle devam eder: " Bu kadınlarda homoseksüel telaşa dair izler  görülmez. Bu telaşsızlık  da, kuşkusuz, kısmen günümüzde ahlaki değerlerin gevşemiş olmasına bağlıdır ve söz konusu gevşeme kadınların lezbiyen ussallaştırmasını pekiştirir " 58

Lothstein ( (1979), kadın ve erkek transeksüellerin annelerine ilişkin çalışmalarında, transeksüelleğin oluşumunda  annenin rolünü vurgular: " Bu anneler, oğlunun kendisinden ayrılmasına ve erkek özdeşmesiyle bireyleşmesine katlanamazlar ve oğluyla ilişkisini oğlunun kadın özdeşleşmesi üzerinden sürdürürler. Erkek çocuğun cinsiyet ayrılığını, kendi kişisel bütünlüğüne tehdit olarak algılıyor gibidirler. "   82

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: LEZBİYEN OLUR MUYDUM?
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2011, 11:03:04 öö »
YENİDEN KADIN OLMAK / LEZBİYEN MİYİM YOKSA PANİK ATAK MIYIM?

 

LEZBİYEN TERAPİ
Psikolog Hüseyin KAÇIN
0 555 326 22 91


Bu tarz ilişkilerimi düşündüm ve artık lezbiyen ilişkile yaşamak istemediğime karar verdim. Düşününce benim psikolojimi bozan bu tarz ilişkilerim olmuş hep.  Sıkıntılarımın lezbiyen ilişkilerim sonucunda artmış.  Bir kere ben bayanım. Biyolojik olarak kadın olmama rağmen  psikolojik olarak hep erkek olarak yaşamışım. Kendimi erkek rolüne soktum. Hep onların istekleri doğrultusunda, onların bana ihtiyacı oluğunu düşünerek erkek rolünü oynadım. Lezbiyen ilişkilerimde ben erkek rolünü oynadıkça onlarda hayatlarında beni hep erkek rolüne soktular.  Aslında erkek olmadığım için bir bayan olarak bu ilişkiler beni tüketmiş oldu. Kadınlığımı unutmuşum. Yıllarca ilişki yaşadığım bayanlar, çevremdeki insanlar beni  erkek olarak gördüler. Giyim tarzım, erkeksi görünmem buna sebep oldu.
Ben bile kendime inanamıyorum gecen hafta gerçekleştirdiğimiz terapiden sonra kadınlar artık ilgimi çekmiyor.  Düşündükçe artık bu tarz ilişkiler yaşamak istemediğime karar verdim. Terapiden sonra lezbiyen ilişkilerin bana zarar verdiğini, aşırı derecede yıprattığını düşündüm ve sıkıldığıma karar verdim.
Aslında etrafımda gördüğüm lezbiyen çiftler bana komik ve saçma gelmiştir. Erkek rolündeki kadın daha saçma gözüküyor gözüme. Bana garip gelmesine yıllarca bende böyle ilişkiler yaşamış oldum.

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: LEZBİYEN MİYİM YOKSA PANİK ATAK MIYIM? (YENİDEN KADIN OLMAK )
« Yanıtla #3 : 18 Ocak 2012, 11:43:49 ös »
benim çocukluğumdan beri hep bir erkek yanım vardı ben farkındaydım ama hiç önemsemedim bana normalmiş gibi geliyordu hatta ne kadar erkeklere aşık olsamda hep kızlara karşıda bir ilgim vardı şimdiye kadar hiç bir kıza aşık olmadım ama bu da benim annemin mükemmeliğinden kaynaklanıyor benim annem böyle biri olmasaydı ben kesin lezbiyen olurdum ama annemin sevgisi hep korudu beni kötü olan herşeyden kötü olan her yoldan.

http://www.huseyinkacin.com/forum/index.php?topic=2.0

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: LEZBİYEN OLUR MUYDUM?
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2012, 10:00:19 ös »
"15 yaşında bir lezbiyenim. En yakın arkadaşıma ilgi duyuyorum..."


