Gönderen Konu: THE KİD (BRUCE WİLLİS) İÇİMDEKİ ÇOCUK : EŞCİNSELLER BÜYÜTÜLEMEMİŞ ÇOCUKLARDIR  (Okunma sayısı 3318 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
3.SEANSIN ARDINDAN:


Üçüncü seansıma tam bir saat gecikmeli gittim.Hüseyin beyle bu seansımızın konusunun çıkış noktasını gecikmem oluşturdu.O bana seansa gecikmende bilinç altın etkili oldu ,Bu hafta o seni kontrol etti dedi.İlk iki hafta büyük bir hevesle saatler önce hem fiziken hem de zihnen hazırlandım.Bugün şundan bahsedeyim ,şu kısma dikkat çekeyim diye önceden düşünürdüm.Bu hafta ise aheste aheste yola çıktım,akıbeti gecikmek oldu.Bende hem sosyal fobi hem cinsel sapma hem de Obsesyon var.Bunları keşfedeli yıllar oldu.Bunlar şiddetleri itibariyle eski seviyelerinde değiller fakat yinede yenim sosyal hayatımı ve psikolojimi etkiliyorlar.Bu hafta ağırlıkla olarak  obsesyon üzerinde durduk.Son 10 gündür de sosyal fobinin nüksettiğini  İki olayda fark ettim.Birincisi Bir hafta süresince başka okulda seminer aldık ,bizim okuldan benim haricimde 3 kişi daha vardı.Masanın çevresinde oturup diğer grup üyelerine konuyu anlatırken hoca güzel gidiyorsun dedi,diğer arkadaş ise hocam şu kısmını yanlış söyledi diyince benim yüzüm anında kızardı,biraz ter bastı.İçimden eyvah rezil oldum dedim.Aynı okulda olan arkadaşım durumu fark etti birkaç kere bana baktı.Ben yinede konuyu anlatmaya çalıştım.İki dakika sonra biraz rahatlamıştım.
          İkinci olay  Amerikalıların yaptığı İngilizce aktivitesinde oldu.Konu bitince Amerikalı soru sordu,Ben anında kızardım ama yinede soruya cevap verdim.etrafımdaki 3 kişide bunu fark etti.İkinci soru sorduğunda bana artık yöneltmedi ,çünkü anlamıştı benim utandığımı.Bu seferde ben söz hakkı istedim. yine aynı oldu.Çok canım sıkıldı bu duruma.Diğer masalardaki kişilerle aktivite bitimi kahve içmeye gittik.Orda Türkçe konuşunca kendime özgüven geldi sorun yaşamadım.Buradan da anladığım kadarıyla ‘’Başkaları ne der,Ne düşündü benimle ilgili ‘’Saplantılı düşünceler bende baskın.Hiç kimsenin benimle ilgili olumsuz düşünmesini istemiyorum.Bunun imkansız ve saçma olduğunu biliyorum ama engel olamıyorum.Bir ortama girdiğimde birisi bana negatifse kolayca hissederim.Ve moralim anında yerle bir olur,Sıkıldığımı gitmek istediğimi belli ederim.Elimde sihirli değnek olsa insanların zihnindeki benimle ilgili fikirleri silmeyi çok isterdim.Bu saplantılı düşünceler azalsın diye bu hafta Hüseyin Bey psikiyarist’e gitmemi ve ilaç kullanmamı önerdi. Dört gündür ilaç içiyorum; umarım sonuç verir. 
