Gönderen Konu: PASİF AKTİF EŞCİNSEL ERKEK HETEROSEKSÜEL ERKEK OLUR MU?  (Okunma sayısı 4003 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
Selam Hüseyin Bey

Ablamı korumayı düşündüm.Bugün bişeyi daha net fark ettim.Artık erkeklerin yanında kızlara daha rahat odaklanıyorum.ancak kız varsa ortamda dikkatim dağılıyor kızlar albenisi azalmıyor ancak erkekler dikkat çekiyor.ama aktif eşcinsel duygular yok artık.sanki son sarsıntılar yani dikkatimi dağıtıyor.cinsellik yok yani çekicilik de değil ama gözüm onlara kayıyor.ablamı koruma güdüsü ve taciz algısıyla alakalı sanırım bilinçdışı  düzeyde ablamı koruma.kızlar bunu çağrıştırıyor.bugün daha net gördüm özellikle her an bunu tahlil etmeye çalıştım.kız varsa yanımda tanıdık,kızlara dikkatim azalıyor erkeklere artıyor.dikkat edin ilgim değil dikkatim.artık cinsel duygusal fantaziler yoğun kızlarla.erkekler zorlamayla eski alışkanlık gibi.

hatun manita fantazim sağlam.o daha çok bağlıyor beni bu dikkat bozucu anlarda.ablamı korumak için metafizik alemde bilinçdışı süreçte kurduğum bu erkeklik oyunu kendi erkekliğimle sınanmam. yani ablamı korumak için yaptığım başka hallerde erkeklik.erkeklerin dikkatini çek ve dağıt.abla kurtulsun.artık bu oyun fazla sürmedimi.artık derinlikler açıldıkça kör düğümler çözüldükçe.kendi erkeliğimi yaşama zamanım gelmedi mi.büyüdüm artık çocuk oyunlarına karnım tok.sadece bilerek değil  hissederek söylüyorum.kadınların yanında çok sıkıntı olmuyor ama yinede gelgit kendini hissetiriyordu. umarım dahada azalır bu yazıdan sonra.ilk sinyaller geldi bugün.bir kızın yabancı uyruklu çok hoş.işte bu hoşlantı artık iyice hissetiriyor. ve ne erkekler ne kadınlar bana acizliğimi nede yıllarca görev edindiğim koruma görevini ağır hissetiriyor.artık korkular azaldıkça gerçekler ortaya çıktıkça yaşamak zamanıdır kalıbında.

şu reddettiğim kız yıllar önce.görüştük.tabi laf çarpıtmalar imalar yani zamanında bana pas vermedin türünden.konuştuk. tabi ailesi de vardı.öyle açık açık değil tabi ima yoluyla. bişeyler hissetmedim arkasından koşacak kadar ama hoş kız fena değil.ben  nişanlısıyla allah tamamına erdirsin diyorum.bunu yapmak bile iyi geldi geçmişten halledilmeyen bi şeyler kalmasın değil mi.

Bir görüntü var bir his yine bi kız sevgilim dolaşıyor sevişiyoruz her halde.saçları dalgalı koyu renk.ancak yüzü yok.zaman neyi gösterecek.belki karşıma çıkacak kader.söylendiğinizi duyar gibiyim hüseyin bey hadi tembellik yapma sen arayacaksın sen bulacaksın.tamam biliyorum öylede yapıyorum.ama belki karşıma çıkar.
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2014, 11:21:26 ös Gönderen: psikolog »