Merhaba hocam,
Ben E.....'den 15 yaşında bir lezbiyenim.
En yakın arkadaşıma ilgi duyuyorum, aşık oldum desem daha doğru olur.
Daha önceden de ilgi duyduğum birkaç arkadaşım oldu ama hiçbirisine karşı duygularımı bu kadar şiddetli yaşadığımı hatırlamıyorum hatta o zamanlar eşcinsel olduğumu bile kabul etmediğim için daha mutlu görünüyordum.
Yaklaşık 11 aydan beri en yakın arkadaşıma ilgi duyuyorum.
O beni yakın bir dostu olarak görüyor bense ona karşı tuhaf şeyler hissediyorum onu görünce midem yerinden fırlayıvercekmiş gibi oluyor içimde bir boşluk oluşuyor.
2 buçuk ay önce arkadaşıma bundan bahsettim, çünkü artık çok mutsuzdum ve sürekli sorup duruyordu neler olduğunu.
Ona anlattığım ilk zamanlarda bana çok destek oldu,
Ama sonradan çok fazla kavga etmeye başladık,
Çünkü ben onu çok kıskanıyordum ve sadece ona karşı çok alıngan ve kırılganım.

http://www.huseyinkacin.com/forum/index.php?topic=411.0  tıklayınız

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: LEZBİYEN OLUR MUYDUM?
« Yanıtla #5 : 14 Ocak 2015, 10:48:03 öö »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: LEZBİYEN OLUR MUYDUM?
« Yanıtla #6 : 31 Ocak 2017, 09:37:13 ös »
..

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: LEZBİYEN OLUR MUYDUM?
« Yanıtla #7 : 10 Nisan 2017, 12:59:19 ös »
..

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: LEZBİYEN OLUR MUYDUM?
« Yanıtla #8 : 28 Mart 2018, 03:10:06 ös »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: LEZBİYEN OLUR MUYDUM?
« Yanıtla #9 : 19 Eylül 2018, 02:03:26 ös »
...

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: LEZBİYEN OLUR MUYDUM?
« Yanıtla #10 : 24 Kasım 2019, 04:38:17 ös »
DEVLET HER ÇOCUĞA SAĞLIKLI EBEVEYNLER SAĞLAMAK ZORUNDA

‘’Devlet her çocuğa ruh sağlığı yerinde anne-baba sağlamak zorundadır’’ ifadelerini kullanan Kaçın, ‘’Siz devlet olarak aileyi korumazsanız geliştirmezseniz, aileyi merkeze koymazsanız toplumsal çöküş başlar. Burada tüm psikologlar sorunlar anlamında genelde anne-babaya odaklanırlar. Tamam anne-baba sorun çıkarabilir ama burada devletin hiç mi etkisi olmayacak. Çocuklarımızı 6-7 yaşında okula veriyoruz. Bir anne-baba çocuğunu devlet okuluna verdiği anda o çocuk anne-babanın değildir. Devlet bu emanetin bilincinde mi ve bu konuda hassasiyet gösteriliyor mu?’’ açıklamasında bulundu.

https://www.youtube.com/watch?v=0LYcuhJOuuI&list=UUJdkrJhiL6pyF6B8vXad8Ew&index=3

https://www.habervakti.com/dosya/escinsellik-bir-hastalik-mi-kavramlarla-nasil-zihnimizle-oynuyorlar-h81171.html?fbclid=IwAR3Y4Czjk6CQvnT5EcoFSjxxe0hI3WhhbHpkQPv9D8bWuWqCw_vhQCCtG3A

https://www.youtube.com/watch?v=0LYcuhJOuuI&fbclid=IwAR3T3VzkZQx7MM_-DfTuOPGkjgsaKmoHohM26zVIUSOKfSAQoFnkT1Hst7U

'Türkiye artık eşcinsellik sorunuyla yüzleşmeli'
Başarılı programcı Bülent Deniz’e konuşan eşcinsel terapisti psikolog Hüseyin Kaçın, ‘’Türkiye artık eşcinsellik sorununu halının altına süpüremez. Bu gerçeklikle yüzleşilmeli.’’ ifadelerini kullanarak kritik uyarılarda bulundu.

