Annemin gittiği sene tren seyehatinde biriyle tanışmıştım ve adanda anneannemlerle yaptığımız kavgaların birinde kendimi dışarı attım… bu adamı aradım gel dedi, daha 17 yaşındaydım ama 11 yaşımı düşünün bu benim için bir engel olabilirmiydi sizce?
tabikide atladım ve ankaraya gittim sadece 1 haftalığına…
ama 5 yılım o insanla geçti…
MATRUŞKA….
matruşka bebeğimdi o benim, neden böyle hitap ettiğime gelince, onu ilk tanıdığımda bir siyasi partinin il daimi encümeniydi, takımını eksik etmez, parti binasına beraber giderdik, kimine yeğenim diye tanıştırırdı beni kimine partinin genel başkanının yeğeni diye, oysa ki birçok kişi bana asılırdı o binada, yani kimse yemedi bu yeğen masalını…
asılanlara bakmadım, aşıktım, hemde delicesine, beraber yaşıyorduk…
yaşadığımız ev küçücük bir çatıkatıydı çok güzeldi
çocukluğumdan beri dediğim bir şeyi hatırladım orda; ‘’ ben karlı bir şehirde, ufacık bir çatıkatında yaşayacam’’ evet manzara harikaydı, akvaryum gibi bir pencere, karşımda da Maltepe camisi ve ordaki şelaleli park, kışı ayrı güzel yazı ayrı güzeldi, zamanımın çoğunu bu pencereden dıaşarı izleyerek geçirirdim….
yaşadığımız evimiz ofishome tarzı bir yerdi
Gündüzleri partiden gelenleri karşılar, çaylarını ikram ederdim geceleri de bina ,iş hanı olduğu için sadece biz vardık ne yaparsak yapalım sadece bizdik koca yerde…
matruşka dememin sebebi: 3. Yılımızda pasiflik yaşamak istedi, kavgasını çok ettik ama nafile internette ne olduğu belirsiz tanımadığımız tipleri getiriyor, ona pasif oluyor ona pasif olurkende elimi tutuyordu, ben sadece pasifim beceremem ya, hafta sonları bu mecburi grup sexler beni berbat bir hale sokmuştu, artık işi dayağa kadar götürüyordu kavgalarımızda, ve ben mecbur katlanıyordum, kavgalardan birinde madem öyle sen yap demezmi, bunu unutmamıştım birsonraki seximizde o sinirle nasıl oldu bilmiyorum bir şekilde ereksiyon oldum ve arkasına geçtim, önce mutlu oldu ama sinirle girmeye başlayınca canı acıdı ama ben durmadım…
hayatımın ilk ve son aktifliğini o akşam yaşadım ama ne yaşadığımı bilmiyorum sini,rden farkında değilim zevkmiydi işkencemi…
o sıralarda benim 10 yıllık dostum olan onurun askerliği Polatlıya çıkmış, 1 hafta önceden yanıma gelmişti, gezdik tozduk harika anlar yaşadık ama geceleri benim için bir kabustu…
matruşkanın içindeki bebek geceleri ortaya çıkıyor, yatak odası cehennem oluyordu
‘’DOSTUM’’ da halinden memnun gibiydi 2si gözümün önünde sevişiyor 2 side birbirine ap oluyor ben ağlıyordum gidiyordum işleri bitince yanıma geliyordu onur….
onur askerdi…
ben sınava girmek için eskişehirdeydim
(abim eskişehirde üniversitede okurken benim okul durumdan dolayı örgün öğretim hakkım kalmadığı i,çin liseyi açıktan bitirdim)
Sınav iyi geçmişti, matruşkama sürpriz yapmak için planladığımızdan bir önceki gün ankaraya geçtim..
shantall adında baya kadınsı bir tip vardı evde, kapıyı açtım, viski içip gülüyorlardı sakince oturdum, bana sandığım gibi olmadığını söyledi matruşka…
ben ne sanmıştım?
