Gönderen Konu: YÜZ ARAYAN ADAM : ÇOCUK TACİZİ : EŞCİNSELLİK NEDENLERİ  (Okunma sayısı 4410 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Selam Hüseyin Bey

Yüzler, hayatımı yaşamama engel olan gerçekleri görmemi engelleyen yüzler.taciz algısı kuzenin yüzünü aramamla geçti belki ömrüm şuana kadar.yüz silinmişti yerine birisi konmalıydı.nasıl hatırlatıcaktı bilindışı sapık, kadın tecavüzcüsü, katil, psikopat, eşcinsellik.hangisi? eşcinsellik dedi üstüne hayatın getirdikleri uyunca cuk diye oturdu.

Yüzler, bilinçdışı süreçleri yazarak açarken ve rahatlatırken benliğimi olmaya başlayan birşeyler vardı.uykuya dalmak üzereyken gözlerimi kapatmaya başladığımda karartılar oluşur ya onlar ilk kez birden şekil almaya başladı geçen haftalarda oldu bu.şekiller yapraktan arabaya yüzlere kadar anlamlı anlamsız hallere geçiyor.iç içe bir akış sürüyordu. renksiz karartıların oluşturduğu girdap ilerledikçe renkleniyordu.neydi bu olağan dışılık  hiç olmamıştı bugüne kadar.

Acaba bu uyuşturucu etkisimiydi.intikam ve hasetlikle pişirilen yanlış yapılandırılmaların sonucu eşcinsel dürtüler hayatımı ele geçirmiş beni yaşamaktan alıkoydular.bilinçdışını yazarak anlamaya çalışmanın sonucu gelen rahatlama aldığım yolları hızla artırırken, dışa vurumda artık derinliklerim mi çözülüyordu kendiliğinden.dün aktiflik azdı bian şu eskiden aşık olduğum dediğim çocuk nasılda becermek istiyorum onu. gece yattım aklımda. bıraktım fantaziyi hiç kasmadım.beni istiyor ima ediyor. kimi zaman içmiş kimi zaman ayık kafayla yapıyor bunları.bi güzel beceriyorum.ertesi gün işten sonra eve geldim.gündüz aklımda hatta bi avm deki tvlerde yabancı klip dönüyor.son zamanlarda kliplere çok bakıyorum. güzel çekici şarkıcı kızlar o klipler hayran olduklarım saatlerce izliyorum.artık bir kıza olan ihtiyacı her anlamda istiyorum.bunları azsonra konuyla bağlıyarak yazıcam.işte o tvdeki klipte sevdiğim erotik kliplerden yabancı bayan  şarkıcı bilirsiniz.bian takılıp kaldım.benim oğlan uyandı uyanacak sonra silkelendim.aklıma bizim çocuk geldi gece yarım kalan işi bitirmeliyim fantezi anlamında yani. pis pis sırıtıyorum ekrana bekle kızım benim becermem gereken bi çocuk var.eve geldim  yatakta hayal ediyorum oğlanı bi güzel beceriyorum.sanki onuda aşıyorum.

Birde belimin iki tarafında ön kısmında bir hat var oraya dokundum mu yada dokunuldumu mesela kucama birisi yatsa erotik anlamda değil yani normalde orda uyuşukluk hissi oluşup rahatsız ediyor.ilişkilimidir taciz algısıyla bilmiyorum biyolojikte olabilir ama  yazayım istedim.söylemiştim hiç bişey kalmasın açayım gitsin.aklıma tecavüz varsa ve arkama geçmişse elleriyle nerden tutar diye sordum parmak kavrama yeri gibi geldi.tecavüz anını ve söylediğim şeyi hatırlamıyorum ama bu şekilde düşünüyorum ve  yazıyorum.işte bunu düşününce çok kızdım bian sinirlendim.öncekilerini  yazarken  ve size anlatırken yaşamamıştım bu öfkeyi.aklıma yeni geldi. pozisyon düşünmek gerçekten sinir ediyor.çocuğa yapılacak şeymi lan bu.lan orospuçocuğu böyle bişey varsa nedenir sana.sonra sakinleşiyorum.aldığım yol ve en önemlisi kızlara olan tutkum aklıma geliyor.gevşiyorum.afmı ediyorum.bırak gitsin.
 
Uyuşturcu etkisi izlediğim biseksüelliği anlatan aşk üçgeninde filmde de görmüştüm.Sex of angels adlı filmde aşık kız ve erkeğe bir erkek gelir ve çiftteki erkeğe aşık olur onu baştan çıkarır.kız öğrenince sevgilisiyle şöyle konuşma yapar.çocuk kıza yattığı erkeğin ona iyi geldiğini söyler önce seks açısından der ilerleyen dakikalarda çocuk o başka der kız uyuşturucu gibi mi çocuk evet.