https://www.habervakti.com/dosya/turkiye-artik-escinsellik-sorunuyla-yuzlesmeli-h81004.html?fbclid=IwAR3bCylgsndM9C_YddGIdbngIatUIlPs6FHizJnwo9P19MJSXXU3pahyKBw

https://www.youtube.com/watch?v=pDj1U1xuTwk&fbclid=IwAR034rxZfxS6xWA7l4nOO2ENobKlduzECdidFePArFi0f13Gg81ISDVurkw&app=desktop

www.huseyinkacin.com

https://www.youtube.com/user/escinselterapi

Yazarımız Psikolog Hüseyin Kaçın, eşcinsel ifadesi yerine LGBT ifadesinin kulanılmasını yanlış bulduğunu ifade ederek büyük tehlikeyi işaret etti. Kaçın, toplumsal cinsiyet eşitliği kapsamında toplumun dinamikleriyle oynanmaya çalışıldığını da belirtti.

https://www.habervakti.com/dosya/unlu-psikolog-tehlikeyi-isaret-etti-lgbt-degil-escinsel-h61739.html

Eşcinsellik hakkında yaptığı açıklamalarla ve ortaya koyduğu terapi yöntemleriyle tanınan haber sitemiz yazarı ve psikolog Hüseyin Kaçın, 7 yıl önce katıldığı bir televizyon programında 'eşcinsellik'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

https://www.habervakti.com/dosya/unlu-psikolog-escinsellik-tehlikesini-yillar-once-boyle-ortaya-h74213.html

Boderline Kişilik Bozukluğu: Eşcinsellikten İyileşerek Nasıl Kurtuldum?
Köşemizde eşcinsellikten kurtulmuş kişilerden Selim'in ikinci yazısını yayınlıyoruz:

https://www.habervakti.com/boderline-kisilik-bozuklugu-escinsellikten-iyileserek-nasil-kurtuldum-makale,1599.html

Tövbe edersem eşcinsellikten kurtulur muyum?
Köşemizde eşcinsellikten kurtulmuş kişilerden Selim'in terapi süreçlerine dair kaleme aldığı yazısını yayınlıyoruz:

https://www.habervakti.com/tovbe-edersem-escinsellikten-kurtulur-muyum-makale,1598.html

Özal'ın bahsettiği üç beş çapulcudan teröristler çıkmıştı; Erdoğan'ın bahsettiği üç beş çapulcudan ise eşcinseller çıkıyor

https://www.habervakti.com/ozal-in-bahsettigi-uc-bes-capulcudan-teroristler-cikmisti-erdogan-in-bahsettigi-uc-bes-capulcudan-ise-escinseller-cikiyor-makale,1541.html

Ahlak: Zeki Müren "İbne" Değildir.
https://www.habervakti.com/ahlak-zeki-muren-ibne-degildir-makale,1531.html

Türkiye'nin Çözümlenmeyen Yeni Sorunu: Eşcinsellikten Kurtulmak İçin Neler Yapılabilir?

https://www.habervakti.com/turkiye-nin-cozumlenmeyen-yeni-sorunu-escinsellikten-kurtulmak-icin-neler-yapilabilir-makale,1475.html

Din adamlarının eşcinsellik konusundaki yaklaşımları eksik ve yetersizdir.

https://www.habervakti.com/din-adamlarinin-escinsellik-konusundaki-yaklasimlari-eksik-ve-yetersizdir-makale,1448.html

Kamuoyunda pompalanan "eşcinsellik, özgürlük" vs. dayatmalarına karşı bir okurumuzdan gelen değerlendirmeyi sizlerle paylaşıyoruz… "Medya, meziyetmiş gibi öteden beri eşcinselliğin özgürlük olduğunu vurgular. Böylelikle eşcinselliğe karşı çıkanlar da “özgürlük düşmanı” olur tabii. Durmadan bunu pompalayan yayınlardan etkilenen Müslüman kesim, “günah işleme özgürlüğüne” saygı duyulması gerektiğine inanmaya başladı sonunda…

https://www.habervakti.com/ozgurlugu-putlastirmis-humanist-muslumanlarin-dikkatine-makale,1473.html

Sadistlerden, Eşcinsellerden, Grinin Elli Tonundan, Asr-ı Saadet Oluşur Mu?

https://www.habervakti.com/sadistlerden-escinsellerden-grinin-elli-tonundan-asr-i-saadet-olusur-mu-makale,1401.html

Eşcinsel ideoloji ve örgütler

https://www.habervakti.com/escinsel-ideoloji-ve-orgutler-makale,1020.html

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: LEZBİYEN OLUR MUYDUM?
« Yanıtla #11 : 08 Ağustos 2021, 06:37:41 öö »
Eşcinsellik Aile Hastalığıdır!