neyse şantal dan gitmesini rica ettim konunun onla alakası olmadığını kalırsa kendisini kırabileceğimi nazikçe anlatarak onu yolcu ettim,
ve patlamaya hazır yanardağ gibi patlamıştım bütün kinimi… çantamı topladım, nereye gidecektim önemli değildi, yeter ki gideyim, bu arada matruşka bayıldı takmadım nedense geri ayaklandı
oranda halam vardı, yıldızda kuzenim, küçük dayım askerdi, mamakta, hangisine gidecektim karar veremedim ve farkında bile olmadan eskişehire bilet almışım. Tamam dedim bindim gittim.
o gecede abimin sevgilisinin arkadaşı bir restaurantta sahne alacakmış, benimde sebdiğim dostumdu o bayan, çok güzel sanat müziği okurdu…
gider gitmez arabaya atladık ve mekana geçtik…
içtim içtim ,içtim…
ne kadar içtim bilemiyorum zaten sarhoş olmuşum, gelen oturdu gelen oturdu derken 10-15 kişilik bir grup olduk, bizim araç doblo tarzı öne oturan oturdu arkaya bizim kızlardan biri sevgilisi ve ben bagaj bölümüne geçtik, alkol ve yaşadıklarımın etkisiylemi bilemiyorum oğlana sarktım o da cevap verdi elim onunkinde onun elide benim elimin üstündeydi, bizim kız görmüş durumu çok kötü olaylar yaşadık…
abim de böylece durumu öğrendi ve biz koptuk…
ankaradaki yalvarıyor burada durumlar bu bende bastım ankaraya tekrar 2 yıl daha devam ettik ,ite kaka…
ama olmuyor devam edemiyorum artık…
adanaya geri döndüm, anneannemlerde maddi sıkıntı iyice başlamış, artık dolaptaki yemeklerin üstüne bu bizim yemeğimiz yemeyin gbi kağıtlar yazılıyordu…
abimde okulu bitirdi geldi
ben işsizim…
evdeki huzursuzluk tavan yapmış abimlede kötüyüz
ben doğal olarak kendimi sürekli dışarı atıyor, herkes yatana kadar eve girmiyordum, gene her zamanki gibi alkol ortamları, ve erkekler…
böyle devam etmez bu beni yoruyor dedim kendime ve tek bir kişi olsun istedim, sevip sevileyim,
gecelerin yargıcı…
ve gene birini buldum tabikide ama bu seferki kültür olarak, eğitim olarak, seviye olarak aramızda o kadar fark vardı ki, varoşların sevgisinin gerçekten başka olduğunu gördüm…
bu insanla da çok uzun sürdü ama konuşmam basitleşmiş, kültürüm azalmış kısacası gerilemiştim…
ondan önceki ozanla herkes rahatça oturup sohbet edebilirken 7-77 herkesin seviyesine hitap edebilirken, artık o kültürden eser kalmamıştı, ve beni sexten soğutan bu adam oldu, sevişme yok, hiçbirşey yok, zevk almadan mecburen birlikte oluyordum…
dostlarımla hala görüşüyordum onur ve doğan biz orta okuldan beri bir gruptuk aramıza girenler ve çıkanlar oldu ama hala aynı 3 lü sabittik tabiî ki ankaradan sonra onurla eskisi gibi dost değildim, tavırlı ve mesafeliydim….
bir ara işe girdim iyi maaş alıyordum ama bir süre sonra çalıştığım iş yeri bölgemüdürlüğü kapandı taşeron oldu ve bizler çıkarıldık sonra aynı sektörde gene bir bölge müdürlüğünde çalıştım ama başarılı olamadım kendim çıktım, sonra incirlik hava üssünde bir taşeron firmaya girdim hava üssüne ulaşmak için bir basamaktı benim için ama olmadı, bir süre gene boşta kaldım bu süre içinde maaşlarım hep doğan, onur ve ben arasında eriyip bitiyor ay sonuna kalmadan gene sıfır oluyordum
gecelerin yargıcı elinde avcunda ne varsa benle ve dostlarımla paylaşıyor hatta çoğu zaman kendisine bile bişey kalmıyordu…
derken bu insanlada bitti, aynı dönemde doğanda benim için bitmişti….
