Gönderen Konu: Ailemiz Ölmüştür: Artık Cehhennem Annelerin Ayakları Altındadır.  (Okunma sayısı 2278 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
Ailemiz Ölmüştür: Artık Cehhennem Annelerin Ayakları Altındadır.

Otistik çocukların anne babaları cenneti kazanırlarsa eğer alınlarının teri ile kazanmışlardır. O çocuklarda değil ateist olmak cennete doğru koşar adım yürüyen çocuklardır. Toplumun yozlaştığının bir belirtisi de bu çocuklara toplum içinde hak ettikleri değerin ve yerin verilmemesidir.

Okul kapılarında çocuklarını sevgi adına koruma adına bekleyen bazı yüzsüz ve çirkef bir o kadar da bencil anneler otistik çocukları zaman zaman kendi çocukları için büyük bir tehlike olarak görmektedirler.
İstanbul sözleşmesi, toplumsal cinsiyet eşitliği derken toplumsal değerlerimiz gün geçtikçe telafisi imkansız bir şekilde yok olmaktadır. Batı karşısında medeniyetimizin en güçlü yıkılmaz sarsılmaz kurumu olan aile çökmüştür. Öncelikle kadınlar karşısında erkeklerin iktidarı kadın örgütlerince yerle bir edilmiştir. Erkeklerin erkekliği yara aldıktan sonra da doğal olarak bu erkeklerin güçlü ve sağlıklı baba olmaları da sonlandırılmıştır.

Türkiye'nin Beka Sorunu Suriye, Irak yani Ortadoğu olduğu kadar da aile: anne ve baba yani kadın ve erkek sorunlarının çözülememesidir. Kadına şiddet sorununu çözelim derken devletin kurumları tarafındanaile çökertilmiştir.
Ailemizin cenazesi yakın zamanda bir mahalle camisinin avlusundan ikindi namazı sonrası kalkacaktır. Cenaze namazına katılacak protokol üyelerinin bugünlerde işleri güçleri arasında aile ile uğraşacak vakitleri pek olmamaktadır.
Artık Adem'in çocukları Ahmetler Mehmetler dönemi bitmiştir. Çünkü Athena'nın çocukları Gökhanlar Hakanlar dönemi başlamıştır.

https://www.habervakti.com/ailemiz-olmustur-artik-cehhennem-annelerin-ayaklari-altindadir-makale,1828.html

Türk aile yapısı dizilerle böyle yozlaştırılıyor!
Televizyon dizilerinin Türk aile yapısının altını yonttuğunu belirten psikolog Hüseyin Kaçın, söz konusu diziler ve karakterlerle ne yapılmaya çalışıldığını çarpıcı dille kaleme aldı.

''Sihirli kutu televizyon ve Türk aile yapısı nasıl yozlaştırılır?'' başlıklı yazısında kadın psikolojisinin hedef alındığını belirten Kaçın, kadınların bu saldırıdan sonra hangi psikolojik rahatsızlıklarla uğraştığını da anlattığı yazısında çarpıcı açıklamalar yer aldı.

İşte Kaçın'ın söz konusu yazısı:

https://www.habervakti.com/dosya/turk-aile-yapisi-dizilerle-boyle-yozlastiriliyor-h77655.html

Sevgili Anne Babalar,

çocuk yetiştirirken artık bilinçlerinize değil bilinçlerinizin altına yolculuk yapın.

Bilinçaltı her insanın sırlı dünyasıdır.

Bilinçaltınıza erdiğinizde Şirin Baba'nın değil Tanrı'nın sesini bile işitebilirsiniz.

Bizden söylemesi...

Allah yolunuzu açık etsin...

https://www.habervakti.com/sihirli-kutu-televizyon-ve-turk-aile-yapisi-nasil-yozlastirilir-makale,1617.html