         Hüseyin bey bu hafta Bruce Willis’in içimdeki çocuk filmini izlememi istedi.Onu pür dikkat izledim.Bu hayatta çocukluk yaşantısının ne kadar etkili ve kalıcı olduğunu.Eğer değişmek istersek ne kadar zor olduğunu gördüm.İzlerken kendi çocukluğumda film şeridi gibi gözümün önünden geçiyordu.Filmde adamın gözü sıyırıyordu bunu başlatan olayın ne olduğunu bilmiyordu.Çocukluğuna inince babasının ona bağırarak sarstığını gördü.Bu olaydan sonra gözü sıyırmaya başladı.O esnada bende cinsel sapmamın odak noktasını düşünüyordum.Büyük olasılıkla benim bu problemimin çıkış noktası çocukken yaşadığım taciz değil.Anne ve babamı defalarca cinsel ilişkiye girerken duydum.Duydum diyorum çünkü aynı odada kalırdık. annem ben ve kardeşimle birlikte yatardı .Biz uyuduğumuzda babamın yatağına geçerdi.Benim uykum hafifti,Ama gözümü asla açmazdım.Uyanık olduğumu anlamasınlar diye.Bir yerim kaşınsa kaşımazdım,Nefesimi kontrollü alırdım ,çişim gelse tutardım sabaha kadar,onlar kalkmadan ben yerimden kalkmazdım.Her ne kadar uyumak istesem de uyuyamazdım.Sabah kalktığımda kendimi suçlu gibi hissederdim,Utanırdım.Cinsellikten ergenliğe kadar nefret ettim.Ergenlikle birlikte cinsellik konusunda hem cinsime ilgi duymaya başladım.Babamla hiçbir zaman normal bir baba oğul olamadık.O hafta sonları Artvin’den köye gelirken çok fazla sevinemezdim.Gelirken kardeşime de bana da bir sürü çikolata,büsküvi vb.getirirdi. Ama biliyordum ki akşama yine ilişkiye girecekler ben hem uyuyamayacağım hem de şuçlu ve utanmış olarak kendimi hissedeceğim. Bu hadise 10 yaşına kadar Artvin’de tek göz odada böyle oldu,daha sonra Balıkesir’e  taşındık.Bu seferde sobalı ev olduğu için durum değişmedi.Kısacası 6 yaşında 15-16 yaşına kadar bu böyle sürdü.Ben anneme çok bağlıydım ,onunla kendimi özdeşleştiriyordum.Babamı pek sevmezdim.Onlar ilişkideyken sanki yabancı adam anneme tecavüz ediyormuş  gibi hissederdim.Sabah olduğunda annemle pek konuşmak istemez,sebepsiz yere sinirlenirdim.İçten içe içerlerdim.Onları suçlu gibi görür yanlış bir şey yapmışlar diye düşünürdüm.Televizyonda program izlerken birileri öpüşüyorsa ve de annem oradaysa ben utanır yüzüm kızarırdı.Cinsel problemi atlatıp evlendiğimde bunlar benim cinsel hayatımı nasıl etkiler bilemiyorum.Ama etkileyeceği kesin.             

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
               Hüseyin beyle son görüşmede  Obsesyon ağırlıklı bir terapi oldu. M… adlı ilacı kullandıktan dört gün sonra Allaha karşı isyanlarım gitti.Şu an ilacı yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Yüz kızarmalarım büyük oranda azaldı.İngilizce aktivitesinde konuşma sırası bana geldiğinde hafif bir kızarma oldu.Bir dakika sonra rahatladım. Kendime güven gelince konuşmalarımı uzattım.Çıkışta ayak üstü, gelenlerle kapı önünde koyu muhabbeti girdik.Dansta ise orda ki kıza dolaylı yoldan açıldığımdan gitmek istemiyordum.Kafamda hep şu düşünce oluşuyordu’’Benimle dalga geçmişlerdir ,onların yüzüne nasıl bakıcam,Nasıl o kızla dans edicem ‘’ diye korku ve takıntı yaşıyordum. Dansa 10 dk. Geç gittim girişte karşılaşırsam ne konuşacaktım diye. Çıkışta da hocadan işim var diye izin isteyip erken çıktım.Çıkışta konuşmak zorunda kalmayayım diye. Dans esnasında aslında rahattım,korktuğum şeylerden karşılaşmadım.Şimdi dansa giderken pek korkmuyorum.  M….  ilacı ilk iki hafta ereksiyonu öldürmüştü. Fakat son iki haftadır zorlanarak ta olsa ereksiyon oluyorum, geç boşalıyorum. Okula giderken geç gitmeye gayret ediyorum. Eğer erken gidersem sabah grubundaki  sekizinci sınıf öğrencilerle karşılaşıyorum. Geçen yine aynı oldu yolda beni görünce ‘’Top’’ dediler. Kulağımda kulaklık vardı, duymamazlığa vurdum.  okula giderken evden çıkmak istemiyorum. Yine beni eski öğrencilerim görecek ,yine Top diyecekler diye korkuyorum. Bu takıntım bu okuldan gidene kadar bende görüleceğe benziyor, dört ay daha sabretcem.