Eşcinsellik, bir aile hastalığıdır. Eşcinsellik, bireysel olarak cinsel kimlik bunalımı olarak yaşanırken içinde yetiştiği ailenin hastalıklı olmasından kaynaklanmaktadır. Toplumda eşcinsel sayısı arttığı, kabul gördüğü ve örgütlendiği oranda aile çökmüş demektir. Eşcinsellik, babanın iktidarı yerine annenin egemenliğinin kutsanmasıdır.
Eşcinsellik bireyin değil bireyin yetiştiği ailenin hastalığının dışavurumudur. Eşcinsellik bir aile hastalığıdır. Batı'da eşcinsel lobilerinin güçlü ve planlı çalışmaları sonucunda eşcinsel evlilik yasalarının çıkması ve eşcinsel birlikteliklerin artması, Batı'da ailenin çöktüğünün bir göstergesidir. Batı'da çoktan çöken aile, Doğu'da da artan bir hızla çökmektedir.

https://www.youtube.com/watch?v=tIuRKf4tbpU&list=PL5_aloC9kt81rrtiNCVxhmxzUEgU32Htq&index=5

http://escinselterapi.net/huseyinkacin/

http://escinselterapi.net/forum/

Eşcinsellik Aile Hastalığıdır!

https://www.habervakti.com/escinsellik-aile-hastaligidir-makale,2038.html?fbclid=IwAR1KMAypvtlCCxETGvbwZ4oGT92J0r3aBQN3VNjl2t7s9hBzRGmvNWJzoXc

Benim Ailem Belgeseli

https://www.youtube.com/watch?v=1HpbJLmROLU&list=UUNBtxcE3q3ObDgRtQe0qynw&index=11
Benim Ailem 1. Bölüm

https://www.youtube.com/watch?v=CCMXqn8U70M&list=UUNBtxcE3q3ObDgRtQe0qynw&index=7

Benim Ailem 2. Bölüm

https://www.youtube.com/watch?v=v-6UbOMkP38&t=369s

Benim Ailem 3. Bölüm

https://www.youtube.com/watch?v=tXHaVWGvYH8&list=UUNBtxcE3q3ObDgRtQe0qynw

Benim Ailem 4. Bölüm

https://www.youtube.com/watch?v=1HpbJLmROLU&list=UUNBtxcE3q3ObDgRtQe0qynw&index=11

https://www.youtube.com/watch?v=CCMXqn8U70M&list=UUNBtxcE3q3ObDgRtQe0qynw&index=7

Kürt sorununu kırk yıldır nasıl "dört başı mamur" çözemediysek; yeni yeni büyüyen eşcinsellik sorununu da "dört başı mamur" çözemeyeceğiz ve dini kurumlarımız, ailevi değerlerimiz büyük yara alacaktır.
Eşcinsellik Türk toplumunun kılcal damarlarına kök saldığında, cinsel özgürlükler bu kadarıyla yetinmeyeceklerdir. Eşcinsellik doğal bir yaşam biçimi olarak toplum tarafından kabul edildiğinde; Pedofili (çocuklarla seks) de doğal hale gelecek, bir adım ötesinde ise Ensest'in de (aile içi seks) doğal bir duygu olduğunu psikoloji ve psikiyatri bilimi bize en kısa zamanda bilimsel olarak ispatlayacaktır.

https://www.habervakti.com/ozal-in-bahsettigi-uc-bes-capulcudan-teroristler-cikmisti-erdogan-in-bahsettigi-uc-bes-capulcudan-ise-escinseller-cikiyor-makale,1541.html?fbclid=IwAR1Akgk_ORB-CkFSzTiPTi3z4OYi17uVv0T_d0CjGGhM2VlsEMrXNsQ3ZO0

