Gönderen Konu: ÇOCUK : VAJİNA ve PENİSİN HAKKIDIR-İKİ PENİS-İKİ VAJİNA ÇOCUK İSTER Mİ?  (Okunma sayısı 2918 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4097
    • Profili Görüntüle
Merhaba Hüseyin Bey

Bu hafta yeğenimin sorunu benim iş alanıma giriyordu ve işe geldiler.ondan sonra hafif medcezir gelir gibi oldu yine sıcağı sıcağına yazmak istedim.iş arkadaşları tanımış oldu ailemi.sanki bu biraz yüzleşmek yada benden bi parçayı tanımaları yada benim konuşulma ihtimalim ki öyle olmadı.eskiden öyle olurdu.gerdi beni sonra yine ev arkadaşlarıyla bi akşam dışarı çıktık.arasıra zaman ayırıyorum onlara diğer sosyal  arkadaşlarlada vakit geçiriyorum.ev arkadaşlarıyla vakit geçirmem diğer aile iş tanışması benim sorgulanmam ve değersizleşmem gibi hislere sebeb oluyor gibi algıladım.ancak yazınca saçmaladığımı anladım.evet evet şuan yazınca yav bu yazma işi nasıl bişey tak görüyorsun.peki neyi gördüm şimdi herkes böyle durumlarda bi miktar gerilmezmi iş temposu arasına birde özel iş girince diğer etkiler stres oluşturmazmı.normal olarak.normal erkeklerdede.işte bu.

şu stersi yaşarkende kıza olan ilgi ihtiyaç azalmıyor artık sanki daha fazla hissetiriyor.erkeklere fantazi anlamsızlaşıyor.ve yoruyor eski çocuk oyunu gibi.

nerden nereye en ufak streste bi abiye babaya bi koruyucuya ihtiyaç duyar gibi erkeğe nasılda sarılıyormuşum.pasiflik duyguları aslında kendi acizlik ve erkek kimliğinden kopuk hayat hikayesinin bir sonucuymuş meğer.

pasiflikten aktifliğe ordan biseksüellik ve heteroya giden bu gelişim süreci çok anlamlı aslında. edilgenlik duygusu; sen yoksun hayatta yani başaramayan yapamayan beceremeyen güçsüz yetersiz.böyle olunca kendi kendine yetemeyen koruyamayan durumunda pasif fantaziler gelişiyor.aslında eşcinsellik gerçek olarak değilde yanlışların sonucu olarak içgüdüsel gelişiyor.sonra terapide aldığım yolla kendi benliğimi ortaya koydum.susmamaya vaktinde konuşmaya içinden geleni söylemeye durun ulan bende varım demeye cesaret kazanmaya korkmamaya başladıkça o güne kadar yüceltip güçlü koruyucu gördüğün erkekler püf fos çıkıyor.sonra sonra bişeyler oluyor.sen göz kırpıp etrafında kıvrandıkların senin etrafında dönüyor.seni istiyor altına yatıyor.

pasiflikten aktifliğe geçmek aslında eşcinsellik değil kazandığın erkekliğin sonucu geliyor.sonra kızlar tam gaz giriyor çünkü artık erkeklik karakterin güçleniyor ve kızlar her anlamıyla kaplıyor gönlünü fantazilerini, erkekler tanıdık ve basit sıradan ve senin gibi oluyor.sonra artık belli anlarda hatırlatıyor sana hayat yavaş yavaş azalıyor.

ben pasif fantazilerden aktif fantazilere ordan  biseksüelliğe ve hızlıca  heteroseksüelliğe normalleşmeye doğru gidiyorum inşallah.

peki bütün fantaziler duygular yani eşcinsellik denilen şeyler aslında kimlik değil kimliğin inşasında bir yol.

aktiflerde pasifleşirmiş öyle dedi hüseyin bey onlardada aşırı sert ego yumuşar kadınlığı anlar ve sonra gelişim devam eder diyor.erkekliği sadece erkek becermek olarak anlamdırmak zaten erkeklikte sorun var demektir.çok adamsan kadın niye yok.ap nasıl oluyor peki.bi ödeşme var sanki ben seni sende beni yaptın dengeledik gibi.ancak kendini aldatma değilmi bu.ap geçinmek kendini kandırmak değilde nedir.biseksüellik kadın varken neden erkeklere ihtiyaç duyar bi erkek bi yanın zayıfsa bir tarafın kapatmamışsa benliğini mümkün.

kendi travmalarımızı başka kendiliklerimizde aramak tembellikten öte nedir.kendiliğini tamamlamak ve huzur ve mutluluğu yakalamak varken.

aşk mümkünmüdür eşcinsellikte.iki penis yada iki vagina ne verir.penisler  birbirini yok etmek ister.vaginalar bir birşey çıkarmak ister ortaya.yani biri penisi diğeri vaginayı oynamak zorunda kalır yani biri erkeği biri kadını.

erkek ve kadın öylemidir ya tamamlar birbirini yatakta ben sen yoktur bir vardır. bütünlük vardır.hangisinde bulursun hayatın anlamını yardanın varlığını.oha sapık diyenlermi var hasiktir ulan allah ın varlığı her ana nüfuz etmiştir.helal kılınan her ana bakmasını bil yeter.
üstelik seks midir herşey ya  çocuk hayatın anlamı.çocuk çıkarmı iki hemcinsten.

çocuk edinme isteğiymiş çocuk vagina ve penisin ortaya çıkardığı bişey  iki penise noluyor.anne baba figürlerini ne yapcaz.daha çok konuşulur çok su götürür bu konular.

hayatta yarım kalanlarımızı cinsel kimlik bunalımıyla yaşayarak  hayatın güzelliklerini görmemizi engellememesi dileğiyle.şifa ile


« Son Düzenleme: 08 Şubat 2014, 01:36:14 öö Gönderen: psikolog »