          Çocukluğumda dindar bir kişiydim 8-9 yaşlarımda namaz öğrenmeye çalışıyordum.Kuran öğrenmeye ve okumaya gayret ederdim. Namaz kılarken bile kadın gibi hissederdim. Kadın gibi zarif şekilde namaz kılardım.Çocukluğumdan 5-6 yıl öncesine kadar aralar versem de genelde 5 vakit namaz kılardım.Namazdan sonra cinsel yönüm düzelsin diye çok dualar ettim,çok yalvardım ama bu konuyu kendi çabamla yenemedim.Gerçi zamanla bu dürtüyü belli oranda aşmıştım,ama normal seviyeye indiremedim.Kendi hem cinsime yönelmem mantığıma hiçbir zaman uymasa da fakat duygularıma da engel olamayınca kendi içimde çatışma yaşıyordum.Şu ana kadar terapiler iyi gidiyor, iniş çıkışlar yaşasam da iyileşeceğime inanıyorum.

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
              M...  adlı ilacı yaklaşık bir aydır kullanıyorum.Kafamdaki tanrıyla 4.günden itibaren çatışmalar kesildi.Tanrıyla takıntılı olduğum dönemde ona aşağılayıcı laflar ,küfürler  saydırıyordum.Aradan 10 dk. Geçtikten sonra dinden çıktım diye kelimeyi şahadet getiriyordum.Bu kısır döngü özellikle depresyonda olduğum dönemlerde böyle idi.Eğer işlerim yolunda giderse ‘’ Allahım sana şükürler olsun,seni seviyorum…’’dualar ederim.Tersi olursa da onu aşağılardım.Öyle zamanlar olurdu ki ayağıma Kramp girdi diye Allaha küfür ederdim.Daha sonra dinden çıktım diye tekrar kelimeyi şahadet getirirdim.Yıllardır bu böyle.Son birkaç aydır Cuma namazlarını dahi kılmıyorum.Dinden soğudum,Bunda FETÖ vb örgütlerle ,siyasi iktidarın dini kötü kullanması ve bendeki saplantılı din anlayışı ( Allaha hakaret et sonra dinden çıktım cehennemde yanacağım diye tövbe et kelimeyi şahadet getir.) etkili oldu.Her alanda olduğu gibi Allah-kul ilişkisi de bende sorunlu.Hüseyin beyin de dediği gibi her şeyi Allaha bağlıyorum.Bu anlayış sağlıklı değil.Cinsel yönümü,Obsesif yönümü,Sosyal fobi yönümü düzeltmeye çalışırken de diğer taraftan Allah-Kul ilişkimi de gözden geçirmem gerektiğini anlıyorum. Bu ilişki sürdürülebilinir ilişki değil.Allah bize irade vermiş birçok şeyi kendi istediğimiz  için yapıyoruz.Olumsuzluk anlarında Allahı suçlamak bir çıkış yolu değil.
         Bir çok yönümün şekillenmesinde olduğu gibi dini yönümün şekillenmesinde annem başat rol oynadı. Annem ben bildim bileli 5 vakit namaz kılar,dualarını eksik etmezdi.Babam ise cumaları baştan savma  namaz kılar.Onun dindarlığı o kadardı.Kardeşim de babamla özdeşim kurduğu için dini yönü de babamınkinin aynısıdır.Ergenlikte bir ara dine o kadar merak sarmıştım ki,TV de göğüs dekolteli bir kadın çıksa gözümü kapatıyordum,göz zinası yapmayayım ,gözlerim cehennemde yanmasın diye Evdekilerde cehennemlik olmasınlar diye annemin eşarbıyla  o görüntü geçene kadar ekranı kapatıyordum.Babam bana ‘’ Sofu’’ derdi o dönemde.
