Gönderen Konu: Bekle İstanbul! gizli gizli kimsenin ruhu bile duymadan eşcinsel tedavime devam  (Okunma sayısı 2528 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4097
    • Profili Görüntüle
Selam Hüseyin Bey


Dağılıyorum sonra ha biraz toparladım derken tekrar yıkılıyorum.ekim gibi tekrar  başlamayı düşündüğüm terapiye kadar ne yapıcam bilmiyorum.ilk terapiden sonra hiç yaparmıyım dediğim sanal eğlenceye nasıl daldığım ki ramazan ve sonrası oldukça iyiyim takılmıyorum. ve yapmamam gereken hataları  nasıl yaptım şaşıyorum.bazen bırakıyorum bazen tutuyorum hayatı.insan ilişkileri çok garip kendi sözlerimin karşı tarafı nasıl etkilediğini hiç göremiyorum.evet insanlar dinliyor beni dikkate alıyorlar zaman zaman dediklerimi tutuyorlar. ayrıca son birkaç yıldır yakışıklı olduğum hem söyleniyor hem bakışlardan çok rahat anlaşılıyor ama gelgelelim ben kendimi hala net göremiyorum.bu pasları karşılıyamıyorum.

çok kızıyorum geçmişime gelmişime geçmişime ayrı ayrı saydırıyorum.ama nafile uğraşmak kendimi kötü hissetmeme sebeb oluyor.sonra vücut ısım artıyor.tansiyon değişiyor.sırt omuz geriliyor berbat hissediyorsun yani.napıcam derin nefes alıyorum hadi diyorum hadi noldu inancına Allaha güvenine bir saniye sonrasına garantin varmı.bikaç dakika tamam ama fanilik yine gün gibi hop kaplıyor her tarafını sonra yine ruhum girdaplarda.

Sahi noldu bana Allah'a inancıma eskiden yani ilk terapiden önce garip bir garibanlık vardı bende yani gariptim rahmeti sonsuzdan şu garibanınada ver derdim daha samimiydim.samimilik hımm acaba kendi acınacak halimi sorgulamaktan acizliğim miydi.şimdi daha mı iyimiyim. yani eskiden salak ayağına yatıp mücadele etmek yerine tevekkül etmeyip sırtı ona yaslamak.hayatın acı zor bedbaht kahır dolu yanlarını daha net görüyorum. ilişkilerde aşklarda yollarda bayırlarda parklarda okullarda evlerde.bu yüzden terapiye tekrar başladığımda inşallah daha iyi olacak gibi geliyor.tabi işin uzmanından yardım almak.

Bak şimdi yav yazmaya başladığımda kötü duygularlaydım.hatta yazmıyayım şimdi bile demiştim.ama şu satırları yazarken daha iyi haldeyim.duygular dürtüler nasıl baş edicez bunlarla terapiden anlıycam ve kendime ders çıkarıcam çok şey varki yazmakda terapi.

Eh yaşamak zor zanaat

Bekle İstanbul bir ay sonra  gizli gizli kimsenin ruhu bile duymadan havalimanları metrolar metrobüsler defne apt. manı mıydı? ben, psikolog ve Yaradanın haberdar olduğu arınma yeniden dirilme nefsinle savaş başlıyor. Yapabilir miyim heycanlıyım korkularım var.ilk    terapiden tecrübemde oldu kazanımlarımda ama kazanımlarımı biraz heba ettim gibi neyse  neyse beşer şaşar.

Neydi ayet nefsini arındıran kurtuluşa ermiştir.kötülüklere gömüp kirleten kimse ziyana uğramıştır.