Gönderen Konu: Resesyon + Depresyon = Armageddon  (Okunma sayısı 4860 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
Resesyon + Depresyon = Armageddon
« : 27 Ekim 2012, 11:15:12 öö »
Resesyon + Depresyon = Armageddon


Dünya tarihine meraklı olanlar bilir: 1.Dünya Savaşı dünyadaki "kontrol dışındaki" imparatorlukları ortadan kaldırmak için çıkarılmış, 2. Dünya Savaşı da dünyadaki millî devletleri iki kutup arasında, Kapitalizm ve Komünizm arasında paylaştırmak ve Birleşmiş Milletler bayrağı altında toplamak için yapılmıştı.3. Dünya Savaşı ise Bütün dünya devletlerini "Yeni Dünya Düzeni" denilen "Tek Dünya Hükümeti" ve "Tek Dünya Para Birimi"ve "Tek Dünya Ordusu" adı altında birleştirmek için yapılacaktır. Elbette dünyada savaş çıkarmak hesap işidir ve bunun için bazı şartlar gereklidir. Bu şartlar oluşmadıkça büyük bir savaş yaşanmaz.

Peki bir insanı savaşa göndermek için sizce neler gerekir?

1.  İşini ve aşını kaybetmesi, elinde kaybedecek şeyin kalmaması.
2.  Depresyon yaşaması, hayatından bıkması
3.  Korku içinde yaşaması
 
Günümüze dönerek dünyamıza bakarsak; yaşanan "Küresel Ekonomik Kriz" bir durgunluk; yani "resesyon" ortamı sağlamıştır.
2008 yılından bu yana bu "kriz" nedeniyle dünyada 35 milyon insan, işini ve aşını kaybetmiş bir durumdadır. İşsiz kalanlardan, ordularının kapısını çalanlar hiç de az değil. Bu ne demektir? Bu insanlar, sadece ayakta kalabilmek için savaşmaya bile razılar.Ya depresyon? "Küresel kriz"le birlikte gelen resesyonla birlikte dünyadaki insanların büyük bir bölümü "depresyon" yaşamıyor mu?

Yani "Küresel mâli kriz", büyük bir savaşın yaşanması için gereken altyapıyı oluşturmuştur ve oluşturmaya devam etmektedir. Artık her şey, bir an meselesidir, tencere "kaynamaya"başlamıştır. Bu "Mali kriz"e "küresel" bir çıkış yolu bulunamaz ise insanlık yine büyük bir kıyıma ve felakete doğru gitmeye hazır hale getirilmiştir.

Kısaca Resesyon + Depresyon = Armagedon (3. Dünya Savaşı) denklemi küresel çapta uygulamaya başlanmış, "Dünyadaki mevcut eski düzen yıkılmadıkça yeni dünya düzeni kurulamaz" diyenler faaliyete geçmiş olabilir.
Dikkat ederseniz bazı ülkeler olası bir savaş için yıllar önceden yiyecek stokuna başladılar bile. Ne diyelim, Yüce Allah, bu kötü niyetli insanları ıslah etsin, dünyada yaşayan iyileri birleştirsin.

Önder Demir

http://oenderdemirs.blogspot.de/