        Gece rüyamda cenabet olup sabah olduğumda ailem cenabet olduğumu anlamasınlar diye banyo yapamazdım. Özellikle banyo yapınca annem takip ederdi. Sık duş aldığımda su israfı olduğunu söylerlerdi. Cinselliği ayıp ,Tabu olarak gördüğüm için gece cünüp olmak bile benim için büyük sorundu.Gece tam boşalacakken uyandığımda cinsel organımı hemen sıkardım boşalmayayım,sabah olunca gusül almayayım diye.Evdekiler bir yere gitseler hemen banyoya girer hemcinsimi düşünüp boşalırdım.Daha sonra Gusül alıp tüm banyoyu bezle kurulardım kimse banyo olduğumu anlamasın diye hatta bazen iç çamaşırımı yıkardım sperm izini annem anlamasın diye.Annem de ergenlikte bende ki farklılığı anlayınca beni sık takip ederdi.Cenabet oluyor mu,mastürbasyon   yapıyor mu diye.Gusülden sonrada namaz kılar Allaha yalvarırdım beni iyileştir.Mastürbasyon yaptım diye beni affet diye dualar ederdim.Şimdi geriye baktığımda aslında din olarak gördüğüm birçok şey din olmadığını başkalarının yaptıkları ve söylediklerinin bendeki yansımalarıymış.

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
             Son seansımda da konu ağırlıklı olarak OKB oldu.Bir filmde yada sokakta yakışıklı ,kaslı,albenisi olan erkek olduğunda bakıyordum.İç sesim  ise  sen iyileşmeye karar verdin,sen erkeksin ,neden karşı cinse bakmıyorsun diye tepki veriyordu.Bu iki düşünce içimde harp edince ,huzursuz oluyordum.Hüseyin bey eşcinselliğin bakmakla olmayacağını üstüne basa basa söyledi.Bu söylem içime su serpti.Eskiden bir erkek gördüğümde bakmadan kendimi alamıyordum.Onunla ilgili hayaller kuruyordum.O esnada dönüşüm geçirerek kadın oluyordum.O adamla önce sevgili oluyoruz,sevişiyoruz.Sonra evlenmişiz ,çocuk yapmışız gibi hayaller kuruyordum.Şimdi baksam da onu şehvetli hayallere kadar götürmüyorum.Ereksiyon olmuyorum.Şu aşamada benim için bir kazanç.Umarım ilerisi daha parlak olur.
           Hüseyin bey önceki seanslarımda  da olduğu gibi bunda da sansürsüz yazmadığı söyledi.Bu sefer sansürsüz yazmayı deneyeceğim.Üç farklı olaydan bahsedeceğim.Bu üç olayda hem cinsimle beraber olmaktan nasıl son anda vazgeçtiğimi anlatacağım.
          2010 yıllında Antalya Alanya da bir otelde çalışıyordum.Bir gün gecenin ilerleyen saatlerinde ben ve resepsiyonist arkadaş otelin resepsiyonunda oturuyorduk. 15-16 yaşlarında üç alman erkek çocuk geldi.Bana bir şeyler dediler tam anlayamadım.Diğer arkadaşı göremiyorlardı.O da bu diyaloğu dinliyordu.Sonra yanımıza gelerek anlatılanları tercüme etti.İçlerinden birini diğerini oda da sikmişti.Şimdide benimle sikişmek istiyordu.Ben onlara kızlardan hoşlandığımı bu işin olmayacağını söyledim.Halbuki dilim böyle söylese de eşcinsel tarafım uzun saçlı,sarışın ,suratı güzel olanla konferans salonunda deli gibi sevişmek ,Onu sikmek istiyordu.Önce ben onu sikerdim,sonra diğerleri de beni.hatta onların odasında grup seks yapardık.İçim şehvet dolmuştu ama iç sesimin dedikleri karşısında korktum.İstemeyerek bunu reddettim.İç sesim; resepsiyonist  arkadaş birine söylerse,kameralardan biri görürse ,millete rezil olursun, İşten kovulursun ….diyordu.Ertesi günü çocukları görünce onlarla sikişemedim diye çok hayıflandım.Uzun saçlı olan birçok kızdan daha güzeldi.Dudaklarını emmek,taşaklarını yalamak,sünnetsiz sikini ısırmak,kılsız götünü çok sikmek istemiştim.