İsmail vardı birde o da ap gay di adananın en yakışıklı gayiydi bana göre ona göre de benmişim sonradan söyledi, onunla dostluğumuz doğandan sonra başladı çünkü doğan kıskançtı ve onu istemiyordu aramızda….
her zamanki gibi karşılıksız elinde ne varsa veren ben, bu dostlukta da aynı şekilde yarınımı düşünmeden bu günümüz iyi geçsin çabasındaydım…
bu arada gecelerin yargıcıyla doğan sevgili oldular anlam veremedim önce, acaba birbirlerinde gözlerimi vardı yoksa bana mı nispetti bu…
gecelerin yargıcı için kim ne fark etmez ona şey olsun yeterliydi, yeter ki yatağında biri olsun kim olduğu önemli değildi onun için…. Peki ya doğan için? Ne sevgisi vardı dağlardan yüce, ben bitirince o da mı bitti hemen ardından ay nı yücelikte sevgiyi gecelerin yargıcınamı büyüttü orasını anlamış değilim….
bu sırada abimin bir laptopu oldu ama evde bırakıyordu, bende fırsattan istifade nete takılıyordum sürekli ve biriyle tanıştım, istanbuldaydı…
MELEK…
birbirimizden çok hoşlandık, gel dedi imkanımda vardı ama bilmiyorum gitmedim, birkaç gün açamadım ona msni sonra aradı beni neden nete girmiyorsun diye dedim sana yüzüm yok…
saçmalama dedi gir konuşalım….
girdim….
konuştuk ve gitmeye karar verdim…
2 günlüğüne ve tabikide 3 yılda onunla yaşadık istanbuldaydım artık, evimiz vardı o evliydi o yüzden beraber kalamıyorduk sadece iş çıkışları gelir 2 saat takılırdık giderdi birde cumartesileri bende kalırdı…
doğum günümde bana laptop hediye etti, aynı dönemlerde annemin ortamı rahatlamış artık hergün telefonlaşıyorduk anlattım durumları dedim istanbulda bir arkadaşım var kim dedi abim kadar sevdiğim biri dedim ne işin var dedi bende adanaya gelmişleri eşiyle ben misafir etmiştim kalacak yer değilde ilgilenmiştim dedim hmmm gibisinden bir ses ve dedim alevi insanlar ok tamam o zaman dedi alevi ise zarar gelmez…
annemin onayını da almıştım işte o zamanlarda da annemin işlerini netten takip etmeye başladım… uluslar arası borsada hem kendi adıma komisyonculuk yapmaya başladım hem annemle beraber annemin işlerni yürütür oldum ve bu nette belge bekleme durumuyla beraber evden çıkmama gibi bir istek başladı bende…
sevgilim 49 yaşında ama benden gençti
çooook sevdim oda beni aynen zaten melek dememdeki sebepte budur, gerçekten melek gibi biridir, çok güzel bir yüreği, art niyetsiz bir kalbi vardır ama maddi sıkıntılar aramıza grdi, zaten benim isteksizliklerim çoğalmıştı, psikolojik sorunlarım iyiden iyiye kendini göstermeye başlamıştı
Bara gidelim gezelim….
ben hep bir bahane bulurdum ona da kendimede….
yalnız gecelerden birinde nette takılırken yağmur adamla karşılaştım…
hoşbeş sohbet ettik, ve ben sorunlarımı anlattım işle ilgili annemin işleri neden hep böyle tam sonuç alınacak bir sorun çıkıyor ben tam istikrar gösterecem bir sorun çıkıyor…
yağmur adam da bana bak her şeyi denemişsin birde bu hayatını bırakmayı dene dedi tamda 2009 ramazan bitimine 3 gün kala kadir gecesiydi bu sohbeti yaptığımızda…
o gece öyle bir ağlamışım ki…
söz verdim bıraktım diye…
sonra tabikide sözümü tutamadım, ama bu durumu melekle paylaşmıştım bir kere, o sıkıntılar içinde zaten beni yollamak için bir yol ararken ve bunu bana söyleyemezken, yolunu ben açmış oldum…
Melek ile hala birbirimizi seviyoruz, sevgimizden eksik yok, ama mecburen ayıldık ve maalesef geride kaldı şimdi dost olarak görüşüyoruz, sadece melek değil ki hayatıma giren bütün sevgililerimle şu an dost olarak telefonlaşıyoruz…