Gönderen Konu: EŞCİNSELLİK: EŞCİNSELLİĞE ÇÖZÜM ARAMAYAN EŞCİNSELLİKTEN İYİLEŞEMEZ  (Okunma sayısı 4001 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
merhaba arkadaslar sizinle kısaca icinde bulunmus oldugum cınsel sapmaya sebep olan hayat oykumu paylasmak ıstıyorum.     1984 yılında dogdum  6 yaşına geldıgımde babam başka kadınla evlenıp bızı terkettı. o yasa kadar da sadece  iki ay babamla beraber yasadım. cok sertti ve hic sevgısını gormedım. hep azarlıyordu.   6 yasından sonra evimizin sorumlusu baba annemdı.   o da babam gibi cok sertti ve despottu.   annemizin yanında yasıyorduk. oda kotu sartlardan dolayı sevgısını pek ibraz edemıyordu.  kısacası kimseden pek sevgı gormeden buyudum.

13 yas ile 20 yas arası sırasıyla 3 tane yuzu parlak kızımsı cocuga  okulda asık oldum. oncelıkle duygusal sevıyordum. kalbım ona sımsıkı baglıydı bana bakmayınca uzulurdum. azcık bana baksa dunyalar benım olurdu. zamanla bu sevgı erotızme dogru kaydı ve asık oldugum cocukla pasıf olarak iliskı hayal etmeye basladım. asık oldugum gence bir sarılabılsem dunyalar benım olurdu. askı anlıyabılıyodum ama  pasif ilişkı hayalıne bır anlam veremıyodum.

derken yasım 25'e vardıgında nısanlanmaya karar verdım. gorucu usulu bır kızla nısanlandım. ıkı yıl nısanlı kaldık. bu sure esnasında kızla zaman zaman bır araya geldıgımızde malesef kendısıne karsı bır sey hıssetmedıgımı anlayınca cok uzuluyordum ve hep evlenınce zevk almasam ne yapıcam dıye dusunuyordum.

ıkı yıl nısanlı kaldıktan sonra evlendım  ama malesef gerdek gecesı korktugum basıma geldı.    zevk alamadım ve iliskıye gıremedım.  bu duurm  uc ay boyle devam ettıkten sonra ılk defa zorlayarak da olsa cınsel ilişkıye gırebıldım ama ondan zevk alarak degıl de baska bır erkekle pasıf ılıskıyı hayal ederek ereksıyon oldum.  durum cok kotuydu bu sekılde nereye kadar varabılırdım kı    sonrasında baska bazı sorunlar da cıkınca esımden ayrıldım. depresyona gırdım.   bu kotu durumdan kurtulmanın yollarını aradım.

esımle beraber evlılıgımız esnasında suriyede yasıyorduk orada ogrencıydım unıversıte okuyodum  tum bu sorunları asmak için bır care, bir cıkıs yolu gereklıydı.   bır gun ınternette escınsellıkle ılgılı arastırma yaparken huseyın kacın ısmıne rastladım. kendısını arayıp gorustum  bana sorunun cozulebılecegını ama bunun için ılk terapının cok onemlı oldugunu soyledı

br ay once terapılere basladım su anda besıncı terapıdeyım.   ıyılesme hıssettıgımı soyleyebılırm.    onceden sadece pasıf ılıskı hayal ederek masturbasyon yaparken sımdı  hayalımde bazen aktıf ılıskı hıssedebılıyom.    aktıflıge dogru bır yonelme var  bu da pasif eşcinseller için ıyılesmenın ılk adımıymıs.

bu sorunla mubtela olan tum arkadaslara kurtulmak için care aramalarını tavsıye ediyom. cunku mevlamız bır dert verdıyse mutlaka onun dermanını da vermıstır.    dindarlık; eşcinsellik için çözüm değil sadece kişiyi  ilişkiye girmekten koruyor ancak escınsellıkten kurtarmıyor  mutlaka huseyın hocama basvurup en azından bir terapi de olsun gidin ve sorununuzun ne olduğunu anlamaya çalışın.

escınsellık kesınlıkle dogustan gelen bır hastalık degıl aksıne sonradan psikolojik ve sosyal nedenlerle olusan cınsel bir sapmadır.   cunku evliliğim esnasında ne zaman eşimle cınsel ılıskı de bır ılerleme hıssetsem   erkege olan ılgımın azaldıgını hıssedıyordum   ama terapı almadan sorunun gercek cozumunu bulmadan evlilik yeterlı degıl  sonunda yuva yıkılabılıyor

escınsellıgın dogustan gelen bır hastalık oldugunu iddia eden menfaat sahıbı bazı dın karsıtı grupların ve ınsanın fıtratından haberdar olmayan cevrelerın sozlerıne sakın ınanmayın cunku escınsellık bır hastalıktır ve mevla verdıgı her hastalıga mutlaka bır derman vermıstır


   cozum aramayan care bulamaz
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 10:56:46 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
hayat hikayenizi
1-2 sayfa yazıp gönderirseniz
nasıl bir çocukluk
anne baba ilişkileri
yaşadığınız sorunlar, eşcinsel eğilimleriniz
vs
huseyinkacin@hotmail.com
yazıp gönderirseniz okuruz
0 555 326 22 91 iletişim kurabilirsiniz
www.huseyinkacin.com
http://www.youtube.com/user/escinselterapi
Eşcinsel Terapi birebir yüzyüze görüşme yoluyla yapılan kişinin hayat hikayesinden yola çıkarak anne-baba-çocuk ilişkilerinden başlayarak sosyal ilişkilerinin yeniden gözden geçirilip yapılandırılmasıdır denebilir. En erken düzenli haftalık terapilerle 3 ay yada 6 ay içinde sonuç vermektedir kişinin istek ve iradesine bağlı olarak. Psikologlar hap yazmadıkları için ilaç uygulaması yoktur.
eşcinsel terapi görenlerin kendi iyileşme süreçlerine dair kendi yazılarını okursanız aydınlatıcı olacaktır.
http://www.youtube.com/user/escinselterapi
Psikolog Hüseyin KAÇIN
0 555 326 22 91
http://escinselterapi.net/forum/index.php?board=25.0 linki tıklayınız
http://escinselterapi.net/forum/index.php?board=24.0 linki tıklayınız
"Eşcinsellik; özgür bir tercihin değil, genellikle çocuklukta yaşanan travmaların ve (anne-baba) ihmallerin bir sonucu gelişen bir durumdur. Eşcinsellikten kurtulmak isteyenlere tedavi imkanı sağlamamak, gerçekte eşcinselleri küçük düşüren ve ahlaki olmayan bir tutumdur."