          2011 yılında ise bu sefer Antalya kemer de çalışıyordum.Bir gün etrafı dolaşıp fotoğraf çekmek için dışarıda dolaşıyordum.Bir ara Parkın birinde fıskıyenin manzarasında fotoğraf çektirmek istedim.Etrafa bakındım ,bankın birinde oturan bir eleman gördüm.Ondan rica ettim, fotoğrafımı çekti.Ben de biraz soluklanmak için yanına oturdum.Sohbet etmeye başladığımızda otelin birinde masör olduğundan bahsetti.Nasıl masaj yaptığını bana dokunarak göstermeye başladı.Elini dönüp dolaştırıp sikime,kalçalarıma getiriyordu.’’Yarrağım çok büyük zevkli sikişirim’’ diyordu.Bende istiyordum  öncelikle elemanı süzmeye başladım.Tipsiz bide 35 derece sıcakta siyah uzun kollu swit giymiş bide üstüne üstelik kollarında sümük izleri vardı.Burnunu switin kollarına silmişti.Bunu fark edince midem bulandı.Bu pislikle mi sikişecektim,yarağını yalıyacaktım.İçimdeki şehvet uçtu.ben ona hayır dedim.O ısrarla sol tarafa doğru portakal bahçelerine gidelim diyordu.Ben ise sağa doğru çarşıya doğru gideceğim diyordum.Birlikte yolun karşısına  geçerken, yolun ortasında  eliyle kalçalarıma sikime dokunmaya devam ediyordu.Karşıya geçince ona bu konuda şans diledim.Umarım uygun birini bulursun diye.
            2012 yılında Bursa’da Gay olduğunu bildiğim,onun da beni bildiğini bildiğim.Fakat hiçbir zaman ne o bana ne de ben ona eşcinsel kimliklerimiz olduğunu açıkladık.Bir akşam bir arkadaşla buluşacağını söyledi.Gel birlikte gidelim beni yalnız bırakma dedi.Elemanın arabası vardı.Bizi Bursa merkezden aldı.Uludağın eteklerinde olan bir çay bahçesinde 2-3 saat oturduk.Eleman bu akşam bende kalın diye ısrar etti.Çocuk zengindi.Ailesi buna ev almıştı.Bazen bu evde kaldığını söyledi.Eve vardığımızda benim karnım ağrımaya başladı.Bir türlü ne yaptımsa  geçmiyordu.Eleman bir ara porno açtı  izlemeye başladık.Sonra onun anne ve babası gelip içeri girmeden bize selam verip gittiler.Ben buna pek anlam verememiştim.Aradan uzun zaman geçince arkadaş, çocuğun Gay olduğunu anne ve babasının kimlerle ilişkiye girdiğini merak ettiğinden gelip denetliyorlarmış.Karnımın ağrısı artınca ben içerdeki odada yattım.Onlar içerde porno izlemeye devam ediyorlardı.Ben içerdeyken dışarıdan birisini aramışlar gelmiş,gelen kişi benim arkadaşa sakso çekmiş gitmiş.Ben içerde acıyla kıvranıyordum.ertesi günü eve dönüp hastaneye gittiğimizde beni apantis patlamasından ötürü acil ameliyata aldılar.O gece yaşanan olayları daha sonra arkadaş bana anlattı.O elemanın pasif gay olduğunu ,o gece eve birisi geldiğini ,ona sakso çektirdiğinden bahsetti.Eğer o gece bu karın ağrısını yaşamasaydım.Bende bir şeyler yapmış olacaktım.Benim arkadaş şuan evli ve karısı hamile.Onun tanıştırdığı elamanla artık görüşmediğini .Bir ara onun intihara falan kalkıştığından bahsetti.