DEVLET HER ÇOCUĞA SAĞLIKLI EBEVEYNLER SAĞLAMAK ZORUNDA
Devlet her çocuğa ruh sağlığı yerinde anne-baba sağlamak zorundadır;  ifadelerini kullanan Kaçın, Siz devlet olarak aileyi korumazsanız geliştirmezseniz, aileyi merkeze koymazsanız toplumsal çöküş başlar. Burada tüm psikologlar sorunlar anlamında genelde anne-babaya odaklanırlar. Tamam anne-baba sorun çıkarabilir ama burada devletin hiç mi etkisi olmayacak. Çocuklarımızı 6-7 yaşında okula veriyoruz. Bir anne-baba çocuğunu devlet okuluna verdiği anda o çocuk anne-babanın değildir. Devlet bu emanetin bilincinde mi ve bu konuda hassasiyet gösteriliyor mu? açıklamasında bulundu.

https://www.youtube.com/watch?v=0LYcuhJOuuI&list=UUJdkrJhiL6pyF6B8vXad8Ew&index=3

https://www.habervakti.com/dosya/escinsellik-bir-hastalik-mi-kavramlarla-nasil-zihnimizle-oynuyorlar-h81171.html?fbclid=IwAR3Y4Czjk6CQvnT5EcoFSjxxe0hI3WhhbHpkQPv9D8bWuWqCw_vhQCCtG3A

https://www.youtube.com/watch?v=0LYcuhJOuuI&fbclid=IwAR3T3VzkZQx7MM_-DfTuOPGkjgsaKmoHohM26zVIUSOKfSAQoFnkT1Hst7U

'Türkiye artık eşcinsellik sorunuyla yüzleşmeli'
Başarılı programcı Bülent Deniz'e konuşan Psikolog Hüseyin Kaçın, Türkiye artık eşcinsellik sorununu halının altına süpüremez. Bu gerçeklikle yüzleşilmeli. ifadelerini kullanarak kritik uyarılarda bulundu.

https://www.habervakti.com/dosya/turkiye-artik-escinsellik-sorunuyla-yuzlesmeli-h81004.html?fbclid=IwAR3bCylgsndM9C_YddGIdbngIatUIlPs6FHizJnwo9P19MJSXXU3pahyKBw

https://www.youtube.com/watch?v=pDj1U1xuTwk&fbclid=IwAR034rxZfxS6xWA7l4nOO2ENobKlduzECdidFePArFi0f13Gg81ISDVurkw&app=desktop

Yazarımız Psikolog Hüseyin Kaçın, eşcinsel ifadesi yerine LGBT ifadesinin kulanılmasını yanlış bulduğunu ifade ederek büyük tehlikeyi işaret etti. Kaçın, toplumsal cinsiyet eşitliği kapsamında toplumun dinamikleriyle oynanmaya çalışıldığını da belirtti.

https://www.habervakti.com/dosya/unlu-psikolog-tehlikeyi-isaret-etti-lgbt-degil-escinsel-h61739.html

Eşcinsellik hakkında yaptığı açıklamalarla ve ortaya koyduğu terapi yöntemleriyle tanınan haber sitemiz yazarı ve psikolog Hüseyin Kaçın, 7 yıl önce katıldığı bir televizyon programında 'eşcinsellik'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

https://www.habervakti.com/dosya/unlu-psikolog-escinsellik-tehlikesini-yillar-once-boyle-ortaya-h74213.html

Boderline Kişilik Bozukluğu: Eşcinsellikten İyileşerek Nasıl Kurtuldum?
Köşemizde eşcinsellikten kurtulmuş kişilerden Selim'in ikinci yazısını yayınlıyoruz:

https://www.habervakti.com/boderline-kisilik-bozuklugu-escinsellikten-iyileserek-nasil-kurtuldum-makale,1599.html