Kızlar kliplerde metrolar da kafeler  de her yerde dikkatimi çekiyorlar artık. dalgalı saçlı esmerler.önceden sarışın sadece seks içinken şimdi sağlıklı hislerle yani duygusallıkla hayatı paylaşma ve tatlı cinsellikle bütün halde.peki hayatımı mahveden eşcinsel dürtüler ne yapmış bi kere bunları görmemi engellemiş.evet terapiyle aşınca çok şeyi kendiliğinden çıkıveriyor bu rahatlacı mutluluk veren insanı kalıbında hissettiren duygular.erkekler artık tanıdık arzular hafifledi.kızla fantaziler artıkça onlar kayboluyor. geldiği zamanda öyle çok hoş hissetirmiyor sanki eskisi gibi erotik yani hoş tatlı zevkli  değilde acı veren beni kötü yapan karanlığa sürükleyen bi katil oyunu gibi geliyor.sanki uyuşturucu o an için 'acı zevk'veren ancak geçince kısa pişmanlık ve kızlar tatlımı tatlı beni baştan çıkarıyorlar.

Son günlerde düşünüyorum.kızlar bukadar baştan çıkarıcı ve sürükleyiciler öyle geliyorlar.Eğer düz bir erkek olarak yaşasaydım.Herhalde hayatım o kızdan bu kıza koşturmakla geçerdi.Allahı sevebilirmiydim bukadar farklı hissedermiydim Ona.
yani sıradan çoğu  gibi.ee şimdi şükür edeyim bu geçmişe yoksa isyanmı.ne yalan söyleyim çok kızdım çok ağladım gelgitlerle kasırgaların en ağırlarını yaşadım.ama sakinleşiyorum aşıyorum.şükrediyorum.kızların yeni keşfettiğim yönleri yani kendileriyle kalıbımda taşıyorum.

Bu terapi sağlıklı sağlam erkek kişiliği oluşturuyor.Bence hüseyin beyi bu anlamda herkes deneyebilir.bence günümüzde nerdeyse herkesin kişilik sorunu var.var olmanın ağır yükü modern zamanların fırtınalarında iyiden iyiye hissetiriyor.ben bu sorunla kendisiyle usta çırak veya rol model açlığımıda giderdiğimi hissediyorum.bütün bunlarda terapinin bi parçası.geldiğim aşamada kendi durumumu şöyle özetliyorum geç ergenliğe girdim şimdi olgunlaşıyorum.

İlk terapiden sonra ara verdiğimde gördüğüm rüya vardı.kapalı kabinin içindeyim.kabinler iç içe geçmiş birbirine açılıyor.kapıdayım karşımda matrıx filminin kötü adamlarından birtanesi tam karşımda.adımı geri atıyorum ve kabinler iç içe geri geri akıyor ondan ona geçiyorum.eyvah diyorum kurtulamıycam korkuyorum tamam şimdi karşıma çıkacak.derken kurtuluyorum.ama çıktığım yer dahada beter yüzme bilmem denizin dibine çıkıyorum.kabus aman allahım boğulucam.derken kendimi bırakıyorum gayretle kurslarda öğrendiğim taktikleri yapmaya çalışıyorum.ve suyun yüzündeğim gökyüzü güneş sahil ve ilerideki ev dünyada olmayan türde güzel.rüyanın başında yani kabinde geri kaçmaya başladığım anda dış ses bana bişeyler söylüyordu yani okuyordu.gayet net ve berraklıkla duyduğum kelimesi kelimesini  ezbere bildiğim bakara süresinin 255. ayeti olan ayetel kürsiydi.rüyanın başından sonuna kadar olan tamamında okundu.matrıx filminin konusu usta morfeus çırak noe ve kadın olarak trinity ve öteleri bu anlam yüklü rüyayı daha sonra biraz daha derin açarım inşallah.

Ayetel Kürsinin Meali
"Allah, başka tanrı yok ancak O, daima yaşıyan, daima duran tutan hayy-ü kayyum O, ne gaflet basar onu ne uyku, göklerdeki ve yerdeki hep onun, kimin haddine ki onun izni olmaksızın huzurunda şafaat edecek? onların önlerinde ne var arkalarında ne var hepsini bilir, onlar ise onun dilediği kadarından başka ilmi ilahîsinden hiç bir şey kavrayamazlar, onun kürsîsi bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır her ikisini görüp gözetmek ona bir ağırlık da vermez O öyle ulu, öyle büyük azametlidir."

Kendi halimiz derdimiz durumumuz acaba sır mı her insan daki sır değişik dertlerde gizli olabilirmi. nedeni sorgulamak kendine yönelmek içimizdeki allahın  kendisinden olanı bulmaya çalışmak.bütün bunları ruhtanda nefistende okuyamazmıyız okumak için önce yazamazmıyız.bu terapi biçimi içeriği itibariyle buna kapı aralayabilirmi.

Bağışla  yer ve göğün sahibi ilminden bize.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2014, 09:57:20 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: YÜZ ARAYAN ADAM : ÇOCUK TACİZİ : EŞCİNSELLİK NEDENLERİ
« Yanıtla #1 : 11 Nisan 2019, 04:39:39 öö »
..