        Bu üç olayda da İlahi güç ve OKB beni yanlış yola gitmekten korumuştu.Umarım bir daha bu olayları yaşamam.İyileşmiş olarak yoluma devam ederim.     

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
           En son seansımda  Hüseyin beyle ağırlıklı olarak okuduğum kitaplardaki karakterle hangi konularda özdeşim kurduğum üzerineydi. Gördüğüm kadarıyla özdeşim kurduğum karakterle bir yere kadar beraber yürüyorum,sonra süper ego tarafım devreye girip o kişiyi acımasızca lanetliyor.Ahmet ÜMİT’in kitabındaki savcıyla özdeşim kurarken bir yerden sonra onu lanetlemeye kalkmam bunu gösteriyordu.
           Geçen hafta Hüseyin beyin ofisi kalabalıktı.Seanstan sonra salonda diğer danışanlarla koyu muhabbete tutuştuk.Hatta siyasi konular üzerine bile derin analizler yaptık.Hüseyin bey bizi sonundan çıkarmak zorunda  kaldı.Bizler dışarıda bir cafe’de kendi sorunlarımız üzerine sohbete devam ettik.Diğer danışanlara göre tedavi için geç kaldığımı düşünsem de,olumlu tarafı onlar eşcinsellikte dibine kadar varmış ,defalarca hemcinsleriyle ilişkiye girmiş olmalarına karşın ben bunları yaşamamış olmam.  Özellikle Furkan adlı çocukla kendi tecrübelerimi paylaşmam ve bazı konularda ona tavsiyelerde bulunmam onu mutlu etmişti,bende tecrübelerimin işe yaramasından mutlu olmuştum.Eşcinsellik konularında ilk defa danışman haricinde birileriyle bu sorunu paylaşıyordum.Bunu yaptığımda bir rahatlama hissettiğimi ,üzerimden büyük bir yükün kalktığını görebiliyordum.Bu gibi sebepler Hüseyin beyin stilini diğer danışmanlarımdan üstün görmeme sebep oluyordu.Diğerlerinde resmiyet vardı.Hiçbir danışan salonda diğeriyle muhabbet etmezdi.Halbuki aynı sorunları yaşayanların birbirleriyle paylaşım yapmaları,birbirlerinin tecrübelerinden yararlanmaları olumu sonuç doğurur.
           En son seansta tanıştığım Özay adlı danışan telefonumu almıştı.Bir hafta sonra Pazar günü buluşalım diye mesaj attı.Kadıköy’de  buluştuk,yanında kız kardeşi de vardı.Orada anlattıkları bazı konularda ürperdim.Bu çocuğa zamanında cinler dadanmış, onu çıkarmak için hocalara gitmişler.Cinler vasıtasıyla zamanında fal baktığını çoğunu doğru tahmin ettiğini söyledi.Hatta bu iki kardeş birkaç yıl öncesine kadar tv kanallarında ki programlara paralı seyirci olarak gittiklerini söylediler.Özay bu programlarda öğrendiği ünlüler hakkındaki dedikodulardan bahsetti.Örneğin Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Kadir inanır, Kemal Doğulu gibi ünlülerin eşcinsel olduklarını söyledi.Bazıları evliliklerini kamufle olmak için yaptıklarını söyledi.Onlarla 5 saate kadar moda taraflarında bir cafe de oturarak sohbet ettik.Çocuğun bakışları ürkütücüydü.Ne yalan söyleyeyim cinlerle bağlarından bahsedince tırstım.Karakterine bakacağım eğer güvenilir değilse ahbaplığımızı ilerleyen süreçte  bitiririm.İkisinin çocukluğuna inince sorunlu bir baba faktörü olduğunu gördüm.Onlarla sohbet ederken pek rahat değildim.Bana pek güven vermediler.Umarım bu düşüncemde yanılırım.