Tövbe edersem eşcinsellikten kurtulur muyum?
Köşemizde eşcinsellikten kurtulmuş kişilerden Selim'in terapi süreçlerine dair kaleme aldığı yazısını yayınlıyoruz:

https://www.habervakti.com/tovbe-edersem-escinsellikten-kurtulur-muyum-makale,1598.html

Özal'ın bahsettiği üç beş çapulcudan teröristler çıkmıştı; Erdoğan'ın bahsettiği üç beş çapulcudan ise eşcinseller çıkıyor

https://www.habervakti.com/ozal-in-bahsettigi-uc-bes-capulcudan-teroristler-cikmisti-erdogan-in-bahsettigi-uc-bes-capulcudan-ise-escinseller-cikiyor-makale,1541.html

Ahlak: Zeki Müren "İbne" Değildir.

https://www.habervakti.com/ahlak-zeki-muren-ibne-degildir-makale,1531.html

Türkiye'nin Çözümlenmeyen Yeni Sorunu: Eşcinsellikten Kurtulmak İçin Neler Yapılabilir?

https://www.habervakti.com/turkiye-nin-cozumlenmeyen-yeni-sorunu-escinsellikten-kurtulmak-icin-neler-yapilabilir-makale,1475.html

Din adamlarının eşcinsellik konusundaki yaklaşımları eksik ve yetersizdir.

https://www.habervakti.com/din-adamlarinin-escinsellik-konusundaki-yaklasimlari-eksik-ve-yetersizdir-makale,1448.html

Kamuoyunda pompalanan "eşcinsellik, özgürlük" vs. dayatmalarına karşı bir okurumuzdan gelen değerlendirmeyi sizlerle paylaşıyoruz. "Medya, meziyetmiş gibi öteden beri eşcinselliğin özgürlük olduğunu vurgular. Böylelikle eşcinselliğe karşı çıkanlar da özgürlük düşmanı olur tabii. Durmadan bunu pompalayan yayınlardan etkilenen Müslüman kesim, günah işleme özgürlüğüne saygı duyulması gerektiğine inanmaya başladı sonunda
https://www.habervakti.com/ozgurlugu-putlastirmis-humanist-muslumanlarin-dikkatine-makale,1473.html

Sadistlerden, Eşcinsellerden, Grinin Elli Tonundan, Asr-ı Saadet Oluşur Mu?

https://www.habervakti.com/sadistlerden-escinsellerden-grinin-elli-tonundan-asr-i-saadet-olusur-mu-makale,1401.html

Eşcinsel ideoloji ve örgütler

https://www.habervakti.com/escinsel-ideoloji-ve-orgutler-makale,1020.html

https://www.youtube.com/watch?v=tIuRKf4tbpU&list=PL5_aloC9kt81rrtiNCVxhmxzUEgU32Htq&index=5

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: LEZBİYEN OLUR MUYDUM?
« Yanıtla #12 : 12 Aralık 2022, 08:40:58 ös »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: LEZBİYEN OLUR MUYDUM?
« Yanıtla #13 : 21 Haziran 2023, 06:46:21 öö »
Eşcinsellik hakkında yaptığı araştırmalar ve tedavi yönetmleriyle tanınan haber sitemiz yazarı ve psikolog Hüseyin Kaçın, 12 yıl önce TV 5 ekranlarında yaptığı açıklamalarla dikkat çekmiş ve bugüne gelinen sürece ışık tutmuştu.

EŞCİNSELLİK HASTALIK DEĞİL BUNALIMDIR

Eşcinsellik hakkında hastalık ifadesini kullanmamanın gerektiğini ve bunun 'psikolojik cinsel kimlik bunalımı' olduğunu belirtmek gerektiğini söyleyen Kaçın, ''Eşcinsellik özünde anne-babadan ve toplumdan o desteği alamadığınız için çocukken dışlanmış olduğunuz için bu sorunu yaşıyorsunuz. Hastalık veya rahatsızlık dediiğinizde, onlar da toplum tarafından dışlanıldığını hissettikleri için bu konuya aşırı duyarlılar. Buna cinsel kimlik bunalımı demek daha doğrudur.'' açıklamasında bulundu.

https://twitter.com/psikologhsynkcn/status/1671204340994912277