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
            MUTLULUĞA PATİNAJLI ADIMLAR
             Son seansımda Hüseyin Bey’e gidişatımın bu aralar negatif yönde olduğundan bahsetmiştim. İzlediğim dizi içerik olarak Gay,Lazbiyen ve hetoroseksüel ilişkilerin bolca yaşandığı sahneler içeriyor.O sahnelerde lezbiyen ilişkilerde bir şey hissettirmiyor, Gay olanlarda içimdi gıdıklanmalar olduğunu hissediyorum, Heteroseksüellerde de ereksiyon oluyordum. Heteroseksüel sahnelerde  karşı cinsin kimliğine mi bürünüyorum, diye korku yaşıyordum. Hüseyin bey bu konuda son iki seansımda ‘’ sen ilişkinin kendisinden zevk alıyorsun buna odaklan, bu şimdilik bir kazanç, işin detayını kurcalama ‘’ demişti. Bu son iki haftada bunu bir nebze de uyguladım, neye odaklanıp ereksiyon oluyorum diye çok takmadım. Bu rahatlık bir şeyi ortaya çıkardı. iki seans önce Hüseyin beyin ofisinde genç bir çocukla karşılaştım, adını hatırlamıyorum, o bana  çekici geldi. Sessiz , kendi halinde bir çocuktu. Hatta onun seansına 5 dk.girmiş kendi hikayemi anlatmıştım. Bu son iki haftaki masturbasyonlarımda o çocuğu düşündüm. Ben ilişkilerde aktiftim. Onu benim eve davet etmişim çift kişilik yatağa atıp, göğüslerini, kalçalarını ısırıyorum, G…. S…  ,kalkmamış s… ısırıyordum.  Bu hayallerle kolayca ereksiyon oldum. Daha önce hemcinsimle ilişki hayal ettiğimde boşalma sonrası suçluluk hissederdim. Bu sefer o duyguları hissetmedim. iniş çıkışların normal olduğunu biliyordum. Bi de bu sefer hemcinsimle ilişkimde AKTİFTİM , onun verdiği rahatlıkla da daha sonra suçluluk hissetmedim. Her ne kadar dışarıda yada film izlerken yakışıklı erkekler içimi gıdıklasa da ereksiyon olmuyorum, Onları düşünüp masturbasyon yapmıyorum.
        Bu iki hafta içinde de yeni bir şeye adım attım.İnternet üzerinden AİRBNB diye bir siteye üye oldum.İçeriği odanı isteyen kişilere kiralamak. Yurt içi yada yurt dışı müşteri gelebilir. Geçen hafta bir günlüğüne Bursa dan bir  müşteri geldi. Adam 45 yaşında , Gazeteci, Evli,  dört yabancı dil biliyordu. O kişiyle evde sohbet ederken niye evlenmediğimi sordu. Ben de yalan söylemek zorunda kaldım geçen sene vardı olmadı dedim. Tabi o esnada yüzüm kızardı adam bunu hissetti. Bende eveliyerek geveliyerek cevap verdim. Benim eşcinsel olduğumu hissettiğini pek düşünüyorum. Ama yüzümün kızarmasını da istemezdim.Bu pazartesi bir haftalığına Rus bir adam  geliyor.Yani ikinci müşterim olacak günlüğü 10$.Umarım sorunsuz onu da yolcu eder biraz da para kazanırım.
       Geçen öğretmenler odasında toplantı vardı. Ben geç kalmıştım içeri girdiğimde de yüzüm yine kızardı,bunun haricinde de geçen dönem bana yazan sabahçı hocayla ve diğer iki arkadaşıyla karşılaşınca da kızardım.Şu illeti tam olarak atlatamamakta koyuyor.
          23 Nisan törenlerini de haftalar öncesinden kara kara düşünüyordum. Bütün hocalar orada olacak özellikle uzun süredir görmediğim sabah grubu.  Acaba gitmesem mi, o gün için rapor mu alsam diye aylardır zihnimi meşgul ediyordu.Neyse ki rahat geçti bir hocamız yanıma geldi bir taraftan töreni seyrettik,diğer taraftan da kısa sohbetler ettik.Zaman geçti  ve töreni atlattım.Korktuğum başıma gelmedi.Herkes bana bakacak,soru soracaklar,bende kızarıp utanacağım diye.Önümde 19 mayıs törenleri kaldı onu da atlatıp, tayinim çıkarsa bir dertten de kurtulmuş olurum